Viaplay logo

Viaplay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Viaplay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4193

Reviews en Ervaringen Viaplay

Houd je van spannende series en leuke films? Dan is het de moeite waard om Viaplay te ontdekken. Deze streamingdienst is reeds populair in de Scandinavische landen en heeft zijn intrede gemaakt in Nederland. Het aanbod is divers en interessant voor echte film-, sport- en serieliefhebbers. Wil jij weten of Viaplay ook de beste keuze is voor jou? Dan is het aangeraden om de Viaplay reviews te lezen die je bij ons terugvindt!

Over Viaplay

Viaplay werd opgericht door Nordic Entertainment Group (NENT), een Zweeds bedrijf. De streamingdienst heeft een groot aanbod aan series en films en zendt veel sport uit, waaronder voetbal en Formule 1. In het assortiment vind je ook zowel bekende titels als Viaplay Originals die in de Scandinavische reeds ontzettend populair zijn. Daarnaast vind je er Nederlandste titels. Het uniek en gevarieerd aanbod is wat deze streamingdienst onderscheidt van andere.

Viaplay heeft bovendien ambitie om nog groter te worden en om zich dus uit te breiden tot heel Europa en daarbuiten. Door deze ambitieuze plannen is de kans groot dat het assortiment nog meer gaat groeien. Maar ook tegenwoordig zijn er al talloze uren aan kijkmateriaal beschikbaar.

Waarom kiezen voor Viaplay

Viaplay heeft een uitgebreid aanbod aan films en series, zowel internationaal als nationaal. Daarnaast kan je er veel sportuitzendingen bekijken. De dienst heeft namelijk veel sportrechten, waaronder dat voor Formule 1. De autorace kan je op Ziggo in Nederland niet meer bekijken. Als jij dit dus alsnog wilt volgen, is Viaplay voor jou een goede keuze. De streamingdienst zendt daarnaast nog andere interessante toernooien en matches uit, zoals PDC-darts en de Bundesliga. Het is dan ook dé streamingdienst voor sportliefhebbers.

Maar Viaplay is ook interessant als sport je niet zo interesseert. Je vindt er namelijk bekende films en series. Het aanbod is erg verschillend dan dat van andere streamingdiensten, omdat je er ook Viaplay Originals terugvindt die je nergens anders kan bekijken. Er zijn meer dan 30 Viaplay Original films en series die het ontdekken waard zijn, dus je hebt voldoende keuze. Je kan bovendien alles bekijken op je favoriete apparaten, waaronder je smartphone, smart-tv en tablet.

Is Viaplay betrouwbaar?

Dat Viaplay betrouwbaar is, merk je aan de positieve recensies. De dienst maakt het je ook gewoon mogelijk om je abonnement via iDeal af te rekenen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Wanneer je surft naar Viaplay zie je ook meteen dat je met een betrouwbare streamingdienst te maken hebt.

Klantenservice en klachten

Klachten kunnen natuurlijk altijd voorvallen. Als dat bij jou het geval is, kan je contact opnemen met Viaplay via de site. Daar dien je de categorie aan te duiden en vervolgens word je doorgestuurd naar een medewerker. De website heeft ook een 'Veelgestelde vragen' afdeling waar je de antwoorden vindt op de belangrijkste vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak anderen blij met je eerlijke Viaplay beoordeling als je al ervaringen hebt opgedaan met deze streamingdienst. Jouw recensie maakt het verschil, want anderen kunnen zo zien wat de positieve en negatieve kanten zijn van deze dienst. Een review schrijven is bovendien snel gedaan. Daar hoef je dus niet mee in te zitten.

Reviews over Viaplay

Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
103 beoordelingen
4,5
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
3 beoordelingen
7
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

4,5
18% zou hier weer kopen
362 beoordelingen
Onze beoordeling over Viaplay

Het bedrijf Viaplay is geverifieerd door ons. De webshop Viaplay is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Viaplay is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Viaplay maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Viaplay is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Viaplay te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Viaplay.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Verschrikkelijke Service !!

Ben al voor een tweede week via de Viaplay chat aan t corresponderen hoe het kan dat er een grote vertraging zit in de ondertiteling van series. Er wordt van alles beloofd, maar de respons tot op dit moment is NUL. Medewerkers schuiven het door en er is niemand die de know how heeft om nou precies de vinger op de zere plek te leggen. Vreselijke service !!!!!

Geplaatst op: 23-03-2023
Laatst bewerkt op: 23-03-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service

Zoals zoveel mensen, heeft Viaplay mij benadeeld, door 1 maand te vroeg mijn pakket van 13 maanden te stoppen. Viaplay's klantenservice reageert uberhaupt niet. Dat een dergelijke leverancier een plek in Nederland heeft is te gek voor woorden.

Geplaatst op: 13-03-2023
Laatst bewerkt op: 13-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechter, Slechter, Viaplay

Ze hebben beloofd dat wij tot 25 maart kunnen blijven kijken, en toch hebben ze op 2 maart ons account gesloten. (Huh?) Bereiken kan je ze ook niet. De chatfunctie is waardeloos, want er komt gewoon niemand opdagen, ook niet later of zo, maar gewoon NIET. En wat ze te bieden hebben? Slechte films, oude series... ze hebben alleen de formule 1 rechten gekocht om het voor de Nederlandse markt aantrekkelijk te maken. Vaak werkt Viaplay ook gewoon niet. Nou ja, een slechtere streamingdienst bestaat er volgens ons niet.

Geplaatst op: 04-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
23-2-2022 abonnement genomen voor 13 maanden, wordt per 2 maart 2023 beëindigd...3 weken te vroeg.

Lastig om te reageren op no reply e-mails....betaal voor 13 maanden, krijg 12 maanden en 1 week? Zal wel niets ermee te maken hebben dat morgen 3 maart de vrije trainingen zijn. Heb me vaak geërgerd aan de haperingen in het beeld, het stilvallen en wegvallen van de uitzending en het ronduit amateuristische commentaar. Ik ga vanaf nu naar de Belgische Radio luisteren, deze rechten zijn gelukkig nog niet gekocht door deze firma die van mij geen euro meer krijgt.

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 02-03-2023
Geschreven door: Frank W.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit

Slechte beeldkwaliteit als de stream (f1) al start of vast loopt. Onoverzichtelijke app. Commentators zijn om te janken, net tellsell. En ze leggen alle schuld bij de kijker. Waardeloos arrogant bedrijf, niet F1 waardig.

Geplaatst op: 06-03-2023
Laatst bewerkt op: 06-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zelfs 1 ster is te veel

Ik plaats deze review anoniem omdat Viaplay in antwoorden op klachten je volledige naam vermeldt. Ik heb daar geenb behoefte aan.
Alles wat maar slecht kan is slecht. De technische, digitale en journalistieke kwaliteit ontbreekt volledig. Het eniger wat constant is; de continuiteit van alles wat slecht is. En in verhouding tot de prijs: veel geld voor letterlijk niks. Jammer dat Max Verstappen en Nyck de Vries hun naam aan deze sponsor gelinkt hebben. Viaplee is shit.

Geplaatst op: 06-03-2023
Laatst bewerkt op: 06-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geef olaf en jack terug prutsers

Wat een slechte kennis van de formule1 .

Geplaatst op: 05-03-2023
Laatst bewerkt op: 05-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Probeer al een uur met viaplay te chatten, helaas waardeloos.

Waardeloos hoe ze je behandelen als je contact probeerd op te nemen.

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 02-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk!

Ongeveer het slechtste wat ik ooit heb gehad: slechte app, geen respons op mail, chat of telefoon etc. Abonnement te snel stopgezet etc! Heb ik het nog niet over slechte kwaliteit verbinding, slecht commentaar etc. NIET DOEN!

Geplaatst op: 03-03-2023
Laatst bewerkt op: 03-03-2023
Geschreven door: Pieter B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hopeloos

het is een constant slecht beeld dat niet in hd wordt uitgezonden

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Antoon H.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer ondermaatse kwaliteit.

Wat een dramatische kwaliteit die streamingsdienst Viaplay. Constant storing of vertragingen. Nu viel het beeld weer compleet weg tijdens de wedstrijd Wolverhampton - Manchester United. Jammer dat het Engels voetbal is verdwenen bij Ziggo Sport.

Geplaatst op: 31-12-2022
Laatst bewerkt op: 31-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Het commentaar bij de kwalificatie voor de gp Brazielië ws wederom bedroevend slecht. Worden weer namen doo elkaar gehaald. Graag voor volgend jaar andere commentatoren

Over het algemeen wel redelijk. Maar de commentatoren zijn een zeer bedenkelijk niveau

Geplaatst op: 11-11-2022
Laatst bewerkt op: 11-11-2022
Geschreven door: Henk D.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Zonde van het geld

De laatste 2 GP's in het begin prima beeld maar na enige tijd alleen maar stilstaand beeld.
2 x het einde van de race niet kunnen zien en abonnement opgezegd

Geplaatst op: 10-10-2022
Laatst bewerkt op: 10-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Visplay zeer slecht

Veel haperend beeld, ze kunnen nog veel leren van ziggo. Erg jammer dat ziggo het afgelegd heeft ten opzichte van viaplay. Beeld bij ziggo altijd goed, commentaar ook perfect Ipv de viaplay commentaar. Echter commentaar is verwaarloosbaar, de verbindingen zijn echt (ruk) slecht zo ook vandaag weer. Ik roep eenieder op naar de f1 app over te stappen deze is echt veel beter.

Geplaatst op: 02-10-2022
Laatst bewerkt op: 02-10-2022
Geschreven door: Marco J.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos.

Bijzonder slecht beeld ,zonde voor het geld.

Geplaatst op: 22-10-2022
Laatst bewerkt op: 22-10-2022
Geschreven door: B. A.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedendag, waarom hapert het beeld van mijn Viaplay verbinding constant…. !

Mijn Viaplay verbinding via KPN hapert continue…. Ik wordt daar niet goed van… wanneer word dat eens verbeterd!
Graag reactie

Groet,
Peter

Geplaatst op: 09-10-2022
Laatst bewerkt op: 09-10-2022
Geschreven door: Peter V.

3 / 10
1/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurgesteld beeld en dienst met reclames op een betaal stream kan echt niet

Werkt vaak niet slecht beeld ano 2022 kan echt niet en soms helemaal geen beeld

Geplaatst op: 09-10-2022
Laatst bewerkt op: 09-10-2022
Geschreven door: Rob O.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet echt goed

Wat een rampdienst. Slechte series of Gangs of London na, slecht F1 commentaar, slechte beeldkwaliteit, storingen , goedkope presentatie. IK ben F1 fanaat en ben dus op Viaplay aangewezen als ik de wedstrijden wil zien. Mocht dit in de toekomst ergens anders uitgezonden gaat worden gaat Viaplay de vuilnisbak in.

Geplaatst op: 23-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Hans D.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ergerlijk

Ik heb een abonnement afgesloten om het Engelse voetbal en de Formule 1. Het probleem met Viaplay is echter de structuur. Ik raak diverse functies op mijn (smart) tv kwijt en moet Viaplay uitschakelen (meerdere stappen) om mijn tv te kunnen bedienen. In het menu van de aangeboden live voetbalwedstrijden is geen mogelijkheid om vanaf het begin te kijken. Die is er pas als de wedstrijd is afgelopen. De gids is zeer onhandig, zeg maar gewoon waardeloos. Neem een voorbeeld aan Netflix!.
Het verslag van de Formule 1 is tenenkrommend, veel fouten en kinderachtig. De verslaggevers vinden zich vooral zichzelf erg leuk en houden niet op met "mooie beelden...". Een vergelijk met Ziggo? Ziggo 10+ Viaplay 10-. Verder doen zich regelmatig storingen voor zoals stilstand beeld. Als je een wedstrijd later wilt bekijken moet je eerst 5 minuten wachten, waarvoor?????Gelukkig kan je dan wel vooruit spoelen. En waarom moet je bevestigen als je wilt stoppen???? Stom Windows gedoe! Viaplay is een grote tegenvaller die echter de bezitter is van de beelden die ik wil zien. Elke keer moet ik een bepaalde tegenzin overwinnen om het in te schakelen.
De sterrenbeoordeling geeft naar mijn mening een verkeerd beeld want het "Bestelproces, Prijs, Service en Levering" kunnen elk op zich goed zijn maar het totaalplaatje is absoluut knudde, vandaar dat ik overal maar 1 ster geef.

Geplaatst op: 07-09-2022
Laatst bewerkt op: 07-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Het is dat je geen nul sterren kan geven. Dit is een te hoog cijfer zo. De F1 streams zijn te bekijken via een viaplay zender van Ziggo, maar voor de PL streams ben je aangewezen op de app. En daar begint het gedonder. Het werkt totaal niet. 2 minuten begin wedstrijd, met horten en stoten voor buffering, tot al vrij snel daarna de hele stream eigenlijk kapot gaat. De app loopt compleet vast en je komt er niet meer in (of uit). tv uit en weer aan, app doet het weer maar livestreams ho maar. Weg met Viaplay.

Geplaatst op: 04-09-2022
Laatst bewerkt op: 04-09-2022
Geschreven door: Mew L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Technisch waardeloze streamingdienst

Ik ben op vakantie in Polen en wil F1 kijken. Is niet mogelijk met Viaplay (terwijl ik wel een viaplay abonnement heb.
Wederom blijkt dat ze het niet voor elkaar hebben.
Wat heb ik een heimwee naar Ziggo. Zo snel mogelijk stoppen met de Viaplay prutsers

Geplaatst op: 27-08-2022
Laatst bewerkt op: 27-08-2022
Geschreven door: Proke J.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Helemaal waardeloos

Bufferen bufferen bufferen het is ongelofelijk na de Formule 1 weten ze nu ook het Engels voetbal om zeep te helpen.
Het gesprek tussen 2 pakken yoghurt in de koelkast is spannender als alle commentatoren en analisten te samen.
Mis beleving en passie voor de sport het is echt tenenkrommend.
De beeldkwaliteit beneden alle peil we leven in 2022 met uhd en 4k.
Ik heb gruwelijke spijt dat ik me voor een jaar aan deze slecht presterende zender heb verbonden.
Zoals u mogelijk wel begrijpt raad ik niemand aan om een abbo bij Viaplay aan te schaffen.

Geplaatst op: 06-08-2022
Laatst bewerkt op: 06-08-2022
Geschreven door: Fred S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service, zeker in vergelijking met andere streamingsdinesten

Slechte beeldkwaliteit, slechte service (wedstrijden slechts tot 48 uur achteraf te bekijken)

Geplaatst op: 06-08-2022
Laatst bewerkt op: 06-08-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Viaplay heel slecht sorry

Helaas wil ik kwyd dat ik 29.99€ moet betalen voor het opzeggen wat gewoon belachelijk is . Ik betaal om 9.99€kan op zeggen waarneer ik wil en dan komen we op viaplay.studio is gewoon vriendjes politiek.dan kom ik met alle respect voor die 2 heren is net of ik naar het darten kyk.neem voor beeld sky commentaar is gewoon top vol emoties.dan kom ik terug op Olaf Mol en Jack Plooi .ik kyk nu naar sky met de stemmen van Olaf en Jack Grand prix radio geweldig .als viaplai beeld weer goed kryg en heren Olaf en Jack weer by viaplai gehoren zyn wil.ik graag 14.99€ betalen..maar helaas zeg ik nu op .grt

Geplaatst op: 19-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Machiel K.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoop echt dat ziggo terug komt met F1

Jammer dat ik het moet schrijven, Ben altijd positief , maar helaas nu niet , Viaplay is een slechte zender , als ik een 0 kon geven ,maar je moet aanvinken dus ze geven zich zelf 2 Sterren . Hoop echt dat ziggo het weer krijgt

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Alsof ik naar een kinderprogramma kijk, maar vo met taalfouten.

De toon van de verslaglegging is die van een kinderprogramma. Maar dat is het ergste nog niet. De heren verslaggevers vertalen de onboards niet, en erger nog, ze beheersen ook het Nederlands niet. Hieronder hun taalgebruik met daarachter hoe het wel hoort.
- Hij vergist zijn eigen (zich)
- De ondervloer... (Onderkant of vloer. Is er ook een bovenvloer?)
- Een koudere temperatuur. (Het is kouder of het heeft een lagere temperatuur)
- Het team die (het team dat)
- Het publiek die (het publiek dat)
- Hij beseft zich (hij realiseert zich dat of hij beseft dat...)
- Het publiek zijn enthousiast (het publiek is...)
Zeker bij een kinderprogramma is het zaak correct Nederlands toe te passen.

Sterkte!
Ruud

Geplaatst op: 09-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze gingen het anders doen, maar halen de kwaliteit die we gewent waren bij lange na niet!

blijkbaar moet ik proberen om iets positiefs te schrijven…. heb viaplay aangeschaft voor F1…….ik zou niet weten hoe ik hier iets positiefs over kan zeggen.
ze vragen een hoge prijs voor een kwaliteit die ze nooit kunnen leveren .

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht

nou ik moet 5 minuten naar onzin kijken en daar moet ik nog voor betalen ook ik vind dit echt belachelijk

Geplaatst op: 22-07-2022
Laatst bewerkt op: 22-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ongeloofelijk slecht

Door en door waardeloos, ik wil er geen woorden meer aan besteden. Doe het niet!

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Frank L.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen Viaplay meer voor mij!!

Mis de hele ervaring, zoals ik al die jaren F1 heb gekeken! Laat gewoon Olaf en Jack het doen!! Aanbod is ook niet naar mijn zin. Abonnement heb ik opgezegd!!

Geplaatst op: 24-07-2022
Laatst bewerkt op: 24-07-2022
Geschreven door: Danny C.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Viaplay


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
103 beoordelingen
4,5
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
3 beoordelingen
7
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Viaplay een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 362 beoordelingen geplaatst over Viaplay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 18% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Viaplay actief?

Viaplay is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Viaplay reviews? Dan kun je naar de website van Viaplay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie