Toeractief logo

Toeractief reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Toeractief reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Toeractief logo
Website
toeractief.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Toeractief is het magazine voor actieve wandelaars en fietsers. Het magazine verschijnt 7 keer per jaar en bevat unieke fiets- en wandelroutes door Nederland, opgeluisterd met mooie foto’s, bezienswaardigheden, cultuur, interessante wetenswaardigheden en praktische tests en tips. Daarnaast bevat elke uitgave een uniek en praktisch routeboekje op A5-formaat. En wat Toeractief extra uniek maakt, is dat de lezer door de sfeerverhalen met uitgebreide fotoreportages kennismaakt met de geschiedenis, achtergrond en flora en fauna langs de routes. Reviews over Toeractief

Gerelateerde bedrijven

iCreate logo
iCreate
2 beoordelingen
8,5
Koken & genieten logo
Koken & genieten
2 beoordelingen
8,5
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Toeractief

Het bedrijf Toeractief is geverifieerd door ons. De webshop toeractief.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Toeractief is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Toeractief maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Toeractief is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van toeractief.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Toeractief.

Geplaatst op: 30-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top magazine

Ik ben nu twee jaar geabonneerd en vind het tijdschrift een welkome aanvulling op mijn mailbox. De fotografie is voortreffelijk en de uitgebreide artikelen geven inzicht in de parken die ik anders niet zou hebben.

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Charlotte B.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Toeractief


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

iCreate logo
iCreate
2 beoordelingen
8,5
Koken & genieten logo
Koken & genieten
2 beoordelingen
8,5
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Toeractief een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Toeractief. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Toeractief actief?

Toeractief is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Toeractief reviews? Dan kun je naar de website van Toeractief gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie