Kontoerdesign logo

Kontoerdesign reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kontoerdesign reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4861
Kontoerdesign logo
Website
kontoerdesign.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kontoer Design

Kontoer Design is een webwinkel die zich richt op unieke kunst en wanddecoratie voor jouw woonruimte of kantoor. Wil jij meer te weten komen over de kunst van Kontoer Design, dan vind je hier verschillende reviews, geschreven door hun klanten, waardoor je snel een goed beeld krijgt wat je van Kontoer Design en hun producten kan verwachten. Hierdoor bepaal je snel of jij ook kunst van Kontoer Design gaat aanschaffen.

Over Kontoer Design

Kontoer Design is een kleinschalig bedrijf dat sinds 2022 actief is. Het echtpaar Hendrik en Joyce runnen vanuit Friesland hun bedrijf. Joyce is verantwoordelijk voor de ontwerpen van hun kunst en de opzet van de webpagina. Hendrik richt zich op de teksten voor de website, doet marktonderzoek en is de contactpersoon voor leveranciers en partners. Hun doel is om hun klanten maatwerk te leveren, zonder dat dit ten koste gaat van de prijs en kwaliteit. Voor de toekomst willen ze hun ontwerpen via woonwinkel te kunnen aanbieden en tijdelijke pop-up galeries te openen. Alle producten zijn zelf ontworpen en bijna allemaal in Nederland gefabriceerd. Ze spreken zelf over echt Fries vakwerk. Hun USP's zijn hun unieke ontwerpen, voordelig maatwerk en de mogelijkheid voor klanten om hun eigen kunst samen te stellen.

Waarom kiezen voor Kontoer Design

Bij Kontoer Design kies je voor een muurdecoratie naar keuze, die je vervolgens op maat besteld. Hierdoor past het kunstwerk altijd in jouw woning of kantoor. Tenslotte kies je het materiaal waarop de tekening, schilderij of stilleven moet komen. Hierbij is er keuze uit canvas, plexiglas, geborsteld aluminium en de matte afwerking van dibond, maar je kunt ook kiezen voor een wandkleed of muurcirkel om je interieur te verfraaien. Goed ingepakt worden de kunstwerken gratis naar jouw adres verzonden.

Is Kontoer Design betrouwbaar?

Koetoer Design is een jong bedrijf. Hierdoor zijn er nog geen awards of prijzen op hun website zichtbaar. Ze hebben geen eigen fysieke klantenservice, maar wel een uitgebreide klantenservice op hun website staan. Hier vind je informatie over bestellen, bezorgen, betalen, ruilen, terugsturen en informatie over garantie en klachten. Belangstellenden kunnen zich laten inschrijven voor een nieuwsbrief. Kontoer Design heeft het Webwinkelkeur op hun website staan. Dit betekent dat jaarlijks de contactgegevens van het bedrijf jaarlijks worden gecontroleerd, ze zijn aangesloten bij een geschillencommissie en hun website is gescand op malware.

Klantenservice en klachten

Op de website is een aparte kolom gereserveerd voor klantenservice. Onderdeel hiervan zijn veel voorkomende vragen. Het bedrijf is via een contactformulier, email of telefonisch bereikbaar. Een klacht indienen gaat via email, waarna Kontoer Design binnen een werkdag contact zal opnemen. Komt de klant er samen met het bedrijf niet uit, dan is het mogelijk om bemiddeling aan te vragen via Stichting Webwinkelkeur. Het staat je altijd vrij om een klacht te deponeren bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kontoer Design verkoopt online kunstwerken voor in huis of het kantoor. Heb jij muurdecoratie van Kontoer Design gekocht, dan kun je hier een review achterlaten. Wart zijn de voordelen van dit bedrijf en zijn er nog punten die ze kunnen verbeteren. Hiermee help je anderen een goed beeld te krijgen over Kontoer Design, waardoor ze weloverwogen een keuze kunnen maken of ze kunst van Kontoer Design zullen aanschaffen. Reviews over Kontoerdesign

Gerelateerde bedrijven

SACKit logo
SACKit
2 beoordelingen
9,5
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Leen Bakker logo
Leen Bakker
30 beoordelingen
4,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Kontoerdesign

Kontoerdesign is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kontoerdesign bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kontoerdesign lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kontoerdesign. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Kontoerdesign is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van kontoerdesign.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kontoerdesign.

Geplaatst op: 15-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Kontoerdesign


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SACKit logo
SACKit
2 beoordelingen
9,5
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Leen Bakker logo
Leen Bakker
30 beoordelingen
4,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kontoerdesign een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kontoerdesign. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kontoerdesign actief?

Kontoerdesign is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kontoerdesign reviews? Dan kun je naar de website van Kontoerdesign gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie