Stylevana logo

Stylevana reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Stylevana reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4644
Stylevana logo
Website
stylevana.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Stylevana

Mode- en beautyproducten is een sector die de laatste jaren sterk tot ontwikkeling is gekomen. Vroeger had je immers niet veel opties als je je wou verdiepen in dergelijke producten. Even naar de lokale supermarkt en klaar. Vandaag de dag kan je online van over de hele wereld producten bestellen om mee aan de slag te gaan. Ben jij op zoek naar topproducten van de Aziatische markt? Naar mode- en beautyproducten voor echte liefhebbers? Dan vind je bij Stylevana misschien wel wat je zoekt. Maar zijn de beoordelingen van Stylevana wel positief? Zijn er negatieve ervaringen bij hun klanten? Je ontdekt het in de reviews over Stylevana op deze pagina!

Over Stylevana

Stylevana is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van trendy Aziatische beautyproducten. Je vindt er in de eerste plaats een uniek assortiment dat je in de supermarkt nooit terug zult kunnen vinden. Naast de nadruk op een breed en uniek assortiment is er bij Stylevana heel wat aandacht voor de prijs. Beautyproducten moeten betaalbaar blijven en met een goede uitleg geleverd worden. Op de website van Stylevana vind je dan ook heel wat leuke tips & tricks om mee aan de slag te gaan. Ook goed om te weten is dat je altijd even contact kunt opnemen met het team achter de webwinkel als je advies of raad nodig hebt. Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends, promoties en nieuwtjes? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Stylevana!

Waarom kiezen voor Stylevana?

Bij Stylevana vind je dus een uniek en een groot assortiment aan topproducten terug uit Azië. De webshop zelf is onderverdeeld in een paar grote categorieën zoals huidverzorging, make-up, haar en lichaam, merken en uitverkoop. Deze zijn op hun beurt dan weer onderverdeeld in subcategorieën zoals lichaamsverzorging, haar styling, lippenstift, borstels, poeder en ga zo maar door. Bij Stylevana vind je tal van topmerken uit Azië zoals Purito, Laneige, Benton, Some by Mi en nog veel meer. Dankzij de handige zoekbalk kan je op de website ook op trefwoord zoeken. Heb je bij Stylevana gevonden waar je naar zocht? Dan krijg je bij het afrekenen meteen een indicatie van de leveringskosten en van de levertijd. De levertijd hangt af van product tot product en kan variëren van één werkdag tot verzending binnen de dertig werkdagen. Ten slotte is het ook goed om te weten dat je bij Stylevana tot 14 dagen na ontvangst de tijd hebt om jouw bestelling retour te sturen.

Is Stylevana betrouwbaar?

Stylevana is een webwinkel die internationaal enorm actief is en zo goed als wereldwijd levert. Bovendien vind je Stylevana terug op heel wat sociale media. Ze beschikken over een Instagram, een Facebook, een Pinterest, een Tumblr, een Twitteraccount en ze hebben ook een profiel op YouTube. Zit je met vragen of heb je klachten? Dan heb je dus meer dan voldoende opties om deze over te brengen of aan de grote klok te hangen. Daarnaast is het zo dat je bij Stylevana duidelijke algemene voorwaarden op de website terug kunt vinden en dat de verbinding met de website ook een veilige is. Dat betekent niet alleen dat jouw persoonsgegevens tijdens het surfen veilig zijn maar dat je ook beveiligd kunt betalen. Dat kan bijvoorbeeld via PayPal, Visa of Mastercard.

Klantenservice en klachten

De website van Stylevana beschikt over een enorm uitgebreide sectie aan veelgestelde vragen. Dit is dan ook de eerste stap als je advies nodig hebt of met een vraag zit. Vind je hier geen antwoord in? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantendienst. Dat kan je doen per mail, door op de website het chatvenster te gebruiken of door telefonisch contact op te nemen. Alternatief kan je ook via sociale media een berichtje sturen of een brief opsturen naar de hoofdzetel van Stylevana. Heb je een klacht? Dan stuur je best per mail jouw klacht duidelijk beschreven door. Van Stylevana mag je een antwoord of een ontvangstbevestiging verwachten binnen de twee werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens producten van Stylevana? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Hoe zou je bijvoorbeeld het aanbod op de website beoordelen? Wat is jouw mening over de kwaliteit van de producten? Over de snelheid van de levering? Schrijf jouw review over Stylevana op deze pagina en laat weten of je het bedrijf al dan niet aanraadt aan derden.

Reviews over Stylevana

Gerelateerde bedrijven

Alicejo logo
Alicejo
2 beoordelingen
10
Skinlight logo
Skinlight
2 beoordelingen
8,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Stylevana

Stylevana is geverifieerd door ons expert team. De webshop Stylevana bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Stylevana lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Stylevana. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van stylevana.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van stylevana.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Stylevana


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alicejo logo
Alicejo
2 beoordelingen
10
Skinlight logo
Skinlight
2 beoordelingen
8,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stylevana een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Stylevana. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stylevana actief?

Stylevana is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stylevana reviews? Dan kun je naar de website van Stylevana gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie