Gift For You logo

Gift For You reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gift For You reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1688
Gift For You logo
Website
giftforyou.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gift For You

Ben jij benieuwd welke beoordelingen en reviews er geschreven worden over Gift For You? Alle reviews van Gift For You hebben wij voor je verzameld en op een rijtje gezet. Klantervaringen en reviews geven een goed beeld over het bedrijf. Succesverhalen, minder goede ervaringen, klachten die goed of juist helemaal niet werden opgelost, tips en ga zo maar door. Lees de reviews door en beslis daarna of je ook iets bij Gift For You wilt bestellen.

Over Gift For You

Gift For You is onderdeel van Wonderbox NL B.V. dat in 2008 is opgericht. In het jaar 2014 heeft Wonderbox NL B.V. Gift For You opgezet. Gift For You heeft, zoals de naam al doet vermoeden, te maken met een cadeau. Met Gift For You geef je namelijk een belevenis cadeau aan een ander. Dit zijn cadeaus voor één of meerdere personen en je kunt kiezen uit verschillende soorten cadeaus. Gift For You’s zijn verkrijgbaar op de website zelf, maar je kunt ze ook kopen bij onder andere Kruidvat, Bol.com, Jan Linders en de Media Markt. Met een team dat bestaat uit ongeveer 30 mensen wordt er dagelijks hard gewerkt bij Gift For You. De missie van het bedrijf is om jou de leukste beleveniscadeaus te bieden, waar je nog lang aan terug zult denken. Een herinnering is ten slotte het mooiste en meest waardevolle cadeau dat er is.

Waarom kiezen voor Gift For You

Bij Gift For You kun je kiezen uit maar liefst 12.500 soorten belevenissen. Dit kan een weekendje weg zijn, een lunch of een uitgebreid diner, een dagje naar de sauna of een boottocht. Door het ruime assortiment vind je gegarandeerd iets leuks voor de ander om cadeau te geven. Het fijne is dat het cadeau drie jaar en drie maanden geldig is en je kunt het cadeau door het gehele land inleveren, zelfs ook in Duitsland en België. Vindt de ontvanger het cadeau toch niet helemaal bij hem of haar passen? Dan is het zelfs mogelijk om dit om te ruilen. Ben je last minute nog op zoek naar een cadeau voor je vriend(in), ouders of collega? Wanneer je op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis.

Is Gift For You betrouwbaar?

Het bedrijf heeft al vier jaar op rij de prijs ”˜Belevenis giftcard van het jaar’ gewonnen. Een mooie prijs waar ze trots op zijn. Gift For You is geregistreerd bij Webshop Keurmerk. Dit wil onder andere zeggen dat de webshop gekeurd is en voldoet aan de Europese wetgeving, het mogelijk is om het product retour te sturen en er een onafhankelijke geschillenbeslechting is. Het hoofdkantoor is te vinden in Haarlem. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van leuke acties en het aanbod van Gift For You. Ook kun je ze volgen op onder andere Facebook, Instagram en Pinterest.

Klantenservice en klachten

Je kunt je vraag aan de klantenservice stellen door naar ze te bellen, ze te mailen of het online contactformulier in te vullen. Telefonisch zijn ze van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar. Vragen die gesteld worden via de mail of met behulp van het contactformulier, worden doorgaans binnen drie werkdagen beantwoord. Wanneer je een klacht hebt, kun je op dezelfde manieren contact met ze opnemen. Gift For You streeft ernaar om klachten binnen vijf werkdagen in behandeling te nemen. Mocht je een vraag hebben, kijk dan ook eens op de pagina met veelgestelde vragen. Dit zijn vragen over bijvoorbeeld hoe je een Gift For You omruilt, of je het kan verlengen en of je je bestelling kan wijzigen. Wie weet staat daar je antwoord al tussen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een cadeau gekocht bij Gift For You? Wat is jouw ervaring hiermee? Kon je gemakkelijk iets bestellen en had je het cadeau snel in huis? Ook niet geheel onbelangrijk, wat vond de ontvanger van het cadeau? Laat anderen weten hoe je alles ervaren hebt door middel van het schrijven van een review. Door jouw mening te laten horen, weten andere mensen of ze betrouwbaar en veilig ook iets kunnen bestellen bij Gift For You.

Reviews over Gift For You

Gerelateerde bedrijven

Mepra-store logo
Mepra-store
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
14 beoordelingen
8
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

3,3
11% zou hier weer kopen
38 beoordelingen
Onze beoordeling over Gift For You

Het bedrijf Gift For You is geverifieerd door ons. De webshop giftforyou.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gift For You is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gift For You maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Gift For You is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van giftforyou.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gift For You.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Regelrecht bedrog

Op 7/11 een review geschreven. Hierop heeft giftforyou gevraagd om alle gegevens zodat ze een oplossing kunnen aanbieden. Gegevens verstrekt op 16/11. Ze zouden binnen 11 dagen een reactie geven. Vandaag op 1/12 nog geen enkele reactie ontvangen. Ik heb ze nogmaals een mail gestuurd en meteen een reactie ontvangen met de boodschap , we gaan een reactie geven binnen 11 dagen . Mijn probleem is heel simpel, ik heb een bon tegoed van 135 euro waarvoor ik een huis&tuinbon wil hebben. Giftforyou weigert iedere medewerking. Oplichterij.

Geplaatst op: 01-12-2022
Laatst bewerkt op: 01-12-2022
Geschreven door: Henk H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een organisatie dat zijn geld verdient met bedriegen!

Ondanks geldigheid van mijn voucher is deze geblokkeerd, omdat de voucher al eens is gebruikt. Dit is niet het geval!

De medewerker van klantenservice was een lachertje. Slecht verstaanbare medewerkers, geen deskundig, bot en kort aangebonden en daarnaast brak hij het gesprek ook nog voortijdig af.
GiftforYou is ToxinForUs!

Geplaatst op: 09-11-2022
Laatst bewerkt op: 09-11-2022
Geschreven door: Jos S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer! Oplichting!

Dacht gezellig met z’n tweeën ergens een hapje te gaan eten want had nog een e-ticket
Bij het afrekenen bleek dat het e-ticket niet meer geldig was omdat het volgens giftforyou al eerder was gebruikt, nou niet door ons dus door wie dan vragen wij ons nu af….
Zijn in contact geweest met giftforyou maar zij houden voet bij stuk
Waardeloos zooitje dus, vuile oplichterij!
NOOIT aan beginnen!

Geplaatst op: 06-11-2022
Laatst bewerkt op: 06-11-2022
Geschreven door: Sylvia R.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Voor 135 euro een tegoed , alleen niet om te ruilen voor een simpele cadeaubon. Geen enkele mogelijkheid in onze buurt om hem anders te gebruiken . Wij zijn gepensioneerd en niet meer zo mobiel. De klantenservice is na lang in de wacht niet bereid om enige medewerking te geven. Waardeloos bedrijf.

Geplaatst op: 07-11-2022
Laatst bewerkt op: 07-11-2022
Geschreven door: Henk H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring, klantenservice levert na maand nog geen oplossing!

Heb deze ingewisseld tegen twee vouchers. Een voucher heb ik nooit ontvangen. Na meer dan een maand nog steeds niet opgelost door de klantenservice.

Ik heb meerdere keren gebeld (lang in de wacht, geen oplossing), gemaild (geen reactie)…….

Geplaatst op: 23-10-2022
Laatst bewerkt op: 23-10-2022
Geschreven door: Roland Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, verzilveren is een drama.

Hotel aanbod zeer beperkt, leuk hotel gevonden dan verdwijnt deze van se site. Eindelijk 1 hotel uitgezocht vragen ze je de bon online te verzilveren, wat niet kan/lukt. Vraag gesteld per mail....2 maanden later nog geen antwoord. Nogmaals gemaild, je snapt het al het weekend is inmiddels al geweest. Niet blij en nooit meer. Volgende keer doen wij kadobon zelf maken, vrije keus en geen rara fratsen waardoor je in de stress raakt voor vertrek. Duurt het langer bij de klantenservice? Ze hebben er waarschijnlijk geen één.

Geplaatst op: 12-10-2022
Laatst bewerkt op: 12-10-2022
Geschreven door: Kirsten C.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

niet te bereiken, niet te boeken.

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Complete oplichterij!!!!!!

Bon van 100 euro gekregen. Wil weekend weg nergens kunnen inleveren. Waardeloze klantensevice minimaal 20 minuten in de wacht eb onbeschoft geholpen. Mensen koop alsjeblieft geen bon van gift for you.

Geplaatst op: 14-10-2022
Laatst bewerkt op: 14-10-2022
Geschreven door: Mardine S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en je reinste oplichters deze toko. Verzilveren onmogelijk en 25 dagen om te reageren. Blijf hier van weg! Niet kado doen!

Meerdere gehad voor onze trouwdag maar nog nooit kunnen verzilveren. Pure oplichting dit

Geplaatst op: 05-07-2022
Laatst bewerkt op: 05-07-2022
Geschreven door: Dim B.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een onzin om een gekregen voucher te registreren met allerlei privé gegevens. Daar trap ik niet in en de voucher ongebruikt vernietigd.

Kan de voucher alleen maar gebruiken na registratie en invullen van allerlei privé gegevens. Onzinnig en omslachtig. Heb de kaart vernietigd. Raad iedereen de GIFTFORYOU af!

Geplaatst op: 04-07-2022
Laatst bewerkt op: 04-07-2022
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Kopen gaat makkelijk, verzilveren is een drama.Oplichting vind ik dit

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberd

High tea cadeau gekregen. Net voor de
Corona periode. Wilde hem activeren om een middagje weg te gaan. Maar bleef een fout melding krijgen. Gemaild. Kreeg de vraag om informatie. Die ik gelijk al doorgegeven had. Gemaild. Gemaild. Vaak…… geprobeerd te bellen. Wachttijden van meer dan 15 minuten. Inmiddels 2 weken verder en nog steeds de bon niet kunnen gebruiken.
Nooit. Nooit meer giftstorting for you. Is de zoveelste keer dat ik problemen heb met gebruik van een bon van hen. Maar ja. Geld is al ontvangen natuurlijk.

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Retour niet verwerkt, waardeloos

Stuur je dit product retour en bestel je een nieuwe. Nou wordt je retour bevestigd maar niet verwerkt in het systeem zo dat het nog bij de betaling openstaat. Kan, maar dan probeer iemand te bereiken. Nou niemand telefonisch bereikbaar. Geen antwoord op 3 e-mails. Maar een bevestiging dat je e-mail is ontvangen en dat je binnen 7 dagen antwoord krijgt. Maar mooi niet. Dus wat gebeurd gaat naar de incasso en je moet wel betalen.
Absoluut geen service, heel slecht dit. Ik zal er zeker nooit meer wat bestellen en ook nooit iemand dit aanbevelen.

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jana R.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet doen. Blijf hiervan weg!!

Wij zijn zeer ontevreden. We horen dat de horeca zelf ook klaagt over hun service. Ze betalen slecht uit en zijn onbereikbaar en dat in een tijd dat de horeca zelf ook moeite heeft de eindjes aan elkaar te breien. Doe er dus niet aan mee mocht je denken een leuk cadeautje te geven, je zadelt iemand alleen maar op met een hoop stress en een grote teleurstelling

Geplaatst op: 21-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ab B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Brunch voucher, activiteit beleefd is niet juist.

We hadden anderhalve maand terug gereserveerd bij de kolonist Heerhugowaard die op jullie lijst staat vermeld.Paar dagen voor de brunch worden wij afgebeld met de mededeling dat het restaurant hun geld niet kan innen bij gift for you. Maar ondertussen staat onder mijn status activiteit beleefd. Wat dus niet het geval is. Als we hierover contact willen opnemen lukt dit niet. We krijgen geen antwoord. Het gaat om drie vouchers. Dit kan echt niet.

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Brunch voucher, activiteit beleefd is niet juist.

We hadden anderhalve maand terug gereserveerd bij de kolonist Heerhugowaard die op jullie lijst staat vermeld.Paar dagen voor de brunch worden wij afgebeld met de mededeling dat het restaurant hun geld niet kan innen bij gift for you. Maar ondertussen staat onder mijn status activiteit beleefd. Wat dus niet het geval is. Als we hierover contact willen opnemen lukt dit niet. We krijgen geen antwoord. Het gaat om drie vouchers. Dit kan echt niet.

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Cadeaubon is niet geleverd

Voor moederdag heb ik een cadeaubon besteld. Tot op heden is deze nog niet geleverd. De klantenservice is slecht bereikbaar en op e-mail wordt niet gereageerd. Als je wel iemand aan de telefoon krijgt, kan er niets aan gedaan worden en wordt er weer verzocht geduld te hebben. Na ruim 3 weken is dit wel op. Ik adviseer hier geen bestelling te plaatsen.

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marianne V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Cadeau waar je niks mee kan

Ik heb een gift for you card gekregen twv 125. Netjes gedaan wat er stond cafe rutgers uitgekozen. Twee gangen 2 personen twv 44,90. De code voor het restaurant zou binnen 15 minuten in mijn mail zijn. Deze kwam pas na het etentje waardoor het restaurant ons dwong om af te rekenen. Echter kwam de code toen ik net weg wilde rijden. Dus 3 uur na mijn bestelling bij gift for you ipv 15 minuten. Binnengekomen bij Rutgers uit Lathum bleek de code volgens hun niet geldig, hij werkte niet. Dus flutbon. Ik heb voor mijn eigen gekregen cadeautje moeten betalen. Maar Rutgers klopte ook niet. Er staat een 2 gangendiber. Dit blijkt niet zo te zijn. Je moet gewoon van de kaart kiezen en dan ben je met 1 gang al over de 44,90 heen. Een schnitzel of zalm kost daar rond de 23 euro. Dus niks twee gangen. Ook flut!

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marianne V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos. Totaal weggegooid geld!

Beoordeling is niet relevant voor een product dat niet doet wat het beloofd, ook al is het goed verkrijgbaar, snel leverbaar en tegen een redelijke prijs. Daar heb je niks aan als je de voucher probeert te activeren en de code niet blijkt te werken. Ruikt naar oplichting. NIET KOPEN!

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberd

High tea cadeau gekregen. Net voor de
Corona periode. Wilde hem activeren om een middagje weg te gaan. Maar bleef een fout melding krijgen. Gemaild. Kreeg de vraag om informatie. Die ik gelijk al doorgegeven had. Gemaild. Gemaild. Vaak…… geprobeerd te bellen. Wachttijden van meer dan 15 minuten. Inmiddels 2 weken verder en nog steeds de bon niet kunnen gebruiken.
Nooit. Nooit meer giftstorting for you. Is de zoveelste keer dat ik problemen heb met gebruik van een bon van hen. Maar ja. Geld is al ontvangen natuurlijk.

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS EN WEGGEGOOID GELD

Ik ben niet eens gekomen tot een reservering omdat restaurants vlak bij mij in de buurt hier niet bij zijn aangesloten of een keus wordt aangeboden waar ik niet naar toe wil. Er is dus geen vrije keus zoals met een VVV bon met dit systeem. Ik vind het jammer voor mijn collega's die hier met wel 3 soorten bonnen geld aan hebben uitgegeven voor mijn afscheidscadeau van mijn werk en ga hen adviseren om hun geld terug te vragen. Gezien de slechte ervaringen met het contact met gift for you cq wonderbox ben ik bang dat dit niet zal gaan lukken. Ik zal winkels die deze rommel verkopen erop gaan attenderen deze bonnen niet te verkopen. Wat een algehele teleurstelling!

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annet J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen contact te krijgen, geen toegang via site, ik stel voor de naam om te zetten in " GiftForUs"

Hebben voucher gekregen van wege hulp aan anderen, vouchercode , pincode, etc niet voldoende om verder te komen. Geen telefonisch contact te krijgen Ik vind het sneu voor diegenen die ons dit schonken...niet doen mensen! Inderdaad GIFTFORUS, niet for you

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerrie A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bontype bestaat niet, pincode die op de kaart zelf staat klopt, niet om te ruilen en de prijzen die op de websites van de locaties zelfs staan komen ook niet overeen met de bon. Er is verder ook geen contact met ze te krijgen. Koop dit niet

Verschrikkelijk, heb contact meer te krijgen. De pincode die op de onverzilverde kaart stond klopt niet,. Daarnaast bestaat die product niet meer, direct na aankoop is deze veranderd, waardoor je hem via de website over moet zetten naar een andere bon, maar dat werkt natuurlijk niet. Volgens mij draaien ze er op dat mensen hun bon niet kunnen verzilveren. Maar vooral dat je niet geholpen wordt is heel frustrerend

Geplaatst op: 18-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helaas niet meer te bereiken,

Helaas weer niet meer te bereiken niet telefonisch of per email wacht al 1,5 maand op antwoord en na 3 x 45 minuten naar een wachttoon luisteren opgehangen. Probleem is ik heb nog gift cards twv ongeveer 300 euro die ik wil verlengen.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
OPLICHTERS

Koop nooit iets bij GiftForYou! Het wordt tijd dat iemand deze oplichterij stopt. En ervaringensite houdt ze duidelijk een hand boven het hoofd met hun "expert review" en een aantal weliswaar slechte reviews maar met toch een redelijk cijfer bovenaan.

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, letterlijk en figuurlijk

Nooit kopen. Je bent je geld kwijt! Let op Gift for you, Wonderbox, Beauty& Wellnesscard: is allemaal zelfde bedrijf, zo kun je je altijd ergens achter verschuilen.
Zeer slechte ervaringen!!! Nooit kopen. Bieden sauna aan die niet meer meedoet met Wonderbox/Gift for you. Hadden keurig gereserveerd en e-ticket gekregen van Gift for you. In sauna wilde men wel, maar kon men code van e-ticket niet scannen. Dus nog maar eens toegang betaald (dus 2x)! Bedrag is wel van Cadeaucard afgeschreven blijkt later. Telefoonnummer op e-ticket blijkt niet te kloppen. Als je goede nummer hebt gevonden kun je heel lang bellen en na meerdere keren proberen heb je wellicht (na 1,5 uur!) geluk dat telefoon wordt opgenomen. Inmiddels al 2,5 uur belkosten gemaakt. Vervolgens geven ze aan dat sauna het bedrag geïnd zou hebben en dat ze het zullen uitzoeken. Dat eerste klopt dus niet. Je hoort daarna niets meer. Na paar weken weer gebeld. Aardige mevrouw, die vertelt dat de collega die ik eerste keer aan lijn had er niet meer werkt. Nog totaal geen actie ondernomen dus. Mevrouw en ook haar leidinggevende kunnen en mogen niets doen. Moet dus zwaar opgeschaald worden voor iets heel simpels. Zeer amateuristisch bedrijf dus. En nu wachten maar weer. Je bent dus gewoon je geld (60 euro) kwijt! Nooit zo'n bon kopen!!

Geplaatst op: 20-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elly V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos! Nooit mee samen werken!

Waardeloos bedrijf, nooit mee samen werken!!!! Wij hebben een cafe-restaurant en kunnen al weken naar ons geld fluiten!! Niemand is bereikbaar, en de commissies de ze pakken lopen op tot 50%. Onmogelijk om mee in contact te komen, ze laten jou en je gasten gewoon zitten, terwijl zij het geld al verdiend hebben en iedereen laten stikken! Nooit maar dan ook nooit zo'n cadeaukaart kopen, of met hun een partnership aangaan!

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend en niet bereikbaar!

Een voucher "Lunch voor 2" ontvangen als kado. Aangemeld bij een restaurant naar keuze, maar helaas
door corona nog niet kunnen gebruiken, maar nog wel een half jaar geldig. Toen ik wilde gaan bleek het restaurant waar ik mij al ruim een jaar van te voren had aangemeld niet meer mee te doen. Nu probeer ik dit tegoed weer terug te krijgen zodat ik ergens anders een lunch kan uitzoeken. Maar... op je email krijg je geen antwoord, wacht al een maand. Heb gebeld, na een half uur iemand te pakken, zij was vriendelijk en zou het allemaal regelen, ik zou een email krijgen van een andere afdeling als het gedaan was. Ik kreeg van haar een email ter bevestiging van het gesprek. Na een week aan haar terug gemaild dat ik nog niets had ontvangen. Deze email kwam terug als "onbestelbaar" op adres info@giftforyou.nl terwijl in de email stond: als je nog vragen hebt stuur gerust een reply op deze email...
Ik heb een heel slecht gevoel bij dit bedrijf. Koop hier alsjeblieft niets!!! En geef het ook niet als kado aan anderen. Zolang het goed gaat is er niets aan de hand, maar heb je een probleem, zoals ik nu, vergeet het dan maar. Dan kan je naar je centen fluiten!

Geplaatst op: 31-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Geen contact mee te krijgen! Ze laten je gewoon in de wacht staan!

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Monique R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Krijg je een hotelbon waar 50 euro voor is betaald als een soort VVV bon. Een VVV bon kan je bijna overal en onberkt inleveren een Gift for You bijna nergens en dan ook nog eens zeer beperkt. Wil je de bon besteden dan moet je echt goed zoeken en uitkijken wat je invult. Ik zocht een hotel, ik kon de datum niet vinden waarop ik wilde reserveren. Ik dacht komt nog wel. Zonder bijbetaling kreeg ik een mail waarin stond dat de reservering was gelukt. Als ik nog geen datum had moest ik contact opnemen met het hotel. Direct gebeld. Op bewuste dag zat het hotel helaas vol. Dat bleek echter niet zo te zijn. Ze werken nl met hetzelfde principe zoals socialdeal en hotels.nl. met beperkte kamers dus. Oftewel je bon van 50 euro is geen 50 euro waard maar gewoon een goedkope kortingsbon die je zeer moeilijk kunt verzilveren.
KOOP GEEN GIFT FOR YOU OF EEN WONDERBOX. VERZIN WAT ANDERS.
de goede reviews gaan over het verzenden van de bon
Diegenen die de bon willen besteden zijn over het algemeen echt niet zo lovend.
Louis

Geplaatst op: 22-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Louis N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Gift For You


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mepra-store logo
Mepra-store
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
14 beoordelingen
8
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gift For You een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 38 beoordelingen geplaatst over Gift For You. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,3 gekregen, waarbij 11% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gift For You actief?

Gift For You is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gift For You reviews? Dan kun je naar de website van Gift For You gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie