Lil.nl logo

Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

109 beoordelingen • 4,9
Lil.nl logo
Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
109 beoordelingen • 4,9
Beoordeling
109 beoordelingen
4,9
5 sterren
31%
4 sterren
4%
3 sterren
2%
2 sterren
4%
1 ster
60%
4,9
4,9
4,9
4,9

Gerelateerde bedrijven

Houseofnutrition logo Houseofnutrition
0 beoordelingen
10
Backpackflags logo Backpackflags
0 beoordelingen
10
MyHeritage logo MyHeritage
0 beoordelingen
10

Lil.nl ervaringen

Jij als consument wilt er wel zeker van zijn dat jou bestellingen voor je huis goed zijn! Lil.nl ervaringen kunnen jou keuze om een bestelling bij Lil.nl van groot belang zijn! Lees daarom hieronder alle Lil.nl ervaringen van andere consumenten welke al eerdere Lil.nl ervaringen hebben!

Over Lil.nl

Lil.nl opgericht in 2008 is een online woonwarenhuis met meer dan 5000 artikelen op voorraad. Lil.nl is dan ook 365 dagen per jaar 24 uur per dag geopend waardoor je altijd terecht kan voor alles op woongebied. Door de grote diversietijd in aanbod en de vele verschillende merken is er eigenlijk voor iedereen wel wat bij Lil.nl. Of je nou opzoek bent naar verlichting, kapstokken, vloerkleden, eettafels of banken voor iedereen heeft Lil.nl wel wat!

Lil.nl ervaringen van anderen

Lil.nl heeft van haar eigen klanten maarliefst een 4,7 uit 5 gescoord op basis van 15558 beoordelingen. Dit betekend dat Lil.nl dus een ongelofelijk grote tevreden klantenbestand heeft! Toekomstige klanten kunnen op basis van dit gegeven dus met een gerust hart een bestelling doen!

Lil.nl ervaringen plaatsen

Zoals hierboven vermeld heeft Lil.nl een ongeofelijk tevreden klantenbestand, maar toch is een onafhankelijke beoordelings website bezoeken geen overbodig luxe. Bij deze website ben je namelijk verzekerd van een onafhankelijke beoordlingen en dat is waar jij als concumentn op zit te wachten. Heb jij dus Lil.nl ervaringen en wil jij deze delen met toekomstige Lil.nl klanten? Deel dan vandaag nog je Lil.nl ervaringen zodat deze toekomstige klanten weten waaran ze toe zijn!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Lil.nl

profielfoto van George
George
03-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niet slecht

Door alle negatieve recensies op internet over LiL.nl Woonwebwinkel, die ik overigens pas na de aankoop heb gelezen, zag ik de levering met angst en beven tegemoet.

Niets van dat alles. Ik kreeg keurig alles op tijd binnen en werd ook netjes op de hoogte gehouden. Zondag besteld, dinsdagochtend binnen. Met beschermend materiaal ingepakt omdat de bestelde Wesco fluitketel gevoelig is voor onheil van buitenaf. De prijs van 54 euro was ook prima t.o.v. 85 euro elders.

Dus er gaat daar af en toe best wel wat goed. Ik ben in ieder geval dik tevreden.

profielfoto van Thomas
Thomas
26-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

Gisteravond een bladblazer besteld, vanochtend al in huis. Goede iverzichtelijke site. Kom zeker terug!

profielfoto van Gast2
Gast2
28-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooie lampen, super ervaring

Een week terug 2 lampen besteld bij Lil. Na al de slechte ervaringen die ik hier las, kreeg ik bijna spijt van mijn bestelling. Totdat ik mijn bestelling binnen kreeg.. De lampen zagen er super goed uit en werden heel snel geleverd! Ik ben ontzettend tevreden over de webwinkel! Aanrader!

profielfoto van Gast2
Gast2
28-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooie lampen, super ervaring

Een week geleden twee lampen besteld bij Lil. Na het lezen van de ervaringen hier, kreeg ik bijna spijt van mijn bestelling. totdat ik mijn bestelling binnen kreeg. De lampen zijn super mooi en het werd erg snel geleverd! Ik ben heel tevreden over Lil. Aanrader!

profielfoto van Pieter V.
Pieter V.
21-04-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hondenmand

Tevreden over mijn nieuwe hondenmand voor mijn jack russel

scherpe prijs en netjes verpakt

profielfoto van Nathalia
Nathalia
03-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Eetbank

Supersnelle service smiddags besteld en de volgende dag in huis.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-01-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hanglamp

Was wat huiverig door al die negatieve referenties. Maar ik kan niet anders zeggen dat alles top gegaan is! Binnen een dag thuis bezorgd, ook netjes mailtjes gekregen hoe of wat, wanneer de lamp komt etc. Geen klachten, prima service, zou zo weer iets bestellen!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-06-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooi kastje

Heb vandaag een kast besteld bij Lil.nl en moet zeggen heb hem nog neit binnen maar ben nu al tevreden! Hij was in de aanbieding en daardoor kon ik een iets duurdere kast voor een mooi prijsje krijgen.

profielfoto van Vincent
Vincent
18-03-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super snelle levering en goedkoop

Vrijdag een mail gehad betreft een lamp die ik wilde hebben omdat hij hier echt het goedkoopst was. Bestelling afgerond nadat ik een link had gehad. De volgende dag netjes in huis. Ik had dus wel een goede ervaring.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-09-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zeer trage levering

Heb op dinsdagochtend een bestelling geplaatst. Er stond nergens bij dat de levering langer zou duren. Kreeg op vrijdagochtend pas een mail dat de bestelling is verstuurd en zal dit niet eerder dan zaterdag ontvangen. Snelle levering en de slogan "voor 22.30 uur besteld, morgen in huis" mogen ze van mij van hun site halen!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-01-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Matig!

Lil was één van de weinige webshop in Nederland die het kleed leverde welke ik graag wilde hebben. Na al die negatieve recensies was ik toch wat sceptisch. Daarom eerst contact opgenomen met Lil, met de vraag of zij inderdaad hun beloftes konden nakomen (volgende dag leveren). Ze hebben zelf nog een korting gegeven, top!
Het kleed werd inderdaad de daaropvolgende werkdag geleverd, erg blij mee. Helaas was het kleed toch iets te groot voor onze woonkamer, dus heb ik het kleed direct de volgende dag teruggestuurd.
En daar begon de ellende! Ondertussen wacht ik al ruim een maand op de terugboeking van mijn betaling.. Veel mailcontact gehad maar elke keer beloftes welke niet nageleefd worden. Heel erg jammer aangezien ik in eerste instantie zeer tevreden was!

profielfoto van Patricia
Patricia
09-09-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hondenmand

Heb in Juli een hondenmand besteld, die werd rap bezorgd (daar ging alles nog goed). Hij bleek te klein te zijn voor onze hond, dus de volgende dag de mand terug gestuurd. Kreeg netjes bericht dat alles goed ontvangen was en dat het geld geretouneerd zou worden binnen 10 dagen. Het is nu September en heb na een aantal mailtjes nog steeds mijn geld niet ontvangen. Iedere keer krijg ik te horen dat het nu echt is overgemaakt, wat helaas dus niet het geval is.

profielfoto van Hilda
Hilda
27-04-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet leverbaar.

Op 11 maart een hondenkussen besteld met een levertijd van 10 dagen dus gehoopt dit eind maart in huis te hebben. Op 1 april geen kussen dus gebeld , het zou 7 april binnen komen , rond 10 april weer gebeld , nu werd het 21 april.
Ik op 20 april bellen , mevr uw kussen heeft u op 21 april in huis, er kwam geen mail met een track en trace dus op 22 april bellen , mevr u kleed wordt morgen bezorgd en kwam inderdaad een mail met uw kleed is verpakt en gaat verzonden worden.
op 23 april helaas nog geen kussen na opnieuw gebeld te hebben blijkt dit kussen niet meer leverbaar.
Nu hopen dat ik zo snel mogelijk mijn geld terug krijg zodat ik ergens anders een kussen kan bestellen.

profielfoto van Maggie
Maggie
12-03-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verzenddatum ligt meer dan maand na betaling

Helaas had ik beter eerst de beoordelingen van anderen kunnen lezen. Het lijkt erop alsof dit een website is die pas zaken gaat bestellen als jij een bestelling plaatst. Waardoor je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. En helaas is de website slecht opgebouwd, waardoor het lastig is de status van verzending in de gaten te houden. Je kunt dit ook alleen maar doen door of met hen te mailen of door zelf in te loggen. Zij maken geen gebruik van automatische meldingen als bijvoorbeeld de verzenddatum is uitgesteld. Dat moet je eigenlijk maar raden. De prijs was voor mij concurrerend waardoor ik voor lil heb gekozen. Maar dat ga ik nooit meer doen. Let op zij beheren meerdere websites onder verschillende namen, maar zijn van dezelfde eigenaar. Ik zou zeggen zoek verder.

profielfoto van Camille
Camille
18-04-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
wachten wachten wachten..

Voor 23u besteld, morgen in huis .. Niets van! 12/03 hebben wij een rek besteld dat de volgende dag zogezegd ging opgestuurd worden. We zijn nu 18/04 en nog steeds niets ontvangen... Al een paar keer lil.nl proberen te bereiken via facebook maar geen antwoord. Via de telefoon moet je minutenlang wachten tot het aan jou is (wat overigens geld kost..) en dan krijg je steeds iemand anders aan de lijn die je dan verteld dat het er binnen 2 weken zeker is.. Maar dit was nooit het geval. Nu zijn we het een klein beetje beu maar we krijgen zoals gewoonlijk niemand te pakken. Nochtans bij onze eerst bestelling bij lil.nl was alles vlot verlopen. Heel spijtig dat het nu zo verloopt

profielfoto van Arne
Arne
04-04-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar, slechte klantenservice, niet bestellen op lil.nl

Eind december 2017 heb ik zeven stoelen besteld ter waarde van meer dan 600 euro. Deze zouden geleverd worden begin januari 2018. Toen kregen we een e-mail dat ze (medewerkers van lil.nl) zich vergist hadden en dat de bestelling op 9 maart geleverd zou worden. Op 9 maart werden de stoelen niet geleverd. Op 15 maart heb ik gebeld naar de klantendienst van lil omdat we nog steeds geen bericht gekregen hadden omtrent de levering. Na ongeveer 15 minuten wachten kreeg ik de klantendienst aan de lijn die mij vertelde dat de leverancier de stoelen nog steeds niet geleverd had aan lil.nl. Dit zou zeker eind maart gebeuren. Gezien we eind maart opnieuw niets van onze bestelling hoorden hebben we op 4 april 2018 de klantendienst opnieuw gecontacteerd. Na een wachttijd van 30 minuten vertelde de medewerkster dat de levering nog steeds niet verkrijgbaar was bij de leverancier en dat ik opnieuw moest wachten.

Op de website staat dat de stoelen een wachttijd hebben van één tot vier werkdagen, dus heb ik besloten om de bestelling te annuleren. De klantendienst reageert niet op e-mails en doet weinig om je te helpen. Ik kan enkel maar hopen dat ik het bedrag terug op mijn rekening krijg.

profielfoto van Judith S.
Judith S.
10-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf!

Na 3 maand aan het het lijntje gehouden te zijn (lees: beloftes van levering, meerdere malen meer dan 3 kwartier in de wacht aan de telefoon te laten wachten) vandaag te horen gekregen dat de lampen zo goed als zeker niet leverbaar zijn. Helaas wel betaald... ik hoop voor ons maar ook voor hun dat het geld binnen 14 dgn weer op onze rekening staat.
Verschrikkelijk oplichters. Ga werken voor je geld!

profielfoto van Nicole V.
Nicole V.
28-02-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niets kopen bij deze winkel!!

Ik heb begin december een kastje besteld van bijna 600 euro. Vooruit betaald en op de site stond dat er een levertijd was van 5-7 werkdagen.
Na 1 dag kreeg ik een mail dat de verwachte leverdatum helaas later zou worden.
Hij zou geleverd worden op 1 feb.
Ik heb gewacht tot een aantal dagen na 1 feb maar geen enkel teken van leven van de kant van Lil. Ik ben zelf gaan bellen en heb maar liefst 3 kwartier! in de wacht gestaan. Uiteindelijk iemand aan de telefoon en sorry sorry maar het gaat nog 1,5 week duren. Ik had het prettig gevonden als ik daarvan op de hoogte was gebracht. Nu moest ik er zelf achteraan.
Na 1,5 week weer geen enkel teken van leven van de kant van Lil. Ik dus zelf weer bellen en weer ruim een half uur in de wacht gestaan. Op mailtjes die ik tussendoor heb gestuurd kreeg ik geen antwoord. Pas na mijn telefoontje een aantal dagen later kwam er ook een reactie op mijn mail.
Uiteindelijk is het kastje wel geleverd maar veel te laat en de service is echt slecht! Ze zouden eens iets moeten bestellen bij bijvoorbeeld Coolblue en dan kijken hoe dat werkt. Dat is service!
Lil, neem je klanten serieus. Ik bestel hier echt nooit meer iets en zou iedereen aanraden dat ook niet te doen!

profielfoto van Ontevreden K.
Ontevreden K.
26-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
PAS OP: betaal met creditcard, dan ben je tenminste verzekerd..!

24-11-2017: Lamp besteld van €230, met levertijd 5 - 8 Dag(en). De prijs was iets lager dan andere webwinkels, dus heb ik voor Lil gekozen.

11-12-2017: Na twee weken had ik nog niets ontvangen, dus heb ik gevraagd wat de status was. Op deze mail heb ik geen reactie gehad.

18-12-2017: wederom een mail gestuurd, uitgelegd dat ik erg ontevreden was en dat ik ditmaal wel een reactie verlangde. Duizend maal excuses natuurlijk, de lamp zou rond 22-12-2017 verstuurd worden.

06-01-2018: nog niets gehoord of ontvangen. Alvast aan de bank gevraagd of dit onder de creditcard verzekering viel, gelukkig wel. Mocht er niets geleverd worden, dan zou ik in ieder geval van hun mijn geld terug krijgen. Lil ook weer gemaild en mijn bestelling geannuleerd.

10-1-2018: vier dagen later een reactie dat de bestelling geannuleerd was en dat het geld binnen 14 dagen (pas!?) teruggestort zou worden.

26-1-2018: betaling eindelijk terug ontvangen.

In totaal hebben ze me dus 2 maanden aan het lijntje gehouden en ondertussen heb ik ze 2 maanden gratis werkkapitaal gegeven tegen 0% rente, dat krijg je natuurlijk bij geen enkele bank. Als je het mij vraagt staat dit bedrijf op omvallen, ze hebben geen voorraad en lokken klanten met lage prijzen. Omdat je vooruit moet betalen trekken ze gratis financiering naar binnen. Ze gebruiken jouw geld waarschijnlijk om in de tussentijd andere kosten te dekken, typisch signalen van een bedrijf in moeilijkheden.

profielfoto van Andrea
Andrea
20-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Shop elders!

Na honderden goede ervaringen met het bestellen bij webwinkels helaas terecht gekomen bij Lil.nl.
Slechter dan dit wordt het niet, ga hier vooral niets bestellen! Artikelen kunnen niet worden geleverd en vervolgens krijg je je geld niet terug. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, op mails wordt veelal niet gereageerd en als ze wel reageren krijg je het ene doorzichtige excuus na het andere maar zorgen dat je zuurverdiende centen terug gestort worden op je rekening ho maar. Een dikke vette 0 voor Lil.nl!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Liegen, en geld kwijt

Stoelen besteld en geannuleerd. Helaas nooit geld teruggekregen, zelfs 2 maand na datum niet. Talloze emails, telefoontjes gedaan: geen reactie. Klantendienst zegt zelfs dat ik juridische stappen moet ondernemen. Bestel hier niet mensen, want jullie zijn jullie geld kwijt!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit geleverd

Besteld via de webshop. Beloven levering binnen 24u. Anderhalve maand verder, nog steeds niks geleverd. Reageren niet op email en bij bellen naar klantenservice sta je minstens 30 minuten in de wachtrij! Vraag me inmiddels af of het wel een echte webwinkel is of niet. Ik wil mij geld terug!

profielfoto van Deruytter I.
Deruytter I.
12-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Retour

- Bestelling gedaan begin mei (2-3 dagen levertijd)
- Na enkele mails waarop niet werd gereageerd, midden juni nog steeds NIETS ontvangen .
- Na 2 maanden wachten eind juni het bestelde dat KAPT was en uit mekaar viel , thuis geleverd gekregen .
- In originele verpakking meteen teruggestuurd
- Na meerdere mails EN telefoontjes tot HEDEN nog geen terugbetaling mogen ontvangen !!!

JULLIE DOEN JEZELF DE DAS OM !

profielfoto van Max
Max
15-09-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service, levering wordt steeds uitgesteld!

Zeer slechte ervaring met LiL. Op basis van mijn ervaring raad ik het helaas niemand aan om hier een aankoop te doen. Mijn bestelling zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Ondertussen zijn we reeds 16 werkdagen verder en krijg ik nu te horen dat het nog eens 10 werkdagen zal gaan duren voordat mijn levering gebracht wordt. Drie maal werd mij verzekerd dat de bestelling binnen enkele dagen gedaan zou zijn, en tot op heden blijkt er niets van waar te zijn. Ik wacht nog steeds, maar ga niet akkoord met een levertijd die 5x zo lang is als wordt verteld bij de aankoop. Wie wil nou zo lang wachten? En een tegemoetkoming, nee hoor, niets kan LiL voor me doen om dit enigszins goed te maken. Slechte service, ik kan niet anders oordelen. Nogmaals, ik raad het niemand aan, tenzij ze een product wellicht direct op voorraad hebben... LiL, kom je beloftes eens na! Zorg dat de klant niet zelf steeds moet informeren! Zorg voor een tegemoetkoming voor zulke slechte service!

profielfoto van D.M.
D.M.
02-09-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Afrader!!

Ik heb nog nooit een slechte review geschreven, maar nu kan ik niet anders. Lil doet werkelijk alles fout wat ze fout kan doen. Ze zijn oneerlijk over de datum waarop de bestelling wordt geleverd. Dan heb ik het niet over weken, maar maanden vertraging! En zelfs toen was ons servies er nog niet en moest ik ook nog eens zelf vragen waar het bleef. Toen ze aangeven dat het nog een aantal weken ging duren, heb ik het maar geannuleerd. Zeer frustrerend. Daarnaast: wat ze wél hebben gestuurd, kwam deels gebroken aan. Hoezo? Het-is-servies! Lil is onbetrouwbaar. De klantenservice zelfs onbeschoft. Afrader!!

profielfoto van Twan
Twan
08-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Leugenaars!

Levertijd 5-7 dagen.
Dit werden er 6 en uiteindelijk niets gehad.
Tussendoor met flauwe zaken aan het lijntje gehouden.
Bij Robin Design (aanrader!!!) binnen 1 dag mijn spullen binnen.

Nooit meer naar LIL zou ik zeggen...

profielfoto van Tom D.
Tom D.
02-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
aan het lijntje gehouden worden met doorzichtige leugens ...

Wij hebben een product besteld die de volgende dag geleverd zou worden.
Voor ons was het vooral belangrijk dat we dit product snel hadden, wat ook meermaals gemeld werd aan de helpdesk.

Deze helpdesk hebben we zelf 5 maal moeten bellen voor een update.

Uiteindelijk zijn we 4 werkdagen aan het lijntje gehouden met leugens , en hebben we de bestelling maar gecancelled.

(het product zou beschadigd zijn dus kon niet verstuurd worden, wat totaal niet strookt met de voorgaande communicatie. bizar ook dat ze pas na 4 werkdagen beseffen dat het product beschadigd is terwijl de eigenlijke levertijd 1 dag was)

mijn advies aan lil.nl : speel liever open kaart met uw klanten in plaats van ze aan het lijntje te houden met leugens. dit zorgt alleen maar voor frustratie !

profielfoto van Edwin W.
Edwin W.
11-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Drama bedrijf, nooit weer!!!

Service is echt een woord wat ze niet kennen. Twee keer wat besteld, beide keren zwaar teleurgesteld. Ze geven een te verwachten datum van levering, maar komen deze totaal niet na. Dan moet ik uit eigen initiatief vragen waar het blijft en dan krijg je echt LETTERLIJK iedere keer dezelfde mail retour. Problemen met de productie, vertraging, spijt ons heel erg, maar vrijdag!!! ??? En dat dan iedere keer als je vraagt of het nu toch echt een keer gaat komen. Maar helaas een spiegel!! na anderhalve maand wachten maar geannuleerd en de volgende dag wel binnen via een andere site. Idem met borden en schalen... wederom die vertraging in de productie. Zucht. Ik ben totaal klaar met dit bedrijf en wil iedereen aanraden hier ver van te blijven.

profielfoto van P V.
P V.
27-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

Bestelling geplaatst op 17 mei voor bijzettafel met levertijd 3-7 dagen. 19 mei ontvang ik een mail dat de leverancier het niet voorradig blijkt te hebben. Leverdatum wordt 2 juni. In de tussentijd wordt de levertijd niet aangepast op de website. 9 juni nog niets ontvangen en niets gehoord! Pas bij navraag wordt gemeld dat er opnieuw vertraging is bij de leverancier en ze kunnen nu niet eens meer een leverdatum noemen! Werkelijk! Bestelling daarop geannuleerd. Bedrag zou binnen 2 weken terug gestort worden. U raadt het al.. na 2 weken geen geld. Wederom geen bericht, zelf er weer achteraan en als reactie krijg je dat er een fout is gemaakt in de administratie. Zeer ongeloofwaardig! Mijn eerste en zeker ook laatste ervaring met lil.nl

profielfoto van A H.
A H.
15-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Stay away - Horrible customer care.

Our product arrived damaged. We noticed it when it was already built.
Lil.nl service was terrible with the poorest attempt for compensation and imposing difficulties in returning the product (for example product must be self-dismantled, no pick up from home, etc). Most importantly, response time on email was slow and questions asked were often not answered.

Will never purchase again!

Schrijf een review over Lil.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Houseofnutrition logo Houseofnutrition
0 beoordelingen
10
Backpackflags logo Backpackflags
0 beoordelingen
10
MyHeritage logo MyHeritage
0 beoordelingen
10