Eliza was here logo

Eliza was here reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Eliza was here reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Eliza was here logo
Website
Eliza was here
Categorie
Vakantie & reizen

Eliza was here ervaringen

Eliza was here is een reisorganisatie die opzoek gaat naar accommodaties die je normaal gesproken niet zou gaan boeken. Denk hierbij aan speciale plekjes waar geen massa toerisme is, maar waar je wel een heel nieuw stuk van een land ontdekt. Volgens de Eliza was here ervaringen is het vooral een reisorganisatie voor ontdekkingsreizigers. De persoonlijke ervaringen van Eliza op locatie worden dan ook weergegeven. Vertrouw je Eliza niet helemaal? Geen probleem want wij hebben hier de Eliza was here ervaringen voor jou verzameld. Je hebt zo als nog een idee wat je kan verwachten als je opzoek naar bijzondere reisbestemmingen.

Over Eliza was here

Het grote verschil tussen Eliza was here en andere online reisbureaus is vooral dat ze echt op vakantie zijn geweest op jouw bestemming. Ze weten waar ze het over hebben en alle accommodaties zijn persoonlijk bezocht. Over hun bezoek hebben ze dan ook een verslagje geschreven zodat je precies weet wat je kan verwachten als je in het vliegtuit stapt naar een bijzondere bestemming. Het zijn vooral tropische bestemmingen zoals Portugal, Spanje, Griekenland en Italië waar je terecht komt met dit online reisbureau. Alleen dit keer kom je op plekjes terecht waar je normaal nooit voor gekozen had.

Persoonlijke reisverhalen.

Via Eliza was here kan je eenvoudig klikken op jouw droombestemming. Denk bijvoorbeeld aan Sicilië. Als je hierop klikt krijg je direct de persoonlijke reisverhalen en Eliza was here ervaringen van voorgangers. Ze vertellen je graag wat ze hebben meegemaakt en welke bezienswaardigheden je gezien moet hebben. Naast deze persoonlijke reisverhalen kan je natuurlijk een vakantiewoning of hotel aanklikken. Bij iedere accommodatie staat opnieuw een persoonlijk reisverhaal zodat je vooraf weet wat je boekt en wat je kan verwachten.

Kosteloos annuleren.

Het kan voorkomen dat je een vakantie hebt geboekt en je later toch spijt hebt. Je wil toch ergens anders heen of je partner krijgt geen vrij voor je vakantie. Binnen 3 dagen kan je bij Eliza was here kosteloos annuleren. Dit is een prettig gevoel vooral als je eerst nog eens goed wil kijken naar de Eliza was here ervaringen van anderen die deze reis gemaakt hebben.

Gerelateerde bedrijven

Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Lavida Travel logo
Lavida Travel
16 beoordelingen
9,3
6,1
55% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Ervaringen met Eliza was here

Eliza was here is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eliza was here bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eliza was here lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eliza was here. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Eliza was here is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Eliza was here te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige ervaring,top kleinschalig hotel

Wij kwamen op de 1e eerste dag smorgens half 11 al aan ,konden gelijk in de kamer,de laatste dag hadden ze ook nog een ander hotel geregeld waar we nog konden zwemmen en douchen ,want wij vlogen pas half 10 , er was ook nog een dag dat er een fotoshoot bij het zwembad was en daar kregen we nog een vergoeding voor,terwijl wij er geen last van hadden gehad,dus zeker volgende x voor ons weer Eliza was here!

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 05-10-2021
Geschreven door: Anne-Marie V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt tot rust gekomen

Ik en mijn vrouw zijn echt tot rust gekomen op een heerlijk vakantieoord. Volgens jaar zeker weer Eliza was here voor ons!

Geplaatst op: 13-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fam. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Rustige reizen op mooiste plekken

Eliza was here heeft reizen naar minder drukke plekjes in Europa. En we zijn begin dertig mijn vriend en ik en we wilde de drukte wel een beetje vermijden. We zijn wel over het feesten heen en een rust vakantie was wat we wilde. Via Eliza was here (voorheen nog nooit van gehoord) konden we een mooi huisje in Italie boeken. Alles was van begin tot einde geregeld. De vlucht erheen, de auto naar het huisje, het huisje en de terugweg. Deze service ben ik niet eerder tegen gekomen maar ik heb direct al mijn vriendinnen erover verteld en denk dat ze volgende keer ook eerst even gaan kijken op de site van Eliza was here.

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Suzanne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk

Heerlijke plek met een mooie auto en alles voor een prima prijs. De plek was zoals omschreven lekker rustig en we konden de gezelligheid opzoeken met de auto. Ideale vakantie voor ons

Geplaatst op: 03-09-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Antje

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Rustig en Privacty

Prima zwembad en echt een heerlijke accommodatie. De auto was wel echt een must want lag niet echt bij iets in de buurt. Na een paar minuten rijden zaten we wel in een gezellig dorpje waar we heerlijk ons gang konden. Echt super gehad door de privacy wat wij ook erg graag wouden.

Geplaatst op: 16-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dirk-Jan

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Veel beloven, niet nakomen en slechte service

Eliza Was Here (EWH)? Nee hoor Eliza was nergens tijdens onze vakantie!
- de accommodatie voldeed niet aan de omschrijving. Telefoneren? Vergeet het maar EWH is gesloten op zondag en niet bereikbaar. Ook niet via de socials. En dan sta je daar buiten in 35 graden en niemand kan je helpen.... Er was namelijk helemaal niemand aanwezig. De eigenaar gebeld: nee, ik ben er niet en kan ook niet komen. Zelf op zoek naar appartement 9 dus...
- 2 van de 4 beloofde USP's bleken niet te kloppen. 3 km een berg af/oplopen naar het strand noemen ze 'op loopafstand'. Schitterend uitzicht geldt slechts voor 3 van de 10 appartementen.
- verschillende keren contact gehad, er wordt heel vaak 'wat vervelend' gezegd, maar niets gedaan.Ook kregen we op dinsdag een noodnummer dat we op zondag hadden kunnen bellen. Dit nummer staat nergens op de website of reispapieren.
- 'appartementen Azzure Vista' op Zakynthos is redelijk, maar er is géén beloofde warme ontvangst, magnetron, Bluetooth speaker (allemaal niet nodig, maar beloof het dan dan niet), uitzicht op de parkeerplaats heet 'bergzicht' En slechts 3 appartementen hebben zeezicht. Kijk uit dus wat je boekt.

Dat er zaken niet kloppen, ok. Maar als je dure touroperator EWH gewoon niet thuis geeft: waardeloos!

Geplaatst op: 21-08-2021
Laatst bewerkt op: 21-08-2021
Geschreven door: Gerben R.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bevreemdend

Het oordeel geldt niet de reis, deze is gecancelled in verband met Corona-perikelen, maar de afhandeling nadien.
Na het cancellen van de reis kreeg ik ongevraagd een Corona voucher zonder de mogelijkheid van een cash restitutie. Desgevraagd blijkt de mogelijkheid wel te bestaan, maar dat zou een jaar in beslag kunnen nemen. Indien ik het er niet mee eens was moest ik maar een advocaat in de hand nemen. Mijn opmerking dat er een wettelijke regeling bestaat op grond waarvan zij verplicht zijn binnen 12 dagen de koopsom te restitueren werd afgedaan met de mededeling dat ik maar solidair moet zijn met de multinational Sunweb/Eliza was Here.
Eea komt bevreemdend en niet echt klantvriendelijk over ............

Geplaatst op: 12-06-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ronald

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bizarre afzegging 3 weken voordat je op reis gaat

2 jr geleden geboekt. Prachtige locatie. Door corona n jaar moeten wachten! En net als je op reis mag naar kefalonia krijg je 3 wkn via n mailtje tevoren te horen dat je niet kan gaan , overboekt!! Omboeken of geld terug. Omboeken? Er is niks vergelijkbaars meer! Je krijgt ze nauwelijks te pakken en beloftes het op te lossen met hun agency leidt tot wachten en geen communicatie meer. Ze zeggen excuses en begrip en dat ze er alles aan doen om
Nog wat te vinden in de lijn met wat geboekt was Maar daarna hoor je niks meer, ze reageren niet meer. Je mag t allemaal zelf uitzoeken. Wij waren 10 jaar trouwe klant maar nu voor ons geen eliza meer. Bij zo’n organisatie mag je toch verwachten dat je zoiets niet kan overkomen. En als dat ze je dan bellen en alles op alles zetten om
Je te helpen. Vakantie waar we zo naar uit keken zomaar weg. In de kou dat laten ze je staan! Jammer want dat waren we zo niet gewend van deze organisatie.

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 22-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Telefonisch onbereikbaar.... hier gaan wij niet meer boeken

Telefonisch onbereikbaar. Hier gaan wij niet meer boeken.

Geplaatst op: 23-06-2021
Laatst bewerkt op: 23-06-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen communicatie mogelijk

Week voor vertrek gehoord dat vakantie definitief doorgaat verzoek restant reissom te betalen. Nu 3 dagen voor vertrek nog steeds geen reisbescheiden en geen enkele reactie op mails of Facebookberichten. Ook telefonisch niet te bereiken. Is al zo vanaf begin Corona-crisis. In maart/april kon ik daar nog begrip voor opbrengen, maar nu mag je toch wel verwachten dat ze daar een oplossing voor gevonden hebben.
Ik ben benieuwd of ik nog op vakantie ga over drie dagen, maar vermoed van niet!

Geplaatst op: 03-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Nel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleiding

Dit jaar voor de 4e keer met Eliza weggeweest. Helaas de laatste dag mijn tas met de autosleutel erin gestolen. De auto was via Eliza bij Sunny Cars geregeld. We moesten via de creditcard 266 euro betalen maar zowel bij Sunny cars als bij Eliza werd de indruk gewekt dat dit onder de verzekering zou vallen.....want zo staat het ook op de site van Eliza.....100% dekking en weg zonder zorgen. Maar nee dus, geen vergoeding....ze hadden beter heel de auto mee kunnen nemen dan hadden we het wel vergoed gekregen. We hebben verschillende keren contact gehad met Eliza maar ze blijven bij de weigering, ook al kunnen ze het niet goed uitleggen....ik noem dit MISLEIDING!!!! Ik ga dus nooit meer mee met Eliza. Laat dit ook een waarschuwing zijn mocht je boeken bij Eliza.

Geplaatst op: 09-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Karin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Eliza was here


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dagboekreizen logo
Dagboekreizen
2 beoordelingen
10
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Lavida Travel logo
Lavida Travel
16 beoordelingen
9,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eliza was here een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Eliza was here. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eliza was here actief?

Eliza was here is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) excursiereizen , familiereizen , fly & drive , singlereizen , vakantiehuizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eliza was here reviews? Dan kun je naar de website van Eliza was here gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie