Toners-kopen logo

Toners-kopen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Toners-kopen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Toners-kopen logo
Website
toners-kopen.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website
Toners-kopen.nl is een webshop gespecialiseerd in het verkopen van zeer scherp geprijsde huismerk toners, inktcartridges en labels tot wel 70% goedkoper dan het originele merk. Toners-kopen.nl heeft een zeer ruim assortiment, en een ruime voorraad. Hierdoor kan Toners-kopen.nl altijd direct verzenden en aan de snelle leveringsvoorwaarden voldoen. Tevens is de beste service verlenen altijd prioriteit, dit kunt u terugzien in de gratis verzenden voorwaarden en het uitzonderlijke garantiebeleid. Reviews over Toners-kopen

Gerelateerde bedrijven

InkOutlet.nl logo
InkOutlet.nl
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Campusshop.nl logo
Campusshop.nl
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over toners-kopen.nl

Het bedrijf Toners-kopen is geverifieerd door ons. De webshop toners-kopen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Toners-kopen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Toners-kopen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Toners-kopen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van toners-kopen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Toners-kopen.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima webwinkel

Fijne webwinkel waar je gemakkelijk iets op kan bestellen. Ze hebben altijd precies wat ik nodig heb en er staat ook goed bij of hij nou in mijn printer past. Top webshop!

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: Tycho V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Toners-kopen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

InkOutlet.nl logo
InkOutlet.nl
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Campusshop.nl logo
Campusshop.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Toners-kopen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Toners-kopen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Toners-kopen actief?

Toners-kopen is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Toners-kopen reviews? Dan kun je naar de website van Toners-kopen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie