HoyHoy logo

HoyHoy ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

12 beoordelingen • 7,3
HoyHoy logo
HoyHoy ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
12 beoordelingen • 7,3
Beoordeling
12 beoordelingen
7,3
5 sterren
50%
4 sterren
17%
3 sterren
0%
2 sterren
17%
1 ster
17%
7,3
7,3
7,3
7,3

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
0 beoordelingen
10
PartnerPete logo PartnerPete
0 beoordelingen
10

HoyHoy is een website waar je verzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Op de website van HoyHoy kun je ook direct je verzekeringen afsluiten. Wil jij de HoyHoy ervaringen lezen van mensen die deze verzekeringvergelijker al eens hebben gebruikt? Bekijk dan op deze pagina alle reviews

Over HoyHoy

HoyHoy geeft op hun website al aan dat het regelen en uitzoeken van verzekeringen niet echt een leuke klus is. Mede daarom is HoyHoy ontstaan, en de missie van HoyHoy is dan ook om mensen te helpen bij het goed vergelijken van verzekeringen. Zo kan je bij HoyHoy vele honderden euro's besparen en dat maakt het regelen van verzekeringen al een stuk leuker.

HoyHoy helpt jou met de juiste verzekering

Het regelen van je verzekeringen via HoyHoy heeft een hoop voordelen. Zo krijg je de laagste prijsgarantie. Zie je een verzekering ergens anders met dezelfde voorwaarden? Dan krijg je van HoyHoy het verschil terug! HoyHoy helpt je bij het overstappen. Het moeilijke en vervelende papierwerk wordt dus gedaan door HoyHoy. Omdat de mensen bij HoyHoy al jaren lang ervaring hebben weten ze precies hoe ze de klant het beste van dienst kunnen zijn. Advies krijg je dan ook helemaal gratis! Door de hoge klanttevredenheid is HoyHoy echt een aanrader. Door het onafhankelijk vergelijken op de site kun je de verzekeringen echt onafhankelijk en objectief beoordelen.

HoyHoy ervaringen en klachten

Heb jij wel eens een verzekering afgesloten via HoyHoy.nl en wil jij je HoyHoy ervaringen delen? Schrijf dan een review en vertel wat jou beoordeling is. Ook wanneer je ervaringen niet zo goed waren kun je een beoordeling geven. Deel jouw HoyHoy klachten en schrijf een HoyHoy review zodat jij anderen kunt helpen bij het maken van een keuze.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over HoyHoy

profielfoto van Frederik
Frederik
15-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service!

Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon en heb flink kunnen besparen op mijn autoverzekering. Kortom, prima bedrijf met uitstekende service!

profielfoto van S S.
S S.
03-12-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
compleet overzicht

Heb bij Hoyhoy een nieuwe zorgverzekering gekozen, omdat zij het meest overzichtelijke overzicht hebben met alle zorgeverzekeraars.

profielfoto van Niels
Niels
24-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe zorgverzekering

Nu de nieuwe zorgverzekeringen weer bekend zijn kreeg ik meteen een mail van HoyHoy. Dit weekend even gaan kijken en meteen overgestapt met HoyHoy echt super simpel en je kan heel gemakkelijk zien wat wel en niet verzekerd wordt.

Wat ook erg handig was dat ik kon zien of ik mijn kinderen wel of niet kon meeverzekeren wat voor mij toch het belangrijkste punt is en bij veel vergelijkers niet gedaan word.

profielfoto van Abaya
Abaya
06-10-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Simpel en betrouwbaar

Moest een nieuwe autoverzekering hebben en heb daarom een vergelijking gedaan bij HoyHoy. wat erg makkelijk was dat ik mijn kenteken kon invoeren en wat gegevens en zij automatisch de goedkoopste lieten zien. Ook op mijn iPad was dit gemakkelijk te doen. Vervolgens was het een kwestie van afsluiten en klaar.

Een super betrouwbare en fijne website.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zorgverzekering makkelijk vergelijken

Omdat HoyHoy vrij nieuw is wilde ik toch eens weten hoe goed hun producten zijn. Ik ben opzoek gegaan naar een zorgverzekering en gekeken wat HoyHoy te bieden had. Ten eerste is het heel simpel om op de website een overzicht te krijgen. Vul een aantal wensen in en je krijgt direct een goed overzicht. Gewoon heel erg goed gedaan en een prettige website.

profielfoto van Pieter
Pieter
25-08-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
goed en makkelijk

Wat een grote prijsverschillen. Gelukkig heb ik vergeleken en de goedkoopste gekozen.

profielfoto van Theo V.
Theo V.
07-12-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel vergelijken en altijd goedkoopste keuze

Die gasten van HoyHoy hebben het goed voor elkaar. Leuke reclame en dat is wel een goede lokker naar hun website. Maar nu een oordeel over de kwaliteit. De website is prettig in gebruik en vergelijken is snel en eenvoudig. In een oogopslag zie je welke aanbieders voor wat betreft verzekeringen interessant zijn. Simpel vergelijken en je keuze maken is zo gebeurt.

Ik heb een vergelijking gedaan voor mijn zorgverzekering en nog wat andere verzekeringen. Kwam ik er toch mooi achter dat ik een paar honderd! (JA ongeveer 400 euro) per jaar kan besparen op al mijn verzekeringen.

Helemaal TOP die HoyHoy gasten. Zeker gaan gebruiken. Pak je toch mooi een paar extra honderd eurotjes mee. En dat is altijd lekker.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Makkelijk vergelijken

Hallo,

Ik heb HoyHoy geprobeerd en het is zo een makkelijke vergelijkingssite. Ik heb een vergelijking gedaan voor een inboedelverzekering. En het werkt zo lekker en je krijgt meteen de beste aanbieders te zien. Ook voor andere verzekeringen ga ik denk maar HoyHoy gebruiken.

Groetjes,

J.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-12-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Negatieve ervaring

Helaas een hele negatieve ervaring met HoyHoy. Na een autodiefstal wat al vervelend genoeg is ook ontzettend lang moeten wachten op een uitbetaling. Continue van het kastje naar de muur gestuurd. Volgens de voorwaarden heb je na 30 dagen recht op een uitbetaling, maar helaas nog steeds niks ontvangen (dag 55). Heel vervelend dat er continue naar een andere partij gewezen word. Zeker niet aan te raden voor toekomstige klanten.

profielfoto van Colin C.
Colin C.
09-12-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Goedkoop blijkt duurkoop

Autoverzekering via Hoyhoy afgesloten. Hoyhoy blijkt de contactpersoon van deze verzekering te zijn.
Na schademelding gebruikt Hoyhoy een gratis schadeafhandelaar ik alles behalve over tevreden ben en gigantisch veel tijd kost om er zelf achter aan te gaan..

Jammer dit.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-08-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
hoyhoy wordt byebye

Onlangs bij hoyhoy.nl gekeken naar de beste/goedkoopste autoverzekering voor mijn BMW 530i.

De beste/goedkoopste aanbieding via hoyhoy.nl (Inshared) was 10 euro per maand duurder dan mijn huidige verzekering bij Ditzo. In het rijtje van overige aanbiedingen kwam Ditzo zelfs niet voor.

Is dit een eerlijke vergelijkingssite??

Men doet gewoon geen zaken met Ditzo of andersom en houdt daarom de gegevens buiten de vergelijking.

Hoyhoy.nl wordt voor mij Byebye.nl

profielfoto van Van S.
Van S.
14-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen correctie op juiste schadevrije jaren

Pas op met het aangaan van verzekeringen via HoyHoy. Alle verzekeringen worden ondergebracht bij de tussenpersoon Voogd & Voogd welke op haar beurt de verzekering als product onderbrengt bij de contractspartij. U wordt dus klant bij Voogd & Voogd en bij geschillen weigeren ze om tot een oplossing te komen. Zo overkwam het mij dat er ten onrechte de schadevrije jaren worden aangepast en ik dus vastzat aan een hogere onrechtmatige premie, die ik weiger te betalen. Ook bij het aantonen dat ik weldegelijk de juiste schadevrije jaren heb ingevuld, weigeren ze dit met terugwerkende kracht te corrigeren. Kortom zit je met een hoop ellende (een onverzekerde auto) en een incassobureau om je tot betaling te dwingen.

Schrijf een review over HoyHoy

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo UnitedConsumers
4 beoordelingen
8
Interrail logo Interrail
0 beoordelingen
10
PartnerPete logo PartnerPete
0 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie