Ticketoo logo

Ticketoo reviews, ervaringen en beoordelingen

Ticketoo reviews, ervaringen en beoordelingen
1065
Ticketoo logo
Website
Ticketoo
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Ticketoo

Daguitstap gepland? Of op zoek naar goedkope tickets voor een leuk concert? Dan heb je misschien al de website Ticketoo in het oog gehad. Vooraleer je tickets koopt via Ticketoo kan het interessant zijn om reviews en beoordelingen te lezen van andere mensen die ervaring hebben met de website. In deze review zetten we alle info op een rijtje.

Over Ticketoo

Ticketoo is een bedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Het richt zich op mensen die op zoek zijn naar tickets voor daguitstapjes en biedt deze aan, aan een lager tarief.

Ticketoo is gestart in december 2015 met het idee om het overschot van entreekaarten te verkopen. Van tickets voor dierentuinen tot pretparken, wellnesscentra en concerten.

Waarom kiezen voor Ticketoo

Ticketoo laat je toe om makkelijk, snel en veilig tickets voor verschillende pretparken, dierentuinen, musea of andere dagattracties in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland te kopen. En dit aan een lager tarief dan gewoonlijk.

Ticketoo biedt immers de overcapaciteit van tickets aan een goedkoper tarief aan via hun website. In tegenstelling tot andere veilingsites zie je hier wel niet om hoeveel korting het gaat, maar kan je zelf je persoonlijke prijs en voorkeur van datum ingeven. Vervolgens keurt Ticketoo het bod goed of af. Op deze manier kunnen mensen tickets voor evenementen of bezienswaardigheden kopen voor de prijs die ze zelf willen. In sommige gevallen kan dit tot 50% goedkoper zijn dan de prijs aan het loket.

In het aanbod kun je vaak tickets vinden voor themaparken als Plopsaland, Plopsaqua, Sea Life Scheveningen, Ripley´s Amsterdam of accommodaties voor A&O Hotels en Hostels.

Is Ticketoo betrouwbaar?

Vergelijkbare websites als Ticketoo hebben vaak een slechte reputatie. Dat komt omdat klanten soms hun tickets niet toegestuurd krijgen of met namaaktickets te maken krijgen. Dit alles lijkt bij Ticketoo niet het geval te zijn. Reviews online zijn overwegend positief en Ticketoo krijgt dan ook een hoge score.

Ticketoo heeft als verdienmodel dat het een percentage krijgt per verkocht ticket. Hierdoor krijg je als klant niet te maken met verborgen kosten achteraf. Betalen kan veilig na het goedkeuren van je bod via Visa, Paypal, Ideal of Mastercard.

Klantenservice en klachten

Ticketoo tracht de kosten laag te houden zonder al te veel aan service in te boeten. Hierdoor werken ze met dynamische FAQ´s die een antwoord bieden op de meeste vragen. Ook is er een chatbot die op dezelfde manier te werk gaat. Komen deze opties niet tot een gepast antwoord, dan is er ook nog een medewerker die je kunt spreken. Dit is mogelijk via de telefoon of via mail.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ooit al eens tickets op de kop kunnen tikken via Ticketoo? Hoe verliep het hele proces? Kreeg je je tickets op tijd en kon je genieten van een flinke korting? We horen het graag van je. Schrijf nu een beoordeling over het bedrijf Ticketoo.

Reviews over Ticketoo
Gerelateerde bedrijven
Tiqets logo
Tiqets
12 beoordelingen
4,8
Red Light Secrets logo
Red Light Secrets
2 beoordelingen
8,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Ticketoo

Het bedrijf Ticketoo is geverifieerd door ons. De webshop Ticketoo is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Ticketoo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ticketoo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Ticketoo is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Ticketoo te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke prijs voor een leuke dag

De tickets die we hebben gekocht voldeden zeker aan de prijs. Het was eenvoudig te bestellen er de kinderen vonden het geweldig. Dit is ook zeker voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: 16-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjoerd V.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ticketoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tiqets logo
Tiqets
12 beoordelingen
4,8
Red Light Secrets logo
Red Light Secrets
2 beoordelingen
8,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ticketoo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ticketoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ticketoo actief?

Ticketoo is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets , uitjes en dagaanbiedingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ticketoo reviews? Dan kun je naar de website van Ticketoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie