HEMA Zorgverzekeringen logo

HEMA Zorgverzekeringen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
HEMA Zorgverzekeringen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2082
HEMA Zorgverzekeringen logo
Website
verzekeringen.hema.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen HEMA Zorgverzekering

In Nederland is de HEMA in het straatbeeld niet weg te denken. Wat veel mensen niet aan denken is dat HEMA ook een zorgverzekering aanbiedt. Wil je meer te weten komen over deze zorgverzekering, dan lees je hier verschillende reviews over HEMA zorgverzekeringen. Lees in alle rust ervaringen van anderen mensen die al een zorgverzekering via de HEMA hebben afgesloten. Hierdoor kan je zelf bepalen je aan het einde van het jaar voor een HEMA zorgverzekering zal kiezen.

Over HEMA Zorgverzekeringen

De HEMA (Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam) bestaat sinds 1926 en heeft sindsdien een ijzersterke reputatie opgebouwd bij winkelend Nederland. In Nederland zijn er 546 filialen die volgens een franchiseformule werken. Internationaal zijn er HEMA winkels te vinden in België, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigde Arabische Emiraten en sinds 2020 ook in Mexico. Naast fysieke winkels biedt de Hema ook een pakket verzekeringen aan, waaronder een zorgverzekering. Het doel van de zorgverzekering is goede zorg in alle ziekenhuizen en iedere huisarts.

Waarom kiezen voor HEMA Zorgverzekeringen

Zoals bij alle zorgverzekering kan je vanaf december van zorgverzekeraar switchen. Zorgverzekeraars maken vooraf de prijs en de dekking bekend waardoor je kan kiezen tussen alle aanbieders. HEMA zorgverzekeringen bieden een ruime dekking voor een concurrerende prijs. Hierbij krijgt een deelnemer ook nog het hele jaar 10% korting in zowel winkels als bij onlineaankopen op bijna alles producten uit het assortiment. HEMA noemt dit gelukskorting. De zorgverzekering is eenvoudig online af te sluiten. De voorwaarden van de zorgverzekering zijn in begrijpelijke taal geschreven.

Is HEMA Zorgverzekeringen betrouwbaar?

Iedereen kan zich aanmelden voor een HEMA Zorgverzekering. Er zijn geen selectiecriteria voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen zoals een tandartsverzekeringen. Er is geen leeftijdsgrens en een medische keuring zal niet worden gevraagd. Voor vragen kan je telefonisch of via de mail terecht bij een zorgadviseur. Die bekijkt je eigen unieke situatie en zal advies geven over het beste verzekeringspakket. Risicodrager van deze verzekering is de grote verzekeraar Menzis. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd dat je de benodigde zorg zal krijgen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is telefonisch bereikbaar. Ze kunnen bijvoorbeeld kijken op je bij een ander ziekenhuis eerder geholpen kan worden. Speciaal voor vragen over kinderen is de HEMA kinderzorglijn beschikbaar. Deze afdeling geeft informatie over specialistische zorg voor kinderen. Via de website kan een klacht eenvoudig via een formulier kenbaar worden gemaakt. Ga je niet akkoord met het antwoord, of duurt het langer dan 30 dagen voordat je een antwoord ontvangt, dan kan je een klacht indienen bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Deze stichting is onafhankelijk en probeert via bemiddeling door de Ombudsman Zorgverzekeringen tot een oplossing te komen. Lukt dit niet dan zal de SKGZ een bindende uitspraak doen.

Wil jij ook beoordelen?

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met ziekte en zorgverzekeringen. DE HEMA zorgverzekering is een verzekering met een prima dekking. Ben je al klant bij HEMA zorgverzekeringen dan kan je hier een beoordeling of ervaring te plaatsen. Andere bezoekers kunnen zo zelf bepalen of ze volgend jaar ook hun zorgverzekering willen afsluiten via de HEMA.

Reviews over HEMA Zorgverzekeringen
Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met HEMA Zorgverzekeringen

Ons team van experts heeft HEMA Zorgverzekeringen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van HEMA Zorgverzekeringen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. HEMA Zorgverzekeringen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

HEMA Zorgverzekeringen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van verzekeringen.hema.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Al jaren klant

Ik ben al heel wat jaren klant bij deze verzekering en omdat ik niet veel verschillende zorg nodig heb kwam deze voor mij erg goed uit. Maar het gene wat ik wel nodig heb wordt altijd netjes geregeld. Ik ben erg tevreden als klant!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rens W.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HEMA Zorgverzekeringen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HEMA Zorgverzekeringen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HEMA Zorgverzekeringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HEMA Zorgverzekeringen actief?

HEMA Zorgverzekeringen is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) inboedelverzekeraars en zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HEMA Zorgverzekeringen reviews? Dan kun je naar de website van HEMA Zorgverzekeringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie