Elkedagietsleuks logo

Elkedagietsleuks reviews, ervaringen en beoordelingen

Elkedagietsleuks reviews, ervaringen en beoordelingen
284
Elkedagietsleuks logo
Website
Elkedagietsleuks
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Elkedagietsleuks

Dit artikel gaat over de webwinkel Elkedagietsleuks.nl. Met name gaat het hier over de ervaringen van andere mensen zoals jij die een aankoop hebben gedaan bij deze winkel. Waren ze tevreden? Werden conflicten snel en goed opgelost? Werden de bestelde producten snel en volgens afspraak geleverd? Kortom, hoe tevreden waren andere klanten over Elkedagietsleuks? Lees snel verder en bekijk de reviews en ervaringen van anderen met Elkedagietsleuks.

Over Elkedagietsleuks

Allereerst vertellen we je meer over Elkedagietsleuks. Het bedrijf werd in september 2010 opgericht door twee vrienden met als doel een plaatsje te veroveren tussen het groeiende aanbod van dag aanbieders op internet. Het begon met slechts een beperkt aantal aanbiedingen per dag maar ondertussen is het aanbod redelijk uitgebreid te noemen. Er zijn nog steeds dagaanbiedingen maar er zijn ook vaste categorieën waar je elke dag iets anders kunt vinden. Het doel van de website is om leuke producten die je niet snel ergens anders vindt aan te bieden tegen een hele scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Elkedagietsleuks

De producten die worden aangeboden op Elkedagietsleuks zijn onder te brengen in diverse categorieën:

  • Voor dames (onder andere kleding, schoenen, tassen en make-up)
  • Voor heren (vele soorten kleding, schoenen, accessoires)
  • Living (onder andere gadgets, sport & fitness artikelen en huishoudelijke producten)
  • Tuin en klussen
  • Slaapkamer

Daarnaast zijn er nog de “top 10” categorie met de bestverkochte spullen van het moment, de “Brandshop” categorie waar je producten van bepaalde merken kunt kopen en is er nog de Outlet.

De meeste artikelen zijn 24 uur lang te bestellen of zolang de voorraad strekt. Of het nu om lifestyle of om spulletjes voor de tuin gaat, Elkedagietsleuks belooft grote kortingen doordat zij restpartijen in grote hoeveelheden opkopen.

Is Elkedagietsleuks betrouwbaar?

Elkedagietsleuks zegt unieke producten te verkopen die (bijna) nergens anders te vinden zijn. En dit tegen kortingen van 30 tot 80%. En inderdaad, je kunt er producten vinden die op het eerste gezicht heftig lijken te zijn afgeprijsd. Of de oorspronkelijke prijs ook daadwerkelijk was zoals op de site wordt weergegeven, is nog maar de vraag natuurlijk.

Daarnaast worden er toch ook wel wat producten aangeboden die je op een van de andere dag aanbieder sites ook kunt kopen. Dus of het aanbod van Elkedagietsleuks nou echt zo uniek is als dat ze beweren, wagen wij te betwijfelen. De prijzen zijn over het algemeen wel scherp, echter vergelijkbaar met de prijzen van de andere dag aanbieders.

Elkedagietsleuks is niet aangesloten bij een web keurmerk organisatie. De adres- en contactgegevens zijn makkelijk te vinden en op de website is een overzichtelijke FAQ-pagina aanwezig. Het retourbeleid wordt duidelijk en helder gecommuniceerd, alsook de extra kosten die bij een bestelling horen (zoals de verzendkosten) en de leveringsvoorwaarden. Wat dat betreft kom je niet snel voor (onaangename) verrassingen te staan.

Op Facebook heeft Elkedagietsleuks meer dan 200.000 volgers en ook meer dan 200.000 mensen die de pagina “geliket” hebben. Wat wel opvalt, ook al hoeft dit niet veel of zelfs niets te zeggen: de interactie met klanten en volgers op de Facebooksite is minimaal. De dagelijkse berichten worden maar heel weinig “geliket” en ook het aantal reacties is, gezien het aantal volgers, erg klein.

Klantenservice en klachten

Op review sites zijn er behoorlijk wat klachten te vinden, die echter wel (positief punt!) consequent zichtbaar behandeld worden door de klantenservice medewerkers van Elkedagietsleuks. Niet iedereen laat dus een positieve review achter – bij Trustpilot bijvoorbeeld geeft men dit bedrijf gemiddeld een 3,8. De klantenservice geeft op review sites aan dat het momenteel telefonisch slecht te bereiken is. Ook op de website zelf wordt dit vermeld. Je kunt wel met vragen, klachten en opmerkingen bij ze terecht via de mail. Een telefoonnummer is dan ook niet zichtbaar op de website, er wordt expliciet verwezen naar de mogelijkheid om via email contact op te nemen. Normaal gesproken is de klantenservice doordeweeks bereikbaar van 09 tot 17 uur en streeft men ernaar om vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een product gekocht bij Elkedagietsleuks en was je tevreden, of juist niet? Help dan anderen bij het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet iets te kopen bij Elkedagietsleuks en laat ook je review achter. We danken je voor het achterlaten van je beoordeling van dit bedrijf.

Reviews over Elkedagietsleuks
Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
tenCate1952 logo
tenCate1952
3 beoordelingen
7,7
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Elkedagietsleuks

Elkedagietsleuks is geverifieerd door ons expert team. De webshop Elkedagietsleuks bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Elkedagietsleuks lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Elkedagietsleuks. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Elkedagietsleuks is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Elkedagietsleuks te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Elkedagietsleuks.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed en eerlijk

Geweldige service. Ik had perongelijk het verkeerde adres ingevoerd waardoor mijn pakket terug werd gestuurd. Daarna had ik even contact opgenomen met het bedrijf en de bestelling is daarna gewoon goed bezorgd.

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christian H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Elkedagietsleuks
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
tenCate1952 logo
tenCate1952
3 beoordelingen
7,7
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elkedagietsleuks een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Elkedagietsleuks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Elkedagietsleuks actief?

Elkedagietsleuks is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , gereedschap , voordeelshops , tuin en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Elkedagietsleuks reviews? Dan kun je naar de website van Elkedagietsleuks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie