HoyHoy logo

HoyHoy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

HoyHoy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
HoyHoy logo
Website
HoyHoy
Categorie
Verzekeringen

HoyHoy is een website waar je verzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Op de website van HoyHoy kun je ook direct je verzekeringen afsluiten. Wil jij de HoyHoy ervaringen lezen van mensen die deze verzekeringvergelijker al eens hebben gebruikt? Bekijk dan op deze pagina alle reviews

Over HoyHoy

HoyHoy geeft op hun website al aan dat het regelen en uitzoeken van verzekeringen niet echt een leuke klus is. Mede daarom is HoyHoy ontstaan, en de missie van HoyHoy is dan ook om mensen te helpen bij het goed vergelijken van verzekeringen. Zo kan je bij HoyHoy vele honderden euro's besparen en dat maakt het regelen van verzekeringen al een stuk leuker.

HoyHoy helpt jou met de juiste verzekering

Het regelen van je verzekeringen via HoyHoy heeft een hoop voordelen. Zo krijg je de laagste prijsgarantie. Zie je een verzekering ergens anders met dezelfde voorwaarden? Dan krijg je van HoyHoy het verschil terug! HoyHoy helpt je bij het overstappen. Het moeilijke en vervelende papierwerk wordt dus gedaan door HoyHoy. Omdat de mensen bij HoyHoy al jaren lang ervaring hebben weten ze precies hoe ze de klant het beste van dienst kunnen zijn. Advies krijg je dan ook helemaal gratis! Door de hoge klanttevredenheid is HoyHoy echt een aanrader. Door het onafhankelijk vergelijken op de site kun je de verzekeringen echt onafhankelijk en objectief beoordelen.

HoyHoy ervaringen en klachten

Heb jij wel eens een verzekering afgesloten via HoyHoy.nl en wil jij je HoyHoy ervaringen delen? Schrijf dan een review en vertel wat jou beoordeling is. Ook wanneer je ervaringen niet zo goed waren kun je een beoordeling geven. Deel jouw HoyHoy klachten en schrijf een HoyHoy review zodat jij anderen kunt helpen bij het maken van een keuze.

Gerelateerde bedrijven

Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
33 beoordelingen
3,5
Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
PartnerPete logo
PartnerPete
2 beoordelingen
9,5
7,5
67% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Lees onze review over HoyHoy

HoyHoy is geverifieerd door ons expert team. De webshop HoyHoy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is HoyHoy lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via HoyHoy. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

HoyHoy is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van HoyHoy. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van HoyHoy.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima service!

Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon en heb flink kunnen besparen op mijn autoverzekering. Kortom, prima bedrijf met uitstekende service!

Geplaatst op: 15-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Frederik

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Compleet overzicht

Heb bij Hoyhoy een nieuwe zorgverzekering gekozen, omdat zij het meest overzichtelijke overzicht hebben met alle zorgeverzekeraars.

Geplaatst op: 03-12-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: S S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe zorgverzekering

Nu de nieuwe zorgverzekeringen weer bekend zijn kreeg ik meteen een mail van HoyHoy. Dit weekend even gaan kijken en meteen overgestapt met HoyHoy echt super simpel en je kan heel gemakkelijk zien wat wel en niet verzekerd wordt.

Wat ook erg handig was dat ik kon zien of ik mijn kinderen wel of niet kon meeverzekeren wat voor mij toch het belangrijkste punt is en bij veel vergelijkers niet gedaan word.

Geplaatst op: 24-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Niels

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Simpel en betrouwbaar

Moest een nieuwe autoverzekering hebben en heb daarom een vergelijking gedaan bij HoyHoy. wat erg makkelijk was dat ik mijn kenteken kon invoeren en wat gegevens en zij automatisch de goedkoopste lieten zien. Ook op mijn iPad was dit gemakkelijk te doen. Vervolgens was het een kwestie van afsluiten en klaar.

Een super betrouwbare en fijne website.

Geplaatst op: 06-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Abaya

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zorgverzekering makkelijk vergelijken

Omdat HoyHoy vrij nieuw is wilde ik toch eens weten hoe goed hun producten zijn. Ik ben opzoek gegaan naar een zorgverzekering en gekeken wat HoyHoy te bieden had. Ten eerste is het heel simpel om op de website een overzicht te krijgen. Vul een aantal wensen in en je krijgt direct een goed overzicht. Gewoon heel erg goed gedaan en een prettige website.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en makkelijk

Wat een grote prijsverschillen. Gelukkig heb ik vergeleken en de goedkoopste gekozen.

Geplaatst op: 25-08-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Pieter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel vergelijken en altijd goedkoopste keuze

Die gasten van HoyHoy hebben het goed voor elkaar. Leuke reclame en dat is wel een goede lokker naar hun website. Maar nu een oordeel over de kwaliteit. De website is prettig in gebruik en vergelijken is snel en eenvoudig. In een oogopslag zie je welke aanbieders voor wat betreft verzekeringen interessant zijn. Simpel vergelijken en je keuze maken is zo gebeurt.

Ik heb een vergelijking gedaan voor mijn zorgverzekering en nog wat andere verzekeringen. Kwam ik er toch mooi achter dat ik een paar honderd! (JA ongeveer 400 euro) per jaar kan besparen op al mijn verzekeringen.

Helemaal TOP die HoyHoy gasten. Zeker gaan gebruiken. Pak je toch mooi een paar extra honderd eurotjes mee. En dat is altijd lekker.

Geplaatst op: 07-12-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Theo V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijk vergelijken

Hallo,

Ik heb HoyHoy geprobeerd en het is zo een makkelijke vergelijkingssite. Ik heb een vergelijking gedaan voor een inboedelverzekering. En het werkt zo lekker en je krijgt meteen de beste aanbieders te zien. Ook voor andere verzekeringen ga ik denk maar HoyHoy gebruiken.

Groetjes,

J.

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Negatieve ervaring

Helaas een hele negatieve ervaring met HoyHoy. Na een autodiefstal wat al vervelend genoeg is ook ontzettend lang moeten wachten op een uitbetaling. Continue van het kastje naar de muur gestuurd. Volgens de voorwaarden heb je na 30 dagen recht op een uitbetaling, maar helaas nog steeds niks ontvangen (dag 55). Heel vervelend dat er continue naar een andere partij gewezen word. Zeker niet aan te raden voor toekomstige klanten.

Geplaatst op: 11-12-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkoop blijkt duurkoop

Autoverzekering via Hoyhoy afgesloten. Hoyhoy blijkt de contactpersoon van deze verzekering te zijn.
Na schademelding gebruikt Hoyhoy een gratis schadeafhandelaar ik alles behalve over tevreden ben en gigantisch veel tijd kost om er zelf achter aan te gaan..

Jammer dit.

Geplaatst op: 09-12-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Colin C.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoyhoy wordt byebye

Onlangs bij hoyhoy.nl gekeken naar de beste/goedkoopste autoverzekering voor mijn BMW 530i.

De beste/goedkoopste aanbieding via hoyhoy.nl (Inshared) was 10 euro per maand duurder dan mijn huidige verzekering bij Ditzo. In het rijtje van overige aanbiedingen kwam Ditzo zelfs niet voor.

Is dit een eerlijke vergelijkingssite??

Men doet gewoon geen zaken met Ditzo of andersom en houdt daarom de gegevens buiten de vergelijking.

Hoyhoy.nl wordt voor mij Byebye.nl

Geplaatst op: 21-08-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen correctie op juiste schadevrije jaren

Pas op met het aangaan van verzekeringen via HoyHoy. Alle verzekeringen worden ondergebracht bij de tussenpersoon Voogd & Voogd welke op haar beurt de verzekering als product onderbrengt bij de contractspartij. U wordt dus klant bij Voogd & Voogd en bij geschillen weigeren ze om tot een oplossing te komen. Zo overkwam het mij dat er ten onrechte de schadevrije jaren worden aangepast en ik dus vastzat aan een hogere onrechtmatige premie, die ik weiger te betalen. Ook bij het aantonen dat ik weldegelijk de juiste schadevrije jaren heb ingevuld, weigeren ze dit met terugwerkende kracht te corrigeren. Kortom zit je met een hoop ellende (een onverzekerde auto) en een incassobureau om je tot betaling te dwingen.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Van S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over HoyHoy


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Canal Digitaal logo
Canal Digitaal
33 beoordelingen
3,5
Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
PartnerPete logo
PartnerPete
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HoyHoy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over HoyHoy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HoyHoy actief?

HoyHoy is vooral actief in de categorie verzekeringen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HoyHoy reviews? Dan kun je naar de website van HoyHoy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie