Lil.nl logo

Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

109 beoordelingen • 4,9
Lil.nl logo
Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
109 beoordelingen • 4,9
Beoordeling
109 beoordelingen
4,9
5 sterren
31%
4 sterren
4%
3 sterren
2%
2 sterren
4%
1 ster
60%
4,9
4,9
4,9
4,9

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
GrillzShop logo GrillzShop
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo Waterpompshop
0 beoordelingen
10

Lil.nl ervaringen

Jij als consument wilt er wel zeker van zijn dat jou bestellingen voor je huis goed zijn! Lil.nl ervaringen kunnen jou keuze om een bestelling bij Lil.nl van groot belang zijn! Lees daarom hieronder alle Lil.nl ervaringen van andere consumenten welke al eerdere Lil.nl ervaringen hebben!

Over Lil.nl

Lil.nl opgericht in 2008 is een online woonwarenhuis met meer dan 5000 artikelen op voorraad. Lil.nl is dan ook 365 dagen per jaar 24 uur per dag geopend waardoor je altijd terecht kan voor alles op woongebied. Door de grote diversietijd in aanbod en de vele verschillende merken is er eigenlijk voor iedereen wel wat bij Lil.nl. Of je nou opzoek bent naar verlichting, kapstokken, vloerkleden, eettafels of banken voor iedereen heeft Lil.nl wel wat!

Lil.nl ervaringen van anderen

Lil.nl heeft van haar eigen klanten maarliefst een 4,7 uit 5 gescoord op basis van 15558 beoordelingen. Dit betekend dat Lil.nl dus een ongelofelijk grote tevreden klantenbestand heeft! Toekomstige klanten kunnen op basis van dit gegeven dus met een gerust hart een bestelling doen!

Lil.nl ervaringen plaatsen

Zoals hierboven vermeld heeft Lil.nl een ongeofelijk tevreden klantenbestand, maar toch is een onafhankelijke beoordelings website bezoeken geen overbodig luxe. Bij deze website ben je namelijk verzekerd van een onafhankelijke beoordlingen en dat is waar jij als concumentn op zit te wachten. Heb jij dus Lil.nl ervaringen en wil jij deze delen met toekomstige Lil.nl klanten? Deel dan vandaag nog je Lil.nl ervaringen zodat deze toekomstige klanten weten waaran ze toe zijn!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Lil.nl

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Houden zich niet aan afspraken

Bestelling gedaan voor een kinderkamer (bed + kast). Omdat er verschillende levertijden op de website stonden, heb ik in het opmerkingenveld het verzoek gedaan om alles ineens te laten bestellen (ervan uitgaande dat dat nog een aantal weken zou duren).

Een week later ontvang ik een uur voor aflevering een sms dat de bezorger er aan komt. Hij levert vervolgens de helft van de bestelling. Ik heb opgebeld naar Lil.nl en zij gaf aan dat dit een foutje was en dat er normaal gesproken altijd rekening wordt gehouden met de bijzonderheden in het opmerkingenveld. Afgesproken dat de rest twee weken later zou worden geleverd.

Een week later e-mails waaruit blijkt dat de rest van de bestelling wordt verzonden. Ik heb tot twee maal toe geprobeerd te bellen, maar krijg geen gehoor. En dat terwijl op de website staat dat men tot half 6 bereikbaar is. Ik stuur daarom een e-mail dat ik op het aflevermoment niet thuis ben en verzoek om het op de afgesproken datum af te leveren.

Dat gebeurt niet. De bestelling wordt gewoon afgeleverd. Pas 3 werkdagen later wordt er op mijn e-mail gereageerd met excuses, maar er is helaas niets meer aan te doen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levertijden onbekend, geen levering.

Wij hadden een bestelling geplaatst. Levertijd zou 2 a 3 werkdagen zijn. Na anderhalve week nog niets.

Mail gestuurd. Bericht terug dat deze met de volgende levering mee zou komen. Twee weken verder nog niets ook geen bericht. Toen gebeld en zeiden ze dat het wellicht maar niet zeker met de volgende levering zou komen. Daarvan wisten ze niet wat de levertijd zou kunnen zijn.

Ik heb gevraagd voor teruggave van het bedrag. Dat heeft enige tijd op zich laten wachten.

Persoonlijke ervaring: nooit meer bij deze webshop bestellen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geld na een maand nog niet terug

Ik heb een bestelling gedaan waarbij werd aangegeven dat het product op voorraad was. Dat bleek echter niet het geval nadat ik ging bellen waar het bleef. De levering ou pas over 8 weken plaatsvinden. Ik ben daar niet over geïnformeerd en moest er dus elf achter komen! Toen heb ik de bestelling direct geannuleerd. Uiteindelijk heeft het 1 maand (!!!!) geduurd voordat ik mijn geld terug had. Ik ga hier dus nooit meer bestellen. Er zijn genoeg andere leveranciers met hetzelfde aanbod dus ik kies voortaan een andere.

profielfoto van Gast
Gast
25-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gast

Mijn dochter bestelde voor mij 2 fauteuils als verrassing en de levertijd was 2 tot 3 werkdagen. Na 2 weken nog niks, een paar keer klantendienst gebeld te hebben kwam het eruit.... De levertijd is onbekend!!!
Kreeg na annulatie pas binnen 2 weken geld terug!!!
Jammer voor mijn dochter haar surprise!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-07-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waarschuwing: Niet betrouwbaar!

Na betaling wordt er niets geleverd. Producten blijken in tegenstelling van wat ze op hun website vermelden, ineens toch niet op voorraad te zijn, wat ze me pas na 5 dagen lieten weten. Op mail wordt niet gereageerd of alleen met loze beloftes.
Website ziet er gelikt uit, maar schijn bedriegt.
Helaas lees ik nu pas, dat ik niet de enige ben met een dergelijke ervaring.
Ik sta op het punt om een klacht in te dienen bij thuiswinkel.org, waarbij deze winkel tot mijn verbazing is aangesloten.

profielfoto van Esther
Esther
22-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
blamage

Wat een blamage deze winkel!!!! Echt nooit meer!!!
Bestelling na een maand nog niet binnen. Toen wilde ik de bestelling cancelen...wachttijd aan de telefoon gemiddeld 23 minuten. Ik heb 6x moeten bellen dus tel uit je winst. Het is mij zelfs gelukt een cake te bakken gedurende de wachttijd. Geld terugstorten schijnt net zo ingewikkeld te zijn als de Grieken terug moeten betalen aan de EU. Wat een vreselijke, vreselijke toko!!! Ik betaal nog liever 100 euro meer, dan zo te worden behandeld.....
Dus beste mensen raad ik aan om eerst eens te bellen, zet een lekker kopje koffie...., want u zit nog wel even.

profielfoto van Annemieke
Annemieke
10-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
waardeloos

Lamp besteld die binnen 2 dagen geleverd zou worden. Na 2 weken nog niets gehoord of gezien. Heb zelf gebeld en hoorde dat de lamp niet meer leverbaar is. Kreeg de mededeling dat het paar weken zou duren voor ik mijn geld terug zou krijgen, lefoonnou dat klopt 3 en halve week later nog niets terug gekregen. Slechte service en onwetend personeel aan de telefoon.Ik bestel hier iig nooit meer iets!.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Voor mijn dochters eerste verjaardag een glijbaan besteld met levertijd van 5 dagen.

Na 2 weken nog niets binnen en contact opgenomen met Lil. Niets bekend onder het ordernummer maar zij zou erachter aangaan. Krijg ik later de dag een mail waarin staat aangegeven dat het glijbaantje uit het assortiment van hun leverancier is en dus niet meer geleverd zal worden.

Als ik zelf geen contact op had genomen had ik nu nog zitten wachten en hadden ze mijn geld gewoon gehouden. Belachelijk!

Als je geld terug wil dan duurt het 1,5 week. Na flink gezeur kan het ineens wel morgen op mijn rekening staan.

Doordat dit alles 3! weken heeft geduurd heb ik het glijbaantje nu niet op tijd binnen voor haar verjaardag (nee, het kind maakt dat niet uit, maar als ouders toch wel leuk als je het cadeau op de 1e verjaardag kan geven). Na veelvuldig vragen om compensatie werd mij aangeboden dat ik €5 korting kreeg op een alternatief product.

Telefoniste weet nergens zelf vanaf, moet alles navragen en luistert niet naar je vragen.

Verschrikkelijke service, een halve ster is nog te veel.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-05-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service en productbeschrijving klopt niet

Buro (Mika van Woood) besteld dat volgens de productbeschrijving van grenen is, blijkt het grotendeels uit spaanplaat te bestaan. Twee onderdelen sijn beschadigd maar op de mail hierover komt geen enkele reactie.
Nee, deze webwinkel raad ik absoluut af.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-05-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bijzonder schimmig

Product besteld En bleek flinke korting te zijn bij bestellen. Op zich raar maar aantal dagen geprobeerd en korting bleef gelden, dus klonk plausibel. Status verzonden en zou geleverd worden door postnl. Door omstandigheden niet direct gelukt. Toen ik product wou ophalen bij afhaallocatie had Lil.nl ineens product retour genomen. Via klantenservice zeer moeizaam om iemand aan de lijn te krijgen die iets mag zeggen. Blijkbaar moet alles via de baas die vervolgens belt met zeer wazig verhaal. Eerst was product niet verzonden, toen ik zei van Postnl ophaalbevestigimg te hebben was product door ons aan deur geweigerd en uiteindelijk zei hij dat teveel korting was verrekend en dat we dit eigenlijk hadden moeten vernemen via klantenservice. Hoe t dan kon dat t wel verzonden is blijft vaag. Fout in korting kan maar met dit verhaal erg ongeloofwaardig in opvolging. Lil.nl nooit meer!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-05-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters: NOOIT bestellen!

Oplichters, hebben geen enkele intentie om je geld terug te geven, terwijl ze 9 van de 10 producten niet eens kunnen leveren.

profielfoto van Marianne
Marianne
26-03-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Waardeloos! Je besteld een theepot, dierlijke niet leverbaar, en vervolgens houden ze je drie weken aan het lijntje met terugbetalen van een bedrag van afgerond €90. Ik heb het bedrag tot op heden niet ontvangen, we zijn de drie weken gepasseerd. Klantonvriendelijkheid per telefoon, geen medewerking. Bestel hier niet! Tenzij je natuurlijk van je geld al wilt. Dan is dit een geweldige winkel.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-03-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levering

Lil.nl geeft verkeerde informatie over leveringstijden op de site en past dit vervolgens ook niet aan voor eventuele nieuwe klanten. Als klant wordt je niet geinformeerd als een leveringstijd niet haalbaar is. Vervolgens moet je ook nog ruim een week wachten voordat je geld terug op je rekening is. Al met al ziet het er leuk uit maar kan het qua service echt nog flink verbeteren.

profielfoto van Wim
Wim
10-03-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

Veel producten in het assortiment, maar de levertijden kloppen voor geen meter! En de communicatie hierover is nog slechter. Inmiddels 3 keer wat besteld bij LIL, waarvan er maar 1 product uiteindelijk geleverd is. En helaas was deze ook nog beschadigd. Na weken met de klantenservice uiteindelijk een nieuwe gekregen. De andere 2 producten werden maar niet geleverd. E-mail over gestuurd en je wordt constant aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk geld terug en met veel moeite is het geld ook overgemaakt.

profielfoto van Rik
Rik
01-03-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte service

Heb een 8 weken geleden een bestekset bij LIL besteld, die binnen enkele dagen geleverd zou worden. Set kwam niet, mail gestuurd, excuses vertraging gekregen, set zou nu toch echt binnen enkele dagen komen. Ruim een maand later nog steeds niets ontvangen en ook niets meer gehoord. De service bij LIL is echt verschrikkelijk, en de website claimt dingen te kunnen leveren die ze uiteindelijk helemaal niet kunnen leveren...

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Heb hele slechte ervaringen met lil.nl. Heb daar 2 kasten besteld met de levertijd 7 tot 14 dagen. Ik heb nooit iets van ze gehoord. na 14 dagen besloot ik te bellen... blijkt dat de kasten vertraging hebben. Ik baal als een stekker, want zit met allemaal spullen in mn huis die ik op wil bergen.
er is me 3 x een nieuwe levertijd beloofd, maar steeds bleken de kasten weer later te komen. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat één kast helemaal niet leverbaar meer was en dat het hen spijt dat ze me daar niet over geinformeerd hebben. echt belachelijk slecht. koop hier nooit iets. dit gun ik niemand.

profielfoto van H.
H.
27-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Meisters

n december een stoel bij deze webshop gekocht ad E 213,- via Ideal. Aangezien ze deze stoel niet tijdig konden leveren hebben we de bestelling geannuleerd en het geld zouden ze terugstorten. Was allemaal geen probleem. Dit gebeurde echter niet, en op een gegeven moment kregen we een email dat de stoel de volgende dag geleverd zou worden. Dit terwijl bij de administratie bekend was dat onze order was geannulleerd. Toen we de stoel ontvangen hebben, hebben we deze meteen terug laten bezorgen. Men heeft ons inmiddels 4/5 keer per email beloofd dat het geld teruggestort zou worden maar dit is nog steeds niet gebeurd. We worden zo gedwongen verdere stappen te gaan ondernemen om ons geld terug te krijgen. Koop je producten ergens anders als je de keuze hebt. Deze webshop is een absolute afrader van ieder die hier wil kopen. !!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-10-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Pas op!!!

Bestellingen worden niet geleverd. Na annulering wordt het geld niet teruggestort. Ik doe aangifte bij de politie. Deze winkel is niet te vertrouwen!!

profielfoto van Koen
Koen
09-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
NIET bestellen

2 borden besteld met 10 dagen levertijd. Na 31 dagen eindelijk geleverd (na 3x een andere levertijd te horen gekregen) waren de borden beide kapot. Lil.nl zou binnen 5-10 dagen nieuwe borden leveren. uiteraard na 11 dagen te horen gekregen dat ze toch niet leverbaar waren. Verschrikkelijke service, 5 verschillende mensen op de klantenafdeling en een slechte compensatie aangeboden gekregen (E5,- korting op volgende bestelling die nooit gaat komen).
Lil.nl bedankt voor NIKS!

Schrijf een review over Lil.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
GrillzShop logo GrillzShop
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo Waterpompshop
0 beoordelingen
10