Parkcare logo

Parkcare reviews, ervaringen en beoordelingen

Parkcare reviews, ervaringen en beoordelingen
1850
Parkcare logo
Website
Parkcare
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen ParkCare

Je gaat graag onbezorgd op reis en dat betekent ook dat je een goede en veilige plaats voor je auto moet vinden. In dat geval kun je rekenen op de diensten van ParkCare. Om je inzicht te geven in de diensten van deze aanbieder, hebben we de reviews en ervaringen voor je bekeken en samengevat. Vervolgens beslis je uiteraard zelf of je ook kiest voor ParkCare.

Over ParkCare

ParkCare geldt als dé boekingswebsite voor parkeren bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. ParkCare bied je de keuze uit ruim honderd parkeeraanbieders op luchthavens als Schiphol, Eindhoven, Keulen, Weeze, Zaventem, Charleroi, Dusseldorf, Hahn en Frankfurt. ParkCare biedt zo het grootste aanbod van parkeren bij vliegvelden. ParkCare biedt een shuttle bus dienst, valet parking, park & walk en park, sleep & fly.

Waarom kiezen voor ParkCare?

Door te kiezen voor ParkCare weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Je kiest namelijk een vliegveld en geeft online de tijden door. Vervolgens kun je de verschillende aanbieders vergelijken en reserveer je een parkeerplaats. Vervolgens print je de reserveringsbevestiging uit en ben je verder klaar. ParkCare biedt overigens als enige boekingswebsite de park & walk optie, je krijgt dan een parkeerplaats op loopafstand van de luchthaven. Bijzonder is ook de parkeerplaats inclusief overnachting in de vorm van de park, sleep & fly. Je komt dan een dag voor vertrek aan en overnacht in een hotel. Een medewerker van het hotel brengt je de volgende ochtend naar de luchthaven.

Is ParkCare betrouwbaar?

Uit de vele reviews en ervaringen wordt duidelijk dat het systeem waarmee ParkCare werkt waterdicht is. Er is tevredenheid alom. Dat heeft zeker ook te maken met het feit dat de aangeboden parkeermogelijkheden voor ze aangeboden worden op de website van ParkCare gecontroleerd worden op de prijs, de ligging en de veiligheid. Alleen kwalitatief goede parkeerplaatsen worden vervolgens via de website van ParkCare aangeboden. De betrouwbaarheid van ParkCare komt ook tot uiting door het Webshop Keurmerk. Alleen ondernemingen die volden aan alle wettelijke regels komen in aanmerking voor dit keurmerk.

Klantenservice en klachten

Je kunt op verschillende manieren contact leggen met ParkCare, ook als je een klacht hebt. Je kunt telefonisch contact opnemen, zoals je ook via WhatsApp in contact kunt komen met ParkCare. Je kunt eveneens kiezen voor de live chat en een e-mail sturen naar de aanbieder van parkeerplaatsen bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. In alle gevallen zal ParkCare er alles aan doen om de klacht snel uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je moeite hebt met kiezen, dan heb je echt veel aan de beoordelingen van mensen die al eens een dienst of product gebruikten. Het is onafhankelijke informatie en vooral ook praktische informatie die je helpen bij het nemen van de enige juiste beslissing. Het reduceert in elk geval de kans om de verkeerde keuze te maken aanzienlijk. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken, zodat jij andere mensen ook kunt helpen bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over Parkcare
Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
P1 logo
P1
3 beoordelingen
8
voordeligparkeren.nl logo
voordeligparkeren.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,4
50% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over Parkcare

Het bedrijf Parkcare is geverifieerd door ons. De webshop Parkcare is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Parkcare is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Parkcare maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Parkcare is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Parkcare te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Parkcare.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een ramp! Nooit meer!

Bedrog!

Geplaatst op: 28-04-2023
Laatst bewerkt op: 28-04-2023
Geschreven door: Marika J.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS BEDRIJF

op 25 maart boeking gedaan. betaald via ideal, maar op voucher wordt andere data vermeld. direct via app gecommuniceerd. ze hebben dit 3 weken vol gehouden en nog steeds geen andere voucher ontvangen. dan blijft het gewoon stil op de app en weg geld!!!!!

Geplaatst op: 13-04-2023
Laatst bewerkt op: 13-04-2023
Geschreven door: Paula W.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Triest, geen reactie en luisterend oor. Weg parkeertarief na cancellen reis Sunweb!

Na geboekt te hebben bij Sunweb parkeren geregeld bij Parkcare. Zo gepiept. Dag later blaasde Sunweb reis af. Wij gelijk via telefoon en mailadres parkeren geannuleerd. Beroept men zich op annuleringsverzekering die ik tevens had moeten afsluiten bij hen. Weg 90 euri. Bah bah ParkCare! Oplichterij volgens jullie voorwaarden. En maar cashen.

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Wilco W.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer

Dit bedrijf heeft slechte afspraken met aanbieders van parkeerplaatsen waardoor onze parking op het laatste moment geannuleerd werd met als gevolg dat we een dure parking op het vliegveld moesten boeken. Parkcare komt je niet tegemoet in de gemaakte extra kosten.

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Davy K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Sta je daar is in de nacht van vertrek je parkeerplek geannuleerd !

Wij vertrokken om 2 uur richting Duitsland en onze gereserveerde en betaalde parkeerplek drie uurtjes voordien geannuleerd ! Dat zie je natuurlijk pas ter plaatsen dus dan nog op zoek gaan naar een andere plek veroorzaakt enorm veel stress en parkcare is onbereikbaar. Uiteindelijk toch een plek gevonden maar natuurlijk twee keer zo duur. Dus ondanks dat je bij parkcare ver vooraf boekt annuleren ze het gewoon wanneer ze willen en bezorgen ze vakantiegangers met hun gezin enorm veel stress. Dus denk heel goed na voordat je boekt !

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 18-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geadviseerd

Toen we afgelopen vakantie gingen vliegen vanuit amsterdam hebben we hier gebruik van gemaakt en we werden goed geadviseerd. We hadden 20 minuten voor aankomst gebeld en er stond iemand klaar om de auto op te halen. Toen we terug kwamen stond de auto ook weer klaar om weg te rijden.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luke A.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Parkcare
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
P1 logo
P1
3 beoordelingen
8
voordeligparkeren.nl logo
voordeligparkeren.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parkcare een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Parkcare. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parkcare actief?

Parkcare is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren en luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Parkcare reviews? Dan kun je naar de website van Parkcare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie