Motointegrator logo

Motointegrator reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Motointegrator reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4588
Motointegrator logo
Website
motointegrator.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Motointegrator

Wil je graag zelf wat sleutelen aan je auto en moet je daarvoor op zoek naar de nodige stukken en gereedschappen? Het aanbod is zo enorm dat je al snel niet meer zou weten waar je nu eigenlijk het beste je aankopen kunt doen en waar je de beste service kunt verwachten. De kans is groot dat je tijdens die zoektocht de webshop van Motointegrator tegenkwam en hier kan je de reviews en beoordelingen van andere klanten van deze webshop vinden. Echte klanten die net als jou op zoek waren naar onderdelen voor hun auto en die graag met jou delen wat hun ervaring met Motointegrator was. Van productaanbod, over klantenservice tot zelfs klachtenbehandeling, je leest hier waar Motointegrator voor staat.

Over Motointegrator

Motointegrator is de Nederlandse webshop van Cleverlog-Autoteile GmbH en dit is één van de grootste verdelers van auto-onderdelen in Europa, namelijk Intercars SA. Drie zaken staan centraal voor Motointegrator. Een uitstekende klantenservice door middel van een gebruiksvriendelijke webshop, een snelle bestelprocedure door middel van innovatieve IT-toepassingen en een hoge klantentevredenheid door middel van het geven van deskundig advies. Met een 30-dagen herroepingsrecht, een gratis verzending vanaf een aankoop van 120 euro en een aanbod van meer dan vijf miljoen artikelen, heeft Motointegrator alvast sterke troeven in handen om klanten een aangename ervaring te bezorgen.

Waarom kiezen voor Motointegrator?

Motointegrator biedt onderdelen, gereedschap en accessoires aan voor personenauto's voor zo goed als alle Europese, Aziatische en Amerikaanse autobouwers. Via een navigatie kan je op basis van jouw specifieke auto heel gericht de passende onderdelen gaan opzoeken en bestellen. Onderdelen voor carrosserie en motor, banden en velgen en alle mogelijke toebehoren werden in het assortiment opgenomen waardoor iedere autoklusser makkelijk de juiste producten kan vinden om zijn wagen helemaal in orde te zetten.

Is Motointegrator betrouwbaar?

Motointegrator beschikt over een zeer overzichtelijke website waarop je makkelijk de contactgegevens kan terugvinden. De klantendienst staat netjes met de verschillende contactmogelijkheden vermeldt wat toch al een indicatie geeft dat Motointegrator bereikbaar wil zijn voor hun klanten. De webshop is beveiligd waardoor klanten zich geen zorgen hoeven te maken wanneer ze online betalen en ook dit is vast en zeker een mooie troef. Het trusted pilot certificaat voor webshops geeft ook aan dat de betrouwbaarheid van deze webshop hoog ligt waardoor je hier met een gerust hart kan aankopen.

Klantenservice en klachten

Motointegrator heeft klantentevredenheid als één van hun waarden benoemd en de contactmogelijkheden van de klantendienst geven hier blijk van. Het adres, e-mailadres en telefoonnummer staan netjes op de site. Naast die contactgegevens kan je ook de verkoopsvoorwaarden terugvinden die helder en duidelijk werden opgesteld. Klanten die niet tevreden zijn over hun aankoop hoeven niet te zoeken naar retourmogelijkheden, die staan netjes uitgelegd.

Wil jij ook beoordelen?

Reviews en beoordelingen van klanten zijn een waardevolle manier om naar de tevredenheid van klanten te peilen. Het stelt mensen die nog twijfelen om een aankoop te doen bij een bepaald bedrijf in staat om een weloverwogen keuze te maken in het wel of niet zaken doen met de onderneming. Heb jij een aankoop gedaan bij Motointegrator en wil je hier graag je mening over kwijt? Deel dan vast en zeker jouw ervaringen hier, we waarderen iedere review heel erg en kunnen zo bijdragen aan een transparante beoordeling van Motointegrator. Jouw mening telt en we horen die graag.

Reviews over Motointegrator

Gerelateerde bedrijven

accuPLUS logo
accuPLUS
2 beoordelingen
9
Handyman logo
Handyman
3 beoordelingen
8
Autodoc logo
Autodoc
7 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Motointegrator

Het bedrijf Motointegrator is geverifieerd door ons. De webshop motointegrator.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Motointegrator is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Motointegrator maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Motointegrator is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van motointegrator.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Motointegrator.

Geplaatst op: 25-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Aanrader!

aanvankelijk bestelde ik dezelfde onderdelen (eibach verlagingsveren en billstein schokdempers) bij een andere site uit Nederland, maar de levering ervan duurde mij veel te lang. zodoende annuleerde ik die bestelling. na een review check dezelfde onderdelen bij Motointegrator besteld voor een bedrag waarmee de concurrentie moeilijk winst kan maken (nagenoeg de inkoopprijs). betaling verliep via PayPal. verder werden er geen verzendkosten gerekend en was het pakket na 2 dagen binnen; dat vind ik snel genoeg voor een levering vanuit Duitsland/Polen. mocht ik weer eens onderdelen nodig hebben dan kijk ik dus eerst even of zij die hebben!

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-02-2023
Geschreven door: Jonathan E.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Motointegrator


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

accuPLUS logo
accuPLUS
2 beoordelingen
9
Handyman logo
Handyman
3 beoordelingen
8
Autodoc logo
Autodoc
7 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Motointegrator een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Motointegrator. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Motointegrator actief?

Motointegrator is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Motointegrator reviews? Dan kun je naar de website van Motointegrator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie