Eliza was here logo

Eliza was here ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7 beoordelingen • 6,3
Eliza was here logo
Eliza was here ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
7 beoordelingen • 6,3
Beoordeling
7 beoordelingen
6,3
5 sterren
29%
4 sterren
29%
3 sterren
0%
2 sterren
14%
1 ster
29%
6,3
6,3
6,3
6,3

Gerelateerde bedrijven

Webshop.acsi.eu logo Webshop.acsi.eu
1 beoordelingen
9
Merapi logo Merapi
1 beoordelingen
9
Trainline logo Trainline
1 beoordelingen
9

Eliza was here ervaringen

Eliza was here is een reisorganisatie die opzoek gaat naar accommodaties die je normaal gesproken niet zou gaan boeken. Denk hierbij aan speciale plekjes waar geen massa toerisme is, maar waar je wel een heel nieuw stuk van een land ontdekt. Volgens de Eliza was here ervaringen is het vooral een reisorganisatie voor ontdekkingsreizigers. De persoonlijke ervaringen van Eliza op locatie worden dan ook weergegeven. Vertrouw je Eliza niet helemaal? Geen probleem want wij hebben hier de Eliza was here ervaringen voor jou verzameld. Je hebt zo als nog een idee wat je kan verwachten als je opzoek naar bijzondere reisbestemmingen.

Over Eliza was here

Het grote verschil tussen Eliza was here en andere online reisbureaus is vooral dat ze echt op vakantie zijn geweest op jouw bestemming. Ze weten waar ze het over hebben en alle accommodaties zijn persoonlijk bezocht. Over hun bezoek hebben ze dan ook een verslagje geschreven zodat je precies weet wat je kan verwachten als je in het vliegtuit stapt naar een bijzondere bestemming. Het zijn vooral tropische bestemmingen zoals Portugal, Spanje, Griekenland en Italië waar je terecht komt met dit online reisbureau. Alleen dit keer kom je op plekjes terecht waar je normaal nooit voor gekozen had.

Persoonlijke reisverhalen.

Via Eliza was here kan je eenvoudig klikken op jouw droombestemming. Denk bijvoorbeeld aan Sicilië. Als je hierop klikt krijg je direct de persoonlijke reisverhalen en Eliza was here ervaringen van voorgangers. Ze vertellen je graag wat ze hebben meegemaakt en welke bezienswaardigheden je gezien moet hebben. Naast deze persoonlijke reisverhalen kan je natuurlijk een vakantiewoning of hotel aanklikken. Bij iedere accommodatie staat opnieuw een persoonlijk reisverhaal zodat je vooraf weet wat je boekt en wat je kan verwachten.

Kosteloos annuleren.

Het kan voorkomen dat je een vakantie hebt geboekt en je later toch spijt hebt. Je wil toch ergens anders heen of je partner krijgt geen vrij voor je vakantie. Binnen 3 dagen kan je bij Eliza was here kosteloos annuleren. Dit is een prettig gevoel vooral als je eerst nog eens goed wil kijken naar de Eliza was here ervaringen van anderen die deze reis gemaakt hebben.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Eliza was here

profielfoto van Fam. B.
Fam. B.
13-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Echt tot rust gekomen

Ik en mijn vrouw zijn echt tot rust gekomen op een heerlijk vakantieoord. Volgens jaar zeker weer Eliza was here voor ons!

profielfoto van Suzanne
Suzanne
11-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Rustige reizen op mooiste plekken

Eliza was here heeft reizen naar minder drukke plekjes in Europa. En we zijn begin dertig mijn vriend en ik en we wilde de drukte wel een beetje vermijden. We zijn wel over het feesten heen en een rust vakantie was wat we wilde. Via Eliza was here (voorheen nog nooit van gehoord) konden we een mooi huisje in Italie boeken. Alles was van begin tot einde geregeld. De vlucht erheen, de auto naar het huisje, het huisje en de terugweg. Deze service ben ik niet eerder tegen gekomen maar ik heb direct al mijn vriendinnen erover verteld en denk dat ze volgende keer ook eerst even gaan kijken op de site van Eliza was here.

profielfoto van Antje
Antje
03-09-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk

Heerlijke plek met een mooie auto en alles voor een prima prijs. De plek was zoals omschreven lekker rustig en we konden de gezelligheid opzoeken met de auto. Ideale vakantie voor ons

profielfoto van Dirk-Jan
Dirk-Jan
16-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Rustig en Privacty

Prima zwembad en echt een heerlijke accommodatie. De auto was wel echt een must want lag niet echt bij iets in de buurt. Na een paar minuten rijden zaten we wel in een gezellig dorpje waar we heerlijk ons gang konden. Echt super gehad door de privacy wat wij ook erg graag wouden.

profielfoto van Ronald
Ronald
12-06-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bevreemdend

Het oordeel geldt niet de reis, deze is gecancelled in verband met Corona-perikelen, maar de afhandeling nadien.
Na het cancellen van de reis kreeg ik ongevraagd een Corona voucher zonder de mogelijkheid van een cash restitutie. Desgevraagd blijkt de mogelijkheid wel te bestaan, maar dat zou een jaar in beslag kunnen nemen. Indien ik het er niet mee eens was moest ik maar een advocaat in de hand nemen. Mijn opmerking dat er een wettelijke regeling bestaat op grond waarvan zij verplicht zijn binnen 12 dagen de koopsom te restitueren werd afgedaan met de mededeling dat ik maar solidair moet zijn met de multinational Sunweb/Eliza was Here.
Eea komt bevreemdend en niet echt klantvriendelijk over ............

profielfoto van Nel
Nel
03-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen communicatie mogelijk

Week voor vertrek gehoord dat vakantie definitief doorgaat verzoek restant reissom te betalen. Nu 3 dagen voor vertrek nog steeds geen reisbescheiden en geen enkele reactie op mails of Facebookberichten. Ook telefonisch niet te bereiken. Is al zo vanaf begin Corona-crisis. In maart/april kon ik daar nog begrip voor opbrengen, maar nu mag je toch wel verwachten dat ze daar een oplossing voor gevonden hebben.
Ik ben benieuwd of ik nog op vakantie ga over drie dagen, maar vermoed van niet!

profielfoto van Karin
Karin
09-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
misleiding

Dit jaar voor de 4e keer met Eliza weggeweest. Helaas de laatste dag mijn tas met de autosleutel erin gestolen. De auto was via Eliza bij Sunny Cars geregeld. We moesten via de creditcard 266 euro betalen maar zowel bij Sunny cars als bij Eliza werd de indruk gewekt dat dit onder de verzekering zou vallen.....want zo staat het ook op de site van Eliza.....100% dekking en weg zonder zorgen. Maar nee dus, geen vergoeding....ze hadden beter heel de auto mee kunnen nemen dan hadden we het wel vergoed gekregen. We hebben verschillende keren contact gehad met Eliza maar ze blijven bij de weigering, ook al kunnen ze het niet goed uitleggen....ik noem dit MISLEIDING!!!! Ik ga dus nooit meer mee met Eliza. Laat dit ook een waarschuwing zijn mocht je boeken bij Eliza.

Schrijf een review over Eliza was here

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Webshop.acsi.eu logo Webshop.acsi.eu
1 beoordelingen
9
Merapi logo Merapi
1 beoordelingen
9
Trainline logo Trainline
1 beoordelingen
9