MyMagazines logo

MyMagazines reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MyMagazines reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3997
MyMagazines logo
Website
mymagazines.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen MyMagazines

Duik jij ook graag tijdens je zeldzame vrije uurtjes met een leuk magazine op de bank? En samen met jou misschien ook de anderen in jouw gezin? De ene leest graag al eens een feel good of beautymagazine, de ander gaat in magazines op zoek naar de ultieme tips voor tijdens het sporten en nog een ander houdt het liever op wetenschappelijke magazines die steeds meer kennis bijbrengen. In de zoektocht naar al die verschillende magazines, ben je misschien wel al de naam MyMagazines tegengekomen en leek je dat wel wat. Verschillende tijdschriften dankzij een abonnement netjes op tijd bij je thuis geleverd, editie na editie. Lijkt je dit wel wat, maar wil je liever even lezen wat anderen van MyMagazines vinden. Lees er dan snel de reviews en beoordelingen op na zodat je weloverwogen je keuze kan maken.

Over MyMagazines

MyMagazines, een geregistreerd handelsmerk van Hearst Magazines Netherlands BV, en wil tijdschriften makkelijker tot bij de lezers brengen. Met tijdschriften in alle denkbare categorieën, zoals sport, beauty, lifestyle, wetenschap en dergelijke meer, wil het bedrijf voor iedere lezer een favoriet tijdschrift aanbieden zonder dat hij of zij daar zelf moeite voor hoeft te doen.

Waarom kiezen voor MyMagazines?

Als lezer een abonnement nemen bij MyMagazines betekent een grote keuze aan alle grote tijdschriften die er op de Nederlandse markt te vinden zijn. Bij het aangaan van een abonnement kan je jouw tijdschriften en die voor je gezien makkelijk uitkiezen en elke verschijningsdatum valt dit magazine netjes bij je in de bus. Omdat MyMagazines iedereen op zijn wenken wil bedienen met interessante artikels, kan je de tijdschriften ook digitaal lezen. Je hoeft er zelf ook niet meer op te letten wanneer je magazine verschijnt, je bent namelijk altijd bij de eersten die het te lezen krijgt. Zeker voor gezinnen waarin iedereen wel een tijdschrift wil dat op verschillende data verschijnt, is deze formule een interessant gegeven.

Is MyMagazines betrouwbaar?

Met al heel wat jaren activiteit en een hoog aantal lezers op de teller heeft MyMagazines al bewezen dat het een blijver is in de sector van de magazines en abonnementen hierop. Als je tijdschriften in het aanbod bekijkt, zie je al meteen dat dit over bekende en duurzame namen gaat. Op de site vind je bovendien alle informatie die je nodig hebt om contact op te nemen of een klacht te uiten, wat ook wel een goede indicatie van de betrouwbaarheid geeft.

Klantenservice en klachten

De klantendienst van MyMagazines is telefonisch bereikbaar of via het contactformulier op de site. Maak je van het contactformulier gebruik, dan zorgt de klantendienst ervoor dat je binnen de 5 dagen een antwoord mag verwachten. De algemene voorwaarden staan netjes op de site vermeld en zijn vrij uitgebreid naar inhoud toe. Ook de procedure in geval van klachten staat hierin duidelijk en transparant uitgelegd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een abonnement bij MyMagzines of heb je er eentje gehad en wil je graag jouw ervaringen delen? Door het schrijven van een review en het geven van een beoordeling help je anderen om een goede keuze te maken. Op basis van jouw ervaring kunnen zij zich een goed beeld vormen van het aanbod, de klantenservice en de kwaliteit en zo wel of niet zelf een abonnement aangaan. Het nalaten van een review of beoordeling kan in elk geval op onze oprechte dank rekenen. Deel snel jouw ervaringen en help anderen beslissen.

Reviews over MyMagazines
Gerelateerde bedrijven
eBook.nl logo
eBook.nl
2 beoordelingen
9,3
Libelle Shop logo
Libelle Shop
1 beoordeling
9
SpiritueelBoek.nl logo
SpiritueelBoek.nl
14 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over MyMagazines
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
eBook.nl logo
eBook.nl
2 beoordelingen
9,3
Libelle Shop logo
Libelle Shop
1 beoordeling
9
SpiritueelBoek.nl logo
SpiritueelBoek.nl
14 beoordelingen
4,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MyMagazines een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over MyMagazines. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MyMagazines actief?

MyMagazines is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MyMagazines reviews? Dan kun je naar de website van MyMagazines gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie