Lamponline.nl logo

Lamponline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lamponline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
857
Lamponline.nl logo
Website
lamponline.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lamponline.nl

Verlichting van de beste kwaliteit koop je eenvoudig en snel online in de webshop van Lamponline.nl. in deze webshop is er voor iedere smaak en voor ieder type interieur wel een geschikt producten te vinden. We hebben de belangrijkste informatie over Lamponline.nl voor je verzameld en je leest op deze pagina verschillende reviews van andere consumenten die reeds een bestelling hebben geplaatst in de webshop.

Over Lamponline.nl

Lamponline.nl is in het jaar 1997 opgericht, met als doel iedereen betaalbare en kwalitatief goede verlichting te kunnen bieden. In het jaar 2005 is de webshop in het leven geroepen. Dit betekent dat je de lampen zowel kunt bezichtigen en kunt kopen in de fysieke winkel als in de webshop. Je bent daarom ook van harte welkom in de megastores Lichtplaza Almere, met een oppervlakte van maar liefst 1000 m² en de keten heeft ook een filiaal, genaamd Lichtplaza Zaandam van 800 m². Naar wat voor soort verlichting ben je precies op zoek? Kom gerust een keer langs en ontdek alle designs die er zijn.

Waarom kiezen voor Lamponline.nl

In de winkels en in de webshop van Lamponline.nl heb je de keuze uit een onwijs breed aanbod van merken zoals Lucide, Philips, Lirio, Masterlight, ZTahl, HUE, Highlight en Freelight. Het assortiment bestaat uit onder meer vloerlampen, wandlampen, plafondlampen, diverse soorten hanglampen, kroonluchters, railsystemen en moderne hanglampen. Maar ook voor een mooi assortiment op het gebied van buitenlampen en buitenverlichting, badkamer lampen en inbouw spots ben je bij deze specialist aan het juiste adres.

Is Lamponline.nl betrouwbaar?

Verlichting bestellen in de webshop van Lamponline.nl is nog nooit zo eenvoudig geweest. Als consument profiteer je altijd van een gratis levering op bestellingen van € 35,- of meer. Merk je in huis dat de verlichting toch niet helemaal naar wens is? Dan heb je altijd nog de optie om je bestelling binnen 14 dagen retour te sturen of gratis terug brengen in een van de winkels.

Klantenservice en klachten

Lamponline.nl biedt een erg breed assortiment op het gebied van verlichting voor een erg scherpe prijs. Echter is het volkomen begrijpelijk dat je toch graag wat advies ontvangt over de verlichting in jouw interieur of meer informatie ontvangt over een specifiek model uit het assortiment. Je stelt je vragen door een bezoek te brengen aan een van de fysieke winkels, door het formulier in te vullen op de contactpagina op de webshop of door te bellen naar een van de winkels. In alle gevallen kun je er zeker van zijn dat je erg goed wordt geholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je op dit moment al een of meerdere lichtbronnen uit de collectie van Lamponline.nl in het interieur hebt hangen, ben je ongetwijfeld erg te spreken over het design, over de kwaliteit en de prijs die je hier betaald voor hebt. Deel je mening met andere liefhebbers van woninginrichting door je review achter te laten op deze pagina.

Reviews over Lamponline.nl
Gerelateerde bedrijven
Verlichtebloempotten logo
Verlichtebloempotten
1 beoordeling
10
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
3 beoordelingen
6,5
Solarlampkoning logo
Solarlampkoning
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Lamponline.nl

Ons team van experts heeft Lamponline.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Lamponline.nl bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Lamponline.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Lamponline.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van lamponline.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lamponline.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed telefonisch contact

Ik heb zeer goed telefonisch contact gehad met de klantenservice van de website. Er was namenlijk een verkeerde zending naar mij toe gestuurd en ze hebben dit snel opgelost.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonathan W.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lamponline.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verlichtebloempotten logo
Verlichtebloempotten
1 beoordeling
10
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
3 beoordelingen
6,5
Solarlampkoning logo
Solarlampkoning
3 beoordelingen
9,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lamponline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lamponline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lamponline.nl actief?

Lamponline.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lamponline.nl reviews? Dan kun je naar de website van Lamponline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie