Postdrogist.nl logo

Postdrogist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Postdrogist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1461
Postdrogist.nl logo
Website
postdrogist.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Postdrogist.nl

Voor beauty- en verzorgingsproducten hoef je niet meer langs de fysieke drogist te gaan. Je kunt al jouw drogisterij benodigdheden gewoon online krijgen bij Postdrogist. Deze webshop heeft alles war je nodig hebt. Je leest hier meer over de webshop Postdrogist en kunt informatie opdoen uit de ervaringen van klanten van Postdrogist. Zij mogen namelijk hier hun ervaringen delen in de vorm van een persoonlijke review van Postdrogist.

Over Postdrogist

Postdrogist is een van de grootste online drogisterijen van Nederland. Met een aanbod van maar liefst meer dan 10.000 producten, is de kans groot dat je hier jouw gewenste verzorgingsproducten en meer kunt vinden.

Postdrogist bestaat al weer heel wat jaren en dat kun je merken aan de professionaliteit en de efficiëntie van deze webshop. Het aanbod van Postdrogist bestaat onder meer uit verzorgingsproducten, beauty, baby artikelen, huishoudelijke producten, supplementen en meer.

Waarom kiezen voor Postdrogist

Het grote aanbod van Postdrogist is een van de redenen om te kiezen voor deze online drogisterij. Het aanbod bevat namelijk meer dan 10.000 producten en is duidelijk opgedeeld. Je kunt zoeken per categorie of zelf gebruik maken van de zoekfunctie van de webshop. Hier kun je zelf een zoekopdracht invoeren en deze tot in de puntjes verfijnen

Discretie is natuurlijk ook een reden om te shoppen bij de online drogist. Wil je inlegkruisjes, incontinentiemateriaal of bepaalde verzorgingsproducten liever niet in een fysieke winkel kopen? Dat is het fijn dat dit gewoon online en discreet mogelijk is bij Postdrogist.

Ook voor de beste prijzen kun je het beste online bestellen bij Postdrogist. Niet alleen hebben zij standaard lage prijzen, ook kun je gebruik maken van acties en sale. Zo is er bijvoorbeeld standaard een pagina met uitverkoop online. Hier vind je altijd een overzicht aan producten die momenteel met korting verkrijgbaar zijn.

Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling en kunt daarom zeker voor Postdrogist kiezen. Zij hanteren standaard snelle verzendtijden en gunstige tarieven voor verzending. Wanneer je meer dan €49,- besteedt bij Postdrogist, ontvang je verzending cadeau. Je zit ook nooit direct vast aan jouw bestelling. Ben je niet tevreden? Dan mag je nog altijd retourneren bij Postdrogist.

Is Postdrogist betrouwbaar?

Postdrogist is een van de grootste online drogisterijen en heeft een bijzonder royaal aanbod. Ze bieden ook alleen veilige producten aan en producten die voorzien zijn van het EU keurmerk. Zo weet je altijd zeker dat je een veilig product koopt bij Postdrogist.

Ook is Postdrogist betrouwbaar, als het aankomt op betalen. Dit kan online altijd veilig en via vertrouwde betaalsystemen. Zo kun je natuurlijk veilig betalen per bank en kun je jouw bank kiezen met Ideal. Betaal je online liever met creditcard dan is dat ook mogelijk met Mastercard en Visa kaarten. Daarnaast kun je nog betalen met Paypal of kun je kiezen voor een achteraf betaling. Wanneer je achteraf wilt betalen, kun je Klarna kiezen als betaalmethode. Je hoeft dan pas later te betalen.

Klantenservice en klachten

Het is belangrijk om je goed te laten informeren en adviseren, voordat je iets bij de drogisterij koopt. Niet voor niets zijn alle producten daarom ook uitvoerig beschreven op de site. Kun je nog net wat meer hulp of advies gebruiken? Bel of mail de klantenservice van Postdrogist dan. Zij kunnen je professioneel adviseren en informeren. Wil je snel geholpen worden? Dan kun je het beste chatten met de klantenservice. Ook kun je via social media in contact komen met Postdrogist en hun klantenservice.

Je kunt gebruikmaken van het retourbeleid van Postdrogist, wanneer je niet tevreden bent over jouw bestelling. Je kunt deze retourneren en jouw aankoopbedrag terugkrijgen. Heb je een andere klacht over Postdrogist of wil je het op een andere manier opgelost zien worden? Bel of mail de klantenservice dan met jouw klacht. Zij zullen altijd naar een geschikte oplossing zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij vaak bij Postdrogist? Of koop je hier standaard de meer discrete drogisterij artikelen? Laat dan hieronder weten wat jouw ervaring is met Postdrogist. Wat kun je vertellen over het aanbod, de kwaliteit van de producten en snelheid van de verzending? Waarom zou je hier in het vervolg nogmaals bestellen of waarom raad je Postdrogist af? Je kunt een persoonlijke beoordeling geven en een eigen review schrijven over Postdrogist.

Reviews over Postdrogist.nl
Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
KnuffelKado logo
KnuffelKado
1 beoordeling
9
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Postdrogist.nl

Postdrogist.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Postdrogist.nl bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Postdrogist.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Postdrogist.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Postdrogist.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van postdrogist.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Verrassend goede service

Ik heb echt super service ontvangen van deze website. Ik had een product besteld wat helaas tijdelijk niet op voorraad was maar gelukkig hebben ze me hier goed mee geholpen!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Paul K.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Postdrogist.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
KnuffelKado logo
KnuffelKado
1 beoordeling
9
Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Postdrogist.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Postdrogist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Postdrogist.nl actief?

Postdrogist.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen , baby , cadeaus en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Postdrogist.nl reviews? Dan kun je naar de website van Postdrogist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie