Salland logo

Salland reviews, ervaringen en beoordelingen

Salland reviews, ervaringen en beoordelingen
3859
Salland logo
Website
Salland
Categorie
Verzekeringen

Reviews en Ervaringen Salland

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen over Salland? Heb je een zorgverzekering nodig, dan verdiep je je daar natuurlijk van te voren goed in. Je betaalt heel wat voor een verzekering en dan wil je wel waar voor je geld hebben. Hoe zit dat bij Salland? Lees de reviews van mensen die ervaring hebben met deze zorgverzekering. In hun recensie geven ze een positieve of negatieve beoordeling. Wij hebben al deze recensies alvast voor je verzameld en samengevat, zodat jij snel klaar bent met het checken van deze ervaringen. Heb je ze gelezen, dan kun je voor jezelf een conclusie trekken en besluiten om wel of niet voor Salland te kiezen.

Over Salland

Salland Zorgverzekeringen geeft aan dat ze graag inspiratie en oplossingen op het gebied van gezond eten, ontspanning en beweging biedt. Ze begrijpen hierbij uitstekend dat je met kleine stapjes in de goede richting het verste komt. Deze verzekering heeft inmiddels al meer dan 160 jaar ervaring op dit terrein. Ze werken vanuit Deventer. Een persoonlijke service en transparantie staan hoog in het vaandel. Salland wil graag een nuchtere en toegankelijke zorgverzekeraar zijn voor haar klanten. Het kan een groot voordeel zijn dat deze verzekering regionaal werkt. Er is daardoor meer kennis aanwezig van deze regio.

Waarom kiezen voor Salland

Als je voor Salland kiest, weet je zeker dat je een verzekering met heel veel expertise en ervaring hebt. Ze zijn daarbij een onderdeel van Eno. Er is heel veel aandacht voor preventie. De gezondheid van de mensen is leidend. Het is dan ook een goed teken dat er geen winstoogmerk is. Er zijn allerlei informatieavonden voor verzekerden. Verder is er de mogelijkheid om mee te doen met allerlei acties en kun je lid worden van clubs. Zo krijg je bijvoorbeeld ook korting als je gaat fitnessen. Zo biedt deze zorgverzekering meer dan alleen een verzekering. De basisverzekering wordt aangeboden tegen een zeer scherp premietarief. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor aanvullende verzekeringen. Per aanvulling lees je precies wat het kost en ook wat er dan extra verzekerd is. Ook een aparte tandartsverzekering behoort tot de mogelijkheden.

Is Salland betrouwbaar?

Salland is al meer dan 150 jaar actief op het gebied van verzekeringen. Ze zijn dus zeker te vertrouwen. De premie is gemakkelijk uit te rekenen op de website en het is tegelijk mogelijk om dit te vergelijken met andere zorgverzekeraars. De klantenservice staat voor je klaar en is op allerlei manieren te bereiken. Ook zie je dat Salland betrouwbaar is als je kijkt naar de beoordelingen van andere consumenten. Veel van hen geven aan dat ze niet voor een andere verzekeraar zouden kiezen. Dat zegt natuurlijk veel over de betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

De website is duidelijk en overzichtelijk. Waar je ook iets over wilt lezen, het is allemaal wel te vinden op de site. Ook is Salland actief aanwezig op de social media. Toch is het soms nodig om even een medewerker te spreken. Je redt het niet altijd met alleen een website, hoe informatief deze is. Je kunt daarom bellen of mailen met een medewerker. Stuur je een appje, dan krijg je ook binnen 2 uur een reactie terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Salland? Is dit al jaren jouw zorgverzekeraar? Dan wil je er vast en zeker wel een review over schrijven. Raad jij andere mensen aan om ook met hen in zee te gaan of ben je toch niet zo positief? Laat het weten in een persoonlijke recensie en help zo andere consumenten die zoeken naar een geschikte verzekering.

Reviews over Salland
Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
De Friesland logo
De Friesland
1 beoordeling
10
Postcode Zorgcollectief logo
Postcode Zorgcollectief
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Salland

Salland is geverifieerd door ons expert team. De webshop Salland bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Salland lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Salland. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Salland is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Salland. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Salland.

Geplaatst op: 21-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg vriendelijk

Ik ben al een aantal jaar een tevreden klant van de zorgverzekering. De mensen die je helpen zijn altijd erg vriendelijk en hulpvaardig. Er staat soms wel een langere wachttijd maar dat is niet het einde van de wereld.

Geplaatst op: 14-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stijn M.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Salland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
De Friesland logo
De Friesland
1 beoordeling
10
Postcode Zorgcollectief logo
Postcode Zorgcollectief
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Salland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Salland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Salland actief?

Salland is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Salland reviews? Dan kun je naar de website van Salland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie