IXORG logo

IXORG ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
IXORG logo
IXORG ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo Ditzo
5 beoordelingen
6,4
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10
ZorgKiezer.nl logo ZorgKiezer.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Ixorg

Als jij je wilt verzekeren heb je ontzettend veel te kiezen. Dat geldt voor zowel de basisverzekeringen als voor ongevallen verzekeringen. Wat de ongevallenverzekering betreft zou je prima zaken kunnen doen met Ixorg. Om je een helder beeld te schetsen van wat Ixorg voor je kan betekenen hebben we de reviews en ervaringen op een rijtje gezet. Zo kun je aan de hand van deze extra informatie besluiten al dan niet ook voor Ixorg te kiezen.

Over Ixorg

Ixorg is aanbieder van een unieke ongevallenverzekering, die je verzekert voor schade aan gebit, fysio en of bij ziekenhuisopname. Ixorg is te combineren met elke basisverzekering. Met Ixorg kom je nooit voor heel grote uitgaven te staan, mocht er écht een keer iets gebeuren. Ixorg geldt als een aantrekkelijk en voordelig alternatief voor de aanvullende fysio- en tandartsverzekering. Ixorg is een initiatief van de KNMT en Infomedics.

Waarom kiezen voor Ixorg?

Met Ixorg verzeker jij je alleen voor de échte risico’s. Je kunt heel het jaar instappen en hebt geen aanvullende verzekering nodig en je komt niet voor onverwacht hoge zorgkosten te staan. Je bent met Ixorg tot 10.000 euro verzekerd voor je gebit na een ongeval of blessure en eveneens voor tot twintig fysiotherapiebehandelingen na een ongeval of blessure. Je kunt instappen wanneer je wilt als je kiest voor Ixorg. Bovendien krijg je bij een ziekenhuisopname direct 400 euro uitgekeerd. Door voor Ixorg te kiezen bespaar je in elk geval, het afsluiten van een aanvullende verzekering is doorgaans duurder.

Is Ixorg betrouwbaar?

Volgens de mensen die al gebruik maken van Ixorg heb je te maken met een zeer betrouwbare partner. De afspraken worden steeds keurig nagekomen en je kunt de verzekering van Ixorg inderdaad steeds prima combineren met elke basisverzekering. Daardoor verzeker jij je dus alleen voor de échte risico’s met deze verzekeraar. Ook de initiatiefnemers van deze ongevallenverzekering, KNMT en Infomedics, staan als zeer betrouwbaar te boek. Je kunt dus vertrouwen op Ixorg, want dat is gewoon een betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Mocht je ondanks de informatie die je op de website van Ixorg vindt nog vragen hebben, dan kun je - ook als je een klacht hebt- gemakkelijk contact leggen. Dit kan via de servicedesk en via een e-mailformulier. Je kunt ook gewoon een e-mail sturen en telefonisch contact leggen met Ixorg. In alle gevallen zal getracht worden om de klacht snel uit de wereld te krijgen en dat lukt in vrijwel alle gevallen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij een beter beeld hebt gekregen van wat Ixorg je kan bieden, kun je een verstandiger besluit nemen. Want de beoordelingen bieden je altijd informatie vanuit de praktijk. Nu je hebt ervaren dat reviews en ervaringen echt meerwaarde bieden, willen we je vragen voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je doet er andere mensen een groot plezier mee en helpt ze echt bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over IXORG

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over IXORG

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo Ditzo
5 beoordelingen
6,4
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10
ZorgKiezer.nl logo ZorgKiezer.nl
0 beoordelingen
10