Koken & genieten logo

Koken & genieten reviews, ervaringen en beoordelingen

Koken & genieten reviews, ervaringen en beoordelingen
2329
Koken & genieten logo
Website
Koken & genieten
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Koken & Genieten

Gaat je hart sneller kloppen als je denkt aan het koken van de heerlijkste gerechten? En sta je wel open voor een uitdaging, door gerechten uit andere keukens over de hele wereld te bereiden? Dan is de kans erg groot dat je maar al te graag continu uit wilt worden gedaagd en de nodige inspiratie op wilt doen. Daarom ga je erg veel leesplezier beleven als je kiest voor een abonnement op Koken & Genieten. Op deze pagina lees je tal van reviews die andere abonnees over Koken & Genieten hebben geschreven.

Over Koken & Genieten

Koken & Genieten is hét tijdschrift voor alle liefhebbers van koken. Niet alleen doe je hier de nodige inspiratie op voor luxe en uitgebreide gerechten, maar ook voor simpele gerechten op doordeweekse dagen zit je met dit tijdschrift helemaal goed. Het team van Koken & Genieten geeft je tal van leuke tips waardoor je makkelijk volgens het seizoen kunt koken. Iedere dag van de week iets anders op tafel zetten? Lees dan zeker de recepten in de rubriek ”˜voor iedere dag’.

Waarom kiezen voor Koken & Genieten

Met de recepten van Koken & Genieten ben je iedere week altijd zeker van een erg gevarieerd menu. Je leert om te koken met verkrijgbare ingrediënten in de supermarkt en alle recepten worden door middel van duidelijke stappen uitgelegd. Hierdoor weet je altijd zeker dat de door jouw bereide maaltijd met een Koken & Genieten abonnement niet in de soep gaan lopen.

Is Koken & Genieten betrouwbaar?

Koken & Genieten is een erg betrouwbare partij om een abonnement af te sluiten. Wist je dat je zelfs de keuze hebt uit verschillende soorten abonnementen? Je hebt namelijk de keuze uit een kort abonnement (3 x voor €10,-), een jaarabonnement (12 x voor €30,-), een jaarabonnement + cadeau (12 x + cadeau voor €35,-) of een tweejarig abonnement (24 x voor €60,-) Ieder abonnement is eenvoudig en snel op te zeggen en je komt nooit voor onverwachtse kosten te staan. Dankzij de erg toegankelijke prijs is een abonnement op Koken & Genieten niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen aan een andere liefhebber van eten.

Klantenservice en klachten

Kun je hulp gebruiken bij het bestellen van de tijdschriften van Koken & Genieten? Of zijn er overige vragen over het magazine dat je op dit moment hebt? Het team van Koken & Genieten staat voor al je vragen maar al te graag klaar. Je bereikt het team door op werkdagen van 09:00 uur - 17:00 uur even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je op dit moment al erg enthousiast bent over een van de abonnementen van Koken & Genieten, kun je op deze pagina je mening delen. Wie weet dat andere liefhebbers van eten dankzij jouw review ook een keer een abonnement op Koken & Genieten afsluiten.

Reviews over Koken & genieten
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
De Zwerver logo
De Zwerver
1 beoordeling
8,5
Eigen Huis & Interieur logo
Eigen Huis & Interieur
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuk magazine

Ik kook altijd graag en wil er ook graag meer over weten en leren. Er staan altijd wel leuke nieuwe recepten in die passen bij het huidige seizoen. Ik krijg altijd goede nieuwe ideeën van het lezen van het blad.

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nina V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koken & genieten
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
De Zwerver logo
De Zwerver
1 beoordeling
8,5
Eigen Huis & Interieur logo
Eigen Huis & Interieur
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koken & genieten een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Koken & genieten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koken & genieten actief?

Koken & genieten is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koken & genieten reviews? Dan kun je naar de website van Koken & genieten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie