Pricewise logo

Pricewise reviews, ervaringen en beoordelingen

Pricewise reviews, ervaringen en beoordelingen
1189
Pricewise logo
Website
Pricewise
Categorie
Energie aanbieders

Reviews en Ervaringen Pricewise

Wil je besparen op uitgaven? Dan kan vergelijken of overstappen de beste optie zijn. Pricewise helpt je de beste prijs te vinden. Je leest hier meer over de werkwijze van Pricewise, over de betrouwbaarheid en kunt zelfs de persoonlijke ervaringen van klanten met Pricewise onderaan de pagina lezen.

Over Pricewise

Pricewise helpt klanten met het vinden van een voordelig alternatief voor vaste lasten en lastige uitgaves. Door middel van vergelijken, kun je bij Pricewise altijd een voordeliger aanbod vinden. Deze website is onafhankelijk en biedt een uniek aanbod aan voor haar klanten. Je kunt bij Pricewise zelfs een voordeliger aanbod verwachten, dan bij de aanbieder zelf.

Pricewise blijft altijd op zoek naar het beste aanbod voor de klant en zorgt voor naamsbekendheid van de leverancier. Deze unieke tweedeling zorgt ervoor dat Pricewise altijd vernieuwend is en de beste prijzen kan aanbieden. Je kunt bij Pricewise een betere prijs vinden voor verzekeringen, energierekeningen, telefoonabonnementen en meer.

Waarom kiezen voor Pricewise

Pricewise heeft maar liefst drie jaar op rij de prijs voor “De beste website van het Jaar” gewonnen. Dit win je niet zomaar, alleen wanneer je vernieuwend en ontzettend populair bent. Dagelijks stappen er mensen over van verzekering, rekening en abonnement bij Pricewise.

De voornaamste reden om te kieze voor Pricewise, is natuurlijk vanwege de scherpe prijzen. Wie wilt er nu niet besparen op vaste lasten? Je kunt gratis en vrijblijvend gebruik maken van de online interface van Pricewise en via dit platform zoeken naar de beste prijzen. Heb je een beter aanbod gevonden voor jouw autoverzekering? Dan kun je eenvoudig en direct via Pricewise overstappen. Zij zorgen ervoor dat jij kosteloos en eenvoudig de overstap van leverancier of aanbieder kunt maken.

Bij Pricewise geniet je van de scherpste prijzen en kun je besparen door over te stappen, maar dat is nog niet alles. Ook kun je door over te stappen, een leuk nieuw welkomstcadeau ontvangen. Bekijk het aanbod bij Pricewise en ontvang bijvoorbeeld een nieuwe tablet, cadeaukaart of ander presentje bij het overstappen via Pricewise.

Is Pricewise betrouwbaar?

Jaarlijks stappen er duizenden mensen over via Pricewise en niet voor niets is dit een zeer populaire vergelijkingssite. Deze site bestaat al jaren en heeft een goede en betrouwbare naam weten op de bouwen. Ook de driemaal gewonnen award voor de beste webshop van het jaar, zorgt ook voor extra vertrouwen bij klanten.

Pricewise zorgt er ook voor dat je echt veilig kunt overstappen. Dit houdt in dat er veilig met jouw privacy gevoelige informatie wordt omgegaan en dat je altijd beveiligd kunt afrekenen. Zo kun je gewoon met Ideal afrekenen en wordt je doorgestuurd naar de beveiligde online omgeving van jouw bank. Wil je liever met creditcard betalen? Dat kan ook veilig bij Pricewise. Maak overstappen in het vervolg nog eenvoudiger en sla jouw gegevens op bij Pricewise middels een eigen, en gratis, account. Hier kun je zowel jouw persoonlijke gegevens opslaan, als jouw betalingsvoorkeuren. In het vervolg hoef je dit dan niet nogmaals in te voeren bij het overstappen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Pricewise is altijd goed te bereiken. Je kunt ze gewoon telefonisch contacteren, maar ook online per mail of chat. Maak je gebruik van Facebook? Dan kun je zelfs via dit sociale media platform contact opnemen met Pricewise. Je wordt altijd rechtstreeks geholpen door een specialist van Pricewise. Zij kunnen je adviseren, informeren en helpen bij al jouw vragen. Kom je er zelf niet uit? Neem dan gewoon contact op met de klantenservice.

Je hebt altijd bedenktijd bij Pricewise en hier kun je natuurlijk gebruik van maken wanneer je niet tevreden bent. Heb je een andere klacht over Pricewise? Dan kun je contact opnemen met Pricewise via de klantenservice. Zij gaan ook over de klachtenafdeling en zorgen ervoor dat iedere klant, een tevreden klant kan worden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij van verzekeraar of energieleverancier veranderd via Pricewise? Laat anderen dan weten waarom je dit hebt gedaan en waarom je voor Pricewise hebt gekozen. Je mag hieronder jouw ervaring achterlaten en kunt een eigen beoordeling plaatsen.

Reviews over Pricewise
Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
17 beoordelingen
7,2
Kingpolis logo
Kingpolis
9 beoordelingen
4,9
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Pricewise

Pricewise is geverifieerd door ons expert team. De webshop Pricewise bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Pricewise lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Pricewise. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Pricewise is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Pricewise. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Pricewise.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klopt niks van!

Ik vergeleek de prijzen van de energieleveranciers. Vattenfal voor een jaar vast leek een goede optie.
Maar wat blijkt als ik dezelfde gegevens invul bij Vattenfal? 52 Euro duurder dan u op uw site laat zien!

Geplaatst op: 17-07-2023
Laatst bewerkt op: 17-07-2023
Geschreven door: Henk H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kies niet voor Pricewise!

Telefoonabonnement afgesloten via Pricewise. Bevestiging gekregen en handtekening gezet. Een week later kreeg ik een mail dat de prijs niet klopte en het bedrag hoger uit zou vallen. Optie 1: van de overeenkomst afzien of optie 2: abonnement tegen de duurdere prijs afnemen. Na herhaaldelijk aangegeven te hebben dat ik een handtekening heb gezet en bevestiging heb ontvangen, werd doodleuk gezegt dat ze hierin niet mee konden gaan. Uiteindelijk toch abonnement voor duurdere prijs afgenomen en drie weken later wordt hetzelfde abonnement weer tegen de eerste, lagere prijs aangeboden (zelfs geen aansluitkosten). Na nogmaals een mail moest ik het maar met de provider opnemen. Ongelooflijk wat een clows daar! Had ik hier maar eerder gekeken, want ik ben niet de enige. Nooit geen Pricewise meer voor mij!!

Geplaatst op: 10-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-03-2023
Geschreven door: Carlo

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne site

Ik heb hier een vergelijking gestart en door deze service bespaar ik echt meer als 100 euro per maand. Echt een top bedrijf en ik ben ook super blij dat ik het heb geprobeerd.

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liam V.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pricewise
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
17 beoordelingen
7,2
Kingpolis logo
Kingpolis
9 beoordelingen
4,9
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pricewise een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Pricewise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pricewise reviews? Dan kun je naar de website van Pricewise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie