KliniPlan logo

KliniPlan reviews, ervaringen en beoordelingen

KliniPlan reviews, ervaringen en beoordelingen
3798
KliniPlan logo
Website
KliniPlan
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen KliniPlan

Je weet nooit wat het leven brengt. En soms is wat het leven brengt wel heel erg duur. Het is dan ook een goed idee om een stevige hospitalisatieverzekering te hebben. Zo ben jij er op voorbereid als het leven even uithaalt en je zwaar in de kosten komt. KliniPlan is zo’n hospitalisatieverzekering. Maar is KliniPlan de beste keuze? Hoe beoordelen hun klanten hen? Wat zijn de ervaringen van mensen met KliniPlan? Op deze pagina vind je het antwoord op die vragen in de vorm van reviews over KliniPlan!

Over KliniPlan

KliniPlan is dus een hospitalisatieverzekering. Het is een product dat aangeboden wordt door de socialistische mutualiteiten in België en daarbij kan je kiezen tussen KliniPlan of KliniPlanPlus. KliniPlan is een verzekering die al heel wat jaren aangeboden op de markt aanwezig is en dat betekent natuurlijk ook dat ze bij de socialistische mutualiteiten ondertussen een vrij goed beeld hebben van wat mensen van een hospitalisatieverzekering verwachten. Heb je desondanks toch vragen? Dan kan je altijd bij de klantendienst van KliniPlan terecht om deze beantwoord te zien worden. Op de website vind je bovendien ook heel wat informatie terug over KliniPlan. Zo kan je via de handige tool jouw premie berekenen, zo kan je via een contactformulier bijkomende informatie aanvragen en nog veel meer. KliniPlan is bovendien gratis vanaf het 3de kind en je wordt ook niet uitgesloten op basis van leeftijd op medische voorgeschiedenis.

Waarom kiezen voor KliniPlan?

Door KliniPlan aan te vragen ben je dus gedekt voor heel wat medische kosten die op je af kunnen komen. Bovendien heb je bij KliniPlan een lage premie en kan je tot meer dan 15 000 euro op jaarbasis terugbetaald krijgen. Kies je voor KliniPlanPlus? Dan stijgt dat bedrag tot vlotjes boven de 50 000 euro op jaarbasis. Wat is er niet gedekt in het plan? Kosten die je maakt voor de aansluiting bij KliniPlan of gedurende de eerste drie maanden na de aansluiting. Ook borst- en maagverkleiningen, parafarmaceutische producten, esthetische behandelingen en hospitalisaties voor kaakbeen- en tandaandoeningen worden niet gedekt door KliniPlan. Ben je aangesloten bij KliniPlan? Dan kan je bijvoorbeeld wel bevallen en jouw kleine uk meteen laten opnemen in jouw hospitalisatiepolis. Lekker handig toch?

Is KliniPlan betrouwbaar?

Er kan zeer weinig twijfel over bestaan dat KliniPlan een betrouwbare hospitalisatieverzekering is. Niet alleen is KliniPlan al sinds jaar en dag een vaste waarde in het aanbod aan verzekeringen binnen de sector, bovendien wordt KliniPlan uitgegeven door Bond Moyson en De VoorZorg. De reputatie van deze hospitalisatieverzekering staat dan ook boven alle twijfel verheven. Daarnaast zijn er ook heel wat fysieke locaties waar je terecht kunt bij vragen en/of problemen of als je gewoon advies nodig hebt. Op de website vind je tevens een eigen klantenservice terug en heel wat contactgegevens. Ook is er een veilige verbinding met de website. Dit zie je aan het slotje in de adresbalk en dat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn voor derden. Daarenboven vind je op de website ook de algemene voorwaarden en een duidelijke privacy policy terug. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of heb je advies nodig? Dan kan je het aanvraagformulier op de website van KliniPlan invullen. Alternatief kan je je ook begeven naar één van de vele fysieke locaties van de socialistische mutualiteiten om ter plekke informatie in te winnen. Je kunt ook altijd met de klantendienst telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren of een mailtje sturen. Meestal ontvang je van de klantenservice van KliniPlan op werkdagen binnen enkele uren een antwoord op vragen. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er eens iets niet helemaal naar behoren werkt. Heb je een klacht? Dan kan je daarvoor best contact opnemen met de mutualiteiten per mail of persoonlijk.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij aangesloten bij KliniPlan? Of ben je net overgestapt naar een andere hospitalisatieverzekering? Hoe dan ook horen wij graag van jou wat jouw ervaringen met KliniPlan zijn. Hoe zou je de verzekering beoordelen? Wat wordt er in de praktijk allemaal gedekt? Wat net niet? Staat KliniPlan open voor vragen? Is de klantenservice behulpzaam als je met een vraag of een probleem zit? Zou je KliniPlan aanraden aan vrienden en/of familie of net niet? Schrijf jouw review over KliniPlan op deze pagina en help anderen de juiste beslissing te maken. Een kleine moeite voor een goede daad!

Reviews over KliniPlan
Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
4,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met KliniPlan

Het bedrijf KliniPlan is geverifieerd door ons. De webshop KliniPlan is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. KliniPlan is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KliniPlan maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

KliniPlan is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van KliniPlan te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Héél slecht

Steeds verkeerde uitleg met nare gevolgen .
Ze zoeken altijd wel iets waardoor ze ni moeten betalen .
Bedriegers zijn het

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Willy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedriegers

In corona tijd 2020 hebben wij dit contrakt telefonisch afgesloten.
Na een jaar aangesloten te zijn was de prijs ineens verdubbeld.verkeerde informatie gehad.ik meld dit en ze zeggen dat het hun spijt.
De 2de frats is dat we na telefonisch akkoord van hun diensten een kamer alleen.mochten nemen .zogezegd eo gedaan .
Nu krijgen we de factuur van opleg 3300 euro en zr weigeren deze te betalen .
Zelfs met verslagen op eer en geweten van dokters .
Ik heb vele mails gestuurd en telefonisch contact gehad om de telefoongespreken op te vragen maar ze ANTWOORDEN NOOIT!!!!!
Wij staan in de kou met een rekening van 3300 euro door hun toedoen
Bedriegers zijn het sorry
Zelfs geen oplossing niks of niks

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Viviane D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over KliniPlan
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen
2 beoordelingen
9,5
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KliniPlan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over KliniPlan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KliniPlan actief?

KliniPlan is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KliniPlan reviews? Dan kun je naar de website van KliniPlan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie