Koot logo

Koot reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Koot reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1771
Koot logo
Website
koot.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Koot

Wil je graag een lamp bestellen bij de webshop Koot, maar wil je eerst graag meer te weten komen over Koot en weten of deze onderneming betrouwbaar is? Dan ben je bij deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk betrouwbare informatie over de organisatie, en lees je tal van reviews en ervaringen van reeds bestaande klanten. Hierdoor kun je, na het lezen van de informatie, vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet een bestelling bij Koot te plaatsen.

Over Koot

Koot is een onderneming die zich richt op het ontwerpen van stijlvolle lampen en verlichting. De onderneming is al ruim 30 jaar actief en heeft een zeer breed assortiment aan tal van designmerken in verschillende stijlen. Het bedrijf levert een snelle en goede service en beidt dan ook gunstige algemene voorwaarden. Zo worden producten gratis thuisbezorgd boven een bestelwaarde van €75, en kun je producten zonder problemen terugsturen indien deze niet geheel naar wens zijn.

Waarom kiezen voor Koot?

Koot is dé online specialist op het gebied van designlampen en verlichting. Op de webshop van Koot vind je de meest uiteenlopende lampensoorten en verlichtingsproducten en vind je voor elk interieur de geschikte lamp. Zo heeft de winkel een ruim aanbod aan verschillende stijlen hanglampen, plafondlampen of tal van verschillende vloerlampen. De lampen worden daarnaast snel geleverd en zijn van zeer goede kwaliteit.

Is Koot betrouwbaar?

Koot is al jaren een begrip. De onderneming heeft dan ook een breed klantenbestand en een grote naamsbekendheid. De producten die het bedrijf aanbiedt zijn van goede kwaliteit en de geleverde service ook. Je kunt dus met een gerust hart een bestelling plaatsen bij de webwinkel. De webwinkel voldoet daarnaast aan alle eisen waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo heeft het bedrijf haar contact gegevens genoteerd, is het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt de webwinkel over tal van verschillende betaalmogelijkheden.

Klantenservice en klachten

Indien je een vraag, klacht of opmerking hebt kun je bij Koot terecht bij haar klantenservice. Je kunt de klantenservice eenvoudig benaderen via de telefoon of via mail. Doorgaans word je snel geholpen door Koot en worden vragen snel beantwoord en klachten snel verholpen. Producten kun je bij Koot eenvoudig terugsturen indien deze niet naar wens zijn. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst bij de webwinkel van Koot, en wil je andere potentiële kopers graag helpen bij het maken van een goede weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze webwinkel te kopen? Schrijf dan een recensie en beschrijf hoe jouw ervaring met het bedrijf zijn. Schrijf bijvoorbeeld of de lampen van goede kwaliteit zijn, of ze aan jouw verwachtingen voldoen en of je goed bent geholpen door het bedrijf. Schrijf daarnaast ook of je het bedrijf zou aanbevelen aan andere.

Reviews over Koot
Gerelateerde bedrijven
Elektroshop.nl logo
Elektroshop.nl
2 beoordelingen
9
Gloeilampgoedkoop logo
Gloeilampgoedkoop
3 beoordelingen
8
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Koot

Koot is geverifieerd door ons expert team. De webshop Koot bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Koot lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Koot. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Koot is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van koot.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Koot.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima webshop

Ik heb hier al meerdere keren iets besteld en elke keer komt het weer netjes en op tijd bij mij aan. Ze nemen ook echt de tijd om je pakketje goed en stevig in te pakken zodat er niks breekt.

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilse T.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koot
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Elektroshop.nl logo
Elektroshop.nl
2 beoordelingen
9
Gloeilampgoedkoop logo
Gloeilampgoedkoop
3 beoordelingen
8
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koot een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Koot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koot actief?

Koot is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koot reviews? Dan kun je naar de website van Koot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie