FLKS logo

FLKS reviews, ervaringen en beoordelingen

FLKS reviews, ervaringen en beoordelingen
4914
FLKS logo
Website
FLKS
Categorie
Verzekeringen

Reviews en Ervaringen FLKS

Iedereen heeft een passende zorgverzekering nodig. Speciaal voor studenten is FLKS een no-nonsens verzekering met een lage maandelijkse premie. Wil jij als jongere meer te weten komen over de mogelijkheden van de FLKS-zorgverzekering, dan lees je hier de ervaringen die door andere klanten van dit bedrijf zijn geschreven. Zo krijg je een goed beeld wat een FLKS-zorgverzekering in de praktijk betekent en maak je een weloverwogen beslissing of jij ook jouw zorgverzekering via FLKS gaat afsluiten.

Over FLKS

FLKS is een zorgverzekering voor en door jongeren. Het is opgezet door studenten die al werkte voor de Cultuurapp en de kortingsapp Knaek. Studenten die veel weten over het studentenleven, maar minder over zorgverzekeringen. Zoekend naar een passende zorgverzekering is FLKS een samenwerking aangegaan met Aevitae Insurance Services, een bekende aanbieder van zorgverzekeringen. Samen bepalen ze de polisvoorwaarden en de telefonische klantenservice van FLKS loopt via de medewerkers van Aevitae. FLKS omschrijft hun missie als "Een zorgverzekering voor jongeren die gewoon goed verzekerd willen zijn. Niets meer en niets minder".

Waarom kiezen voor FLKS

FLKS is opgericht met het idee dat zorg al duur genoeg is. Jongeren hebben in de praktijk minder zorg nodig dan ouderen. FLKS wil de zorgkosten voor jongeren betaalbaar houden. Dit doen ze door het aanbieden van twee prima basisverzekeringen met de mogelijkheid om deze met een aanvullende verzekering aan te vullen. Hierdoor blijft de maandelijkse premie laag en houden jongeren geld over om op een leuke manier te besteden. Je kunt kiezen uit een Budget Basisverzekering, waarbij je alleen terecht kunt bij een beperkt aantal ziekenhuizen en zorgverleners, of een Beter Basisverzekering, waar je bij alle gecontracteerde ziekenhuizen en zorgverleners een afspraak kunt maken. De aanvullende verzekering is optioneel en bestaat onder anderen uit tandzorg, fysiotherapie, vergoeding voor brillen en lenzen of spoedeisende zorg in het buitenland.

Is FLKS betrouwbaar?

FLKS werkt samen met Aevitae BV, namens verzekeringsmaatschappij Eucare, een grote zorgverzekeraar binnen Nederland. Hun vergunning is afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten. Hierdoor ontstaat er een solide basis om de zorg te kunnen garanderen. Keurmerken, awards of prijzen staan niet op de website vermeld. Er staat geen vermelding waar het bedrijf is gevestigd.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over FLKS-zorgverzekering, dan word je geholpen door de klantenservice van Aevitae. De klantenservice is op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar. Vragen kunnen via het online contactformulier worden gesteld. Klanten kunnen een eigen account aanmaken om zelf informatie in te zien, declaraties in te dienen of wijzigingen door te voeren. De website vermeld geen klachtenregeling.

Wil jij ook beoordelen?

Als jongere wil je een goede zorgverzekering voor een lage prijs. Door de vele aanbieders van zorgverzekeringen zie ja al snel door de bomen het bos niet meer. Ben jij klant of klant geweest bij FLKS, laat dan hier een beoordeling achter. Hiermee geef jij informatie waardoor nieuwe geïnteresseerden een goed beeld krijgen over de zorgverzekering van FLKS. Hierdoor bepalen ze snel en eenvoudig of ze ook een zorgverzekering bij FLKS gaan afsluiten. Reviews over FLKS
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
De Internationale logo
De Internationale
4 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met FLKS

FLKS is geverifieerd door ons expert team. De webshop FLKS bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FLKS lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FLKS. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van FLKS is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van FLKS te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FLKS
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
De Internationale logo
De Internationale
4 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FLKS een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FLKS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FLKS actief?

FLKS is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FLKS reviews? Dan kun je naar de website van FLKS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie