Viaplay logo

Viaplay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Viaplay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4193
Viaplay logo
Website
viaplay.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Viaplay

Houd je van spannende series en leuke films? Dan is het de moeite waard om Viaplay te ontdekken. Deze streamingdienst is reeds populair in de Scandinavische landen en heeft zijn intrede gemaakt in Nederland. Het aanbod is divers en interessant voor echte film-, sport- en serieliefhebbers. Wil jij weten of Viaplay ook de beste keuze is voor jou? Dan is het aangeraden om de Viaplay reviews te lezen die je bij ons terugvindt!

Over Viaplay

Viaplay werd opgericht door Nordic Entertainment Group (NENT), een Zweeds bedrijf. De streamingdienst heeft een groot aanbod aan series en films en zendt veel sport uit, waaronder voetbal en Formule 1. In het assortiment vind je ook zowel bekende titels als Viaplay Originals die in de Scandinavische reeds ontzettend populair zijn. Daarnaast vind je er Nederlandste titels. Het uniek en gevarieerd aanbod is wat deze streamingdienst onderscheidt van andere.

Viaplay heeft bovendien ambitie om nog groter te worden en om zich dus uit te breiden tot heel Europa en daarbuiten. Door deze ambitieuze plannen is de kans groot dat het assortiment nog meer gaat groeien. Maar ook tegenwoordig zijn er al talloze uren aan kijkmateriaal beschikbaar.

Waarom kiezen voor Viaplay

Viaplay heeft een uitgebreid aanbod aan films en series, zowel internationaal als nationaal. Daarnaast kan je er veel sportuitzendingen bekijken. De dienst heeft namelijk veel sportrechten, waaronder dat voor Formule 1. De autorace kan je op Ziggo in Nederland niet meer bekijken. Als jij dit dus alsnog wilt volgen, is Viaplay voor jou een goede keuze. De streamingdienst zendt daarnaast nog andere interessante toernooien en matches uit, zoals PDC-darts en de Bundesliga. Het is dan ook dé streamingdienst voor sportliefhebbers.

Maar Viaplay is ook interessant als sport je niet zo interesseert. Je vindt er namelijk bekende films en series. Het aanbod is erg verschillend dan dat van andere streamingdiensten, omdat je er ook Viaplay Originals terugvindt die je nergens anders kan bekijken. Er zijn meer dan 30 Viaplay Original films en series die het ontdekken waard zijn, dus je hebt voldoende keuze. Je kan bovendien alles bekijken op je favoriete apparaten, waaronder je smartphone, smart-tv en tablet.

Is Viaplay betrouwbaar?

Dat Viaplay betrouwbaar is, merk je aan de positieve recensies. De dienst maakt het je ook gewoon mogelijk om je abonnement via iDeal af te rekenen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Wanneer je surft naar Viaplay zie je ook meteen dat je met een betrouwbare streamingdienst te maken hebt.

Klantenservice en klachten

Klachten kunnen natuurlijk altijd voorvallen. Als dat bij jou het geval is, kan je contact opnemen met Viaplay via de site. Daar dien je de categorie aan te duiden en vervolgens word je doorgestuurd naar een medewerker. De website heeft ook een 'Veelgestelde vragen' afdeling waar je de antwoorden vindt op de belangrijkste vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak anderen blij met je eerlijke Viaplay beoordeling als je al ervaringen hebt opgedaan met deze streamingdienst. Jouw recensie maakt het verschil, want anderen kunnen zo zien wat de positieve en negatieve kanten zijn van deze dienst. Een review schrijven is bovendien snel gedaan. Daar hoef je dus niet mee in te zitten.

Reviews over Viaplay

Gerelateerde bedrijven

Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Baby Diaries logo
Baby Diaries
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

4,7
19% zou hier weer kopen
321 beoordelingen
Onze beoordeling over Viaplay

Het bedrijf Viaplay is geverifieerd door ons. De webshop viaplay.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Viaplay is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Viaplay maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Viaplay is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van viaplay.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Viaplay.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heb gisteren de Q gezien, met Ned commentaar/ Geweldig!!! Erg Blij met Viaplay

Was eerst afwachtend of alles wel goed zou gaan. Maar het is geweldig!! Super kwaliteit!! Leuk en deskundig commentaar. Heb Viaplay via KPN. Commentaar gewoon in het Nederlands. Kortom een dikke plus voor KPN-Viaplay. p.s. blijf Olaf Mol wel missen.

Geplaatst op: 20-03-2022
Laatst bewerkt op: 20-03-2022
Geschreven door: John V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aardige klantenservice

Had per ongeluk een dubbel abonnement genomen(door verkeerde e-mail) en daardoor was er 5 maanden dubbel betaald zonder het te merken. Super aardige klantenservice en ze hebben alle extra kosten terugbetaald.

Geplaatst op: 12-03-2022
Laatst bewerkt op: 12-03-2022
Geschreven door: Danny K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geholpen

Eerder vandaag een probleem tegengekomen, maar ik ben zo goed geholpen door Isabelle. Snelle en leerzame reactie! Heb niets te klagen :)

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 12-03-2022
Geschreven door: Charles R.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel plaats voor verbetering

Veel hapering
Minder fijn commentaar, overweeg naar Formula 1 streaming te gaan...

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 11-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Werkt prima

Werkt prima voor TV, Ipad, Android en pc! Heeft zonder problemen de hoogste kwaliteit hdr! Tevreden met het aanbod! De kinderen zijn er ook dol op! Aanbevolen!

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 12-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede selectie en nog betere klantenservice

Goede selectie en nog betere klantenservice. Beste ervaring dat ik ooit heb gehad met klantenservices. Het is merkbaar dat hun personeel om hun klanten geeft. Top!

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 12-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Soms kleine storing tussendoor.

Met pijn en moeite door mijn provider na weken te zeuren over viaplay.
Eindelijk heb de app,zit nu naar de Formule 1 te kijken,goed scherp beeld,echter komt er een storing tussendoor en dan hapert deze even.
Maar als ik op kanaal 200 druk van Ziggo dan heb ik er geen last van.

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 11-03-2022
Geschreven door: Pedro B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bij het racen is het beeld niet mooi soms heel wazig en onscherp waarom is het geen 4K

Het beeld bij het racen is niet mooi soms wazig en onscherp waarom is het geen 4K .
het is toch duur genoeg

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 11-03-2022
Geschreven door: Anton K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht beeld

Wat slecht beeld zeg aldoor maar Laden en geluid weg zo slecht had liever dat ziggo weer had gewoon via tv kijken plaats van app

Geplaatst op: 10-03-2022
Laatst bewerkt op: 10-03-2022
Geschreven door: Albert A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Wazig beeld

Ik ben UK darts aan het kijken en beeld is heel erg wazig tijdens de partijen, tijdens de commentaar is het beeld wel goed.
Het is niet even maar al de hele dag.

Geplaatst op: 05-03-2022
Laatst bewerkt op: 06-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurgesteld.

live stream darts verschrikkelijk; constant haperingen en bevroren beeld! Zal je juist op een finish gebeuren! :(
Films draaien wel goed. Fijn is dat de ondertiteling een zwarte achtergrond heeft.
Korting eerste jaar ook aantrekkelijk. Wel jammer dat het uiteindelijk weer 14e wordt en dat je maar 2 streams kunt gebruiken. 5 Apparaten zijn wel voldoende.

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 04-03-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Gisteren darts gekeken. Via app naar striemen op TV.
Bleef laden en haperen ,vertragen, met pijlen en gesprekken.
Na 10 minuten afgesloten.Was nier normaal om wedstrijd te volgen. Graag het probleem zo spoedig mogelijk oplossen .

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 04-03-2022
Geschreven door: Wim I.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Groot nadeel is dat je de F1 niet kan terug kijken en/of kan opnemen. Dit vind ik erg slechte service

Verder met KPN Viaplay tevreden. alleen een heel vervelend nadeel is dat je de Q. de F1 Race niet kan opnemen/ of kan terug kijken. Erg slechte service op dit vlak

Geplaatst op: 27-03-2022
Laatst bewerkt op: 27-03-2022
Geschreven door: John V.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Gaat netjes voor de 1e keer

Op alle platformen werkt het hier goed. F1 is leuk om naar te kijken, kroeggehalte en oranje bril commentaar is gelukkig weg..

Geplaatst op: 20-03-2022
Laatst bewerkt op: 20-03-2022
Geschreven door: Dylan B.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top beeld👍 Waardeloos commentaar! Echt irritante commentatoren!

Nogmaals waardeloos commentaar! Verander dit. Deze mannen zijn niet om aan te horen! Ze doe ook nog of ze er verstand van hebben. Nou als je Olaf en Jack gewend bent is er niemand beter.
Viaplay wordt wakker, als dit niet veranderd zeg ik hem op!

Geplaatst op: 20-03-2022
Laatst bewerkt op: 20-03-2022
Geschreven door: Marc W.

9 / 10
5/5 5/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat is live wanneer je eerst 5 of 10 minuten moet wachten op een verbinding

Valt tot nu toe tegen. Live is live en noet eerst minuten moeten wachten

Geplaatst op: 20-03-2022
Laatst bewerkt op: 20-03-2022
Geschreven door: H H.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet de kwaliteit die beloofd word.

Het beeld zou van goeie kwaliteit zijn. Maar helaas nog....steeds eeeen hapering ondanks verbinding van glasvezel met rechtstreekse aansluiting met UTP kabel op tv. Snelheidstest gedaan en deze zit boven de 60mB/s.
Verwacht toch wel dat het probleem binnenkort wordt verholpen.
Wij geven jullie een kans maar doe er wat mee!!!!

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 19-03-2022
Geschreven door: Gerrit V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Te Gespierde Nadrukkelijke commentaren tijdens de kwalificatie

Hoe verschrikkelijk om te moeten luisteren naar de twee commentatoren tijdens de kwalificatie . . Geen seconde is t stil . tis net of die twee met een bijna competitie bezig zijn wie t meest te vertellen heeft. Je moet bijna Hogere wiskunde gestudeerd hebben om t allemaal te begrijpen . Geven de kijker de indruk als Oenen in de huiskamer te kijken. Lijkt wel of die ene( ben de naam even kwijt ) 36 lijntjes coke achter z n kiezen heeft voordat ie los kon. Ik werd er Hyper nerveus van . . . nee - dit moeten jullie snel veranderen . . Vreselijk !!!!

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 19-03-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Matig

Het wordt tijd dat ze bij viaplay de commentatoren gaan vervangen door ervaren mensen, hoe moeilijk kan het zijn om Olaf en Jack er neer te zetten net als de mensen in de studio, gelukkig zit Tom er bij die er zeker verstand van heeft. Ik zeg tijd voor Olaf en Jack viaplay wees verstandig want hun doen het al jaren en ze horen bij de f1 in nederland

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 19-03-2022
Geschreven door: Melvin B.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Ja hoor!!! Viaplay werkt supe

Na een moeilijke start op vrijdag voor de vrijetraining van f1 is op Zaterdag het lek boven!! Top kwaliteit beeld en geen vertragingen meer.. net op tijd voor de kwalificatie Viaplay werkt super👍

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 25-03-2022
Geschreven door: Maurits J.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Valt tegen

Jammer dat er gestreamd moet worden. Lid via KPN, waarom niet net als Netflix Viaplay in het basis menu? Beeldkwaliteit is slecht, hapert, staat stil. F1 alleen kwalificatie en wedstrijd via kanaal 225. Vrije trainingen en andere race categorieen moet je streamen. Er wordt dus alleen via TV op zaterdag en zondag uitgezonden en uisluitend F1.
Commentaar wordt door de mannen hier als niet deskundig bestempeld. Misschien verbetert dit nog, alle begin is lastig. Zeker als de lat hoog ligt. Succes Via Play met het optimaliseren van jullie aanbod.

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 19-03-2022
Geschreven door: Masha

8 / 10
5/5 5/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed aanbod films/series als je van detective genre houdt.

Ik heb Viaplay voornamelijk gekozen voor de formule 1. Ik ben erg tevreden over de originele Viaplay content om de formule 1 heen zoals de talks en het titanenduel. Daarnaast zeer tevreden over de nieuwe camera's onboard en in pitstraat. Ook de camera op de wagens zelf is nogsteeds goed, maar verder is de kwaliteit maar erg matig. De beelden in de diepte zijn slecht kwa kwaliteit. voor zover ik nu zie heeft Viaplay heel wat te doen om de kwaliteit van Ziggo te evenaren. Ik hoop dat dit verandert anders ga ik volgend jaar ergens anders kijken.

Geplaatst op: 18-03-2022
Laatst bewerkt op: 18-03-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 2/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit van de stream is gewoon slecht, dit moet beter. Verder is het commentaar ook niet geweldig. Vooral Allard Kalf is vervelend.

Geplaatst op: 18-03-2022
Laatst bewerkt op: 18-03-2022
Geschreven door: Anton V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
F1 Minder fijn commentaar, ze praten te veel als dat zo overweeg naar Formula 1 streaming te gaan

Bij F1 ,ze praten te veel als dat zo blijft overweeg naar Formula 1 streaming te gaan ik mis Olav Mol en Jack Plooij
film en serie zijn oud

Geplaatst op: 13-03-2022
Laatst bewerkt op: 13-03-2022
Geschreven door: Michael H.

8 / 10
5/5 4/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos.leveren niet wat ze beloven.dus ik wil mijn 99€ terug vanwege de wanprestatie.allemaal doen

Haperend beeld.slechte kwaliteit beeld.

Geplaatst op: 12-03-2022
Laatst bewerkt op: 12-03-2022
Geschreven door: John F.

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Balen dat de stream vaak hapert

Stream hapert vaak en beeld is redelijk. Lijkt geen Full HD.
Mis de Ziggo commentatoren.
Maar goed. Hopelijk is beeld tijdens de echte races wel stabiel, anders snel klaar met viaplay na dit jaar

Geplaatst op: 11-03-2022
Laatst bewerkt op: 12-03-2022
Geschreven door: Roland G.

8 / 10
5/5 2/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel haperingen en soms tijden niet te lezen, zo slecht.

Ik heb hier naar uitgekeken maar dit is echt slecht. Veel haperingen en erg slecht beeld. Kommentaar is ook ondermaats vind ik.
Ik hoop dat wanneer er echt wordt geracet de kwaliteit beter is want anders ben ik weg.

Geplaatst op: 10-03-2022
Laatst bewerkt op: 10-03-2022
Geschreven door: Olaf R.

8 / 10
4/5 5/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een vreselijk slecht commentaar bij formule 1

Ik heb viaplay formule 1 uitgezet vanwege het zeer slechte commentaar, deze heren vinden zichzelf wrsch. zelf heel goed. Als zij aanblijven komen er wrsch. heel veel opzeggingen. Weg net die kakkers.

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 07-05-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
KIjk al meer dan 35 jaar F1 nog niet zo teleurgesteld geweest

Zo teleurgesteld volg al 35 jaar de F1…
Zo teleurgesteld volg al 35 jaar de F1 nos toen Duitsland RTL en daar na RTL 5 en Ziggo dat was goed in mijn beleving maar echt Viaplay valt mij zo tegen niet gezellig of goede verslaggeving en komen ook nog arrogant over ,,dat ze het goed doen als er zoveel mensen zijn die er anders over denken begrijp ik niet .
Alles in het Nederlands ? nou ik heb Coulthard en Hakkinen nog geen woord Nederlands horen spreken
en de verslaggeving geloof dat die denken dat de mensen die F1 kijken geen verstand hebben of het kan ook zijn dat ze niet goed weten moeten wat te zeggen en makken er maar wat van.
krijg het gevoel dat zij het verslag doen en denken dat er hun kijkers 10 jaar zijn en ze nog moeten vertellen dat het gaspedaal rechts zit.

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 07-05-2022
Geschreven door: Jan H.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Er moeilijk om terug te kijken

Wat een puzzel om terug te kijken wij vinden het waardeloos hoe dit programma werkt pffffffffff

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 07-05-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 3/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Viaplay


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Baby Diaries logo
Baby Diaries
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Viaplay een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 321 beoordelingen geplaatst over Viaplay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 19% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Viaplay actief?

Viaplay is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Viaplay reviews? Dan kun je naar de website van Viaplay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie