Koopjedeal.nl logo

Koopjedeal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Koopjedeal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Koopjedeal.nl logo
Website
Koopjedeal.nl
Categorie
Webshops

Koopjedeal.nl ervaringen

Ben jij niet zeker of Koopjedeal.nl de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Koopjedeal.nl ervaringen, reviews en beoordelingen van Koopjedeal.nl van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Koopjedeal.nl en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Koopjedeal.nl!

Over Koopjedeal.nl

Koopjedeal.nl is een dagaanbiedingen website wat elke dag de leukste en goedkoopste dagaabiedingen aanbied. Dit houdt dus in dat er elke dag nieuwe aanbiedingen zijn! Het motto van Koopjedeal.nl is dat zij alleen verkopen wat zij zelf zouden kopen. Volgens deze filosofie zou Koopjedeal.nl dus alleen producten verkopen waar echt vraag naar is!

Spaaractie

Bij Koopjedeal krijgt je bovenop de minimale korting van 50% ook nog eens korting via de spaaractie. Zodra je je aanmeld krijg je al 50 punten waar neerkomt op een extra korting van 2,50. Bij iedere besteden euro krijg je vervolgens nog 2 punten. Bij aankopen doen spaar je dus voor je volgende aankoop!

Gratis retourneren

Koopjedeal.nl heeft een uitstekende policy als het aankomd op producten retourneren. Doordat er toch altijd wat twijfel is bij dit soort websites kan je bij Koopjedeal.nl gratis retourneren. Is het product dus niet goed of voldoet het niet aan de kwaliteit dan kunt u het product gerust terugsturen. Je krijgt dan het volledig bedrag + verzendkosten binnen 7 dagen terug gestord! Let wel op dit geld niet op producten welke om hygienische reden niet geruild kunnen worden zoals oordopjes en ondergoed enzo.

Wat is een dagaanbieding nou precies?

Koopjedeal streeft ernaar om elke dag een nieuwe top aanbieding aan te kunnen bieden aan hun klanten. Doordat Koopjedeal producten extreem goedkoop weet in te kopen en elke dag maar 1 aanbieding heeft, hebben zij geen hoge vaste lasten waardoor zij al hun producten ook echt voor bodemprijzen kunnen aanbieden. De producten welke worden aangeboden worden dan ook maar een keer ingekocht en voor elk product geldt dan ook OP = OP! Ben je dus te laat dan zal de dagaanbieding ophouden en overgaan in een nieuwe dagaanbieding!

Gerelateerde bedrijven

Novusfumus.com logo
Novusfumus.com
2 beoordelingen
9,5
Horloge Leverancier.nl logo
Horloge Leverancier.nl
2 beoordelingen
9
Samsonite logo
Samsonite
2 beoordelingen
9
5,2
44% zou hier weer kopen
56 beoordelingen
Lees onze review over Koopjedeal.nl

Koopjedeal.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Koopjedeal.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Koopjedeal.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Koopjedeal.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Koopjedeal.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Koopjedeal.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Koopjedeal.nl.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering,mooie laarsjes

Kreeg geen bevestigingsmail van bestelling,maar via de chat gevraagd en kreeg er toen meteen een toegestuurd.De chelsealaarsjes waren er binnen drie dagen,top!en ze zijn erg leuk! Vind koopjedeal een aanrader.

Geplaatst op: 21-08-2021
Laatst bewerkt op: 21-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top!!

Heb 2 vloerkleden hier besteld voor mijn ouders en voor mezelf. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de lage prijs! Werd ook snel geleverd

Geplaatst op: 26-06-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Miranda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top service

Goed geregeld,
Je kan zelf uitzoeken wanneer het geleverd word.
Bij vragen krijg je vrijwel direct antwoord.
Kortom helemaal top

Geplaatst op: 30-05-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top geregeld

Hele goede service,
Je kan zelf bepalen wanneer het geleverd word.
Goede prijs kwaliteit.
Kortom: helemaal top

Geplaatst op: 30-05-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
4 LED tuinlampjes


4 LED tuinlampjes bij KoopjeDeal besteld.
Eén van de lampjes werkte niet.
Met de hulp van mevr. Jolanda De Boer is er een retouraanvraag bij de leverancier geregeld.
En zullen wij de nieuwe lamp binnenkort ontvangen
Dit noemen wij een uitstekende service !

Geplaatst op: 24-05-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J.P. A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
LED tuinlampjes

$ LED tuinlampjes besteld bij KoopjeDeal, waarvan 1 lampje het niet deed.
Na mailberichten en hulp van Mevr. Jolanda De Boer zullen wij over enkele dagen een nieuwe krijgen.
Dit noemen wij de beste service !

Geplaatst op: 24-05-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J.P. A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen

2 bestellingen samengevoegd,daardoor 1x verzendkosten gecrediteerd gekregen.

Geplaatst op: 24-05-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kees B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
In één woord geweldig.

Ik heb al meerdere artikelen gekocht bij koopjedeal.nl en alles werd snel en accuraat geleverd. Had een artikel gekocht en die ging na een paar maanden stuk.Dat werd keurig en snel geregeld. Heb nu weer wat besteld bij koopjedeal, het is een
betrouwbare website met geweldige service.
Janny Palmans-Mulder.

Geplaatst op: 18-04-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Janny P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super zo voor de feestdagen

Super blij mee zo voor de feestdagen. Leuke dingen en niet al te duur!

Geplaatst op: 16-12-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mandy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke cadeautjes

Ik hou al een paar weken Koopjedeal in de gaten omdat de kerstdagen er weer aankomen. Wij doen altijd dat je voor 10 a 15 euro een cadeautje voor iedereen moet halen en dan vind ik het wel zo leuk als ik het maximale eruit kan halen. Via koopjedeal heb ik toch een paar echt dure cadeautjes voor die 10 a 15 euro kunnen kopen. Super leuk en weet zeker dat iedereen er blij mee zal zijn!

Geplaatst op: 01-12-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marion

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke dag acties

Koopjedeal is niet echt een bekende site, althans ik had er nooit van gehoord als ik ze niet toevallig was langsgekomen. Maar meteen fan. Hoewel de aanbiedingen de ene week beter zijn dan de andere is het wel verslavend om telkens weer te kijken.

Verder is de service prima. Jammer dat hier de negatieve ervaringen de overhand hebben. Maar weet zeker dat ze goeie service leveren en kan er zelf over meepraten.

Als je het mij vraagt zijn er net zoveel goeie ervaringen als tegenvallende ervaringen. Vanuit mijn perspectief kan ik oordelen dat Koopjedeal wel een goed bedrijf is. En ik zal er blijven komen en kopen.

Geplaatst op: 10-09-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Guus V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super goede service

De service is echt top! Ik had een vraag over een artikel dus heb vanmorgen een mail gestuurd en kreeg al binnen 2 uur een mail terug met een keurig antwoord.
Ik heb al meerdere keren besteld. Je ontvangt de artikel erg snel in huis en als er wat is, gewoon even bellen of een mailtje sturen en de medewerkers van de klantenservice zullen je een keurig en duidelijk antwoord geven.
Ik raad het iedereen aan!

Geplaatst op: 28-08-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Conny

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Koopjedeal betrouwbaar

Ik had een tuinslang van 5 meter besteld en deze was niet helemaal goed. Ik heb toen even contact gezocht met Koopjedeal en deze namen mijn klacht meteen serieus. Hierdoor had ik meteen een betrouwbaar gevoel en ze zeide dat het ongeveer 2 weken zou duren voordat ik een nieuwe thuis zou ehbben. Ik had uiteindelijk binnen een paar dagen het nieuwe exemplaar al. Wil je een betrouwbaar bedrijf dan kan je gerust met Koopjdeal in zee gaan.

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Benjamin

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super leuke aanbiedingen

Echt super leuk die aanbiedingen en elke dag kijk ik wel een keertje voor leuke acties. Ik heb denk elke twee weken wel iets wat ik koop via Koopjedeal. Dus ben wel een echte verslaafde. Maar niet altijd is de kwaliteit 100% top maar als je de plaatjes goed kijkt zie je vanzelf of het wel echt wat is of niet.

Geplaatst op: 13-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Janneke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Meerdere aankopen gedaan

Ik weet niet waarom er van die negatieve reacties staan op deze pagina. Ik ken de website nu al een jaar of wat en heb al meerdere aankopen gedaan. Ik denk dat ik wel wekelijks een kijkje neem op de site. En ik ben echt nog nooit teleurgesteld geweest. Ik denk dat je bij sommige aankopen ook realistisch moet zijn wat je krijgt. Voor spotprijzen kun je niet altijd gouden aankopen verwachten.

Mijn ervaringen zijn gewoon heel goed en je moet het zelf maar eens ervaren. Wees realistisch en bekijk de voorwaarden goed. Dan kom je nooit voor een verrassing te staan.

Geplaatst op: 08-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mijn bestelling

OP 19/10/2018 HEB IK EEN BATERIJOPLADER BESTELD EN 2X 4ZONE ENERGIE LAMPEN BESTELD MAAR DIE HEB IK NOG NIET GEKREGEN HET nr IS8715342012032????

Geplaatst op: 26-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: WILLEMS E.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Retourpolicy

Koopjedeal eist dat je een matras beoordeelt strak opgerold in plastic. Als je het plastic opent -wat onvermijdelijk is voor controle- is retourneren onmogelijk. OP berichten wordt niet meer gereageerd.

Meestal is de kwaliteit goed, maar van het betreffende matras waardeloos

Geplaatst op: 26-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: CJ

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede eerste ervaring

N.a.v. negatieve ervaringen die ik las, heb ik met creditcard betaald, en alles is goed gegaan. Werd geïnformeerd over vertraging: 5 dagen ipv 3 dagen levertijd. Goed product. Ik ben tevreden

Geplaatst op: 21-04-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mito

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Dekbed voor 4 seizoenen gekocht

Aangezien het weer wat kouder werd hebben wij een aantal weken terug een 4 seizoenen dekbed gekocht. Natuurlijk zijn de prijsvoordelen niet zo hoog als ze communiceren, maar toch blijft het een goedkope actie voor 30 euro.

Geplaatst op: 11-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: D H.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestel vaker bij Koopjedeal

Heb al een paar aanbiedingen van Koopjedeal in huis en kan niet anders zeggen dat het prima spul is. Het waren dan ook wel goede merken, maar het is altijd de vraag of het wel echt deze merken zijn. Alles werkt nog naar behoren dus het lijkt allemaal goed spul. Mooie spullen voor een mooi bedrag! Ik ben dus dik tevreden.

Geplaatst op: 16-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ketting met swarofski elementen

Van de week een ketting gekocht met swarofski elemeneten. Nou die elementen zijn wel klein hoor want voor 7,50 euro mag je niet teveel verwachten. De orginele prijs was 59,00 euro dus was het wel een leuke aanbieding. Ach het ziet er leuk uit en zal het zeker wel eens dragen maar kwalitatief is het niet veel. Had ook niet anders mogen verwachten.

Geplaatst op: 11-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Bij terugsturen meteen geld terug!

Helaas was het ipad kabeltje welke wij hadden besteld niet goed. Bij het opladen duurde het een stuk langer voordat de ipad vol was dus hadden wij een mail gestuurd met de klacht. We konden de ipad kabel terugsturen en hebben inmiddels ons geld teurg. Jammer genoeg was de ipadkabel niet goed, maar we hebben wel ons geld terug. Al met al een top service

Geplaatst op: 20-01-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerard

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet altijd top acties

Wat me zo opvalt aan Koopjedeal.nl is dat ze de ene dag goede acties hebben en de andere dag is het alleen maar troep. Je moet dus wel echt opzoek gaan naar een goede deal of toevallig tegen een goede deal aan lopen.

Prima site en soms kan je erge leuke acties tegenkomen.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet doen

Duurt lang voordat je hem heb. Uit de doos bleek er een groot gat in de airfryer te zitten. Dan duurd het 8 werkdagen voordat je een reactie van je verzoek krijg. Na telefonisch contact te horen gekregen dat er een nieuwe zou komen mogelijk 2 dagen later. Dan ineens moet je hem retour sturen voordat je een ander krijg. 3 dagen na retour nog niets vernomen.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-10-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Batterijen

Het valt me op dat bij de pakketjes AA en AAA batterijen de uiterste houdbaarheidsdatum was verwijderd. Als het zuivere koffie is verwacht je dat niet. Nu maar afwachten wanneer ze het begeven.

Geplaatst op: 22-08-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen kussen te noemen

Heb een kussen besteld wat helemaal top zou moeten liggen. Nou niet in mijn geval! De kussen leek gewoon met wat afval schuim gevuld te zijn. Helaas want over het voor deze bestelling was ik erg tevreden over Koopjedeal.nl

Geplaatst op: 28-01-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: S. B.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Pas je moet zelf je retourkosten betalen

Hallo

Pas op je moet zelf de retourkosten betalen als het product (en dat is vrij vaak zoals hier te zien is) niet werkt.

Niet hier kopen! Je krijgt niets terug!

Let op ze zijn al eerder door de ACM onder dreiging van een boete op de vingers getikt voor hun retour beleid. Google maar op acm en koopjedeal.

Ik raad iedereen aan om alsnog een klacht in te dienen bij de ACM.

1. Kapot product ontvangen
2. Retour aangemeld onder de vermelding van 'defect'
3. Klantenservice schrijft wel terug maar komt met onzin argumenten als " wij hebben niet als klacht opgepakt" en "je had foto's toe moeten voegen".

Ik vind dit schandalig want voor een maandag morgen product hoef ik toch niet de kosten voor terug sturen te betalen?

Ik zou zeggen koop niets meer bij koop je deal.

Want dan doet koop je deal niet thuis.

Geplaatst op: 03-02-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wesrfsdfsdf

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn bestelling is na 1 maart nog niet geleverd en ik hoor maar niets

Na een maand en het sturen van enkele mails nog steeds niets gekregen en hoor maar niets. Verder zijn ze niet te bereiken. Waardeloze zaak. Ga hier niet mee in zee want ze zijn niet te vertrouwen. Hoop ooit nog mijn bestelling te krijgen maar het liefst mijn geld terug. Kan hier ws ook naar fluiten.

Geplaatst op: 13-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Theade_wit@hotmail.com

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Shit!

Bestelling én betaling gedaan. Wel bevestiging van bestelling maar geen levering en op e-mail of gebruik van hun vraagformulier geen enkele reactie! Zelfs na drie reminders. Zal moeten accepteren dat het betaalde in hun zakken verdwenen is.

Geplaatst op: 24-03-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Roger

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al twwe keer geen terugbetaling na retourzending

goedkope materialen

Geplaatst op: 09-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Folkert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Koopjedeal.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Novusfumus.com logo
Novusfumus.com
2 beoordelingen
9,5
Horloge Leverancier.nl logo
Horloge Leverancier.nl
2 beoordelingen
9
Samsonite logo
Samsonite
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koopjedeal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 56 beoordelingen geplaatst over Koopjedeal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koopjedeal.nl actief?

Koopjedeal.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding , elektronica , gereedschap , speelgoed , voordeelshops , slaapcomfort , tuin en dieet en gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koopjedeal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Koopjedeal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie