Flirtbook logo

Flirtbook reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Flirtbook reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4778
Flirtbook logo
Website
Flirtbook.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Flirtbook

Ben jij opzoek naar een nieuwe liefde of gezellig chatcontact? Er zijn verschillende manieren hoe jij online nieuwe mensen kunt ontmoeten. Eén van deze manieren is Flirtbook. Flirtbook is een website waar je nieuwe chatpartners kunt vinden om online eindeloos mee te flirten. Je kunt kiezen om een avondje gezellig te flirten of een langdurig flirtcontact te creëren. Het aanmelden op Flirtbook.nl is gratis. Omdat alles digitaal verloopt kun je flirten zolang je over een computer of telefoon met internet beschikt. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel verleidelijk, maar hoe betrouwbaar is deze website? Hoe goed werkt Flirtbook en kun je er echt leuke chatpartners op vinden? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van deze vragen. We zullen jou informeren over de betrouwbaarheid op basis van klantervaringen. Op deze manier kun jij zelf een weloverwogen beslissing maken of het aanmelden op de website van Flirtbook wel of niet iets voor jou is.

Over Flirtbook

Flirtbook is sinds 2019 het grootste platform waar singles de mogelijkheid krijgen om heerlijk online met elkaar te flirten. Je kunt er een online flirt vinden waar je de hele dag of week mee kunt chatten. Het maken van online contact en het vinden van jouw nieuwe flirt chatpartner is het grootste doel van Flirtbook.nl Inmiddels heeft Flirtbook meer dan 50.000 actieve leden. Iedereen kan zich gratis aanmelden. Wanneer je een account hebt gemaakt heb je toegang tot de gratis features die Flirtbook aanbiedt. Je kunt met een gratis account naar leden zoeken, de profielen van deze leden bekijken en ze opslaan in jouw favorieten. Als je gebruik wilt maken van alle functies en diensten an Flirtbook dien je credits te kopen. Deze credits geven jou de mogelijkheid om te chatten met de leden op Flirtbook. De kosten hiervan variëren en zullen maximaal 2 euro per bericht kosten.

Waarom kiezen voor Flirtbook

Flirtbook is een fijne manier van het ontmoeten van nieuwe flirtcontacten. Het is een veilige online omgeving waar niet wordt geoordeeld. Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van Flirtbook. 1. Ze waarborgen de anonimiteit. Je identiteit blijft altijd anoniem blijven en enkel de gegevens die jij zelf met jouw flirts wilt delen, worden gedeeld. 2. Het is een veilig concept. Je flirt vanuit je eigen huis, op kantoor of waar je ook bent. Al het contact verloopt virtueel. 3. Flirtbook laat matches bij jou in de buurt zien. 4. Je kunt zowel in Nederland als België gebruik maken van Flirtbook.

Is Flirtbook betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Flirtbook.nl valt te betwisten. Als je zelf wat onderzoek doet, zal je merken dat je momenteel meer negatieve dan positieve reviews tegen zult komen. De klachten gaan meestal over het gebrek aan andere leden en de prijs-kwaliteitverhouding die te wensen overlaat. De gratis versie van Flirtbook is leuk om een keer te zien, maar je kunt er eigenlijk niks meer mee dan een beetje rondkijken. Als je echt in contact wilt komen met andere leden dien je credits te kopen die vrij duur zijn. Per bericht kun je namelijk tot 2 euro betalen en zelfs dan weet je niet of je tegen echte leden praat. Flirtbook geeft zelf online aan dat ze meer dan een miljoen succesvolle matches hebben gemaakt maar online is hier zelf weinig over te vinden.

Klantenservice en klachten

Op de website van Flirtbook.nl hebben ze een kopje 'klachtbeleid'. Hier wordt omschreven hoe je een klacht kunt indienen. Er wordt omschreven dat je een klacht zowel virtueel als telefonisch kunt indienen. Virtueel doe je dit via de contactpagina of door een email te sturen naar het volgende e-mailadres: Support@Mailerguard.com Telefonisch neem je contact op via +31(0)70-8200882. Je kunt Flirtbook enkel op werkdagen telefonisch bereiken tussen 9u en 17u. Flirtbook.nl streeft ernaar klachten binnen twee werkdagen te behandelen. Mocht er een uitvoerig onderzoek nodig zijn om jouw klacht af te handelen zal je hier tijdig van op de hoogte worden gesteld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al enige ervaring met Flirtbook.nl? Heb jij bijvoorbeeld al een gratis of premium account gehad en heb jij al eens de mogelijkheid gekregen om met mensen te chatten? Wil jij dan jouw ervaringen delen? Dit kunnen zowel positieve als negatieve ervaringen zijn. Het is belangrijk dat we de kwaliteit en betrouwbaarheid van bedrijven op een zo eerlijk mogelijke manier beoordelen en jouw hulp hierbij is meer dan welkom. Zo kun je nieuwe gebruikers enthousiasmeren of alert maken op eventuele verbeterpunten. Deel jouw persoonlijke ervaringen met Flirtbook nu en help potentiële nieuwe afnemers van deze chatdienst bij het maken van de juiste keuze. Reviews over Flirtbook

Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Autoweek logo
Autoweek
2 beoordelingen
9,5
Kek Mama logo
Kek Mama
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Flirtbook

Het bedrijf Flirtbook is geverifieerd door ons. De webshop Flirtbook.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Flirtbook is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Flirtbook maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Flirtbook is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Flirtbook.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Flirtbook.

Geplaatst op: 30-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Pure oplichterij

site die je probeert zo snel mogelijk van je credits (lees geld) af te helpen, chatten kost je dus een godsvermogen zonder enig vooruitzicht op een echte date, vragen worden gelijk beantwoord met een wedervraag waar je dus weer automatisch op antwoord dus met gemak ben je per keer tussen de 50 a 60 euro armer, de contacten zijn ook twijfelachtig of ze echt of virtueel zijn
geen zuivere koffie dus

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 31-01-2023
Geschreven door: Bruno V.

5 / 10
5/5 3/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Flirtbook


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Autoweek logo
Autoweek
2 beoordelingen
9,5
Kek Mama logo
Kek Mama
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flirtbook een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Flirtbook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flirtbook actief?

Flirtbook is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flirtbook reviews? Dan kun je naar de website van Flirtbook gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie