Margriet logo

Margriet reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Margriet reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2353
Margriet logo
Website
margriet.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Margriet

Benieuwd hoe andere mensen Margriet beoordelen? Wij hebben alle reviews van Margriet voor je op een rijtje gezet. Klanten die eerder één of meerdere tijdschriften bij Margriet gekocht hebben, hebben een review geschreven over hoe ze dit ervaren hebben. Door deze reviews te lezen, krijg je een goed beeld van het bedrijf en kun je daarna een weloverwogen beslissing maken of je ook iets bij Margriet wil kopen.

Over Margriet

In het jaar 1938 verscheen het eerste tijdschrift, ofwel nummer, van Margriet. Toentertijd uitgegeven door De Geïllustreerde Pers. Waarom het tijdschrift Margriet is genoemd, is niet helemaal duidelijk. Het is vernoemd naar de bloem of naar de kleindochter van de oprichter Frans van der Ven. De eerste jaren wordt Margriet door maar één persoon gemaakt, namelijk door Alma van Eysden Peeren. Later komen hier veel en veel meer medewerkers bij. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, vanaf 1943 tot 1945 wordt de uitgave onderbroken. Duitse bezetters leggen het blad namelijk een verschijningsverbod op. In 1945 wordt het blad weer uitgebracht en vanaf 1949 verschijnt het zelfs wekelijks. Onder andere de bekende columnisten Yvon Jaspers, Mies Bouwman en Anita Witzier schrijven in Margriet. Het tijdschrift kent verschillende hoofdredacteuren, van 2008 tot nu is dat Leontine van den Bos. Gasthoofdredacteuren zijn Caroline Tensen, Wendy van Dijk, Monique van de Ven en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Margriet

Margriet is dus een weekblad waarin je heel diverse onderwerpen leest, maar de belangrijkste onderwerpen zijn toch wel mode, lifestyle, beauty, relaties, culinair, gezondheid, maatschappij, psyche en toerisme. Niet zo gek dat het met name bij de vrouwen een populair tijdschrift is. Je kunt ervoor kiezen om een los nummer te bestellen, maar je kunt je ook abonneren op het tijdschrift. Hierbij kun je kiezen tussen 3 opties. Allereerst heb je het standaard abonnement, wat betekent dat je wekelijks een Margriet op de deurmat ontvangt voor 3,50 euro per week. Dan heb je Margriet + extra, waarbij je ook wekelijks de Margriet krijgt plus daarnaast nog 9 nummers extra. Margriet extra gaat over uiteenlopende thema’s, zowel praktisch, persoonlijk als informatief. Hiervoor betaal je 4,50 euro per week. En dan heb je tot slot nog Margriet + extra + puzzelen. Dit kost 4,75 euro per week, waarbij je ook nog 6 nummers Margriet Puzzelen ontvangt. Puzzelboeken voor heel veel puzzelplezier. Je kunt dus zelf kiezen voor welk abonnement jij gaat. Je abonnement is iedere maand opzegbaar, dat is een fijne gedachte. Je kunt het tijdschrift in de winkel kopen of online bestellen.

Is Margriet betrouwbaar?

Margriet bestaat al sinds 1938 en is daardoor al heel veel jaar actief in tijdschriftenland. Waar er in 1970 een oplage was van maar liefst bijna 765.000 exemplaren, daalt dit door de jaren heen. In 2010 was de oplage bijna 254.000 en in 2018 nog ”˜maar’ ruim 135.000. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Sanoma, dat sinds 2020 onder DPG Media valt. In 2020 ontvangt het de prijs Website van het jaar. Naast een website, vind je Margriet ook op diverse sociale media, waaronder Instagram, Facebook en Pinterest. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft. De redactie van Margriet is werkzaam in Hoofddorp.

Klantenservice en klachten

Elke werkdag is de Margriet klantenservice telefonisch bereikbaar van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Daarbij wordt aangegeven dat de maandag- en vrijdagochtend druk zijn, waardoor het mogelijk is dat ze dan wat moeilijker te bereiken zijn. Je kunt je vraag ook stellen via het online contactformulier of via Facebook of Twitter. De klantenservice probeert dan binnen 5 werkdagen je vraag in behandeling te nemen. Op de website is er ook een chatfunctie. Dit is een chatbot waar je standaard vragen aan kunt stellen. Veelgestelde vragen zijn ook al beantwoord voor je, onder andere de vragen ”˜Ik wil mijn betaalwijze aanpassen naar automatische incasso, hoe doe ik dat?’, ”˜Hoe kan ik een abonnement afsluiten?’ en ”˜Ik heb mijn tijdschrift niet ontvangen, wat moet ik doen?’.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een abonnement op Margriet of lees jij het blad zo nu en dan? Deel jouw ervaringen met het bedrijf en laat weten hoe jij het tijdschrift vindt. Door een review over Margriet te schrijven, kunnen andere mensen dit lezen. Zo help jij anderen op een heel makkelijke manier.

Reviews over Margriet
Gerelateerde bedrijven
Natgeoshop/historia logo
Natgeoshop/historia
1 beoordeling
9
Libelle Shop logo
Libelle Shop
1 beoordeling
9
Flow Shop logo
Flow Shop
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke webshop

De website ziet er nieuw en leuk uit. Ik geniet altijd van de content die zij posten op de website. De site wordt goed onderhouden door de eigenaar van de site zodat deze er nier uit blijft zien.

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper L.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Margriet
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Natgeoshop/historia logo
Natgeoshop/historia
1 beoordeling
9
Libelle Shop logo
Libelle Shop
1 beoordeling
9
Flow Shop logo
Flow Shop
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Margriet een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Margriet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Margriet actief?

Margriet is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Margriet reviews? Dan kun je naar de website van Margriet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie