Ouders van Nu logo

Ouders van Nu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ouders van Nu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over oudersvannu.nl

Het bedrijf Ouders van Nu is geverifieerd door ons. De webshop oudersvannu.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ouders van Nu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ouders van Nu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van oudersvannu.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van oudersvannu.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ouders van Nu.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk om te lezen

Het is een erg leuk blad om te lezen en ik ben ook al een tijdje abonnee. Het is wat aan de prijzige kant maar dat is het voor mij ook zeker waard. Er staat altijd veel handige en leuke info in en er zijn ook veel leuke en behulpzame tips.

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-06-2021
Geschreven door: Jan R.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ouders van Nu


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Internet-Bookshop logo
Internet-Bookshop
2 beoordelingen
8,5
Leesmap.nl logo
Leesmap.nl
1 beoordeling
10
Veronica Magazine logo
Veronica Magazine
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ouders van Nu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ouders van Nu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ouders van Nu actief?

Ouders van Nu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ouders van Nu reviews? Dan kun je naar de website van Ouders van Nu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie