VelgenShop logo

VelgenShop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VelgenShop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2000
VelgenShop logo
Website
velgenshop.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VelgenShop

Overweeg je om te kopen bij VelgenShop? Dan is het handig om op de hoogte te zijn van de ervaringen met dit bedrijf. Op die manier krijg je meer zekerheid en kan je beter bepalen of kopen bij VelgenShop iets voor jou is. Voor al de VelgenShop ervaringen en extra info kan je hieronder terecht!

Over VelgenShop

VelgenShop is een grote online en offline winkel van banden. Opmerkelijk is dat het bedrijf steeds de belangrijkste nieuwe trends opvolgt. De kans is daarom groot dat je er precies vindt wat je zoekt, ongeacht voor welke auto je velgen of banden wilt kopen. De winkel verkoopt in heel de Benelux en heeft als grote doel om de prijzen transparant te houden. De prijzen die je in de webshop ziet, zijn daarom inclusief btw en de verzendkosten zijn steeds gratis.

VelgenShop heeft daarnaast fysieke winkels in Hoofddorp, Etten-Leur, Drachten en Wijchen waar je je kan laten bijstaan door specialisten. Ideaal als je graag de banden of velgen ziet voordat je ze koopt. Natuurlijk is het ook mogelijk om op advies te rekenen in de online winkel. En het grote voordeel is dat als je online koopt, je op veel verschillende manieren kan betalen. Zo is het niet alleen mogelijk om met iDEAL te betalen, maar worden ook Bancontact, Giropay en Mastercard aanvaard.

Waarom kiezen voor VelgenShop?

VelgenShop heeft het grootste online én offline assortiment in lichtmetalen en stalen velgen, zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden. De kans is dus groot dat je er vindt wat je zoekt. Doordat het hun missie is de klanten een voordelige prijs aan te bieden, kan je bovendien heel wat geld besparen op je banden en velgen. Kopen bij VelgenShop is daarom een goede optie voor wie geld wilt uitsparen op zijn banden en velgen. Ook als je al een tijdje op zoek bent naar een specifieke velg of band en je het in geen enkele winkel terugvindt, is het een goed idee om een kijkje te nemen bij VelgenShop. Dankzij het groot assortiment heb je namelijk heel veel kans om het te vinden. Bovendien wordt de collectie regelmatig aangevuld!

Is VelgenShop betrouwbaar?

Aangezien VelgenShop het Thuiswinkel waarborg certificaat heeft, wat wil zeggen dat het voldoet aan de voorwaarden die in overeenstemming zijn met de Nederlandse wet- en regelgeving, kan je wel stellen dat de winkel betrouwbaar is. Bovendien beschikt het over diverse betalingsmogelijkheden en vind je de shop terug op Facebook, Instagram en Twitter.

Klantenservice en klachten

In het geval van een probleem kan je bij VelgenShop terecht bij de FAQ's. Deze geven je een duidelijk zicht op wat je precies moet doen in een bepaalde situatie. Helpen de antwoorden je niet voldoende? Dan kan je VelgenShop contacteren via mail, Twitter of per telefoon. De klantenservice is echter enkel bereikbaar tijdens de weekdagen en kost je 30 cent per minuut. Iets om rekening mee te houden!

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij reeds een aankoop gedaan bij VelgenShop? Vergeet dan niet om je beoordeling achter te laten. Dit helpt andere, potentiele klanten een beter zicht te krijgen op de positieve en negatieve aspecten van de webshop. Het helpt hen bovendien bepalen of de winkel voor hen de beste keuze is. Jouw beoordeling maakt dus het verschil!

Reviews over VelgenShop
Gerelateerde bedrijven
Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
Autodoc logo
Autodoc
16 beoordelingen
4,9
Banden Pneus Online logo
Banden Pneus Online
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over VelgenShop

Het bedrijf VelgenShop is geverifieerd door ons. De webshop velgenshop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VelgenShop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VelgenShop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van velgenshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van velgenshop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VelgenShop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Positieve ervaring

Ik had een positieve ervaring met dit bedrijf. Ik heb korting kunnen krijgen op de banden die ik heb gekozen... Ik raad deze website ten zeerste aan!

Geplaatst op: 30-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Twan P.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VelgenShop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
Autodoc logo
Autodoc
16 beoordelingen
4,9
Banden Pneus Online logo
Banden Pneus Online
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VelgenShop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over VelgenShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VelgenShop actief?

VelgenShop is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VelgenShop reviews? Dan kun je naar de website van VelgenShop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie