Pricewise logo

Pricewise ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Pricewise logo
Pricewise ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Minder logo Minder
0 beoordelingen
10
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Pricewise

Wil je besparen op uitgaven? Dan kan vergelijken of overstappen de beste optie zijn. Pricewise helpt je de beste prijs te vinden. Je leest hier meer over de werkwijze van Pricewise, over de betrouwbaarheid en kunt zelfs de persoonlijke ervaringen van klanten met Pricewise onderaan de pagina lezen.

Over Pricewise

Pricewise helpt klanten met het vinden van een voordelig alternatief voor vaste lasten en lastige uitgaves. Door middel van vergelijken, kun je bij Pricewise altijd een voordeliger aanbod vinden. Deze website is onafhankelijk en biedt een uniek aanbod aan voor haar klanten. Je kunt bij Pricewise zelfs een voordeliger aanbod verwachten, dan bij de aanbieder zelf.

Pricewise blijft altijd op zoek naar het beste aanbod voor de klant en zorgt voor naamsbekendheid van de leverancier. Deze unieke tweedeling zorgt ervoor dat Pricewise altijd vernieuwend is en de beste prijzen kan aanbieden. Je kunt bij Pricewise een betere prijs vinden voor verzekeringen, energierekeningen, telefoonabonnementen en meer.

Waarom kiezen voor Pricewise

Pricewise heeft maar liefst drie jaar op rij de prijs voor “De beste website van het Jaar” gewonnen. Dit win je niet zomaar, alleen wanneer je vernieuwend en ontzettend populair bent. Dagelijks stappen er mensen over van verzekering, rekening en abonnement bij Pricewise.

De voornaamste reden om te kieze voor Pricewise, is natuurlijk vanwege de scherpe prijzen. Wie wilt er nu niet besparen op vaste lasten? Je kunt gratis en vrijblijvend gebruik maken van de online interface van Pricewise en via dit platform zoeken naar de beste prijzen. Heb je een beter aanbod gevonden voor jouw autoverzekering? Dan kun je eenvoudig en direct via Pricewise overstappen. Zij zorgen ervoor dat jij kosteloos en eenvoudig de overstap van leverancier of aanbieder kunt maken.

Bij Pricewise geniet je van de scherpste prijzen en kun je besparen door over te stappen, maar dat is nog niet alles. Ook kun je door over te stappen, een leuk nieuw welkomstcadeau ontvangen. Bekijk het aanbod bij Pricewise en ontvang bijvoorbeeld een nieuwe tablet, cadeaukaart of ander presentje bij het overstappen via Pricewise.

Is Pricewise betrouwbaar?

Jaarlijks stappen er duizenden mensen over via Pricewise en niet voor niets is dit een zeer populaire vergelijkingssite. Deze site bestaat al jaren en heeft een goede en betrouwbare naam weten op de bouwen. Ook de driemaal gewonnen award voor de beste webshop van het jaar, zorgt ook voor extra vertrouwen bij klanten.

Pricewise zorgt er ook voor dat je echt veilig kunt overstappen. Dit houdt in dat er veilig met jouw privacy gevoelige informatie wordt omgegaan en dat je altijd beveiligd kunt afrekenen. Zo kun je gewoon met Ideal afrekenen en wordt je doorgestuurd naar de beveiligde online omgeving van jouw bank. Wil je liever met creditcard betalen? Dat kan ook veilig bij Pricewise. Maak overstappen in het vervolg nog eenvoudiger en sla jouw gegevens op bij Pricewise middels een eigen, en gratis, account. Hier kun je zowel jouw persoonlijke gegevens opslaan, als jouw betalingsvoorkeuren. In het vervolg hoef je dit dan niet nogmaals in te voeren bij het overstappen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Pricewise is altijd goed te bereiken. Je kunt ze gewoon telefonisch contacteren, maar ook online per mail of chat. Maak je gebruik van Facebook? Dan kun je zelfs via dit sociale media platform contact opnemen met Pricewise. Je wordt altijd rechtstreeks geholpen door een specialist van Pricewise. Zij kunnen je adviseren, informeren en helpen bij al jouw vragen. Kom je er zelf niet uit? Neem dan gewoon contact op met de klantenservice.

Je hebt altijd bedenktijd bij Pricewise en hier kun je natuurlijk gebruik van maken wanneer je niet tevreden bent. Heb je een andere klacht over Pricewise? Dan kun je contact opnemen met Pricewise via de klantenservice. Zij gaan ook over de klachtenafdeling en zorgen ervoor dat iedere klant, een tevreden klant kan worden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij van verzekeraar of energieleverancier veranderd via Pricewise? Laat anderen dan weten waarom je dit hebt gedaan en waarom je voor Pricewise hebt gekozen. Je mag hieronder jouw ervaring achterlaten en kunt een eigen beoordeling plaatsen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Pricewise

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Pricewise

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Minder logo Minder
0 beoordelingen
10
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie