HEMA Zorgverzekeringen logo

HEMA Zorgverzekeringen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
HEMA Zorgverzekeringen logo
HEMA Zorgverzekeringen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo Ditzo
5 beoordelingen
6,4
FBTO logo FBTO
14 beoordelingen
5,4
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen HEMA Zorgverzekering

In Nederland is de HEMA in het straatbeeld niet weg te denken. Wat veel mensen niet aan denken is dat HEMA ook een zorgverzekering aanbiedt. Wil je meer te weten komen over deze zorgverzekering, dan lees je hier verschillende reviews over HEMA zorgverzekeringen. Lees in alle rust ervaringen van anderen mensen die al een zorgverzekering via de HEMA hebben afgesloten. Hierdoor kan je zelf bepalen je aan het einde van het jaar voor een HEMA zorgverzekering zal kiezen.

Over HEMA Zorgverzekeringen

De HEMA (Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) bestaat sinds 1926 en heeft sindsdien een ijzersterke reputatie opgebouwd bij winkelend Nederland. In Nederland zijn er 546 filialen die volgens een franchiseformule werken. Internationaal zijn er HEMA winkels te vinden in België, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigde Arabische Emiraten en sinds 2020 ook in Mexico. Naast fysieke winkels biedt de Hema ook een pakket verzekeringen aan, waaronder een zorgverzekering. Het doel van de zorgverzekering is goede zorg in alle ziekenhuizen en iedere huisarts.

Waarom kiezen voor HEMA Zorgverzekeringen

Zoals bij alle zorgverzekering kan je vanaf december van zorgverzekeraar switchen. Zorgverzekeraars maken vooraf de prijs en de dekking bekend waardoor je kan kiezen tussen alle aanbieders. HEMA zorgverzekeringen bieden een ruime dekking voor een concurrerende prijs. Hierbij krijgt een deelnemer ook nog het hele jaar 10% korting in zowel winkels als bij onlineaankopen op bijna alles producten uit het assortiment. HEMA noemt dit gelukskorting. De zorgverzekering is eenvoudig online af te sluiten. De voorwaarden van de zorgverzekering zijn in begrijpelijke taal geschreven.

Is HEMA Zorgverzekeringen betrouwbaar?

Iedereen kan zich aanmelden voor een HEMA Zorgverzekering. Er zijn geen selectiecriteria voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen zoals een tandartsverzekeringen. Er is geen leeftijdsgrens en een medische keuring zal niet worden gevraagd. Voor vragen kan je telefonisch of via de mail terecht bij een zorgadviseur. Die bekijkt je eigen unieke situatie en zal advies geven over het beste verzekeringspakket. Risicodrager van deze verzekering is de grote verzekeraar Menzis. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd dat je de benodigde zorg zal krijgen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is telefonisch bereikbaar. Ze kunnen bijvoorbeeld kijken op je bij een ander ziekenhuis eerder geholpen kan worden. Speciaal voor vragen over kinderen is de HEMA kinderzorglijn beschikbaar. Deze afdeling geeft informatie over specialistische zorg voor kinderen. Via de website kan een klacht eenvoudig via een formulier kenbaar worden gemaakt. Ga je niet akkoord met het antwoord, of duurt het langer dan 30 dagen voordat je een antwoord ontvangt, dan kan je een klacht indienen bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Deze stichting is onafhankelijk en probeert via bemiddeling door de Ombudsman Zorgverzekeringen tot een oplossing te komen. Lukt dit niet dan zal de SKGZ een bindende uitspraak doen.

Wil jij ook beoordelen?

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met ziekte en zorgverzekeringen. DE HEMA zorgverzekering is een verzekering met een prima dekking. Ben je al klant bij HEMA zorgverzekeringen dan kan je hier een beoordeling of ervaring te plaatsen. Andere bezoekers kunnen zo zelf bepalen of ze volgend jaar ook hun zorgverzekering willen afsluiten via de HEMA.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over HEMA Zorgverzekeringen

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over HEMA Zorgverzekeringen

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo Ditzo
5 beoordelingen
6,4
FBTO logo FBTO
14 beoordelingen
5,4
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10