Menshealth logo

Menshealth reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Menshealth reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1809
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Menshealth

Menshealth is geverifieerd door ons expert team. De webshop Menshealth bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Menshealth lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Menshealth. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van menshealth.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van menshealth.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede website

Ik ben al langer fan van deze website. De website indeling is goed en duidelijk en alles is super overzichtelijk. Er komen vaak nieuwe blog post bij om weer te lezen wat zorgt voor vernieuwing.

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Menshealth


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Harper's Bazaar logo
Harper's Bazaar
2 beoordelingen
9
Natgeoshop/historia logo
Natgeoshop/historia
2 beoordelingen
9
BiMi Books logo
BiMi Books
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Menshealth een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Menshealth. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Menshealth actief?

Menshealth is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Menshealth reviews? Dan kun je naar de website van Menshealth gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie