Partena Ziekenfonds logo

Partena Ziekenfonds reviews, ervaringen en beoordelingen

Partena Ziekenfonds reviews, ervaringen en beoordelingen
3427
Partena Ziekenfonds logo
Website
Partena Ziekenfonds
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen Partena Ziekenfonds

Het leven is jammer genoeg vaak onvoorspelbaar. Dat betekent dat je eigenlijk best voorbereid bent op eender welke situatie. Door je in te schrijven bij een ziekenfonds kan je in één klap al voor heel wat onverwachte gebeurtenissen en tegenslagen een plan in motie hebben. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de producten van Partena Ziekenfonds. Maar is Partena Ziekenfonds wel de beste keuze? Zijn de ervaringen met Partena Ziekenfonds positief of negatief? Hoe beoordelen de klanten van Partena het bedrijf? Op deze pagina kan je alle reviews over Partena Ziekenfonds bekijken. Zo kan jij het antwoord op die vragen correct inschatten!

Over Partena Ziekenfonds

Partena Ziekenfonds is een Vlaamse mutualiteit en een onafhankelijk ziekenfonds. Sterker zelfs: het is het grootste onafhankelijke ziekenfonds van België en biedt een brede waaier aan diensten aan. Je kunt bij Partena Ziekenfonds terecht voor de terugbetaling van medische kosten maar ook voor allerhande aanvullende verzekeringen. Het bedrijf werd opgericht in 1995 en telt vandaag de dag meer dan 400 000 leden en zowat 500 medewerkers. Partena Ziekenfonds mikt bij hun bedrijfsuitoefening in grote mate op een persoonlijke service en op zorg op maat. Zo kan je bij Partena terecht voor diensten als poetshulp, kinderopvang, thuiszorg en ga zo maar door. Ook vind je op de website heel wat informatie terug. Niet alleen informatie over allerhande verzekeringen maar ook handige tips & tricks hoe je bijvoorbeeld geld kunt besparen. Graag meer informatie of op de hoogte blijven van nieuws? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Partena Ziekenfonds?

Bij Partena Ziekenfonds vind je een ruime waaier aan diensten en aanvullende verzekeringen. Zo kan je bij Partena terecht voor onder andere een hospitalisatieverzekering, een verzekering voor medische kosten, een tandverzekering en ga zo maar door. Daarnaast is Partena Kinderopvang één van de grootste spelers in Vlaanderen. Op de website kan je ook een simulatie uitvoeren van wat jouw voordelen zijn als je klant wordt van Partena Ziekenfonds en ook jouw bijdrage berekenen die je maandelijks moet betalen bij het ziekenfonds. De website heeft ook een handige zoekbalk waar je met het juiste trefwoord meteen op de juiste sectie terecht kunt komen. Ben je door het bos de bomen wat kwijt? Dan kan je altijd terecht bij de klantenservice van Partena Ziekenfonds voor advies.

Is Partena Ziekenfonds betrouwbaar?

Partena Ziekenfonds is één van de grootste spelers in België op de markt en is bovendien al actief sinds 1995. Het spreekt dan ook voor zich dat ze een ruime geschiedenis van betrouwbaarheid en een goede reputatie hebben. Bovendien vind je op de website zelf ook heel wat informatie terug zoals bijvoorbeeld contact- en bedrijfsgegevens. Partena Ziekenfonds beschikt ook over een eigen klantenservice waar je terecht kunt met vragen en/of problemen. Ten slotte is het ook zo dat de verbinding met de website zelf een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat is. Er kan dus geen twijfel over bestaan dat Partena Ziekenfonds een veilige en betrouwbare onderneming is.

Klantenservice en klachten

Met de veelheid aan producten die je bij Partena Ziekenfonds terug kunt vinden is het maar logisch dat je soms met vragen zit of advies nodig hebt. In deze gevallen kan je terecht bij de klantenservice van Partena Ziekenfonds. De klantenservice kan je bereiken door de chatfunctie op de website te gebruiken of door een mail te sturen. Het is ook mogelijk om tijdens de kantooruren telefonisch contact op te nemen. Het voordeel aan de klantenservice van Partena is dat je in de regel reeds na enkele uren een antwoord krijgt op vragen. Heb je in plaats van een vraag een klacht? Dan stuur je die best per mail op naar Partena vergezeld van alle relevante informatie. Je ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging en standaard enkele werkdagen later een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Partena Ziekenfonds? Of ben je net overgestapt naar een concurrent? Hoe dan ook horen wij graag naar jouw verhaal. Hoe zijn de diensten van Partena Ziekenfonds in jouw ervaring? Zou je het aanbod als goed beoordelen? Krijg je bij vragen de nodige hulp? Is de klantenservice vriendelijk? Heb je het gevoel dat je voldoende informatie krijgt van Partena Ziekenfonds? Schrijf op deze pagina jouw review over Partena en geef een antwoord op vragen als deze. Zo help jij toekomstige bezoekers de juiste beslissing maken.

Reviews over Partena Ziekenfonds
Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Partena Ziekenfonds

Ons team van experts heeft Partena Ziekenfonds geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Partena Ziekenfonds bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Partena Ziekenfonds is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Partena Ziekenfonds is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Partena Ziekenfonds. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Partena Ziekenfonds.

Geplaatst op: 06-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Partena Ziekenfonds
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Partena Ziekenfonds een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Partena Ziekenfonds. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Partena Ziekenfonds actief?

Partena Ziekenfonds is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Partena Ziekenfonds reviews? Dan kun je naar de website van Partena Ziekenfonds gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie