Lil.nl logo

Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

110 beoordelingen • 4,8
Lil.nl logo
Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
110 beoordelingen • 4,8
Beoordeling
110 beoordelingen
4,8
5 sterren
31%
4 sterren
4%
3 sterren
2%
2 sterren
4%
1 ster
60%
Bestelproces
4,8
Service
4,8
Prijs
4,8
Levering
4,8

Gerelateerde bedrijven

Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
WebwinkelKeur.nl logo WebwinkelKeur.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10

Lil.nl ervaringen

Jij als consument wilt er wel zeker van zijn dat jou bestellingen voor je huis goed zijn! Lil.nl ervaringen kunnen jou keuze om een bestelling bij Lil.nl van groot belang zijn! Lees daarom hieronder alle Lil.nl ervaringen van andere consumenten welke al eerdere Lil.nl ervaringen hebben!

Over Lil.nl

Lil.nl opgericht in 2008 is een online woonwarenhuis met meer dan 5000 artikelen op voorraad. Lil.nl is dan ook 365 dagen per jaar 24 uur per dag geopend waardoor je altijd terecht kan voor alles op woongebied. Door de grote diversietijd in aanbod en de vele verschillende merken is er eigenlijk voor iedereen wel wat bij Lil.nl. Of je nou opzoek bent naar verlichting, kapstokken, vloerkleden, eettafels of banken voor iedereen heeft Lil.nl wel wat!

Lil.nl ervaringen van anderen

Lil.nl heeft van haar eigen klanten maarliefst een 4,7 uit 5 gescoord op basis van 15558 beoordelingen. Dit betekend dat Lil.nl dus een ongelofelijk grote tevreden klantenbestand heeft! Toekomstige klanten kunnen op basis van dit gegeven dus met een gerust hart een bestelling doen!

Lil.nl ervaringen plaatsen

Zoals hierboven vermeld heeft Lil.nl een ongeofelijk tevreden klantenbestand, maar toch is een onafhankelijke beoordelings website bezoeken geen overbodig luxe. Bij deze website ben je namelijk verzekerd van een onafhankelijke beoordlingen en dat is waar jij als concumentn op zit te wachten. Heb jij dus Lil.nl ervaringen en wil jij deze delen met toekomstige Lil.nl klanten? Deel dan vandaag nog je Lil.nl ervaringen zodat deze toekomstige klanten weten waaran ze toe zijn!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Lil.nl

profielfoto van Christelle  .
Christelle .
28-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Culliver 2 reismand kat

Op zondag avond mijn bestelling geplaatst en dinsdag middag reeds geleverd!(in België) Super, tot ik besefte dat er iets niet volledig in orde was met de reismand.
Dezelfde avond een mailtje hierover gestuurd en de volgende ochtend reeds een bericht terug met de oplossing hiervoor ;het leveren van een andere(nieuwe)reismand.
Binnen de week was alles volledig in orde! Een uiterst tevreden klant! Bedankt voor de vlugge levering en de uitstekende service

profielfoto van Asta B.
Asta B.
26-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Box tuinstoelen

Nog ruim op voorraad bij deze webshop, en de volgende dag ook echt geleverd! ik ben helemaal tevreden

profielfoto van Noata K.
Noata K.
26-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Service

na een kleine vertraging goed de hoogte gehouden door LiL.nl het pakket arriveerde een dag later.

profielfoto van Jochem S.
Jochem S.
26-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tuinhaard

Fijne tuinhaard ontvangen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heggeschaar

Mooi schaar en handzaam in gebruik

profielfoto van Wielgen J.
Wielgen J.
19-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
kopjes

erg blij met mijn HK living servies

profielfoto van Reinie V.
Reinie V.
18-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tuinbank sens line

Precies zoals beschreven stond de afmetingen, daarom past het bankje goed onder de veranda.
super

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
hondenbench

Prima bench en snel geleverd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima stoelen

Box tuinstoelen, snel geleverd en keurige staat

profielfoto van Jos B.
Jos B.
28-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tripodlamp

Bedankt voor de snelle service en gratis zending. Mooi lamp ontvangen en optijd!

profielfoto van Frank O.
Frank O.
21-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
eetkamerstoelen

Snelle levering van 6 eetkamerstoelen van Kare Design
bedankt voor de service

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-04-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer goede ervaring

Op zaterdag twee lampen besteld, omdat deze winkel het goedkoopst was. Bijna gelijk een bevestiging van de bestelling en de betaling ontvangen. Netjes een mail gekregen dat de bestelling verzonden was. Op zondag zijn de lampen in goede staat bezorgd. Perfecte service.

profielfoto van Paul J.
Paul J.
15-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snel en voordelig

prima levering stoelen 13-03 besteld en 14-03 geleverd.

profielfoto van Niels
Niels
09-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en goedkoop

Ondanks de vele negatieve reacties hier, heb ik onlangs toch een product besteld bij Lil.nl.
Ik had om 17 uur besteld en de volgende dag voor 10 uur had ik het in huis. Goedkoper kon ik het niet vinden en geen verzendkosten.
Verder kreeg je updates van de betaling, betalingsontvangst en verzending met tracking code via PostNL.

Deze positieve ervaring wilde ik toch ook delen.

profielfoto van Eva
Eva
30-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vlotte afhandeling en levering

De slechte recensies hebben me er niet van weerhouden iets te bestellen bij LiL.nl. Gelukkig maar, want de bestelling is perfect verlopen en het product was veel goedkoper dan elders.

profielfoto van Willem
Willem
16-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Gister 1 stoel besteld vandaag ontvangen, en vandaag 7 er bij besteld, helemaal blij mee!

profielfoto van Nels
Nels
21-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

top

profielfoto van Erk M.
Erk M.
12-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snel

binnen 1 dag geleverd scherpe prijzen

profielfoto van Af
Af
12-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
asdf

asdf

profielfoto van Johan W.
Johan W.
12-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
super

snelle levering

profielfoto van Aant
Aant
05-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima gergeld

had 2 klokken besteld. Beiden de volgende dag in huis. eentje terug gestuurd, dat kon makkelijk, snel en vooral gratis :).

profielfoto van Ej K.
Ej K.
22-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
super levering

4r box tuinstoelen besteld, later nog 4 kussen besteld. snel geleverd, erg blij mee! Ze waren ook nog de goedkoopste :)

profielfoto van Mevr. D.
Mevr. D.
07-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snelle service behulpzame kantenservice

Na wat slechte ervaringen gehad te hebben bij andere website heeft de dame van de klantenservice van LiL.nl mij geholpen en geadviseerd bij het zoeken naar de juiste tafel. Tevens heeft ze voor mij de bestelling geplaatst en kon ik achteraf betalen. Zeer betrouwbaar. Ik kom zeker terug.

profielfoto van Rob
Rob
07-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
parasolvoet gratis vervangen

parasolvoet was stuk gegaan tijdens transport, volgende dag direct nieuwe in huis. prima geregeld!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima webwinkel

Twee lampen besteld bij Lil.nl. De doorslag gaf de prijs: die was 10% lager dan bij andere webwinkels. Door lil.nl werd aangegeven dat de levertijd was langer zou zijn (zeker in vergelijking met de andere wat duurdere winkels). De lampen werden keurig bezorgd; op tijd en navolgbaar.

Aangezien de twee lampen wat te groot uitvielen moest een lamp worden geretourneerd. Dat werd keurig netjes geregeld.

Kortom: goede winkel, lage prijs, prima service.

profielfoto van Willen B.
Willen B.
22-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
goed geregeld

Tuinstoelen zitten goed en een hele snelle levering!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima

ondanks onderstaande reviews prima ervaingen. keurig verpakt en optijd!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
TOP!!!!

had 4 stoelen besteld voor 23:00 en kreeg ze ook echt morgen in huis

profielfoto van Pieter
Pieter
03-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Stoelen

Eergisteren 4 stoelen besteld via de site lil.nl, de stoelen waren elders uitverkocht en LiL.NL had ze nog op voorraad. Had wat haast met de bestelling dus contact opgenomen met de klantenservice... en inderdaad de stoelen konden de volgende dag al bezorgt worden. Die belofte zijn ze nagekomen, na een mail en telefoontje met informatie over de bestelling kon ik de volgende dag al van de stoelen genieten, Super !

profielfoto van Marjet
Marjet
15-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
toppie

Gister de mooie waterslang van Zee al in huis. Had vrijdochtend bestel en nu al in huis. Goed verpakt ook!

Schrijf een review over Lil.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Novusfumus.com logo Novusfumus.com
0 beoordelingen
10
WebwinkelKeur.nl logo WebwinkelKeur.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10