Ouders van Nu logo

Ouders van Nu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ouders van Nu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2360
5
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Ouders van Nu

Het bedrijf Ouders van Nu is geverifieerd door ons. De webshop oudersvannu.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Ouders van Nu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ouders van Nu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van oudersvannu.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van oudersvannu.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ouders van Nu.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nepblaadje

Dit nepblaadje is geheel gevuld met opgeklopte onzin. Ouders die hierin trappen, moeten toch wel de weg kwijt zijn.

Geplaatst op: 26-09-2022
Laatst bewerkt op: 26-09-2022
Geschreven door: Mieke P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Bij 28 weken ben ik bevallen van een doodgeboren kindje. Online ouders van nu opgezegd maar het bleef binnen komen. Toch gebeld om te vragen of het wel was opgezegd, met de reden waarom.. de vrouw aan de lijn reageerde amper en was heel zakelijk.. uiteindelijk geen post meer gekregen. Word nu al een week lang dagelijks gebeld, vandaag maar eens opgenomen. Mijn recensies over het blad, alsof ik uberhaubt nog wat met dat blad te maken wil hebben... Ze had nog wel een mooi aanbod voor een ander tijdschrift.......

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Nikki V.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig en harteloos

Na een miskraam heeft mijn vrouw zich meermaals via alle mogelijke routes afgemeld voor Ouders van Nu, maar het tijdschrift blijft binnenkomen (net als de acceptgiro om ervoor te betalen). Dieptepunt is 2,5 maand na de miskraam (en afmelding) een mail 'Gefeliciteerd, je bent 20 weken zwanger'. Alsof het nog niet erg genoeg is om mee te maken, weet Ouders van Nu het er ook nog even extra in te wrijven op het moment dat je net weer een beetje doorgaat met je normale leven. Zelden zo'n harteloze organisatie meegemaakt.

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk om te lezen

Het is een erg leuk blad om te lezen en ik ben ook al een tijdje abonnee. Het is wat aan de prijzige kant maar dat is het voor mij ook zeker waard. Er staat altijd veel handige en leuke info in en er zijn ook veel leuke en behulpzame tips.

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan R.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ouders van Nu


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Autoweek logo
Autoweek
2 beoordelingen
9,5
Kek Mama logo
Kek Mama
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ouders van Nu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Ouders van Nu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ouders van Nu actief?

Ouders van Nu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ouders van Nu reviews? Dan kun je naar de website van Ouders van Nu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie