KROMagazine logo

KROMagazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
KROMagazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1166
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over KROMagazine

KROMagazine is geverifieerd door ons expert team. De webshop KROMagazine bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is KROMagazine lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via KROMagazine. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

KROMagazine is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van kromagazine.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van KROMagazine.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke website

De website ziet er erg mooi uit. Ook is deze erg overzichtelijk en duidelijk. Hij wordt ook altijd goed geupdate door de eigenaren van de website. Ik ben er erg blij mee en kijk bijna elke dag!

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sam V.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KROMagazine


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Quest.nl logo
Quest.nl
3 beoordelingen
7
De Gelderlander logo
De Gelderlander
11 beoordelingen
5,2
Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KROMagazine een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over KROMagazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KROMagazine actief?

KROMagazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KROMagazine reviews? Dan kun je naar de website van KROMagazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie