Snelleofferte logo

Snelleofferte reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Snelleofferte reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Snelleofferte logo
Website
snelleofferte.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website
SnelleOfferte.nl is ontstaan om mensen te helpen die op zoek zijn naar trapliften. SnelleOfferte.nl verkoopt de producten niet zelf, maar verzorgen gratis offertes van enkel A-leveranciers. Alle leads worden binnen 24 uur gekwalificeerd door Telemarketeers. Reviews over Snelleofferte

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
3 beoordelingen
9,7
Propeaq.com logo
Propeaq.com
2 beoordelingen
9,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Snelleofferte

Snelleofferte is geverifieerd door ons expert team. De webshop Snelleofferte bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Snelleofferte lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Snelleofferte. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Snelleofferte is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van snelleofferte.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede handelingssnelheid

Ik heb hier een offerte aangevraagd en ik stond ervan versteld hoe snel er een offerte klaar stond. Ik had al binnen de kortste keren een offerte in mijn mailbox zitten. Geweldige service dus. Top!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 05-06-2021
Geschreven door: Dirk S.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Snelleofferte


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
3 beoordelingen
9,7
Propeaq.com logo
Propeaq.com
2 beoordelingen
9,5
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Snelleofferte een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Snelleofferte. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Snelleofferte actief?

Snelleofferte is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bemiddeling en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Snelleofferte reviews? Dan kun je naar de website van Snelleofferte gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie