ANWB Lease logo

ANWB Lease reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ANWB Lease reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2647
ANWB Lease logo
Website
anwb.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ANWB Lease

Wel een nieuwe auto rijden, maar verder geen zorgen hebben over de kosten en onderhoud. Via ANWB Lease is dit eenvoudig te regelen. Maar is ANWB Lease betrouwbaar en hoe ervaren andere klanten hun service? Hier lees de vele reviews over ANWB lease op een rij. Hierdoor krijg je vooraf een goed beeld wat ANWB Lease te bieden heeft en jij de volgende auto ook via ANWB lease zal rijden.

Over ANWB Lease

ANWB Lease is onderdeel van de ANWB en werkt samen met Leaseplan, een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het wagenparkbeheer voor leaseauto's. ANWB Lease richt zich op de particuliere markt, ook wel bekend onder de naam private lease. De ANWB bestaat al sinds 1883 en is actief op het gebied van verkeer en toerisme. In eerste instantie richtte men zich op de belangen van fietsers, maar sinds het laatste kwartaal van de 19e eeuw ook op met automobilisten, motorrijders, watersporters, wandelaars, ruiters, wintersporters en kampeerders. De wegenwacht, opgericht in 1946, is zeer bekend als hulp voor gestrande automobilisten. Ook reizen, testen en verzekeringen zijn een activiteit van de ANWB. De missie van de ANWB is het voor iedereen mogelijk maken om zorgeloos en plezierig onderweg te gaan.

Waarom kiezen voor ANWB Lease

Bij ANWB Lease is er zeer veel keuze uit verschillende modellen auto's voor private lease. Uitgaande van 10.000 kilometer per jaar is de Kia Picanto het goedkoopste model en dit loopt op tot een luxe elektrische Tesla. Naast nieuwe auto's is het ook mogelijk om voordelig occasions te leasen. Klanten betalen alleen nog maar de benzine. Daarnaast geeft het bedrijf nog enkele extra voordelen aan haar klanten. Bij het leasecontract zijn de diensten van Wegenwacht Europa Standaard van toepassing. Klanten die al lid waren van de ANWB krijgen hun geld terug. Tijdens de looptijd van het leasecontract lopen de schadevrije jaren gewoon door en ook jongeren profiteren hiervan. Standaard zijn inzittenden ook verzekerd tijdens een autorit. Het contract is opzegbaar als de persoonlijke omstandigheden veranderen zoals je baan verliezen. ANWB Lease hanteert geen maximum leeftijd of een minimum aantal jaren dat de klant zijn rijbewijs moet bezitten. Iedereen kan gebruik maken van deze dienst.

Is ANWB Lease betrouwbaar?

De ANWB heeft het imago van een van de meest betrouwbare bedrijven van Nederland en ANWB Lease profiteert als onderdeel van de ANWB hiervan mee. Het is niet voor niets dat de ANWB ruim 4,3 miljoen leden telt. Zowel ANWB Lease als de partner Leaseplan zijn in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het bedrijf beschikt over een uitgebreide en goed bereikbare klantenservice

Klantenservice en klachten

Op de website is een duidelijk gedeelte gericht op klanten en klantenservice. Het bedrijf is maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar. Een vraag via WhatsApp zal binnen 20 minuten worden beantwoord. Vragen kunnen ook b=via een contactformulier worden gesteld. Ook klachten lopen in eerste instantie via het online-contactformulier waarna het bedrijf zal proberen de klacht op te lossen. Komt ANWB Lease en de klant er niet uit dan kan het conflict aan de Geschillencommissie Private Lease worden voorgelegd. Het is mogelijk om tot 12 maanden na de melding hiervan gebruik te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant geweest bij ANWB Lease of rij je momenteel in een leaseauto via dit bedrijf? Deel dan hier je ervaringen met het bedrijf waardoor andere geïnteresseerden een goed beeld krijgen wat ANWB Lease te bieden heeft. Misschien kiezen ze voor hun volgende auto ook wel voor ANWB Lease.

Reviews over ANWB Lease

Gerelateerde bedrijven

Justlease logo
Justlease
12 beoordelingen
8,3
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Carsub.nl logo
Carsub.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over ANWB Lease

Ons team van experts heeft ANWB Lease geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ANWB Lease bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ANWB Lease is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ANWB Lease is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van anwb.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ANWB Lease.

Geplaatst op: 17-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel en goed geregeld

Alles is snel en goed geregeld. De samenwerking met het leaseplan loopt super waardoor je als klant altijd goed geinformeerd blijft. Je komt nooit voor onverwachte verrasingen te staan. Erg prettige en fijne werkwijze.

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nick S.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ANWB Lease


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Justlease logo
Justlease
12 beoordelingen
8,3
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Carsub.nl logo
Carsub.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ANWB Lease een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ANWB Lease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ANWB Lease actief?

ANWB Lease is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ANWB Lease reviews? Dan kun je naar de website van ANWB Lease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie