Lil.nl logo

Lil.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lil.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Lil.nl logo
Website
Lil.nl
Categorie
Webshops

Lil.nl ervaringen

Jij als consument wilt er wel zeker van zijn dat jou bestellingen voor je huis goed zijn! Lil.nl ervaringen kunnen jou keuze om een bestelling bij Lil.nl van groot belang zijn! Lees daarom hieronder alle Lil.nl ervaringen van andere consumenten welke al eerdere Lil.nl ervaringen hebben!

Over Lil.nl

Lil.nl opgericht in 2008 is een online woonwarenhuis met meer dan 5000 artikelen op voorraad. Lil.nl is dan ook 365 dagen per jaar 24 uur per dag geopend waardoor je altijd terecht kan voor alles op woongebied. Door de grote diversietijd in aanbod en de vele verschillende merken is er eigenlijk voor iedereen wel wat bij Lil.nl. Of je nou opzoek bent naar verlichting, kapstokken, vloerkleden, eettafels of banken voor iedereen heeft Lil.nl wel wat!

Lil.nl ervaringen van anderen

Lil.nl heeft van haar eigen klanten maarliefst een 4,7 uit 5 gescoord op basis van 15558 beoordelingen. Dit betekend dat Lil.nl dus een ongelofelijk grote tevreden klantenbestand heeft! Toekomstige klanten kunnen op basis van dit gegeven dus met een gerust hart een bestelling doen!

Lil.nl ervaringen plaatsen

Zoals hierboven vermeld heeft Lil.nl een ongeofelijk tevreden klantenbestand, maar toch is een onafhankelijke beoordelings website bezoeken geen overbodig luxe. Bij deze website ben je namelijk verzekerd van een onafhankelijke beoordlingen en dat is waar jij als concumentn op zit te wachten. Heb jij dus Lil.nl ervaringen en wil jij deze delen met toekomstige Lil.nl klanten? Deel dan vandaag nog je Lil.nl ervaringen zodat deze toekomstige klanten weten waaran ze toe zijn!

Gerelateerde bedrijven

Moneymiljonair logo
Moneymiljonair
4 beoordelingen
7,5
Centralpoint logo
Centralpoint
12 beoordelingen
4,7
Bax-shop logo
Bax-shop
48 beoordelingen
3,3
4,9
37% zou hier weer kopen
110 beoordelingen
Onze beoordeling over Lil.nl

Lil.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lil.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lil.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lil.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Lil.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Lil.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lil.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Culliver 2 reismand kat

Op zondag avond mijn bestelling geplaatst en dinsdag middag reeds geleverd!(in België) Super, tot ik besefte dat er iets niet volledig in orde was met de reismand.
Dezelfde avond een mailtje hierover gestuurd en de volgende ochtend reeds een bericht terug met de oplossing hiervoor ;het leveren van een andere(nieuwe)reismand.
Binnen de week was alles volledig in orde! Een uiterst tevreden klant! Bedankt voor de vlugge levering en de uitstekende service

Geplaatst op: 28-06-2017
Geschreven door: Christelle .

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Box tuinstoelen

Nog ruim op voorraad bij deze webshop, en de volgende dag ook echt geleverd! ik ben helemaal tevreden

Geplaatst op: 26-05-2017
Geschreven door: Asta B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Service

na een kleine vertraging goed de hoogte gehouden door LiL.nl het pakket arriveerde een dag later.

Geplaatst op: 26-05-2017
Geschreven door: Noata K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tuinhaard

Fijne tuinhaard ontvangen

Geplaatst op: 26-05-2017
Geschreven door: Jochem S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heggeschaar

Mooi schaar en handzaam in gebruik

Geplaatst op: 19-05-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
kopjes

erg blij met mijn HK living servies

Geplaatst op: 19-05-2017
Geschreven door: Wielgen J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tuinbank sens line

Precies zoals beschreven stond de afmetingen, daarom past het bankje goed onder de veranda.
super

Geplaatst op: 18-05-2017
Geschreven door: Reinie V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
hondenbench

Prima bench en snel geleverd.

Geplaatst op: 15-05-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima stoelen

Box tuinstoelen, snel geleverd en keurige staat

Geplaatst op: 15-05-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tripodlamp

Bedankt voor de snelle service en gratis zending. Mooi lamp ontvangen en optijd!

Geplaatst op: 28-04-2017
Geschreven door: Jos B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
eetkamerstoelen

Snelle levering van 6 eetkamerstoelen van Kare Design
bedankt voor de service

Geplaatst op: 21-04-2017
Geschreven door: Frank O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede ervaring

Op zaterdag twee lampen besteld, omdat deze winkel het goedkoopst was. Bijna gelijk een bevestiging van de bestelling en de betaling ontvangen. Netjes een mail gekregen dat de bestelling verzonden was. Op zondag zijn de lampen in goede staat bezorgd. Perfecte service.

Geplaatst op: 02-04-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
snel en voordelig

prima levering stoelen 13-03 besteld en 14-03 geleverd.

Geplaatst op: 15-03-2017
Geschreven door: Paul J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en goedkoop

Ondanks de vele negatieve reacties hier, heb ik onlangs toch een product besteld bij Lil.nl.
Ik had om 17 uur besteld en de volgende dag voor 10 uur had ik het in huis. Goedkoper kon ik het niet vinden en geen verzendkosten.
Verder kreeg je updates van de betaling, betalingsontvangst en verzending met tracking code via PostNL.

Deze positieve ervaring wilde ik toch ook delen.

Geplaatst op: 09-02-2017
Geschreven door: Niels

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte afhandeling en levering

De slechte recensies hebben me er niet van weerhouden iets te bestellen bij LiL.nl. Gelukkig maar, want de bestelling is perfect verlopen en het product was veel goedkoper dan elders.

Geplaatst op: 30-11-2016
Geschreven door: Eva

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

Gister 1 stoel besteld vandaag ontvangen, en vandaag 7 er bij besteld, helemaal blij mee!

Geplaatst op: 16-11-2016
Geschreven door: Willem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

top

Geplaatst op: 21-09-2016
Geschreven door: Nels

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
snel

binnen 1 dag geleverd scherpe prijzen

Geplaatst op: 12-09-2016
Geschreven door: Erk M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
asdf

asdf

Geplaatst op: 12-09-2016
Geschreven door: Af

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
super

snelle levering

Geplaatst op: 12-09-2016
Geschreven door: Johan W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
prima gergeld

had 2 klokken besteld. Beiden de volgende dag in huis. eentje terug gestuurd, dat kon makkelijk, snel en vooral gratis :).

Geplaatst op: 05-08-2016
Geschreven door: Aant

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
super levering

4r box tuinstoelen besteld, later nog 4 kussen besteld. snel geleverd, erg blij mee! Ze waren ook nog de goedkoopste :)

Geplaatst op: 22-07-2016
Geschreven door: Ej K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
snelle service behulpzame kantenservice

Na wat slechte ervaringen gehad te hebben bij andere website heeft de dame van de klantenservice van LiL.nl mij geholpen en geadviseerd bij het zoeken naar de juiste tafel. Tevens heeft ze voor mij de bestelling geplaatst en kon ik achteraf betalen. Zeer betrouwbaar. Ik kom zeker terug.

Geplaatst op: 07-06-2016
Geschreven door: Mevr. D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
parasolvoet gratis vervangen

parasolvoet was stuk gegaan tijdens transport, volgende dag direct nieuwe in huis. prima geregeld!

Geplaatst op: 07-06-2016
Geschreven door: Rob

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima webwinkel

Twee lampen besteld bij Lil.nl. De doorslag gaf de prijs: die was 10% lager dan bij andere webwinkels. Door lil.nl werd aangegeven dat de levertijd was langer zou zijn (zeker in vergelijking met de andere wat duurdere winkels). De lampen werden keurig bezorgd; op tijd en navolgbaar.

Aangezien de twee lampen wat te groot uitvielen moest een lamp worden geretourneerd. Dat werd keurig netjes geregeld.

Kortom: goede winkel, lage prijs, prima service.

Geplaatst op: 26-05-2016
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
goed geregeld

Tuinstoelen zitten goed en een hele snelle levering!!

Geplaatst op: 22-04-2016
Geschreven door: Willen B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
prima

ondanks onderstaande reviews prima ervaingen. keurig verpakt en optijd!!

Geplaatst op: 08-04-2016
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
TOP!!!!

had 4 stoelen besteld voor 23:00 en kreeg ze ook echt morgen in huis

Geplaatst op: 02-03-2016
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Stoelen

Eergisteren 4 stoelen besteld via de site lil.nl, de stoelen waren elders uitverkocht en LiL.NL had ze nog op voorraad. Had wat haast met de bestelling dus contact opgenomen met de klantenservice... en inderdaad de stoelen konden de volgende dag al bezorgt worden. Die belofte zijn ze nagekomen, na een mail en telefoontje met informatie over de bestelling kon ik de volgende dag al van de stoelen genieten, Super !

Geplaatst op: 03-02-2016
Geschreven door: Pieter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
toppie

Gister de mooie waterslang van Zee al in huis. Had vrijdochtend bestel en nu al in huis. Goed verpakt ook!

Geplaatst op: 15-11-2015
Geschreven door: Marjet

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lil.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Moneymiljonair logo
Moneymiljonair
4 beoordelingen
7,5
Centralpoint logo
Centralpoint
12 beoordelingen
4,7
Bax-shop logo
Bax-shop
48 beoordelingen
3,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lil.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 110 beoordelingen geplaatst over Lil.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,9 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lil.nl actief?

Lil.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kunst , meubels , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lil.nl reviews? Dan kun je naar de website van Lil.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie