Lil.nl logo

Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

109 beoordelingen • 4,9
Lil.nl logo
Lil.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
109 beoordelingen • 4,9
Beoordeling
109 beoordelingen
4,9
5 sterren
31%
4 sterren
4%
3 sterren
2%
2 sterren
4%
1 ster
60%
4,9
4,9
4,9
4,9

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
GrillzShop logo GrillzShop
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo Waterpompshop
0 beoordelingen
10

Lil.nl ervaringen

Jij als consument wilt er wel zeker van zijn dat jou bestellingen voor je huis goed zijn! Lil.nl ervaringen kunnen jou keuze om een bestelling bij Lil.nl van groot belang zijn! Lees daarom hieronder alle Lil.nl ervaringen van andere consumenten welke al eerdere Lil.nl ervaringen hebben!

Over Lil.nl

Lil.nl opgericht in 2008 is een online woonwarenhuis met meer dan 5000 artikelen op voorraad. Lil.nl is dan ook 365 dagen per jaar 24 uur per dag geopend waardoor je altijd terecht kan voor alles op woongebied. Door de grote diversietijd in aanbod en de vele verschillende merken is er eigenlijk voor iedereen wel wat bij Lil.nl. Of je nou opzoek bent naar verlichting, kapstokken, vloerkleden, eettafels of banken voor iedereen heeft Lil.nl wel wat!

Lil.nl ervaringen van anderen

Lil.nl heeft van haar eigen klanten maarliefst een 4,7 uit 5 gescoord op basis van 15558 beoordelingen. Dit betekend dat Lil.nl dus een ongelofelijk grote tevreden klantenbestand heeft! Toekomstige klanten kunnen op basis van dit gegeven dus met een gerust hart een bestelling doen!

Lil.nl ervaringen plaatsen

Zoals hierboven vermeld heeft Lil.nl een ongeofelijk tevreden klantenbestand, maar toch is een onafhankelijke beoordelings website bezoeken geen overbodig luxe. Bij deze website ben je namelijk verzekerd van een onafhankelijke beoordlingen en dat is waar jij als concumentn op zit te wachten. Heb jij dus Lil.nl ervaringen en wil jij deze delen met toekomstige Lil.nl klanten? Deel dan vandaag nog je Lil.nl ervaringen zodat deze toekomstige klanten weten waaran ze toe zijn!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Lil.nl

profielfoto van Michel
Michel
11-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service: bestel hier niets!

Zeer slechte service. Bestelling zou maandag geleverd worden. Geen bericht gehad en aan het einde van de dag toch maar eens zelf gebeld. Na bijna 30 minuten in de wacht te hebben gestaan bleek het ineens dinsdag te zijn door een leverings probleem. Vervolgens op diezelfde maandag om 23:15 een mail ontvangen met het bericht dat de levering wordt uitgesteld naar 25-5-17 (ter info het is nu 11-4). Nee ik ga hier niet op wachten. Genoeg concurrenten die wel goede service bieden. Ook ik ben uitgegaan van het keurmerk en heb verder geen recensies gelezen. Ik hoop dat het bedrijf dit leest en er wat aan doet. Maar gezien de vele slechte berichten zou er wel weinig veranderen. Tip: bespaar jezelf de ellende en bestel hier niets!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar en gaat veel fout

Wij hebben drie keer iets besteld bij Lil.nl. Tot drie keer toe is het fout gegaan bij de levering. De eerste keer is het verkeerde aantal stoelen bezorgd en weken de kleuren af van elkaar.
Op de website wordt er gesproken van levertijden die zij niet hebben waar gemaakt bij de tweede en derde bestelling. Op de dag van beide bestellingen is er gebeld met de vraag of de levertijd kon worden gegarandeerd. Dit werd toen gegarandeerd.

Wanneer je belt met een vraag over de status komt er een smoes en wordt er gezegd dat er wordt teruggebeld. Dit gebeurt dan geheel in het karakter van het bedrijf niet.

Mijn advies is om deze club te vermijden. Schande dat dit soort bedrijven onder het thuiswinkel Waarborg mogen opereren.

profielfoto van Van R.
Van R.
16-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Lil B.V.

IK heb begin oktober een opklapbaar stapelbed aangekocht dat zogezegd bij hen in voorraad was. Het werd pas half december geleverd maar bij het monteren bleken er enkel bouten te ontbreken. Op 26 december beloofden ze die onderdelen zo snel mogelijk te bezorgen, maar wat noemen ze snel bij Lil?
Na ontelbare telefoontjes, loze beloften en leugens heb ik op 16 maart nog steeds niets ontvangen van Lil. Gelukkig heb ik op 6 maart zelf contact genomen met de fabrikant van het bed in Spanje en kijk, 10 dagen later zaten de ontbrekende onderdelen bij mij in de bus.
Conclusie: het personeel van Lil B.V. doet NIETS om de klant te helpen, hoe kan je anders verklaren dat ik iets kan in 10 dagen wat zij in 11 weken niet kunnen of willen realiseren.

profielfoto van Nadia
Nadia
28-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer slechte service

Product besteld.
Was direct leverbaar.

Na 2 maand nog steeds niets ontvangen.

Ik krijg geen reactie op mijn mails.

Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben.

profielfoto van Sandrine
Sandrine
27-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Mevr

Slechtste ervaring met online kopen ooit.
De levertijd was 5 dagen, maar het heeft uiteindelijk 6 weken geduurd.

Na 10 dagen kreeg ik nog een mail en staken ze de schuld op Philips en zou de lamp snel opgestuurd worden. Nadien hebben ze alle contact verbroken. Op geen enkele mail werd nog gereageerd en telefonisch beloofden ze zeker dezelfde dag nog een mail te sturen. Niet dus. Uiterst frusterend.

De feedback op hun website is 100% gemanipuleerd. Heb ik vernomen na contact met the feedback company. Hun stijl is mensen lokken met snelle levertijden en nadien niet meer reageren.

Een absolute afrader dus !

profielfoto van Rudi S.
Rudi S.
21-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Ter aanvulling op mijn eerdere reactie: Waardeloos bedrijf! Heb de lamp na een week of 6 zojuist maar geannuleerd en de cadeaubon gaat met de strik er om de prullenbak in.

Wel apart dat de Feedbackcompany lovend is volgens ervaringen.. Ik mag de mijne echter niet met ze delen.

profielfoto van SBP
SBP
15-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ervaring Lil.nl set van 2 salontafels

Op 7-2 een set van 2 salontafels besteld wat de volgende dag binnen zou zijn omdat er nog 1 set op voorraad was.

Mail ontvangen dat de tafelset die ze nog hadden liggen beschadigd is en dat er nieuwe besteld worden, dit kan uiteraard gebeuren dat een product beschadigd raakt in een magazijn. Prima tot zover.

De levertijd zou iets oplopen, ook logisch. En wel naar 2 tot 4 werkdagen.

Na ongeveer 5 werkdagen er maar eens een mailtje aangewaagd omdat de track&trace code ook al verstuurd was. Geen reactie ontvangen van info@lil.nl.

Op 10-2 telefonisch contact gehad met een medewerker en deze gaf aan dat ze morgen of maandag binnen zouden zijn. Dus kunnen we de bestelling 14-2 of 15-2 verwachten.

Vandaag 15-2 maar weer eens gebeld want we hebben geen track&trace code ontvangen. Nu word aan de telefoon vermeld dat het zeker nog een aantal dagen meer kan duren maar wanneer precies dat kan niet gezegd worden.

Nu toch maar de bestelling geannuleerd. Hier worden we niet wijzer van. Nu maar bij een grote concurrent bestellen voor ruim 30 euro meer...

Kortom, slechte service, geen respons op mail en geen concrete aanwijzingen omtrent de levering van ons bestelde product.

We zullen hier dan ook niet meer bestellen.

profielfoto van IK
IK
10-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
hele slechte communicatie

Op 3-1-17 een eettafel besteld, levertijd 5-10 werkdagen. In mijn persoonlijke account werd de leverdag elke dag opgeschoven. Na 10 werkdagen gebeld. Zou volgende week komen. Nu 5 weken later blijkt de tafel pas in juni leverbaar te zijn. Dat heb ik pas te horen gekregen na nogmaals te vragen waar de tafel bleef. Zelf doen ze geen moeite de klanten in te lichten.

profielfoto van W
W
23-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
BESTEL HIER NOOIT!!!!!!

6-11-2016 bestelling geplaatst. Zou binnen 5-10 dagen worden bezorgd, maar zelf na 3 weken nog niets ontvangen. Ik kreeg geen melding van lil wat dan de verwachte levertijd zou worden. Hierover heb ik zelf contact op moeten nemen. Zou met 1 week worden uitgesteld. Vervolgens weer 1 week en je raad het al... nadat zelfs die week verstreken was, nog niets ontvangen. Weer zelf gebeld, want ik kreeg wederom geen melding dat de bestelling/levering vertraagd was. Heb de bestelling kunnen annuleren. Na zoveel slechte reviews toch hier besteld en baal hier zo van! Zeker aangezien het product nu overal is uitverkocht en niet meer leverbaar is.

profielfoto van S.B.
S.B.
05-12-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze webshop

Bestelling van 1 nov. is op 5 dec. nog steeds niet geleverd. Hoewel telkens beloofd wordt dat de bestelling verzonden zal worden, is de bestelling nog steeds niet aangekomen. Onduidelijk waarom dit niet lukt. Contact met klantenservice is zeer moeizaam, zet zich totaal niet in om er voor te zorgen dat de bestelling alsnog geleverd wordt. Uiteindelijk maar gevraagd om ontbinding van de koopovereenkomst. Hoop dat ik snel mijn geld terug heb. Absoluut waardeloos.

profielfoto van Debby V.
Debby V.
10-10-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Te lang wachten op bezorging van lamp

Lamp op 22 sept besteld en zou hem met 5 a 10 dagen kunnen vewachten.
Helaas gebeurde dat niet... na zelf gebeld te hebben kreeg ik een nieuwe toezegging voor 5 okt,dit omdat de lamp opeens niet meer op voorraad was( kan opzich gebeuren) maar 5 okt geen lamp.
Na weer contact te hebben opgenomen, een nieuwe toezegging 8 oktober bezorging lamp!!
Wederom niets....de medewerkers tonen ook totaal GEEN empathie voor de situatie,dat het vervelend is voor klanten. Een mail sturen over de bezorgings info of probleem wordt niet gedaan.
Dat en geen valse beloftes om telefonisch maar snel van je klanten af te zijn, maakt je als bedrijf pas weer betrouwbaar!

Nu is de volgende bezorgings belofte op aankomende zaterdag!?

Ik vind het jammer dat dit zo gaat!! want had graag ivm vele keuze lampen een goede aanbeveling willen doen!

profielfoto van L.J. J.
L.J. J.
24-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Besteld, Betaald... maar vervolgens is werkelijke levertijd is 6 wk-en! (in plaats van 3-7 dagen)

Product besteld, betaald maar wordt niet geleverd.
Geen bericht ontvangen....heb zelf na moeten vragen waarom het niet geleverd werd.

Feedback van Lil.nl -> de werkelijke levertijd is 6 wk-en!

In plaats "op voorraad" en levering binnen 3-7 dagen die bij bestelling opgegeven werd. Service is echt niet goed!

profielfoto van Sander S.
Sander S.
05-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Koop hier niks!

In juni 2016 tuinstoelen besteld. Levertijd 5-7 dagen. Tot eind augustus steeds weer uitgesteld. Uiteindelijk bestelling geannuleerd. Geld zou binnen twee weken teruggestort worden. Na twee weken geen geld teruggestort. Nu inmiddelels drie weken verder en na mails en telefoontjes nog steeds geen geld terug. Koop hier niks!!!

profielfoto van Anita
Anita
31-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Twee stoelen van ieder ruim 300 euro besteld. Deze zouden binnen 4 tot 10 dagen geleverd worden. Na drie weken een mail ontvangen dat product beschadigd is aangekomen en opnieuw besteld wordt. Toch maar even gaan bellen omdat ik dat een vaag verhaal vond. De eerste telefoniste die ik aan de lijn had was echt super onbeschoft. Ik schrok nogal van deze reactie. Daarom gaan googelen op ervaringen. Dat zag er niet goed uit. Teruggebeld en mijn levering geannuleerd. Deze dame klonk vriendelijker en heeft de bestelling geannuleerd en beloofd dat ik binnen twee weken geld teruggestort krijg. We gaan het zien.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Af te raden

Eerste bestelling was niet meer leverbaar. Vervangend product werd na drie maanden en diverse uitgestelde deadlines nog steeds niet geleverd. Uiteindelijk bestelling geannuleerd, maar nog steeds geen geld terug ontvangen. Ondanks toegezegde spoedbetaling. Helaas dus zeer onbetrouwbaar gebleken.

profielfoto van Andrea
Andrea
22-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Voor de tweede keer teleurstellend

Voor de tweede keer bij deze webwinkel een bestelling geplaatst. De eerste keer een dure kaptstok en er kwam een afgrijselijk vies lelijk ding binnen, ruim 4 weken moeten wachten op je geld, na vele telefoontjes en mails. Nu toch weer een keer geprobeerd met een tuinbankje zou 5-7 dagen levertijd zijn, je hoort na 7 dagen niets, zelf maar gemaild, bleek bankje pas na 3 weken leverbaar te zijn! Gevraagd om het dan te annuleren, netjes een mail gekregen, maar je geld terug ho maar! Weer aan het mailen, echt de laatste keer dat ik hier wat heb besteld. En als je een review plaatst op hun website die negatief is wordt ook niet geplaatst! Dat zegt ook al genoeg.

profielfoto van De V.
De V.
21-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levering niet voorradig en betalen niet terug

Na het plaatsen van een bestelling bleek het artikel niet voorradig. Kan gebeuren. Alternatief product bleek ook niet voorradig. Toen is voorgesteld om het geld te retourneren. Daarmee akkoord gegaan. Helaas duurt dit nu al bijna 2 maanden maar geen ged terug. Ook na diverse emails, telefoongesprekken.
Niet kopen hier dus, want je weet niet of de voorraad klopt en ben je je geld kwijt. Wat een slechte ervaring.

profielfoto van Kaatje
Kaatje
01-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

24 februari jl een item besteld.
Tijdens het bestellen stond het item op voorraad. Na de bestelling afgerond te hebben bleek de levertijd 3 weken te zijn geworden.
In de maanden maart, april en een stukje van mei heb ik 3 keer een excuusbrief gehad en de belofte dat het de volgende week leverbaar zou zijn. En 3 keer niet natuurlijk. Al die tijd bleef het item op de site op voorradig staan
10 mei heb ik de order geannuleerd en het geld zou binnen uiterlijk 2 weken teruggestort worden. Ook dat mislukte. Vandaag 1 juni is het geld gestort en eindelijk ben ik van deze faalwinkel af.

Mijn advies is om deze winkel met een grote boog te ontlopen.

profielfoto van Carolien G.
Carolien G.
27-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Met zulke slechte service gaat lil.nl het niet redden

Enige tijd geleden een klamboe besteld. De levering daarvan wordt meerdere malen uitgesteld om redenen die niet passen bij een professionele organisatie. Na onze beslissing de bestelling te annuleren, moeten we weken wachten op het terugstorten van het aankoopbedrag.
Met zulke slechte service gaat lil.nl het niet redden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen bestelling plaatsen!

Op 23 april een kapstok besteld nadat ik op de website alleen maar positieve referenties zag.

Maandag 25 april werd de status gewijzigd in leverdag binnen 3 dagen bekend.

Helaas bleek dit minder waar te zijn en had ik afgelopen maandag 2 mei 2016 mijn kapstok nog niet ontvangen. Ik heb toen toch maar gebeld en kreeg toen te horen dat de kapstok dinsdag 3 mei bij lil.nl werd geleverd en ik hem vandaag 4 mei zou ontvangen.

Vanmorgen geen track&trace code, dus maar weer gebeld en toen kreeg ik te horen dat de kapstok op zijn vroegst 12 mei pas bij lil.nl zou aankomen en ik hem 13 mei zou ontvangen.

De medewerkster aan de telefoon was vol onbegrip en niet erg klantvriendelijk. Nadat ik had opgehangen ben ik de website lil.nl eens goed gaan bekijken en zag toen dat alleen referenties die door hun zijn goed gekeurd worden geplaatst en er daardoor dus alleen positieve berichten staan. Ook op hun facebook pagina kan je geen berichten plaatsen.

Dit heeft mij doen besluiten de bestelling te annuleren. De medewerkster kon mij niet vertellen wanneer ik mijn geld zou ontvangen, dus dit zal helaas wel net zo lang gaan duren als de levering van mijn kapstok.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Lil kan zijn beloftes niet nakomen

Lil.nl had in augustus een zeer mooi aanbod. 30% korting op 1 van hun artikelen.

Helaas hebben ze dit product nooit kunnen leveren. Telkens opnieuw werd de leverdatum verschoven, met bijhorende beloftes. Meestal moest ik zelf informeren waarom er niet op de afgesproken dag geleverd werd. Dit spelletje heeft 7 maanden geduurd.
Als ik na deze 7 maanden mijn bestelling annuleerde, dan heeft het mij verschillende telefoontjes, mailtjes en tot slot klacht bij een consumentenbond gekost om na bijna 1,5 maand eindelijk mijn geld terug te zien.
Een lijdensweg van meer dan 8 maanden, dat is mijn ervaring met Lil.

Ze hebben een keer compensatie voorgesteld in de vorm van een tegoedbon met een waarde die net niet genoeg was om kosteloos iets te bestellen. Dus als ik geen extra kosten wou oplopen, moest ik iets extra bijbestellen.
Vriendelijke mensen op de klantendienst, maar het management lijkt zicht van niet veel iets aan te trekken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Bestelling geannuleerd na bericht dat Lil toch niet op tijd kon leveren. Wacht nu inmiddels een maand op mijn geld ondanks herhaalde beloftes om "binnen 7 dagen" terug te betalen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dramatsch! Eerst niet leveren, dan niet terugbetalen!

Ik kopieer even een verhaal van een ander, want dit lijkt vaaaak te gebeuren bij lil: Na annuleren van de bestelling (wegens herhaaldelijk overschrijden van de toegezegde levertermijn), wordt ook mijn geld na herhaaldelijk aandringen niet teruggestort binnen de toegezegde termijn. Om moe van te worden!

profielfoto van Sven B.
Sven B.
29-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Communicatief zwak

9 februari een kapstok besteld die op voorraad zou zijn. 18 februari krijg ik een mail dat de kapstok 11 maart binnen zou komen. Het is nu 29 maart. Geen kapstok ontvangen. 0 communicatie van het bedrijf lil. Ik bestel hier nooit meer.

profielfoto van M
M
08-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
fluiten naar je geld

Na annuleren van de bestelling (wegens herhaaldelijk overschrijden van de toegezegde levertermijn), wordt ook mijn geld na herhaaldelijk aandringen niet teruggestort binnen de toegezegde termijn. Ik bestel bijna wekelijks spullen via webwinkels, maar heb dit nog nooit meegemaakt.

profielfoto van Karin
Karin
24-02-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zwendel!

Deze webshop is totaal onbetrouwbaar. Bestellingen worden niet geleverd, keer op keer word je aan het lijntje gehouden, uiteindelijk retourneren ze het geld niet, ook niet na herhaaldelijk bellen en mailen. Pas na inschakelen consumentenorganisatie + aankondiging rechtsmaatregelen geld terug gestort gekregen.

profielfoto van Birgit
Birgit
04-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Na 4 maanden mij aan het lijntje te houden dat de levering nog binnenkomt, ga ik uiteindelijk terugbetaald worden omdat het product niet meer leverbaar blijkt te zijn?!? Intussen al een paar mails gestuurd om mijn geld terug te krijgen, wat tot op heden nog niet gebeurd is. Mijn bestelling dateert van augustus!!!
Ik bestel regelmatig online, maar hier nooit meer!!! Brengen je nooit op de hoogte ivm leveringstijden/achterstanden, terugbetalingen.... Het enige wat ze doen is zich excuseren in hun mails maar nooit tot actie overgaan!
Best een andere online winkel zoeken die ook verkopen wat je zoekt, maar waar je tenminste op een correcte manier behandeld wordt!!

profielfoto van Jitske
Jitske
21-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Ik ben zeer en zeer ontevreden over Lil.nl
We hadden een verhouddoos besteld. Na 4 weken wachten zelf gebeld wanneer deze geleverd zou worden. Krijg ik te horen dat deze helaas niet meer leverbaar is.Fijn dat ik daar zelf achteraan moet! Ik zou het geld binnen 2 weken teruggestort krijgen. Na 3 weken nog geen terugboeking. Nogmaals gebeld en zou binnen 1 week gestort worden. Natuurlijk weer niks terggestort na een week. Wederom gebeld en na vele excuses zou het de volgende dag in orde gemaakt worden. Weer niks na 3 dagen. Net weer gebeld en word wederom morgen gestort..... Ik geloof dit bedrijf niet meer. Ze komen hun beloftes niet na. Wij als klant moeten direct betalen en krijgen anders een aanmaning. Dit speelt vanaf 8 november 2015!

profielfoto van R
R
07-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
terugbetaling

Had een kleed besteld bij Lil.nl dat volgens de site binnen twee werkdagfen geleverd ging worden. Helaas werd dit geruime tijd later, dus heb ik de bestelling geannuleerd. Heb al twee maal gebeld waar de terugbetaling bleef. Twee maal is mij toegezegd dat het dezelfde dag gedaan zou worden. Helaas niks ontvangen. Een klant betaald tevoren en dan mag je ook verwachten dat de leverancier, als je annuleert, ook binnen twee dagen terugbetaald en niet na de maximale tijd.

profielfoto van Saskia
Saskia
11-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Rampenplan

Bij Lil.nl een kussen besteld, vervolgens word er een verkeerd kussen gestuurd. Na het retour zenden, staat er op de website dat het kussen wat je wil hebben in bestelling is en over 3 werkdagen de levertijd bekend is. Dat bleef er een week staan. gemaild dat ik mijn geld terug wilde, geen reactie. Weer gemaild, dat ik antwoord wilde en mijn geld terug. Antwoord gekregen, dat ik binnen 2 weken geld terug zou krijgen. Na 2 weken nog geen geld en dus weer een mail en weer geen antwoord. Vanmorgen via de thuiswinkelwaarborg een klacht gestuurd en voila: geld staat op mijn rekening.
Ik heb meerdere keren besteld bij Lil, nooit problemen gehad, maar ik bestel hier nooit meer iets!

Schrijf een review over Lil.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo MijnAutoonderdelen
31 beoordelingen
5,2
GrillzShop logo GrillzShop
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo Waterpompshop
0 beoordelingen
10