Salland logo

Salland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Salland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Salland

Salland is geverifieerd door ons expert team. De webshop Salland bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Salland lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Salland. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van salland.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van salland.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Salland.

Geplaatst op: 21-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg vriendelijk

Ik ben al een aantal jaar een tevreden klant van de zorgverzekering. De mensen die je helpen zijn altijd erg vriendelijk en hulpvaardig. Er staat soms wel een langere wachttijd maar dat is niet het einde van de wereld.

Geplaatst op: 14-11-2021
Laatst bewerkt op: 20-11-2021
Geschreven door: Stijn M.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Salland


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
De Internationale logo
De Internationale
1 beoordeling
10
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Salland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Salland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Salland actief?

Salland is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars en verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Salland reviews? Dan kun je naar de website van Salland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie