Interpolis logo

Interpolis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Interpolis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Interpolis logo
Website
Interpolis
Categorie
Verzekeringen

Interpolis ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Interpolis ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Interpolis, dan kan je jouw Interpolis ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Interpolis

Zoals Interpolis zelf aangeeft is deze verzekeraar een van de toonaangevende spelers op de verzekeringsmarkt. Glashelder in de aanpak en producten die ze aanbieden. Interpolis wil verzekeren niet moeilijker maken dan het al is. Daarom bieden ze verzekeringen voor particulieren en bedrijven die dekking geven tegen verschillende risico's. Door de juiste preventie wordt de klant geïnformeerd hoe de kans op schade eenvoudig kan worden verkleint. Deze verzekeraar is ontstaan vanuit de gedachten dat iedereen sterker staat wanneer krachten worden gebundeld en open kaart wordt gespeeld. In dat geval kun je pas echt onafhankelijk en zelfstandig beslissingen maken over risico's De kracht van deze verzekeraar ligt in het feit dat alle verzekeringen eenvoudig moeten zijn en eenduidig zonder kleine lettertjes of vreemde voorwaarden. Gewoon glasheldere oplossingen waar je als klant echt iets aan hebt.

Interpolis verzekeringen

Interpolis is een totaal aanbieder van verzekeringen. En de Interpolis verzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Interpolis heeft voor bijna elk risico dat je af wil dekken wel een verzekering. Je kan het zo gek niet bedenken of Interpolis heeft een verzekering. De verzekeringen de je bij Interpolis kan afsluiten zijn: Vervoer verzekeringen

  • Interpolis autoverzekering
  • Interpolis motorverzekering
  • Interpolis bromfietsverzekering
  • Interpolis caravanverzekering
  • Interpolis bootverzekering

Vakantie verzekeringen

  • Interpolis doorlopende reisverzekering
  • Interpolis doorlopende annuleringsverzekering
  • Interpolis kortlopende reisverzekering
  • Interpolis kortlopende annuleringsverzekering
  • Interpolis reisverzekering
  • Interpolis wintersport verzekering

Woning verzekeringen

  • Interpolis woonhuisverzekering
  • Interpolis inboedelverzekering
  • Interpolis BuitenDeDeur verzekering
  • Interpolis kostbaarhedenverzekering
  • Interpolis aansprakelijkheidsverzekering
  • Interpolis rechtsbijstandverzekering

Gezin verzekering

  • Interpolis Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Interpolis direct ingaande lijfrente
  • Interpolis koopsomverzekering
  • Interpolis ongevallenverzekering
  • Interpolis overlijdensrisicoverzekering
  • Interpolis uitvaartverzekering

Gezondheid verzekeringen

  • Interpolis zorgverzekering
  • Interpolis studenten zorgverzekering

Studenten verzekeringen

  • Interpolis inboedelverzekering
  • Interpolis doorlopende reisverzekering
  • Interpolis doorlopende reisverzekering
  • Interpolis studentenzorgverzekering
  • Interpolis aansprakelijkheidsverzekering

Interpolis ervaringen en klachten

Heb jij goede Interpolis ervaringen of juist Interpolis klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je Interpolis ervaringen op in een review en geef Interpolis een beoordeling.

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Ditzo logo
Ditzo
6 beoordelingen
7
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
6,3
43% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Interpolis

Het bedrijf Interpolis is geverifieerd door ons. De webshop Interpolis is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Interpolis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Interpolis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Interpolis is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Interpolis. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Interpolis.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden!

Wij staan werkelijk versteld van Interpolis, wat een begrip voor onze situatie! Ik voel me een gewaardeerde klant en niet zoals bij sommige andere verzekeraars een nummertje. Ze dachten met ons mee en waren zeer service gericht. Ik ben blij dat we bij Interpolis verzekerd zijn!

Geplaatst op: 17-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bianca

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Autoverzekering tip top geregeld

Ik heb een autoverzekering bij Interpolis. Paar maanden geleden een flinke aanrijding gehad. Een belletje met Interpolis en alles werd geregeld. Echt geweldig geholpen en blijf voorlopig nog klant.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Frits V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Inboedelverzekering

Echt goede service en snel geholpen. Had een issue met een mobiele telefoon die kapot was gevallen. Direct een melding van gemaakt bij Interpolis en had de volgende dag al bericht. De vergoeding van de schade was iets minder dan gehoopt maar toch. Volgende dag al het geld op mijn rekening dus direct een nieuwe telefoon besteld. Door het snelle handelen en goede service krijgt Interpolis een goede beoordeling van mij.

Geplaatst op: 29-01-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jenny D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Schadeherstel door qbuild

Een lekkage. Op 15-4-2017 gemeld aan Interpolis.
Interpolis schakelt hun herstelbedrijf Qbuild in.
11 keer hebben wij thuis moeten zitten en ruim 2 maanden je woonkamer op zijn kop voor een kleine schade die in drie weken en maximaal 4 bezoeken opgelost kan zijn.
Qbuild herstel bedrijf komt zijn afspraken niet na je vraagt vrij en zij komen niet opdagen. Moeten meerdere malen terug komen om dat zij slecht werk afleveren.
Beste mensen regel het zelf via Interpolis wordt het een drama!

Geplaatst op: 06-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J B.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze laten je stikken

Ik heb interpolis 3,5 jaar lang 150.- euro per maand betaald voor een zakelijke rechtsbijstand verzekering.
Toen ik problemen kreeg met mijn huurbaas omdat hij het pand wilde verkopen en mijn huurcontract wilde laten ontbinden zouden ze me helpen.

De huurbaas had mij verschillende facturen gestuurd voor aanpassingen aan het pand ver voor mijn huurperiode, deze weigerde ik te betalen en zo begon een rechtzaak.

Interpolis had beloofd mij met een advocaat bij te staan, maar toen de eerste brief van de tegenpartij binnenkwam trok interpolis zich terug omdat het om een financieel geschil zou gaan.

Ik vertelde ze toen dat een zakelijke rechtsbijstand toch wel vaker om een financieel geschil zal gaan en ik niet zomaar ongegronde facturen ga betalen. Het lijkt mij ook niet een puur financieel geschil als de facturen niet rechtsgeldig zijn.

Toch heeft interpolis zich teruggetrokken waardoor ik zonder advocaat voor het kantonrecht moest verschijnen en de zaak verloren heb.

Je betaald ontzettend veel voor een rechtsbijstand die blijkbaar niet helpt met financiële geschillen, dus ondernemers blijf ver van deze boeven instantie weg.

Geplaatst op: 08-09-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht? Superslecht!!

Ik heb momenteel te maken met Interpolis omdat ik op een parkeerterrein als voetganger ben aangereden door een verzekerde van Interpolis. We zijn bijna twee maanden verder maar nog steeds is er niets bekend over de toedracht of de aansprakelijkheid. Ik had voorheen een aantal paarden verzekerd bij Interpolis en dat liep vooral uitstekend omdat iksedert vele jaren ook nooit iets heb hoeven claimen. Mijn ervaring is dan ook dat Interpolis een oirdinaire laaienlichter is die vooral premie wil opstrijken maar niet wil uitkeren! Ze zijn inderdaad glashelder in het oplichten van letselschadeslachtoffers!!

Geplaatst op: 10-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Peter H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Stelletje prutsers

Kan niets anders zeggen dan dat het een stel prutsers zijn. Telkens maar reclame lopen maken dat alles glashelder is enzo maar het is allemaal GELUL. Die gasten moeten eens hun zaakjes op orde krijgen!

Zit nu al maanden te schakelen met die gasten over een schade die ze maar niet willen vergoeden. Ben toch verdomme verzekerd denk je dan! maar nee dan moet er weer extra informatie verzonden worden en moet er weer een andere afdeling naar kijken...wordt er zo enorm moe van!

Nee als je snel je zaken wilt regelen doe dat dan niet via Interpolis. Die verzekeraars zijn allemaal hetzelfde. Je betaald maandelijks een bedrag en denkt dan gedenkt te hebben maar uitkeren doen ze niet.

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Interpolis


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Ditzo logo
Ditzo
6 beoordelingen
7
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Interpolis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Interpolis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Interpolis actief?

Interpolis is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schadeverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Interpolis reviews? Dan kun je naar de website van Interpolis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie