VGZ logo

VGZ ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

17 beoordelingen • 4,4
VGZ logo
VGZ ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
17 beoordelingen • 4,4
Beoordeling
17 beoordelingen
4,4
5 sterren
6%
4 sterren
24%
3 sterren
12%
2 sterren
0%
1 ster
59%
Bestelproces
4,4
Service
4,4
Prijs
4,4
Levering
4,4

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
0 beoordelingen
10
PartnerPete logo PartnerPete
0 beoordelingen
10

VGZ ervaringen

VGZ is een aanbieder van zorgverzekeringen. Nu zijn er zoveel zorgverzekeraars waar je uit kunt kiezen, en natuurlijk wil je de beste keuze maken. Op Ervaringensite.nl lees je alle VGZ ervaringen en VGZ beoordelingen van mensen die een zorgverzekering hebben bij VGZ. Heb jij zelf een zorgverzekering bij deze zorgverzekeraar? Schrijf dan ook een VGZ review en deel je ervaringen.

Over VGZ

Bij VGZ kun je een zorgverzekering afsluiten. Het kan altijd lonen om over te stappen naar een andere verzekeraar. Zeker als deze een stuk goedkoper is. Daarom doe je er verstandig aan om verzekeraars goed met elkaar te vergelijken, zodat je snel kunt zien welke verzekeraar het voordeligst is en waar je voordelig een zorgverzekering kunt afsluiten. Bij VGZ kun je diverse zorgverzekeringen afsluiten. Net als bij veel andere verzekeraars kun je de basisverzekering afsluiten en ook de aanvullende verzekeringen van VGZ zijn af te sluiten. Het voordeel bij VGZ is dat je ook zelf een verzekering kunt samenstellen. Zo weet je dat je altijd bent verzekerd voor de zaken die jij belangrijk vindt. Denk aan bijvoorbeeld beweegzorg, brillen en contactlenzen, tandartsverzekering, vaccinaties, anticonceptie, kraamzorg of alternatieve zorg. Als je een zorgverzekering wilt afsluiten is het dus goed om te kijken naar welke eisen en wensen je zelf hebt. Op basis hiervan kun je beslissen welke eventuele aanvullende zaken je belangrijk vindt en kunt afsluiten. Voorts kun je als klant bij VGZ ook altijd zorgadvies inwinnen.

Vindt hier VGZ ervaringen

Het hebben van een zorgverzekering is in Nederland verplicht. Daarbij heb je dan ook de keuze tussen allerlei verschillende aanbieders zoals VGZ. Je wilt natuurlijk wel te allen tijde de juiste keuze maken uit de verschillende aanbieders. Dit kan onder andere worden gedaan met behulp van VGZ ervaringen.

VGZ ervaringen en klachten

Twijfel jij of je er wel goed aan doet door een verzekering af te sluiten bij VGZ? Door diverse VGZ ervaringen en klachten te lezen kun jij de juiste keuze maken. Met de verschillende aanbieders is het soms erg lastig om de juiste keuze te maken. Ben jij klant bij VGZ of ben jij klant geweest bij VGZ? Laat dan jouw ervaringen achter bij ons en help andere mensen bij het maken van een keuze over VGZ. Help mee, deel jouw ervaring.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over VGZ

profielfoto van Herman
Herman
24-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
10% korting bij UnitedConsumers

Ik ben overgestapt naar VGZ maar wel via unitedconsumers omdat zij 10% korting gaven. Anders was VGZ zeker niet een van de goedkopere. De voorwaarde zijn prima en het is een betrouwbare zorgverzekeraar. Wat ook handig is dat je je partner meteen mee kan nemen waardoor je niet nog een keer alles hoeft aan te vragen.

profielfoto van Jimmy
Jimmy
27-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Ben al jaren lid bij VGZ, omdat ik een goed gevoel heb bij deze verzekeraar. Wat ik wel het afgelopen jaar erg vervelend vond was dat rekeningoverzicht niet echt inzichtelijk was. Ik hierdoor niet heel specifiek zien waar alles naartoe ging. Voor de rest erg tevreden

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super handig die 10% extra korting

Dankzij Ervaringensite nog een goeie tip gekregen. Want toen ik op de link klikte kreeg ik nog eens 10% korting. Vet handig en de voorwaarden zijn echt top.

profielfoto van Leon
Leon
11-11-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hoppa weer duurder

Het zal weer eens niet! 3 keer zoveel winst als het jaar ervoor en nog steeds gaaat de prijs omhoog ??? Hoe kan dit in godsnam? Hoe is het mogelijk dat de premie omhoog gaat als jullie winst maken!!!!???

Ik zit al jaren bij VGZ en moet zeggen dat ik over de dienst erg tevreden ben alleen wordt je wel weer vrezelijk afgezet door WEEEEERRR de prijs omhoog te gooien

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zorgverzekering duur

De verzekering voor zorg had ik via VGZ lopen maar elk jaar werd het duurder en duurder. En had altijd gedacht dat hun service het wel zou compenseren maar dat valt wel mee. Dit jaar ga ik overstappen want de kosten lopen de spuigaten uit.

profielfoto van Edwin B.
Edwin B.
27-12-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Klantenservice problematisch

Verzekering voor 2019 staat niet in mijn VGZ. Klantenservice gebeld. Eindelijk na 25 minuten iemand aan de telefoon. De mevrouw stond mij vriendelijk te woord maar na 15 minuten moest ze het opgeven omdat het computersysteem er uit lag.
Afgelopen zaterdag had ik hier ook al een half uur voor aan de lijn gehangen.
Volgens mij hebben ze hun systemen daar gewoon niet op orde.
Als je iets wil opzoeken of veranderen via hun website, dan ben je ook de klos. Ontzettend gebruiksonvriendelijk allemaal.

profielfoto van Thomas G.
Thomas G.
15-11-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niets mis mee

Net als andere verzekeraars, kost een hoop en krijgt weinig bijzonders extra. Maar zit er nu al jaren en nog geen problemen mee gehad.

profielfoto van Anna
Anna
07-10-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ERGST!

IK BEN UW KLANT SINDS MEI EN HEB GEEN HUISARTS(ALLEMAAL VOL)GEEN TANDARTS!CONTACT MET U ONMOGELIJK!GEEN EMAIL CONTACT!GEEN FB!(ALLEMAAL AUTOMATISCH REPLY!)JE KRIJGT GEEN INFORMATIE VIA CHAT, MOET BELLEN EN ALS JE BELT ZONDER DAT IK MET VGZ GESPROKEN 10EU SIMKAART LEEG AL OMDAT JE URENLANG MOET WACHTEN EN KRIJG ZE NIET AAN DE LIJN! SCHANDALIG! VGZ! IK MOET NAAR OOGARTS OF ANDERE SPECIALISTEN MAAR ZONDER ZE KAN NIET OF MOET ZELF BETALEN TERWIJL MAANDELIJKS BETAAL IK AL 178 EU EN IN 5 MAANDEN HEBBEN ZE 1000 EU OVERGESCHREVEN TERWIJL IK GEEN ARTS NOG HEB! IK BEN AL MEER DAN 10 J NIET MEER NAAR HUISARTS GEWEEST OMDAT ZE ALLEMAAL ZELFDE SH** ZIJN! SCHANDALIG IS DAT! EN HEB STEEDS GEEN ANTWOORD VAN ZE!IK HEB AL MIJN GELD TERUG GENOMEN EN GA NIETS BETALEN! DURF NIET OM ME TE DWINGEN OM BETALING U ROVERS!

profielfoto van Bram
Bram
06-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Dit is de slechtste verzekering die er bestaat. Alle rekeningen worden met een vage reden / smoes afgekeurd zonder opgaaf van reden. Dan moet je dus eerst bellen en de wachttijden zijn 40 minuten of meer. Dit lijkt bijzonder veel op oplichting. Het is werkelijk onmogelijk om contact te krijgen. Neem nooit VGZ als verzekeraar. In ieder geval valt VGZ onder de slechtste zorgverzekeraar die alles doet alles behalve ontzorgen.

Even als voorbeeld: Wij hebben een zwangerschapscursus gevolgd. Deze zou worden vergoed door VGZ. Nu is het zo dat de factuurdatum vroeger was de daadwerkelijke cursus. Dit is logisch omdat de factuur eerst door ons betaald moest worden. Toch gaat VGZ de factuur niet vergoeden.

Nog een voorbeeld: Er zwangerschapsdiabetes geconstateerd en is het noodzakelijk om dagelijks bloed te prikken. Erg vervelend. Hiervoor heb je een metertje/teststrips nodig. Deze hebben wij verkregen op doktersrecept. Nu blijkt dat dit alleen vergoed wordt als je het besteld bij een van de 6 aangesloten apotheken. Ja dus je vraagt een hoogzwangere vrouw om kilometers te reizen voor het kopen van een tester.

Wat is VGZ een teleurstelling zeg. Je kan beter een andere zorgverzekeraar nemen van VGZ.

Fam. Sluiter / van Mierlo

profielfoto van Bert
Bert
01-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
een slechte zorgverzekering en totaal klantonvriendelijk

VGZ is toonbeeld van klantonvriendelijkheid. Ze maken dingen die heel simpel zouden kunnen zijn nodeloos ingewikkeld. Hun website is hopeloos en hun klantenservices is traag en ze kennen blijkbaar hun eigen werkprocessen niet eens. Kortom weinig verheffend. VGZ is duur en levert geen kwaliteit voor deze duurdere premies. Kortom opdoeken die handel. Volgens mij worden daar mensen ( managers)beloond voor bureaucratie.

profielfoto van L
L
29-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
premie

vgz jaren lang ellende met ze gehad. premie die niet betaald zouden zijn of premie die verrekend werden met andere dingen zonder dat je wist. wanbetalers premie terecht gekomen toen eruit gekomen. voor laten komen bij rechter en al me afschriften mee en kreeg me gelijk bij rechter helaas was toen mrt dus kon niet meer over stappen. toen dec 2016 zelfde geintje ik zou weer achterstand hebben kon weer niet over stappen ... alles ma getrokken en dit geval bleek zelfs dat geld van hun hoor te krijgen... nu mei 2017 komen ze weer met deur waardes dat 2016 niet betaald zijn. na veel heem en weer contact in dec maar bedrag overgemaakt waar ze om vroegen en gelijk over gestapt ... nu met advocaat werk van maken om me geld terug te krijgen aangezien ik nu te veel betaald heb maar maar gedaan heb om weg te kunnen. nu kreeg ik een mail omdat opgezegd is dat ze me graag aanbod doen om mijn als fijne klant te houden. nooit maar dan ook nooit meer zie nu dat ik niet de enige ben waar dit bij gebeurt is. blij dat bijna jan is en never meer met vgz wat te maken heb. oplichters

profielfoto van Vincent R.
Vincent R.
23-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fraude melding

Ik heb in 2014 een fraude melding gemaakt bij de VGZ in Eindhoven,. Tot op de dag van vandaag ben ik niet verder geholpen met mijn fraude melding. Een schande.

profielfoto van Gg
Gg
08-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters/afpersers

Vgz de meest klant onvriendelijke afpersings maffia bende, bah wat
Een asociaal bedrijf, maar ja zo worden we aan alle kanten genaaid in dit land, lang leven de corrupte Vvd kliek.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht advies

Via internet aangemeld 28/12/2015 ...4/01 gebeeld omdat geen bevestiging is binnen. VGZ reactie - geen zorgen wij hebben het heel druk. 8/01 gebeeld - zelfde antwoord. 12/01 gebeeld - U bent niet verzekeerde daar is iets mis gegaan. Te laat!!!

profielfoto van Anonimous
Anonimous
27-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
heel erg slecht

In klantenservice weten ze nooit alles, elke vraag word nagecheckt, wordt na elke vraag op wacht gezet. Op het eind na het wachten krijg je vervolgens te horen dat je niet via telefoon aan je antwoord kan komen en maar een brief moet sturen of een mail. Slechte klantenservice, VGZ zelf staat ziekenhuizen toe om onnodige operaties te ondernemen, de artsen mogen neppe ziektes declareren waar je vervolgens achteraf pas achter komt via de declaraties.

geen betrouwbare verzekering. erg slecht.

ik heb nooit zoveel problemen gehad met andere zorgverzekeringen.

profielfoto van Polly
Polly
05-05-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet doen!

VGZ hanteert een zeer slechte administratie en klantenservies. Het is een zeer slechte verzekeringsmaatschappij.
De betalingen waren verkeerd geboekt en daardoor werd ik geregistreerd als wanbetaler.
Dus bedenk je 3x, want als een verzekeringsmaatschappij haar administratie niet op orde heeft, kun je er verder weinig van verwachten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-03-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet oplossings gericht

Ik kreeg aan rekening voor een behandeling, maar er stonden zaken op die helemaal niet zijn uitgevoerd. Ik heb een klacht ingediend en aangegeven dat de behandelingen op de factuur niet overeenkomen met wat er werkelijk is uitgevoerd.

Na veel contact willen ze bij VGZ niet meewerken en moet ik aantonen wat er wel en niet is gedaan. Ga dat maar eens doen. Dat is onmogelijk en is jouw woord tegen het woord van VGZ en de doktoren.

Ik moet gewoon betalen en ze weigeren met een oplossing te komen. Stel oplichters zijn het.

Schrijf een review over VGZ

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
0 beoordelingen
10
PartnerPete logo PartnerPete
0 beoordelingen
10