TIMEMagazine logo

TIMEMagazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

TIMEMagazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3871
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over TIMEMagazine

TIMEMagazine is geverifieerd door ons expert team. De webshop TIMEMagazine bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TIMEMagazine lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TIMEMagazine. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

TIMEMagazine is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van TIMEMagazine. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TIMEMagazine.

Geplaatst op: 26-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TIMEMagazine


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Readly.com logo
Readly.com
2 beoordelingen
9,5
Kwebbels Kinderboeken logo
Kwebbels Kinderboeken
2 beoordelingen
6
Menshealth logo
Menshealth
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TIMEMagazine een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TIMEMagazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TIMEMagazine actief?

TIMEMagazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TIMEMagazine reviews? Dan kun je naar de website van TIMEMagazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie