Mijnleesbril.nl logo

Mijnleesbril.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mijnleesbril.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1814
Mijnleesbril.nl logo
Website
mijnleesbril.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Mijnleesbril.nl

Een leesbril hoort bij het ouder worden. Vroeg of laat begin je het immers moeilijk te krijgen met het lezen van teksten. Begint de wereld er toch net iets anders uit te zien. Door een goeie leesbril (of natuurlijk gewone bril!) los je dit euvel op. Bij Mijnleesbril.nl vind je een groot assortiment aan brillen terug. Ben jij op zoek naar reviews over Mijnleesbril.nl om de betrouwbaarheid te bepalen? Een goed idee. Op onze website hebben wij allerhande ervaringen en beoordelingen van Mijnleesbril.nl op één pagina verzameld. Zo zie je dankzij de reviews in één oogopslag of deze webshop en jij een goede fit zijn.

Over Mijnleesbril.nl

Mijnleesbril.nl is een vrij recente webshop die de focus legt op brillen. What’s in a name? De webshop mag dan vrij recent zijn, Mijnleesbril.nl is een onderdeel van The Reading Company en het personeel zit al meer dan twintig jaar in de branche. Dat betekent dat je een goede kennis van zaken krijgt. Mijnleesbril.nl legt vooral de focus op een uitstekende klantenservice, op een breed assortiment en op leuke brillen. Lange tijd zijn brillen vooral een saai maar noodzakelijk element geweest. Die tijdens zijn gelukkig voorbij en nu zijn er ook heel wat modieuze brillen op de markt. Goed om te weten is dat Mijnleesbril.nl ongeacht de bestelling deze gratis aflevert. Bij de prijzen op de webshop komen er dus geen verzendingskosten bij! De gemiddelde levertijd van een bestelling is 1 tot 3 werkdagen. Bestel je maatwerk? Dan kan het zijn dat je enkele dagen langer zult moeten wachten.

Waarom kiezen voor Mijnleesbril.nl?

Mijnleesbril.nl heeft een enorm aanbod aan leesbrillen. Je vindt er modieuze, maar ook klassieke leesbrillen. Leesbrillen in alle prijsklassen, modellen en ook kleuren. Er zijn brillen voor dames en heren. Er zijn A-merken, kant-en klaarglazen, maar ook leesglazen op sterkte. Kortom: voor ieder wat. Het assortiment is verdeeld in de volgende categorieën: Heren leesbrillen, Dames leesbrillen, Nieuw, Sterktes, Type leesbrillen, Merken, Leeszonnebrillen, Accessoires en sale. Mijnleesbril.nl verkoopt leesbrillen van topmerken als I Need You, Calvin Klein, Frank and Lucie, Ray-Ban en nog veel meer. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Dan kan je bij Mijnleesbril.nl tot 14 dagen na aankoop ervoor kiezen om retour te zenden of om te ruilen. Dat retourneren is overigens compleet gratis: Mijnleesbril.nl neemt de kost van de verzending op zich. Mijnleesbril.nl biedt dan ook de veelgevraagde service niet tevreden? Geld terug! Ten slotte vind je op de website ook allerhande handige tips terug om te bepalen wat de sterkte van bril is die jij nodig hebt en hoe je jouw bril in een optimale staat houdt.

Is Mijnleesbril.nl betrouwbaar?

Als je iets bestelt als een bril wil je natuurlijk ook dat je dat bij een betrouwbare website doet. Qua vormelijke elementen zit het alvast snor bij Mijnleesbril.nl. Je vindt op de website zowel het KvK-nummer, het btw nummer als het adres van de hoofdzetel terug. De website zelf heeft een klantenservice die je bij vragen kunt contacteren en werkt bovendien via een beveiligde verbinding. Zo zijn jouw persoonsgegevens beschermd. Om een veilige betaling te verzekeren werkt Mijnleesbril.nl samen met betalingsplatform Multisafepay voor betalingen via iDEAL, maar ook de klassieke methodes voltrekken zich in een veilige omgeving. Dat alles samen brengt slechts één duidelijke conclusie: het is absoluut veilig om iets te bestellen en te betalen bij Mijnleesbril.nl.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of een klacht? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Mijnleesbril.nl. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je een mail sturen naar het mailadres dat openbaar staat op de pagina klantenservice. Je kunt ook op elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met Mijnleesbril.nl. Ben je echt van de oude stempel? Dan is het mogelijk om een brief per post op te sturen. Er wordt enkel verzocht dat je het bestelnummer en het telefoonnummer vermeldt bij het indienen van een klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een paar brillen liggen van Mijnleesbril.nl? Of bestelde je op een blauwe maandag ooit eens een bril en dacht je na een negatieve ervaring: “nu nooit meer”. Was je tevreden over de geleverde kwaliteit en de service? Of heb je daarentegen net een klacht over de werkwijze van Mijnleesbril.nl? Wat jouw verhaal ook is wij zijn op zoek naar jouw beoordeling van deze webshop. Schrijf jouw ervaringen in een review neer en help de volgende mogelijke klant van Mijnleesbril.nl voort!

Reviews over Mijnleesbril.nl
Gerelateerde bedrijven
Alensa logo
Alensa
15 beoordelingen
6,4
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
EyeWish logo
EyeWish
11 beoordelingen
5,1
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Perfecte service

ik heb hier recent een bril gekocht met houtkleurigepootjes. Helaas werdt bij de bezorging de bril met een verkeerde stekrte gestuurd maar gelukkig werdt dit super snel weer geregeld en kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Ik ben er super blij mee!

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pleun V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mijnleesbril.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alensa logo
Alensa
15 beoordelingen
6,4
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
EyeWish logo
EyeWish
11 beoordelingen
5,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mijnleesbril.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Mijnleesbril.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mijnleesbril.nl actief?

Mijnleesbril.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mijnleesbril.nl reviews? Dan kun je naar de website van Mijnleesbril.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie