Greetz logo

Greetz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Greetz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Greetz logo
Website
greetz.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Greetz

Iemand een kaartje sturen was nog nooit zo eenvoudig. Via Greetz kun je iedereen voorzien van een leuke verjaardagskaart of klein cadeautje via de brievenbus. Je leest hier meer over Greetz, de mogelijkheden en ook alles over de ervaringen van klanten van Greetz. Onderaan kun je persoonlijke reviews van klanten lezen.

Over Greetz

Greets is de grootste webshop van Nederland waar je kaartjes en kleine cadeaus voor door de brievenbus kunt kopen. Greetz zorgt ervoor dat je iedereen op afstand kunt verrassen. Stuur jouw nichtje een kaart wanneer ze gaat verhuizen of verras een collega met een verjaardagskaart en bos bloemen in huis. Bij Greetz kun je kaarten kopen voor alle gelegenheden, denk bijvoorbeeld aan kaarten voor een verjaardag, communie, verhuizing, condoleance of gewoon zomaar een kaartje.

Greetz maakt het mogelijk om alle kaarten te personaliseren. Zo kun je een eigen tekst toevoegen en is het bij veel kaarten mogelijk om een eigen foto toe te voegen. Je maakt jouw kaart pas echt af, met een leuk cadeautje erbij. Denk bijvoorbeeld aan een reep chocola, een bloemetje per post of een ballon.

Waarom kiezen voor Greetz

Greetz is de grootste van Nederland op het gebied van online kaarten versturen. Daarom heb je bij Greetz ook altijd het grootste aanbod aan kaarten. Er zit altijd wel een leuk kaartje tussen en je kunt kiezen uit veel verschillende thema's, kleuren en designs.

Daarnaast is Greetz ook zeer voordelig. Niet alleen de kaarten zijn voordelig geprijsd, maar ook de cadeautjes per post. Greetz heeft ook met regelmaat leuke acties, waardoor je nog voordeliger een kaartje kunt sturen. Denk bijvoorbeeld aan 1 + 1 gratis acties of een gratis postzegel. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Greetz, kun je altijd op de hoogte blijven van de kortingen en acties.

De website is een eenvoudig te doorzoeken en te bekijken. Je hebt binnen een mum van tijd een leuke kaart gevonden en kunt deze gelijk aanpassen en schrijven. Je kunt binnen enkele minuten jaar kaart al “op de bus” hebben. Je kunt een account aanmaken om een kaart te bestellen bij Greetz, maar dit is niet verplicht. Ook zonder account kun je hier een kaart bestellen.

Is Greetz betrouwbaar?

Greetz bouwt al jaren aan de webshop en breidt steeds verder uit. Waar je voorheen alleen kaartjes kon bestellen, kun je vandaag de dag ook kleine brievenbuscadeautjes kopen. Greetz is niet alleen populair vanwege het aanbod, maar ook vanwege de betrouwbaarheid en veiligheid. Je kunt hier veilig shoppen en kunt zelfs gratis een account aanmaken.

Bij Greetz is de betaling altijd veilig en vertrouwd. Zij bieden namelijk alleen veilige betaalopties aan. De meest gekozen betaalmethode bij Greetz is Ideal. Hiermee kun je gewoon via jouw bank veilig betalen. Dit kan via de desktop, maar ook gewoon veilig via de app van jouw bank. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd veilig met Paypal of creditcard betalen bij Greetz.

Klantenservice en klachten

Greetz heeft een actieve klantenservice waar je al jouw vragen kunt stellen. Lukt het bijvoorbeeld niet om een kaart aan te passen of een foto up te loaden? Neem dan contact op met de klantenservice voor hulp. Ook met vragen over de betaling en verzending kun je Greetz persoonlijk benaderen. Je kunt ze gewoon bellen of een mailtje sturen. Heb je een account op Facebook? Je kunt Greetz namelijk ook direct via social media bereiken en daar jouw vragen stellen.

Klachten over de service en kaarten kun je ook gewoon melden bij Greetz. Is de kaart niet naar wens of ben je niet tevreden over de service van Greetz? Meld het dan bij de klantenservice en er zal gericht worden gezocht naar een goede oplossing voor jouw klacht of probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer je zelf weleens een kaartje hebt gekocht via Greetz of iemand een cadeautje per post hebt gezonden, kun je waarschijnlijk wel wat vertellen over deze webshop. Je kunt namelijk hieronder jouw persoonlijke ervaringen over Greetz delen. Schrijf een eigen review en laat andere klanten weten wat zij van Greetz kunnen verwachten.

Reviews over Greetz

Gerelateerde bedrijven

Novusfumus.com logo
Novusfumus.com
2 beoordelingen
9,5
Warentuin logo
Warentuin
2 beoordelingen
9,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
6,6
39% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Onze beoordeling over greetz.nl

Ons team van experts heeft Greetz geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Greetz bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Greetz is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Greetz is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van greetz.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Greetz.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kwaliteit!

Heb nu in totaal drie keer gebruik gemaakt van Greetz,en is drie keer perfect verlopen. Laatste keer verkeerde postcode opgegeven,maar werd met de chat meteen opgelost. Er werd ook meteen gereageerd.Was een beetje huiverig voor de bezorgdienst,maar bloemen etcetera., keurig op tijd afgeleverd, zonder beschadiging. Geadresseerde ook dik tevreden.

Geplaatst op: 17-10-2021
Laatst bewerkt op: 17-10-2021
Geschreven door: Peter. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Portokosten te veel betaald € 3,95 ipv € 0,96 zoals geadverteerd.

Greetz adverteert dat verzendkosten € 0,96 bedraagt. Bij de afronding van de kaart gemaakt op een doordeweekse dag tussen 09:00-16:00 staat hier geen optie bij maar een verzendkosten van €3,95. Ik meen dat het te betalen bedrag aan porto kosten automatisch zou worden aan gepast. Om een lang verhaal kort te maken...je wordt door Greetz in de maling genomen met de werkrlijk te betalen portokosten van € 3,95 i.p.v. € 0,96. Na een mail te hebben verzonden met een verzoek voor de te veel betaalde kosten is er tot op heden geen reactie binnengekomen van de klantenservice van Greetz. Ben benieuwd hoeveel klanten hiermee zijn bedonderd.
Wel de kaart op de afgesproken tijd geleverd en van goede kwaliteit.
Jammer jammer jammer dat dit zo is gelipen.

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 29-09-2021
Geschreven door: Johan D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Op tijd mijn bestelling geplaatst en het was een verassing voor een jarige
Helaas is het pakket niet aangekomen op de aangegeven dag en is nu de surprise er vanaf.
De bestelling is zonder enig communiceren verschoven naar een dag later.

Greets geen betrouwbare dienst dus !

Geplaatst op: 24-09-2021
Laatst bewerkt op: 24-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Met 3 verschillende mensen gechat en iedereen zei iets anders !

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 10-09-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer accuraat.

Nadat iets niet geleverd leek gelijk een nieuw cadeau klaar gezet. In één woord super

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 23-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
SUPER!!

GEWELDIG ECHT SUPER.!! ik heb hier een mooie bos bloemen besteld voor mijn man in combinatie met een flesje wijn. echt geweldig geleverd op de aangegeven tijd. ik bestel de volgende keer weer bij greetz. leuke verassing!!

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willemina H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Als je je belofte niet na kan komen, maak dan geen belofte!

Al meerdere malen producten besteld bij geeetz waarbij beloofd word op de dag van verjaardag te leveren maar keer op keer is het cadeau te laat! Lekker mosterd na de maaltijd. Vervolgens krijg je een mail dat er een brief in de bus is gedaan voor het maken van een nieuwe afspraak maar die zat er dus niet in en was de persoon gewoon thuis op het moment dat ik een sms krijg waarin aangegeven word dat er niet werd open gedaan. De persoon wist dat er iets van Greetz aan kwam dus zou altijd open gedaan hebben!
Kortom, als je een belofte maakt, kom deze dan na! Je betaalt er immers genoeg voor!!!!

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 16-09-2021
Geschreven door: T.

6 / 10
4/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet leveren voor belangrijk moment

Gisteren taart besteld voor vriendin die 70 werd
Voor 10 uur zou deze geleverd worden.
Helaas eind van de dag bleek de taat niet zijn bezorgd.
Gebeld met creeze, geen excuus zou nog geleverd kunnen worden.
Maar dat is te laat, geld zouden wij terug krijgen op dit moment nog niet gezien.
Ook geen excuus.
De lezer zal begrijpen dat dit allemaal zeer teleurstellend

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 20-09-2021
Geschreven door: Harm K.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Kaart met cadeaubon voor de verjaardag van mijn schoondochter besteld (brievenbuspakje). Staat wel aangekondigd in Post.nl, wordt niet geleverd. Via chat gemeld, wordt opnieuw verstuurd door Greetz, aflevering op zaterdag. Zelfde verhaal. Chat geeft aan, dat er vertraging is bij Post.nl, wordt dinsdag hierna geleverd. Geadresseerde is de hele dag thuis, maar er ligt een kaartje in de bus, dat men niet thuis was bezorging binnen enkele dagen, terwijl het een brievenbuspakje is. Er wordt niet geleverd. Bij chat aangegeven, dat ik mijn geld terug wil. Kan niet, is fraudegevoelig. Bij mijn bezwaar, zegt de chat nog eens gekeken te hebben, maar dat de Bol.com bon geannuleerd was. Dus ik kan wel mijn geld terugkrijgen. Wacht dit af. Wel heel teleurstellend dat mij alsmaar levering wordt toegezegd en de bon geannuleerd blijkt te zijn door Greetz. Zeer slechte afhandeling!!

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 16-09-2021
Geschreven door: José V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service al voor de derde keer al!

Een week van te voren een bestelling geplaatst voor een jarige. Bestelling is niet op het aangegeven tijdstip bezorgd en zogenaamd kon het niet bij de buren afgeleverd worden terwijl ze dat wel vermelden op hun site! Nu weet ik niet waar mijn bestelling is. Ik weet niet wanneer het geleverd zal worden. En de klantenservice is alleen per chat of mail te bereiken en die zijn ook niet snelste met reageren. Ik bestel nooit meer iets bij greetz!!!

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 25-09-2021
Geschreven door: Karin T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Wil je een kaartje dat aankomt dan werk je beter gewoon met de post

Ze beloven je voor de betaling dat het kaartje op de door u gekozen datum geleverd wordt. Twee dagen later is het kaartje nog steeds niet op de bestemming.

Geplaatst op: 06-09-2021
Laatst bewerkt op: 09-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Op maandag een bestelling gedaan voor een bezorging op dinsdag. Vanwege familielid die 70 wordt op die dag. Bestelling is verwerkt door greetz maar wordt door packs (bezorgdienst) niet bezorgd omdat het adres niet zou kloppen/bestaan. Adres bestaat wel degelijk!

Vervolgens via de chat contact opgenomen op woensdag. (Telefonisch is er geen mogelijkheid)
Het hele verhaal moeten uitleggen online en vervolgens zou er een nieuwe bezorging gepland worden voor donderdag op mijn eigen adres zodat ik zeker wist dat het goed zou komen en ze niet weer zouden zeggen dat het adres niet bestond.
Vervolgens kwam er op donderdag weer niks binnen. Weer met de chat contact opgenomen. Bleek dat de order niet opnieuw erin was gezet door de medewerker van greetz! Andere medewerker gesproken en die zou weer een nieuwe order maken voor vrijdag. Maar je raad het al op vrijdag is er wéér niks bezorgd. Ik wil mijn geld terug aangezien het schijnbaar na 3x nog niet lukt om iets te bezorgen. Wat een waardeloos bedrijf en een waardeloze bezorgdienst. Ik bestel hier nooit meer (zowel zakelijk als prive).

Geplaatst op: 17-07-2021
Laatst bewerkt op: 17-07-2021
Geschreven door: N H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!! Slechte levering, overall BULLSHIT BEDRIJF!!!

Ze hebben meerdere keren de kaarten of bloemen niet op tijd geleverd , je krijgt wel een melding dat het bezorgd is , maar dat zijn dus leugens van het bedrijf.
Als je pakket uiteindelijk word bezorgd dan word het bij de verkeerde voor de deur gedumpt.
Dus tja ALS JE GEEN BEDRIJF KAN RUNNNEN STOP ER DAN GEWOON MEE!!!

Geplaatst op: 16-03-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bianca B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Greetz


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Novusfumus.com logo
Novusfumus.com
2 beoordelingen
9,5
Warentuin logo
Warentuin
2 beoordelingen
9,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Greetz een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over Greetz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Greetz actief?

Greetz is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , drukwerk en kaarten versturen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Greetz reviews? Dan kun je naar de website van Greetz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie