Gift For You logo

Gift For You reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gift For You reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1688
Gift For You logo
Website
giftforyou.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gift For You

Ben jij benieuwd welke beoordelingen en reviews er geschreven worden over Gift For You? Alle reviews van Gift For You hebben wij voor je verzameld en op een rijtje gezet. Klantervaringen en reviews geven een goed beeld over het bedrijf. Succesverhalen, minder goede ervaringen, klachten die goed of juist helemaal niet werden opgelost, tips en ga zo maar door. Lees de reviews door en beslis daarna of je ook iets bij Gift For You wilt bestellen.

Over Gift For You

Gift For You is onderdeel van Wonderbox NL B.V. dat in 2008 is opgericht. In het jaar 2014 heeft Wonderbox NL B.V. Gift For You opgezet. Gift For You heeft, zoals de naam al doet vermoeden, te maken met een cadeau. Met Gift For You geef je namelijk een belevenis cadeau aan een ander. Dit zijn cadeaus voor één of meerdere personen en je kunt kiezen uit verschillende soorten cadeaus. Gift For You’s zijn verkrijgbaar op de website zelf, maar je kunt ze ook kopen bij onder andere Kruidvat, Bol.com, Jan Linders en de Media Markt. Met een team dat bestaat uit ongeveer 30 mensen wordt er dagelijks hard gewerkt bij Gift For You. De missie van het bedrijf is om jou de leukste beleveniscadeaus te bieden, waar je nog lang aan terug zult denken. Een herinnering is ten slotte het mooiste en meest waardevolle cadeau dat er is.

Waarom kiezen voor Gift For You

Bij Gift For You kun je kiezen uit maar liefst 12.500 soorten belevenissen. Dit kan een weekendje weg zijn, een lunch of een uitgebreid diner, een dagje naar de sauna of een boottocht. Door het ruime assortiment vind je gegarandeerd iets leuks voor de ander om cadeau te geven. Het fijne is dat het cadeau drie jaar en drie maanden geldig is en je kunt het cadeau door het gehele land inleveren, zelfs ook in Duitsland en België. Vindt de ontvanger het cadeau toch niet helemaal bij hem of haar passen? Dan is het zelfs mogelijk om dit om te ruilen. Ben je last minute nog op zoek naar een cadeau voor je vriend(in), ouders of collega? Wanneer je op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis.

Is Gift For You betrouwbaar?

Het bedrijf heeft al vier jaar op rij de prijs ”˜Belevenis giftcard van het jaar’ gewonnen. Een mooie prijs waar ze trots op zijn. Gift For You is geregistreerd bij Webshop Keurmerk. Dit wil onder andere zeggen dat de webshop gekeurd is en voldoet aan de Europese wetgeving, het mogelijk is om het product retour te sturen en er een onafhankelijke geschillenbeslechting is. Het hoofdkantoor is te vinden in Haarlem. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van leuke acties en het aanbod van Gift For You. Ook kun je ze volgen op onder andere Facebook, Instagram en Pinterest.

Klantenservice en klachten

Je kunt je vraag aan de klantenservice stellen door naar ze te bellen, ze te mailen of het online contactformulier in te vullen. Telefonisch zijn ze van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar. Vragen die gesteld worden via de mail of met behulp van het contactformulier, worden doorgaans binnen drie werkdagen beantwoord. Wanneer je een klacht hebt, kun je op dezelfde manieren contact met ze opnemen. Gift For You streeft ernaar om klachten binnen vijf werkdagen in behandeling te nemen. Mocht je een vraag hebben, kijk dan ook eens op de pagina met veelgestelde vragen. Dit zijn vragen over bijvoorbeeld hoe je een Gift For You omruilt, of je het kan verlengen en of je je bestelling kan wijzigen. Wie weet staat daar je antwoord al tussen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een cadeau gekocht bij Gift For You? Wat is jouw ervaring hiermee? Kon je gemakkelijk iets bestellen en had je het cadeau snel in huis? Ook niet geheel onbelangrijk, wat vond de ontvanger van het cadeau? Laat anderen weten hoe je alles ervaren hebt door middel van het schrijven van een review. Door jouw mening te laten horen, weten andere mensen of ze betrouwbaar en veilig ook iets kunnen bestellen bij Gift For You.

Reviews over Gift For You
Gerelateerde bedrijven
Mepra-store logo
Mepra-store
1 beoordeling
9
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
3,3
13% zou hier weer kopen
49 beoordelingen
Onze beoordeling over Gift For You

Het bedrijf Gift For You is geverifieerd door ons. De webshop giftforyou.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gift For You is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gift For You maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Gift For You is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van giftforyou.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gift For You.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Perfect cadeau als je een hekel aan iemand hebt. Je kunt er helemaal niets mee, restaurants voor het overgrote deel in Frankrijk en het is niet mogelijk om te ruilen tegen iets anders.

Geplaatst op: 30-11-2023
Laatst bewerkt op: 30-11-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima ervaring met borrelcadeau bij De Jingens in Hoek van Holland.

Mooie ervaring met het borrelcadeau bij De Jingens in Hoek van Holland.
Gastvrij ontvangst, vriendelijke bediening en heerlijk geborreld met een flinke hap
Het zonnetje op het terras deed het natuurlijk ook goed in de laatste week van september.
Voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op: 27-09-2023
Laatst bewerkt op: 27-09-2023
Geschreven door: Jan O.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel te omslachtig

Veel te ingewikkeld en over teveel schijven.
Gewoon kaart laten inleveren bij betreffende activiteit

Geplaatst op: 19-09-2023
Laatst bewerkt op: 19-09-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!

Niet netjes hoe ze werken Moeilijke site en moeilijk bereikbaar Bijna 30 procent van het te besteden bedrag op de kaart bleek je niet te kunnen gebruiken in het restaurant. Er was een menu voor een vaste prijs waar je uit mocht kiezen en daar vielen de drankjes niet onder Dus de rest van geld waren we kwijt. 🤬
Hadden een kaart verhoogd zodat we konden dineren Hebben we 6 weken moeten wachten op de nieuwe kaart.
Geef gewoon geld aan iemand Pak het origineel in en de gene kan zelf kijken waar ze het besteed.

Geplaatst op: 25-09-2023
Laatst bewerkt op: 25-09-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
UITERMATE SLECHTE verwerking voor een BELACHELIJKE hoge prijs

Allereerst is de website zeer onduidelijk. Bij de start aangegeven, dat ik een bon wil inwisselen. Netjes alle codes ingevuld en dan aan de slag. Via GROTE knoppen wordt je verleid tot nog meer bonnen, via het kleinst mogelijke lettertype ZONDER knopweergave kun je de activiteit bestellen.
Bestelling, uiteindelijk, voor elkaar gekregen, krijg je een bestelnummer en de mededeling, dat binnen 15 min het digitale kado via de mail binnenkomt.
Nu na 5 uur nog steeds niet binnengekomen, terwijl NATUURLIJK het bedrag al in mindering is gebracht.

De eigenaresse heeft meerdere malen een zeer slechte ervaring moeten oplossen, terwijl zij 33% van de prijs moet afdragen aan Giftforyou.

Gelukkig heeft zij ook voor ons de zaak opgelost, ondanks dat zij OOK geen opdracht kon vinden, ook bij gebruik van ons bestelnummer.

Conclusie: NOOIT zo'n bon van GIFTFORYOU, maar direct bij de restauranthouder eten en betalen.

Geplaatst op: 17-09-2023
Laatst bewerkt op: 17-09-2023
Geschreven door: Harry D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Con artists. NEVER buy from them

They are con artists, they steal part of your gift money
As someone else said "You are now forcing people to incur extra costs!!! you are real scammers!!
WHAT A TERRIBLE COMPANY" We were given a voucher for 50 euros but the closest restaurant to us, De Lover in Kamerik, offered 45 or 60 Euro meal offers, so I paid gift for you an extra 10 Euros. We spent more than 60 Euros with wine etc. Despite having a 60 Euro gift voucher, we only received 49 Euros deduction from our total invoice. What happened to the other 11 Euros? I questioned it with the restaurant but got no answer. I asked giftforyou and they replied "the difference between the price of the box and the amount we owe to the service provider as indicated in our previous e-mail relates to : - The distributor's commission. - The production costs
of
the gift boxes.
- Logistical and administrative costs.
-Marketing investment.

This amount is non-refundable.

Nowhere in their website does it mention that they will keep any part of the money paid to them. This is simply THEFT. A 60 Euro gift voucher should mean 60 Euros off the invoice. DO NOT BUY A GIFT VOUCHER FROM THIS COMPANY ....... THEY WILL STEAL SOME OF YOUR MONEY.

Date of experience : June 21, 2023

Geplaatst op: 02-09-2023
Laatst bewerkt op: 02-09-2023
Geschreven door: Geoff S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De "Wonderbox" blijkt een doos vol ergernis.

Ik zou mij kapot schamen als ik zo iets een goede vrienden cadeau had gegeven. Het bespreken van een hotelovernachting in Nederland is onmogelijk omdat hotels niet meer mee doen ofwel zeggen geen kamers beschikbaar te hebben. Omwisselen voor een tegoed gaat vlot, maar vervolgens je tegoed verzilveren voor een cadeaubon wordt tegengewerkt.

Geplaatst op: 13-04-2023
Laatst bewerkt op: 14-04-2023
Geschreven door: Jac V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Volgens de site: “een onvergetelijke ervaring “ en dat was het ook. Het begon al bij het zoeken naar een hotel in Nederland, waarvan er maar weinig meededen. En vaak niet de beste. Heb je er eindelijk een gevonden, dan kan je niet boeken in de periode van april t/m oktober. Tevens moet je bijbetalen voor het weekend…..mocht het je lukken om ergens te boeken. Daarnaast is het reserveringsproces een grote ergernis…..kortom de onvergetelijke ervaring klopt, in de meest negatieve zin! Waardeloos!

Geplaatst op: 28-01-2023
Laatst bewerkt op: 28-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Zeer slecht je bent je geld kwijt reageren niet op email en telefonische niet bereikbaar

Geplaatst op: 19-01-2023
Laatst bewerkt op: 19-01-2023
Geschreven door: Terry D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

1 keer nooit meer

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichterij

Na de gevraagde gegevens gemaild te hebben op 16 november niets meer vernomen van dit flutbedrijf. Het is nu 30 december. Geen enkele reactie op mijn klacht/vraag WAARDELOOS

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Henk H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Regelrecht bedrog

Op 7/11 een review geschreven. Hierop heeft giftforyou gevraagd om alle gegevens zodat ze een oplossing kunnen aanbieden. Gegevens verstrekt op 16/11. Ze zouden binnen 11 dagen een reactie geven. Vandaag op 1/12 nog geen enkele reactie ontvangen. Ik heb ze nogmaals een mail gestuurd en meteen een reactie ontvangen met de boodschap , we gaan een reactie geven binnen 11 dagen . Mijn probleem is heel simpel, ik heb een bon tegoed van 135 euro waarvoor ik een huis&tuinbon wil hebben. Giftforyou weigert iedere medewerking. Oplichterij.

Geplaatst op: 01-12-2022
Laatst bewerkt op: 01-12-2022
Geschreven door: Henk H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een organisatie dat zijn geld verdient met bedriegen!

Ondanks geldigheid van mijn voucher is deze geblokkeerd, omdat de voucher al eens is gebruikt. Dit is niet het geval!

De medewerker van klantenservice was een lachertje. Slecht verstaanbare medewerkers, geen deskundig, bot en kort aangebonden en daarnaast brak hij het gesprek ook nog voortijdig af.
GiftforYou is ToxinForUs!

Geplaatst op: 09-11-2022
Laatst bewerkt op: 09-11-2022
Geschreven door: Jos S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer! Oplichting!

Dacht gezellig met z’n tweeën ergens een hapje te gaan eten want had nog een e-ticket
Bij het afrekenen bleek dat het e-ticket niet meer geldig was omdat het volgens giftforyou al eerder was gebruikt, nou niet door ons dus door wie dan vragen wij ons nu af….
Zijn in contact geweest met giftforyou maar zij houden voet bij stuk
Waardeloos zooitje dus, vuile oplichterij!
NOOIT aan beginnen!

Geplaatst op: 06-11-2022
Laatst bewerkt op: 06-11-2022
Geschreven door: Sylvia R.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Voor 135 euro een tegoed , alleen niet om te ruilen voor een simpele cadeaubon. Geen enkele mogelijkheid in onze buurt om hem anders te gebruiken . Wij zijn gepensioneerd en niet meer zo mobiel. De klantenservice is na lang in de wacht niet bereid om enige medewerking te geven. Waardeloos bedrijf.

Geplaatst op: 07-11-2022
Laatst bewerkt op: 07-11-2022
Geschreven door: Henk H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring, klantenservice levert na maand nog geen oplossing!

Heb deze ingewisseld tegen twee vouchers. Een voucher heb ik nooit ontvangen. Na meer dan een maand nog steeds niet opgelost door de klantenservice.

Ik heb meerdere keren gebeld (lang in de wacht, geen oplossing), gemaild (geen reactie)…….

Geplaatst op: 23-10-2022
Laatst bewerkt op: 23-10-2022
Geschreven door: Roland Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, verzilveren is een drama.

Hotel aanbod zeer beperkt, leuk hotel gevonden dan verdwijnt deze van se site. Eindelijk 1 hotel uitgezocht vragen ze je de bon online te verzilveren, wat niet kan/lukt. Vraag gesteld per mail....2 maanden later nog geen antwoord. Nogmaals gemaild, je snapt het al het weekend is inmiddels al geweest. Niet blij en nooit meer. Volgende keer doen wij kadobon zelf maken, vrije keus en geen rara fratsen waardoor je in de stress raakt voor vertrek. Duurt het langer bij de klantenservice? Ze hebben er waarschijnlijk geen één.

Geplaatst op: 12-10-2022
Laatst bewerkt op: 12-10-2022
Geschreven door: Kirsten C.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

niet te bereiken, niet te boeken.

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Complete oplichterij!!!!!!

Bon van 100 euro gekregen. Wil weekend weg nergens kunnen inleveren. Waardeloze klantensevice minimaal 20 minuten in de wacht eb onbeschoft geholpen. Mensen koop alsjeblieft geen bon van gift for you.

Geplaatst op: 14-10-2022
Laatst bewerkt op: 14-10-2022
Geschreven door: Mardine S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en je reinste oplichters deze toko. Verzilveren onmogelijk en 25 dagen om te reageren. Blijf hier van weg! Niet kado doen!

Meerdere gehad voor onze trouwdag maar nog nooit kunnen verzilveren. Pure oplichting dit

Geplaatst op: 05-07-2022
Laatst bewerkt op: 05-07-2022
Geschreven door: Dim B.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een onzin om een gekregen voucher te registreren met allerlei privé gegevens. Daar trap ik niet in en de voucher ongebruikt vernietigd.

Kan de voucher alleen maar gebruiken na registratie en invullen van allerlei privé gegevens. Onzinnig en omslachtig. Heb de kaart vernietigd. Raad iedereen de GIFTFORYOU af!

Geplaatst op: 04-07-2022
Laatst bewerkt op: 04-07-2022
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Kopen gaat makkelijk, verzilveren is een drama.Oplichting vind ik dit

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberd

High tea cadeau gekregen. Net voor de
Corona periode. Wilde hem activeren om een middagje weg te gaan. Maar bleef een fout melding krijgen. Gemaild. Kreeg de vraag om informatie. Die ik gelijk al doorgegeven had. Gemaild. Gemaild. Vaak…… geprobeerd te bellen. Wachttijden van meer dan 15 minuten. Inmiddels 2 weken verder en nog steeds de bon niet kunnen gebruiken.
Nooit. Nooit meer giftstorting for you. Is de zoveelste keer dat ik problemen heb met gebruik van een bon van hen. Maar ja. Geld is al ontvangen natuurlijk.

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Retour niet verwerkt, waardeloos

Stuur je dit product retour en bestel je een nieuwe. Nou wordt je retour bevestigd maar niet verwerkt in het systeem zo dat het nog bij de betaling openstaat. Kan, maar dan probeer iemand te bereiken. Nou niemand telefonisch bereikbaar. Geen antwoord op 3 e-mails. Maar een bevestiging dat je e-mail is ontvangen en dat je binnen 7 dagen antwoord krijgt. Maar mooi niet. Dus wat gebeurd gaat naar de incasso en je moet wel betalen.
Absoluut geen service, heel slecht dit. Ik zal er zeker nooit meer wat bestellen en ook nooit iemand dit aanbevelen.

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jana R.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet doen. Blijf hiervan weg!!

Wij zijn zeer ontevreden. We horen dat de horeca zelf ook klaagt over hun service. Ze betalen slecht uit en zijn onbereikbaar en dat in een tijd dat de horeca zelf ook moeite heeft de eindjes aan elkaar te breien. Doe er dus niet aan mee mocht je denken een leuk cadeautje te geven, je zadelt iemand alleen maar op met een hoop stress en een grote teleurstelling

Geplaatst op: 21-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ab B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Brunch voucher, activiteit beleefd is niet juist.

We hadden anderhalve maand terug gereserveerd bij de kolonist Heerhugowaard die op jullie lijst staat vermeld.Paar dagen voor de brunch worden wij afgebeld met de mededeling dat het restaurant hun geld niet kan innen bij gift for you. Maar ondertussen staat onder mijn status activiteit beleefd. Wat dus niet het geval is. Als we hierover contact willen opnemen lukt dit niet. We krijgen geen antwoord. Het gaat om drie vouchers. Dit kan echt niet.

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Brunch voucher, activiteit beleefd is niet juist.

We hadden anderhalve maand terug gereserveerd bij de kolonist Heerhugowaard die op jullie lijst staat vermeld.Paar dagen voor de brunch worden wij afgebeld met de mededeling dat het restaurant hun geld niet kan innen bij gift for you. Maar ondertussen staat onder mijn status activiteit beleefd. Wat dus niet het geval is. Als we hierover contact willen opnemen lukt dit niet. We krijgen geen antwoord. Het gaat om drie vouchers. Dit kan echt niet.

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Cadeaubon is niet geleverd

Voor moederdag heb ik een cadeaubon besteld. Tot op heden is deze nog niet geleverd. De klantenservice is slecht bereikbaar en op e-mail wordt niet gereageerd. Als je wel iemand aan de telefoon krijgt, kan er niets aan gedaan worden en wordt er weer verzocht geduld te hebben. Na ruim 3 weken is dit wel op. Ik adviseer hier geen bestelling te plaatsen.

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marianne V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Cadeau waar je niks mee kan

Ik heb een gift for you card gekregen twv 125. Netjes gedaan wat er stond cafe rutgers uitgekozen. Twee gangen 2 personen twv 44,90. De code voor het restaurant zou binnen 15 minuten in mijn mail zijn. Deze kwam pas na het etentje waardoor het restaurant ons dwong om af te rekenen. Echter kwam de code toen ik net weg wilde rijden. Dus 3 uur na mijn bestelling bij gift for you ipv 15 minuten. Binnengekomen bij Rutgers uit Lathum bleek de code volgens hun niet geldig, hij werkte niet. Dus flutbon. Ik heb voor mijn eigen gekregen cadeautje moeten betalen. Maar Rutgers klopte ook niet. Er staat een 2 gangendiber. Dit blijkt niet zo te zijn. Je moet gewoon van de kaart kiezen en dan ben je met 1 gang al over de 44,90 heen. Een schnitzel of zalm kost daar rond de 23 euro. Dus niks twee gangen. Ook flut!

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marianne V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos. Totaal weggegooid geld!

Beoordeling is niet relevant voor een product dat niet doet wat het beloofd, ook al is het goed verkrijgbaar, snel leverbaar en tegen een redelijke prijs. Daar heb je niks aan als je de voucher probeert te activeren en de code niet blijkt te werken. Ruikt naar oplichting. NIET KOPEN!

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Gift For You
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mepra-store logo
Mepra-store
1 beoordeling
9
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gift For You een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 49 beoordelingen geplaatst over Gift For You. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,3 gekregen, waarbij 13% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gift For You actief?

Gift For You is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gift For You reviews? Dan kun je naar de website van Gift For You gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie