Tastypresent logo

Tastypresent reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tastypresent reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over tastypresent.nl

Het bedrijf Tastypresent is geverifieerd door ons. De webshop tastypresent.nl is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Tastypresent is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tastypresent maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tastypresent.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van tastypresent.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tastypresent.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekkere chocola

lekkere chocola voor een betaalbare prijs. Maar voorafgaand aan mijn laatste bestelling was beschadigd, na een klacht bij de klantenservice via e-mail is het snel opgelost!

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Menno H.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tastypresent


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9
Kado-versturen logo
Kado-versturen
2 beoordelingen
8,5
Schrijfwinkel.com logo
Schrijfwinkel.com
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tastypresent een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tastypresent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tastypresent actief?

Tastypresent is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tastypresent reviews? Dan kun je naar de website van Tastypresent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie