Story logo

Story reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Story reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2354
Story logo
Website
story.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Story

Je hebt in ons land verschillende weekbladen over de showbizz en royalty. Story was het eerste ‘roddelblad’. Nog steeds speelt het een toonaangevende rol. Om je meer informatie te geven over Story, hebben we de reviews en ervaringen voor je gelezen en samengevat. Op basis van die informatie neem jij vervolgens de beslissing om ook een abonnement af te sluiten op dit tijdschrift.

Over Story

Story is een tijdschrift dat wekelijks verschijnt en dat vooral bericht over de showbizz wereld en royalty’s. In de volksmond wordt de Story ook wel een roddelblad genoemd. De Story was de eerste. In 1974 namelijk, rolde al de eerste editie van de drukpers. Later kwamen concurrenten op de markt in de vorm van onder meer de Privé en Weekend. Nog steeds rolt er elke week een Story van de pers. De uitgever is wel veranderd. Nadat Sanoma lang verantwoordelijk was, is dat tegenwoordig DPG Media.

Waarom kiezen voor Story?

Als je alles wilt weten over de bekende Nederlanders en het Koningshuis, dan is de Story simpelweg onmisbaar. Niets ontgaat de alerte redactie, die niet zelden een scoop heeft. Behalve het tijdschrift dat wekelijks verschijnt, heeft het in Story.nl een mooi online platform. Ook daar lees je het meest recente nieuws over de nationale en internationale sterren. Er is overigens ook een Vlaamse editie van de Story. En hoewel van dezelfde uitgever, is sprake van twee verschillende tijdschriften met een compleet verschillende inhoud.

Is Story betrouwbaar?

De lezers van Story en zeker de abonnees noemen in hun reviews en ervaringen Story betrouwbaar. Elke week valt het tijdschrift namelijk trouw op de mat en staat het weer boordevol interessante nieuwtjes. Ook de uitgever is betrouwbaar. De PersGroep, van de Belgische familie Van Thillo, is een van de belangrijkste mediagroepen van de Lage Landen en geeft behalve de Story ook onder meer het AD, de Volkskrant, Flair, Libelle en Margriet uit. Het is eveneens eigenaar van Q Music. De BN’ers die regelmatig opgevoerd worden in de Story willen nog wel eens anders over de betrouwbaarheid van Story denken. Toch valt het aantal rectificaties nogal mee vanaf het moment dat de eerste Story uitkwam.

Klantenservice en klachten

Mocht jij een klacht hebben over de Story, dan zijn er genoeg mogelijkheden om contact op te nemen. Je kunt een schriftelijke klacht indienen, je vindt het adres op de website van Story.nl. Je kunt echter ook een e-mail sturen en bellen. Voldoende opties dus om een klacht kenbaar te maken. Je kunt overigens ook besluiten om gewoon een bezoek te brengen aan Story, dat in Hoofddorp gevestigd is.

Wil jij ook beoordelen?

Bij twijfels over een product of dienst is het verstandig de beoordelingen van mensen die al gebruik hebben gemaakt van dat product of dienst grondig door te lezen. Het gaat dan altijd om onafhankelijke informatie die je helpt bij het maken van de juiste beslissing. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen, als die maar geen knopen door kunnen hakken.

Reviews over Story

Gerelateerde bedrijven

Foodies logo
Foodies
2 beoordelingen
8,5
Zo Zit Dat logo
Zo Zit Dat
3 beoordelingen
9
Nextory logo
Nextory
10 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Story

Story is geverifieerd door ons expert team. De webshop Story bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Story lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Story. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van story.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van story.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Story.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een goede ervaring

Ik ben echt super erg verrast door Other Stories. Ik heb een paar dagen geleden besteld en de volgende dag was het al weer in huis. Do producten zijn van goede kwaliteit en zien er erg leuk uit,

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linda H.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Story


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodies logo
Foodies
2 beoordelingen
8,5
Zo Zit Dat logo
Zo Zit Dat
3 beoordelingen
9
Nextory logo
Nextory
10 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Story een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Story. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Story actief?

Story is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Story reviews? Dan kun je naar de website van Story gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie