Elkedagietsleuks logo

Elkedagietsleuks ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo Klingel
0 beoordelingen
10
Bristol logo Bristol
0 beoordelingen
10
Maritieme-decoratie logo Maritieme-decoratie
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Elkedagietsleuks

Dit artikel gaat over de webwinkel Elkedagietsleuks.nl. Met name gaat het hier over de ervaringen van andere mensen zoals jij die een aankoop hebben gedaan bij deze winkel. Waren ze tevreden? Werden conflicten snel en goed opgelost? Werden de bestelde producten snel en volgens afspraak geleverd? Kortom, hoe tevreden waren andere klanten over Elkedagietsleuks? Lees snel verder en bekijk de reviews en ervaringen van anderen met Elkedagietsleuks.

Over Elkedagietsleuks

Allereerst vertellen we je meer over Elkedagietsleuks. Het bedrijf werd in september 2010 opgericht door twee vrienden met als doel een plaatsje te veroveren tussen het groeiende aanbod van dag aanbieders op internet. Het begon met slechts een beperkt aantal aanbiedingen per dag maar ondertussen is het aanbod redelijk uitgebreid te noemen. Er zijn nog steeds dagaanbiedingen maar er zijn ook vaste categorieën waar je elke dag iets anders kunt vinden. Het doel van de website is om leuke producten die je niet snel ergens anders vindt aan te bieden tegen een hele scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Elkedagietsleuks

De producten die worden aangeboden op Elkedagietsleuks zijn onder te brengen in diverse categorieën:

  • Voor dames (onder andere kleding, schoenen, tassen en make-up)
  • Voor heren (vele soorten kleding, schoenen, accessoires)
  • Living (onder andere gadgets, sport & fitness artikelen en huishoudelijke producten)
  • Tuin en klussen
  • Slaapkamer

Daarnaast zijn er nog de “top 10” categorie met de bestverkochte spullen van het moment, de “Brandshop” categorie waar je producten van bepaalde merken kunt kopen en is er nog de Outlet.

De meeste artikelen zijn 24 uur lang te bestellen of zolang de voorraad strekt. Of het nu om lifestyle of om spulletjes voor de tuin gaat, Elkedagietsleuks belooft grote kortingen doordat zij restpartijen in grote hoeveelheden opkopen.

Is Elkedagietsleuks betrouwbaar?

Elkedagietsleuks zegt unieke producten te verkopen die (bijna) nergens anders te vinden zijn. En dit tegen kortingen van 30 tot 80%. En inderdaad, je kunt er producten vinden die op het eerste gezicht heftig lijken te zijn afgeprijsd. Of de oorspronkelijke prijs ook daadwerkelijk was zoals op de site wordt weergegeven, is nog maar de vraag natuurlijk.

Daarnaast worden er toch ook wel wat producten aangeboden die je op een van de andere dag aanbieder sites ook kunt kopen. Dus of het aanbod van Elkedagietsleuks nou echt zo uniek is als dat ze beweren, wagen wij te betwijfelen. De prijzen zijn over het algemeen wel scherp, echter vergelijkbaar met de prijzen van de andere dag aanbieders.

Elkedagietsleuks is niet aangesloten bij een web keurmerk organisatie. De adres- en contactgegevens zijn makkelijk te vinden en op de website is een overzichtelijke FAQ-pagina aanwezig. Het retourbeleid wordt duidelijk en helder gecommuniceerd, alsook de extra kosten die bij een bestelling horen (zoals de verzendkosten) en de leveringsvoorwaarden. Wat dat betreft kom je niet snel voor (onaangename) verrassingen te staan.

Op Facebook heeft Elkedagietsleuks meer dan 200.000 volgers en ook meer dan 200.000 mensen die de pagina “geliket” hebben. Wat wel opvalt, ook al hoeft dit niet veel of zelfs niets te zeggen: de interactie met klanten en volgers op de Facebooksite is minimaal. De dagelijkse berichten worden maar heel weinig “geliket” en ook het aantal reacties is, gezien het aantal volgers, erg klein.

Klantenservice en klachten

Op review sites zijn er behoorlijk wat klachten te vinden, die echter wel (positief punt!) consequent zichtbaar behandeld worden door de klantenservice medewerkers van Elkedagietsleuks. Niet iedereen laat dus een positieve review achter – bij Trustpilot bijvoorbeeld geeft men dit bedrijf gemiddeld een 3,8. De klantenservice geeft op review sites aan dat het momenteel telefonisch slecht te bereiken is. Ook op de website zelf wordt dit vermeld. Je kunt wel met vragen, klachten en opmerkingen bij ze terecht via de mail. Een telefoonnummer is dan ook niet zichtbaar op de website, er wordt expliciet verwezen naar de mogelijkheid om via email contact op te nemen. Normaal gesproken is de klantenservice doordeweeks bereikbaar van 09 tot 17 uur en streeft men ernaar om vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een product gekocht bij Elkedagietsleuks en was je tevreden, of juist niet? Help dan anderen bij het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet iets te kopen bij Elkedagietsleuks en laat ook je review achter. We danken je voor het achterlaten van je beoordeling van dit bedrijf.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Elkedagietsleuks

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Elkedagietsleuks

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo Klingel
0 beoordelingen
10
Bristol logo Bristol
0 beoordelingen
10
Maritieme-decoratie logo Maritieme-decoratie
0 beoordelingen
10