Veronica Magazine logo

Veronica Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Veronica Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2355
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Veronica Magazine

Het bedrijf Veronica Magazine is geverifieerd door ons. De webshop veronicasuperguide.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Veronica Magazine is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Veronica Magazine maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van veronicasuperguide.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van veronicasuperguide.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk welkoms cadeau

Ik heb dit abonnement aangeschaft voor het welkoms cadeau maar ik ben nu ook nog erg fan geworden van het magazine zelf. Het is een erg leuk blad met veel leuke en intressante onderwerpen.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Janne H.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Veronica Magazine


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mikrogids logo
Mikrogids
1 beoordeling
10
KROMagazine logo
KROMagazine
2 beoordelingen
9
Zo Zit Dat logo
Zo Zit Dat
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Veronica Magazine een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Veronica Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Veronica Magazine actief?

Veronica Magazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Veronica Magazine reviews? Dan kun je naar de website van Veronica Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie