Sneleentaxi logo

Sneleentaxi ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Sneleentaxi logo
Sneleentaxi ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

UPC logo UPC
5 beoordelingen
4,8
SeniorenGeluk.nl logo SeniorenGeluk.nl
0 beoordelingen
10
Stena Line logo Stena Line
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Sneleentaxi

Soms is het ideaal dat er taxi’s zijn. Misschien heb je zelf geen auto of jullie hebben een keer extra vervoer nodig. Hoe vind je handig een goede taxi voor een eerlijke prijs? Wellicht overweeg je gebruik te maken van de diensten van Sneleentaxi. Dan vind je snel een goede deal. Dat lees je tenminste op de site. Is dat in werkelijkheid ook echt zo? Eerdere gebruikers van Sneleentaxi kunnen je daar meer over vertellen. Wij verzamelden hun beoordelingen. Deze reviews vind je hier handig op een rijtje gezet. Zo lees je hoe eerdere klanten dit bedrijf beoordelen en kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen of om wel of niet bij Sneleentaxi een rit te boeken.

Over Sneleentaxi

De droom van dit bedrijf is om onderdeel uit te maken van de dagelijkse reis van mensen. Hierbij vinden ze het van belang dat mensen weten waar ze aan toe zijn. Geen gedoe, maar vooral gemak en snelheid. Sneleentaxi helpt personen graag om op hun bestemming te komen. Deze organisatie gelooft in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect op elkaar zijn afgestemd. En ook gaan ze ervoor dat mobiliteit zo effectief mogelijk wordt ingericht. Dit betekent voor hen de reiziger en de chauffeur bij elkaar brengen. Door te kiezen voor efficiëntie probeert Sneleentaxi de prijzen zo laag mogelijk te houden. En de service zo hoog mogelijk. Er is veel op gericht om te besparen op loze kilometers. Zo vindt er minder CO₂-uitstoot plaats. Sneleentaxi bestaat sinds 2015. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt. Zij verdelen de ritten slim onder hun meer dan 250 deelnemende vervoersbedrijven. Dit bedrijf zorgt ervoor dat taxibedrijven online vindbaar zijn. Klanten worden direct doorgestuurd naar een passend taxibedrijf.

Waarom kiezen voor Sneleentaxi

Bij Sneleentaxi boek je eenvoudig en snel een rit. Op de beginpagina vul je in waar je vandaan komt en ook waar je naar toe wilt. Is het nodig om een tussenstop te maken, dan kun je dat meteen aangeven. Ook de retourrit kan tegelijkertijd besteld worden. Je ziet direct de prijs en je boekt je rit. Alle locaties in Nederland zijn mogelijk. Daarnaast zijn er ritten te boeken van en naar de luchthavens in België en Duitsland. Je kunt tot 20 minuten voor je gewenste ophaalmoment een rit boeken, dus dat is handig als je even heel snel vervoer nodig hebt. Tot 3 uur voor de aanvang van je rit kun je nog gratis annuleren of wijzigen.

Is Sneleentaxi betrouwbaar?

Sneleentaxi ontvangt elk jaar meer dan 200.000 ritten. Dit betekent dat ze een van de grootste vervoerders van Nederland zijn in deze branche. Heel wat klanten hebben al een beoordeling achter gelaten. De reviews zijn zeer positief. De chauffeurs zijn vriendelijk en komen netjes op tijd. Het boeken van een rit verloopt via de website heel snel en gemakkelijk. Verder is het bedrijf uitstekend bereikbaar voor vragen, opmerkingen en klachten.

Klantenservice en klachten

Je kunt de ritten alleen via de website boeken. Kom je er echter niet uit, dan mag je altijd even bellen met de klantenservice. Een van de medewerkers helpt je dan graag verder met het maken van je reservering. Overdag kun je ook gebruik maken van de live chat. Gaat er iets mis of wil je iets vragen, dan stel je hier je bericht op en je ontvangt vrijwel meteen een reactie terug. Ook kun je bellen, mailen, het contactformulier verzenden of contact leggen via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Sneleentaxi? Boek je hier regelmatig een rit? Hoe vind je dat het reserveren via de website verloopt? Staat de chauffeur netjes op tijd voor je klaar en is de auto comfortabel? Zijn er ook dingen waarover je niet tevreden bent? Hoe ging het bedrijf om met je klacht? Beschrijf dit in een review en help op die manier andere consumenten. Zo weten op deze manier meer over Sneleentaxi en kunnen op basis daarvan beslissen om wel of geen taxi te boeken via dit bedrijf.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Sneleentaxi

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Sneleentaxi

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

UPC logo UPC
5 beoordelingen
4,8
SeniorenGeluk.nl logo SeniorenGeluk.nl
0 beoordelingen
10
Stena Line logo Stena Line
0 beoordelingen
10