Toeractief logo

Toeractief reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Toeractief reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3043
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Toeractief

Het bedrijf Toeractief is geverifieerd door ons. De webshop Toeractief is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Toeractief is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Toeractief maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Toeractief is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Toeractief. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Toeractief.

Geplaatst op: 30-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top magazine

Ik ben nu twee jaar geabonneerd en vind het tijdschrift een welkome aanvulling op mijn mailbox. De fotografie is voortreffelijk en de uitgebreide artikelen geven inzicht in de parken die ik anders niet zou hebben.

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charlotte B.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Toeractief


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
De Stentor logo
De Stentor
8 beoordelingen
4,1
Eigen Huis & Interieur logo
Eigen Huis & Interieur
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Toeractief een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Toeractief. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Toeractief actief?

Toeractief is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Toeractief reviews? Dan kun je naar de website van Toeractief gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie