Gift For You logo

Gift For You reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gift For You reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Gift For You logo
Website
giftforyou.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gift For You

Ben jij benieuwd welke beoordelingen en reviews er geschreven worden over Gift For You? Alle reviews van Gift For You hebben wij voor je verzameld en op een rijtje gezet. Klantervaringen en reviews geven een goed beeld over het bedrijf. Succesverhalen, minder goede ervaringen, klachten die goed of juist helemaal niet werden opgelost, tips en ga zo maar door. Lees de reviews door en beslis daarna of je ook iets bij Gift For You wilt bestellen.

Over Gift For You

Gift For You is onderdeel van Wonderbox NL B.V. dat in 2008 is opgericht. In het jaar 2014 heeft Wonderbox NL B.V. Gift For You opgezet. Gift For You heeft, zoals de naam al doet vermoeden, te maken met een cadeau. Met Gift For You geef je namelijk een belevenis cadeau aan een ander. Dit zijn cadeaus voor één of meerdere personen en je kunt kiezen uit verschillende soorten cadeaus. Gift For You’s zijn verkrijgbaar op de website zelf, maar je kunt ze ook kopen bij onder andere Kruidvat, Bol.com, Jan Linders en de Media Markt. Met een team dat bestaat uit ongeveer 30 mensen wordt er dagelijks hard gewerkt bij Gift For You. De missie van het bedrijf is om jou de leukste beleveniscadeaus te bieden, waar je nog lang aan terug zult denken. Een herinnering is ten slotte het mooiste en meest waardevolle cadeau dat er is.

Waarom kiezen voor Gift For You

Bij Gift For You kun je kiezen uit maar liefst 12.500 soorten belevenissen. Dit kan een weekendje weg zijn, een lunch of een uitgebreid diner, een dagje naar de sauna of een boottocht. Door het ruime assortiment vind je gegarandeerd iets leuks voor de ander om cadeau te geven. Het fijne is dat het cadeau drie jaar en drie maanden geldig is en je kunt het cadeau door het gehele land inleveren, zelfs ook in Duitsland en België. Vindt de ontvanger het cadeau toch niet helemaal bij hem of haar passen? Dan is het zelfs mogelijk om dit om te ruilen. Ben je last minute nog op zoek naar een cadeau voor je vriend(in), ouders of collega? Wanneer je op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis.

Is Gift For You betrouwbaar?

Het bedrijf heeft al vier jaar op rij de prijs ‘Belevenis giftcard van het jaar’ gewonnen. Een mooie prijs waar ze trots op zijn. Gift For You is geregistreerd bij Webshop Keurmerk. Dit wil onder andere zeggen dat de webshop gekeurd is en voldoet aan de Europese wetgeving, het mogelijk is om het product retour te sturen en er een onafhankelijke geschillenbeslechting is. Het hoofdkantoor is te vinden in Haarlem. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van leuke acties en het aanbod van Gift For You. Ook kun je ze volgen op onder andere Facebook, Instagram en Pinterest.

Klantenservice en klachten

Je kunt je vraag aan de klantenservice stellen door naar ze te bellen, ze te mailen of het online contactformulier in te vullen. Telefonisch zijn ze van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar. Vragen die gesteld worden via de mail of met behulp van het contactformulier, worden doorgaans binnen drie werkdagen beantwoord. Wanneer je een klacht hebt, kun je op dezelfde manieren contact met ze opnemen. Gift For You streeft ernaar om klachten binnen vijf werkdagen in behandeling te nemen. Mocht je een vraag hebben, kijk dan ook eens op de pagina met veelgestelde vragen. Dit zijn vragen over bijvoorbeeld hoe je een Gift For You omruilt, of je het kan verlengen en of je je bestelling kan wijzigen. Wie weet staat daar je antwoord al tussen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een cadeau gekocht bij Gift For You? Wat is jouw ervaring hiermee? Kon je gemakkelijk iets bestellen en had je het cadeau snel in huis? Ook niet geheel onbelangrijk, wat vond de ontvanger van het cadeau? Laat anderen weten hoe je alles ervaren hebt door middel van het schrijven van een review. Door jouw mening te laten horen, weten andere mensen of ze betrouwbaar en veilig ook iets kunnen bestellen bij Gift For You.

Reviews over Gift For You

Gerelateerde bedrijven

Kerstkaartenfabriek logo
Kerstkaartenfabriek
2 beoordelingen
8,5
Mepra-store logo
Mepra-store
2 beoordelingen
9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9
5,6
29% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over giftforyou.nl

Het bedrijf Gift For You is geverifieerd door ons. De webshop giftforyou.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gift For You is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gift For You maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Gift For You is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van giftforyou.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gift For You.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Het lukt niet om, vooraf, eenvoudig een locatie te vinden.

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 04-11-2021
Geschreven door: Cokzeller Z.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg leuk

Ik heb gemakkelijk het kunnen bestellen via de website en ik had een lunch voor 2 personen gekregen. Hier was ik erg blij mee en in het restaurant kon ik gemakkelijk met de voucher betalen.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Valentijn S.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
In één woord al samen te vatten: “Waardeloos”

Ivm lockdown voucher verlengd, maar kan hem nu niet verzilveren en krijg ook geen contact met ze. Koop nooit meer zo’n bon, beter rechtstreeks bij een restaurant bestellen

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 27-09-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze instelling; prijzen kloppen niet en niemand reageert

Voor de entree in de sauna moeten we 54,90 euro betalen terwijl het in de sauna zelf maar 30 euro kost. Ik heb hier diverse mails over gestuurd maar gift for you geeft niet thuis en reageert op geen enkele manier. Ik heb mij hele kennissenkring geadviseerd om mij geen kadobon van gifts for you te geven als kado.

Geplaatst op: 20-01-2022
Laatst bewerkt op: 20-01-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabbert

als ik een locatie intoets, zegt de site "oeps " tikfout? 3 keer opnieuw kom niet verder.

Geplaatst op: 03-10-2021
Laatst bewerkt op: 03-10-2021
Geschreven door: Irma J.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Buitengewoon slecht

Ik kreeg een high tea. Maar heb dat te laat verzilverd en nu is het cadeau verlopen. De organisatie ontvangt dus het geld. Het lijkt me nogal oneerlijk voor gever en ontvanger.
Eigenlijk is dit een legaal soort diefstal.

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 07-12-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een flop! Geeft NOOIT iemand een gift for you kado!

Echt het meest onzinnige kado dat er maar bestaat! Koop dit nooit om aan familie of vrienden kado te geven! Geef ze gewoon een kadobon van een restaurant in eigen stad of dorp! Ook een keer zo'n mooi doosje gehad met een lunch voor 2! (Heeft de gever € 19,90 voor betaald). Vanwege de lockdowns lukte het allemaal niet. Verlengen geen probleem, maar kost wel 3 euro. Vervolgens wil je ergens heen. Blijkt het dichtstbijzijnde restaurant 30km verderop te zijn! Terwijl ik gewoon in een plaats met 60.000 inwoners woon. Op de doos staat: "meer dan 220 lunchlocaties.". Maar wat is nu 220 voor héél Nederland. Dan moet je telefonisch reserveren, ook iets uit het jaar 0 en dan blijkt dat er bijna geen plaats is op een beetje leuk tijdstip. Maar dan eindelijk zit je bij het restaurant en krijg je een kaart met keuze uit 3 (!) lunchgerechten. We kozen de carpaccio. Hadden we achteraf beter niet kunnen doen. Het was het formaat "mini-pizza". De rucola was vervangen voor ijsbergsla, de pijnboompitten voor gehakte cashewnoten en de Parmezaanse kaas door geraspte 40+ kaas en als garnering ook nog schijfjes komkommer! Drankjes moet je zelf betalen bij dit overheerlijke lunchkado dus moesten we nog € 6,10 afrekenen voor 2 drankjes. Vervolgens zijn we nog maar naar een ander restaurant geweest om daar nog een héérlijk (groot) bord tomatensoep te nuttigen. Ook met 2 drankjes en € 15,80 afgerekend. Dus de gekregen lunch kostte ons uiteindelijk 60 km rijden en € 24,90. Maar we hadden het toch kado gekregen? O ja, de gever had er ook nog € 19,90 voor betaald. De enige die lacht is CEO Tamara de Leeuw en bestuurder Pierre-Louis Jezequel. De paraplu van bedrijven met aan het hoofd Wonderbox en Vivabox heeft een eigen vermogen van meer dan 10 miljoen euro. Dat doen ze héél slim!

Dus nogmaals de oproep! Als je een restaurantbon kado wil geven doe dat dan gewoon van een restaurant in eigen stad of dorp. Dan is de waarde van de bon ook gewoon 100% voor de restauranthouder. Met de Gift for You bon denk ik niet dat de restauranthouder er gelukkig van wordt. Verkoopwaarde € 19,99, daar moet de verkopende retailer een marge op maken (stel 25%) en vervolgens Gift for You, stel 25% dan blijft er niet veel over voor de restauranthouder.

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 28-08-2021
Geschreven door: Harry

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Gift For You


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kerstkaartenfabriek logo
Kerstkaartenfabriek
2 beoordelingen
8,5
Mepra-store logo
Mepra-store
2 beoordelingen
9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gift For You een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Gift For You. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gift For You actief?

Gift For You is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes , cadeaus en dagje weg.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gift For You reviews? Dan kun je naar de website van Gift For You gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie