Leesbrilhuis logo

Leesbrilhuis reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Leesbrilhuis reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1780
Leesbrilhuis logo
Website
leesbrilhuis.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Leesbrilhuis

De beslissing bij een bedrijf aan te kopen maak je niet zomaar. Het is belangrijk je op voorhand in te lichten — niet alle bedrijven zijn even betrouwbaar. Vandaag stellen we Leesbrilhuis voor — wat doet de keten? Welke waarden draagt het uit? In welke mate reken je op betrouwbaarheid? We vertellen je er graag meer over.

Over Leesbrilhuis

Leesbrilhuis is een webwinkel, actief in het leveren van kwalitatieve (lees)brillen. Het werd opgericht omstreeks 2018 en groeide snel uit tot een kenmerkende speler binnen de branche. Het bedrijf ondersteunt je bij het vinden van een geschikte lees- of computerbril. Je kiest uit maar liefst 750 soorten — deze werden geproduceerd met oog op een vernieuwend, verfijnd ontwerp. Ze worden in grote hoeveelheden aangekocht, om je van een spoedige levering en een aangevulde voorraad te voorzien. Leesbrilhuis beschikt over een omvangrijk klantenbestand — bestaande uit verschillende doelgroepen.

Waarom kiezen voor Leesbrilhuis

Leesbrilhuis brengt een ruim gamma aan brillen op de markt. De meeste merken klinken je ongetwijfeld bekend in de oren — Ray-Ban, Porsche Design, Read Loop, Calvin Klein, Carrera, Frank and Lucie zijn er slechts voorbeelden van. In totaal gaat het om en rond 40 designermerken. Het aanbod wordt voortdurend aangevuld met de nieuwste modellen — op deze manier word je verzekerd van een bril die écht bij je past. Of je nu man of vrouw, jong of oud bent, werkelijk iedereen vindt zijn gading in de opties. Leesbrilhuis biedt meer dan louter brillen — glazen kunnen op sterkte én maat afgesteld worden. Heb je twee verschillende sterktes nodig? Ook dit behoort tot je mogelijkheden. Monturen worden in verscheidene vormen aangeboden - denk hierbij aan een opvouwbare, ovale, ronde, rechthoekige, vierkante of monturen in piloot- of vlindervorm. Ben je niet zeker welke vorm het beste bij je gezicht past? Vraag naar een advies - naargelang je gezichtsvorm kan een bril je kenmerken belichten en accentueren. Lange dagen achter een scherm werken vermoeiend in op je ogen. Dankzij een blauwlichtfilter geef je ze de nodige rust. Je slaapt er bovendien gemakkelijker van. Ga je op reis? Lees je graag buitenshuis? Met een leeszonnebril wordt het aangenamer. Het aanbod blijkt haast eindeloos - ook uit monturen met inbegrip van LED-verlichting en magneetbrillen kan je kiezen.

Is Leesbrilhuis betrouwbaar?

Vergis je niet - een bril bij Leesbrilhuis koop je niet in je lokale supermarkt. De brillen zijn trendy, vooruitstrevend én mogen gezien worden. Bij Leesbrilhuis kijkt men naar het geheel, maar in het bijzonder naar het individu. Wat zijn je specifieke noden en wensen? Er wordt zo nauwkeurig mogelijk aan beantwoord. Deze service is wat Leesbrilhuis onderscheidt van een soortgenoot. Koos je je favoriet? Het wordt gratis verzonden en binnen twee werkdagen geleverd. Twijfel je over je keuze? Retourneer je bestelling op kosteloze wijze. Naast de reguliere betaalmethodes, betaal je je bestelling ook achteraf. Op basis van bovenstaande kwaliteiten, evenals de mening van het ruimere publiek, concluderen we een sterke betrouwbaarheid van de keten. Ga het gerust zelf ontdekken.

Klantenservice en klachten

Leesbrilhuis ondersteunt je bij al je vragen, opmerkingen of klachten. Dit doet het vanuit jarenlange expertise, groei en samenwerking. Heb je een algemene vraag? Een lijst met veelgestelde vragen vat het belangrijkste samen. Is je vraag specifiek van aard? De klantenservice staat voor je klaar via telefonie, mail en een contactformulier. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang interessante kortingen. Daarnaast surf je naar Facebook of Instagram voor de nieuwste ontwikkelingen.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag ontdekte je meer over Leesbrilhuis en in welke mate het aanbod aan je zoektocht beantwoordt. Dankzij beoordelingen van huidige klanten wierp je een blik op de betrouwbaarheid van het bedrijf. Ging je over tot een aankoop of contact met de klantenservice en ben je tevreden? Aarzel niet een eigen recensie neer te schrijven — het helpt een volgende lezer verder.

Reviews over Leesbrilhuis
Gerelateerde bedrijven
Silvercreek logo
Silvercreek
2 beoordelingen
9,5
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Watchbandjes-shop.nl logo
Watchbandjes-shop.nl
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Leesbrilhuis

Het bedrijf Leesbrilhuis is geverifieerd door ons. De webshop leesbrilhuis.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Leesbrilhuis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Leesbrilhuis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van leesbrilhuis.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van leesbrilhuis.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Leesbrilhuis.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Leesbrilhuis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Silvercreek logo
Silvercreek
2 beoordelingen
9,5
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Watchbandjes-shop.nl logo
Watchbandjes-shop.nl
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leesbrilhuis een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Leesbrilhuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leesbrilhuis actief?

Leesbrilhuis is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Leesbrilhuis reviews? Dan kun je naar de website van Leesbrilhuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie