Glamour logo

Glamour reviews, ervaringen en beoordelingen

Glamour reviews, ervaringen en beoordelingen
1691
Glamour logo
Website
Glamour
Categorie
Webshops

Lees hier alle ervaringen en reviews over Glamour

Wil je meer weten over Glamour, het grootste fashion & beauty magazine van Nederland? Lees dan snel verder. Wij hebben namelijk alle reviews en ervaringen over Glamour voor je op een rij gezet. Zo zie je in één oogopslag of een abonnement op Glamour iets voor jou is.

Over Glamour: hét fashion & beauty magazine

De meeste mensen (met name vrouwen) zijn wel bekend met het magazine van Glamour. Maandelijks valt dit tijdschrift bij enorm veel vrouwen op de deurmat. Maar wist je ook dat Glamour eigenlijk een compleet mediamerk is wat zich met name richt op jonge vrouwen? Zo lees je op Glamour.nl 24 uur per dag de leukste artikelen over tal van verschillende onderwerpen. Hierbij kun je denken aan alles wat (jonge) vrouwen bezig houdt: body positivity, empowerment en carrière. Maar ook zaken als een mooie huid, een fijner leven en een goede baan komen aan bod. Glamour richt zich daarnaast veel op fashion en geeft tips voor bijvoorbeeld een betere kledingkast of de beste looks om goed in je vel te zitten. Daarnaast post Glamour regelmatig video's op diverse social media kanalen en zijn er verschillende events. Zo kent iedere vrouw National Glamour Day wel; een dag waarop je in enorm veel (online en/of fysieke) winkels 20% korting krijgt.

Waarom zou je kiezen voor Glamour?

Het aanbod aan magazines voor vrouwen is in Nederland groot, erg groot. Glamour weet zich te onderscheiden van deze enorme massa door een magazine te creëren wat altijd 'on trend' is. In Glamour lees je bovendien de laatste trends op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Je kunt de edities los kopen of een abonnement nemen. Je krijgt bij een abonnement altijd een leuk welkomstcadeau en/of een korting. Wanneer je een abonnement neemt kun je Glamour ook digitaal lezen via speciale apps. Handig voor degene met bijvoorbeeld een e-reader of wanneer je lekker op vakantie gaat. Daarnaast zijn er regelmatig speciale edities zoals een extra dik zomerboek.

Is Glamour betrouwbaar?

Met een bereik van maandelijks ruim 1 miljoen (!) vrouwen, kunnen we wel stellen dat Glamour absoluut betrouwbaar is. Glamour is in 1939 opgericht in de Verenigde Staten en gaat dus al een behoorlijke tijd mee. Een onbetrouwbaar bedrijf houdt het natuurlijk nooit zo lang vol. Daarnaast is Glamour echt niet meer weg te denken op de wereld van de magazines, dus aan betrouwbaarheid hoef je niet te twijfelen.

Over de klantenservice van Glamour

Op werkdagen kun je de Glamour klantenservice telefonisch bereiken van 09:00 tot 17:00. Ook kun je mailen voor allerlei soorten vragen, ook wanneer er iets mis is gegaan met de bezorging van je magazine. Omdat het bedrijf zich richt op jonge vrouwen én zelf ook zeer actief is op de socials, kun je natuurlijk ook je vraag stellen via onder andere Instagram en Facebook.

Wil je Glamour ook beoordelen?

Of je nu een trouwe lezer met een abonnement bent, of dat je een Glamour ooit eens één keer hebt doorgebladerd: met jouw beoordeling kun je altijd andere mensen helpen. Beschrijf daarom jouw ervaringen met Glamour.

Gerelateerde bedrijven

Foodies logo
Foodies
2 beoordelingen
8,5
Zo Zit Dat logo
Zo Zit Dat
3 beoordelingen
9
Nextory logo
Nextory
10 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Glamour

Glamour is geverifieerd door ons expert team. De webshop Glamour bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Glamour lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Glamour. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Glamour is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Glamour te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Glamour.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Glamour


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodies logo
Foodies
2 beoordelingen
8,5
Zo Zit Dat logo
Zo Zit Dat
3 beoordelingen
9
Nextory logo
Nextory
10 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Glamour een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Glamour. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Glamour actief?

Glamour is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Glamour reviews? Dan kun je naar de website van Glamour gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie