TyreCompany.nl logo

TyreCompany.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
TyreCompany.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1012
TyreCompany.nl logo
Website
tyrecompany.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen TyreCompany.nl

De banden van de auto gelden als één van de belangrijkste onderdelen van een auto. Goede banden betekent veilig rijden, immers. Met velgen maak je bovendien elke auto mooier. TyreCompany.nl is een specialist die je wat betreft banden en velgen prima van dienst zou kunnen zijn. Aan de hand van de door ons gemaakte samenvatting van reviews en ervaringen van bestaande klanten, krijg je hier een beter beeld van deze specialist. Op basis daarvan kun je al dan niet besluiten om ook voor TyreCompany.nl te kiezen.

Over TyreCompany.nl

Bij TyreCompany.nl ben je aan het enige juiste adres als het gaat om banden en velgen. De specialist bied je gemak want met de speciale configurator vind je steeds snel de perfecte banden en velgen voor jouw auto. Dat betekent dat je snel, goedkoop en gemakkelijk online zaken kunt doen met TyreCompany.nl. Niet voor niets wordt TyreCompany.nl al jarenlang dé nummer 1 webshop voor alle banden en velgen genoemd. Die naam heeft de onderneming in de loop der jaren echt verdiend.

Waarom kiezen voor TyreCompany.nl?

Je kiest voor deze specialist vanwege het gemak waarmee je steeds de juiste banden en velgen koopt. Bij dat proces kan nagenoeg niets mis gaan. Ook het zeer brede aanbod spreekt veel mensen aan. Zo worden onder meer banden van bekende merken als Continental, Pirelli, Michelin, Goodyear, Bridgestone en Dunlop tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Het zijn stuk voor stuk topmerken die van jouw auto een veilige auto maken. Ook het aanbod velgen is indrukwekkend groot en bovendien is steeds sprake van een wisselend en groeiend aanbod van zowel velgen als banden.

Is TyreCompany.nl betrouwbaar?

Als we kijken naar de beoordelingen van mensen die de banden al bij deze specialist kopen, kunnen we niet anders dan stellen dat je te maken hebt met een betrouwbare partner. Dat blijkt ook wel uit de merken die gevoerd worden. De specialist doet alleen zaken met de beste merken en dat merk je wanneer je die banden en velgen onder de auto hebt. De klanten geven bovendien aan het fijn en betrouwbaar te vinden dat je gewoon met iDeal en dus in je eigen veilige bankomgeving af kunt rekenen.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je met al je vragen en opmerkingen – net als met klachten- prima terecht bij deze aanbieder van banden en velgen. Je krijgt er alle ruimte voor. Zo kun je telefonisch contact opnemen en kun je een e-mail sturen. Je kunt eveneens contact leggen via Facebook. Heb jij een klacht, dan kun je die ook schriftelijk indienen, je vindt het adres namelijk gewoon op de website, net als overigens alle bedrijfsgegevens.

Wil jij ook beoordelen?

Zeer waardevol, zo kun je de beoordelingen van bestaande klanten wel omschrijven wanneer je zelf keuzes moet maken. Ze bieden je onafhankelijke informatie en die informatie brengt je altijd verder en helpt jou om de beste beslissing te nemen. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling te maken om zo andere mensen ook te hel[pen bij het maken van alleen de beste keuze.

Reviews over TyreCompany.nl
Gerelateerde bedrijven
AutobandenCollectief logo
AutobandenCollectief
2 beoordelingen
10
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Autobanden365 logo
Autobanden365
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over TyreCompany.nl

Ons team van experts heeft TyreCompany.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van TyreCompany.nl bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. TyreCompany.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

TyreCompany.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van tyrecompany.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TyreCompany.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TyreCompany.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AutobandenCollectief logo
AutobandenCollectief
2 beoordelingen
10
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Autobanden365 logo
Autobanden365
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TyreCompany.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TyreCompany.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TyreCompany.nl actief?

TyreCompany.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TyreCompany.nl reviews? Dan kun je naar de website van TyreCompany.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie