MiniMiles logo

MiniMiles reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

MiniMiles reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2992
MiniMiles logo
Website
MiniMiles
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen MiniMiles

Het valt nog niet mee om zomaar even een leuk kraamcadeau te vinden. Als je nou echt iets bijzonders wilt geven, kun je denken aan MiniMiles. Om voor jou duidelijk te maken wat MiniMiles dan precies is en wat het je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en samengevat. Vervolgens beslis je zelf of je ook kiest voor MiniMiles.

Over MiniMiles

Kersverse ouders willen niets liever dan samen met hun baby unieke geluksmomenten creëren. Van die momenten waarbij je stil kunt staan bij het nieuwe leven en ook even de tijd neemt om daar van te genieten. Door ons drukke bestaan wordt dat echter steeds moeilijker. En dus staan we eigenlijk niet lang genoeg stil bij het eerste lachje, tandje, hapje en badje zoals dat ook geldt voor de eerste vakantie en de eerste stapjes. Met MiniMiles kun je wel van die momenten genieten en er in elk geval nadrukkelijker bij stilstaan. Dat doet het met een Milestones poster, ontwikkelt door ouders die merkten dat we eigenlijk te weinig stilstaan bij de verschillende mijlpalen.

Waarom kiezen voor MiniMiles?

Door te kiezen voor de verschillende posters die MiniMiles aanbiedt, geniet je wel even van de unieke momenten die je met je zoon of dochter meemaakt. Het helpt je ontsnappen uit de hectiek van alle dag en laat je genieten van al die mooie momenten die er zijn. De posters van MiniMiles gelden als het ultieme kraamcadeau, een cadeau dat je volledig kunt personaliseren en door gebruik ook uniek wordt. Je houdt er immers nauwkeurig bij wanneer je baby iets voor de eerste keer deed. MiniMiles heeft verschillende posters – posters die staan voor Milestones, Moments en Memories- voor jou beschikbaar. Er zijn onder andere posters voor meisjes en jongens en posters in wissellijst. Ook wat dat betreft kun je precies die poster kiezen die je wilt. Je kiest in elk geval voor MiniMiles als eerste cadeau voor kersverse ouders omdat je een uniek kraamcadeau geeft. Ee cadeau als krasposter waarop je op simpele wijze alle belangrijke baby mijlpalen vastlegt. Overigens worden de posters standaard in een luxe cadeaukoker geleverd.

Is MiniMiles betrouwbaar?

Met MiniMiles stuit je op een specialist waarop je kunt vertrouwen. Ook het feit dat het ontwikkeld en bedacht is door ouders zelf geeft de aspirant klant vaak al vertrouwen. De producenten weten waarover ze praten en dat merk je aan alles en dat geeft een betrouwbaar gevoel. Het aanbod wordt, zo lezen we in de reviews en ervaringen, ook als betrouwbaar omschreven. MiniMiles heeft het gewoon prima voor elkaar en alles wat aan de klant beloofd wordt, wordt ook nagekomen.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen is er ondertussen van overtuigd dat je aan beoordelingen van mensen die al kozen voor een bepaald product of dienst heel veel waarde kunt hechten. Dit omdat het onafhankelijke informatie betreft en omdat de beoordelingen vaak bestaan uit praktische informatie. En dus helpen ze je echt als je keuzes moet maken. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het is een beperkte tijdsinvestering en je doet er andere mensen echt een groot plezier mee.

Reviews over MiniMiles

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
Qoelr logo
Qoelr
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over MiniMiles

Ons team van experts heeft MiniMiles geverifieerd op een aantal punten. De webshop van MiniMiles bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. MiniMiles is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

MiniMiles is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van MiniMiles. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MiniMiles.

Geplaatst op: 16-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed verpakt

De levering van de website was super snel en alles zat ook netjes verpakt. Ik vind het altijd fijn om te zien als webshops dit proces goed doorlopen om de gebruiker tevreden te houden!

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniëlle L.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MiniMiles


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
Qoelr logo
Qoelr
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MiniMiles een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over MiniMiles. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MiniMiles actief?

MiniMiles is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MiniMiles reviews? Dan kun je naar de website van MiniMiles gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie